НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Пет Май 03, 2024 11:12 am Вижте мненията без отговор
10 неща, които не трябва да знаете за свинския грип
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 15, 2009 3:38 pm
МнениеЗаглавие : 10 неща, които не трябва да знаете за свинския грип
Отговорете с цитат

10 неща, които не трябва да знаете за ваксината срещу свинския грип



Нека говорим без заобикалки: Ваксините срещу свинския грип, които са създадени за масово инжектиране на бебета, деца, юноши и възрастни, никога не са били тествани и няма да бъдат тествани, преди да бъдат тествани върху вас. В Европа, където обичайно ваксините се тестваха на стотици (или хиляди) хора, преди да бъдат пуснати за тълпата, сега Европейската агенция за медицина позволява на компаниите изцяло да прескочат изпитателните етапи.

И все пак, колкото и да е странно, хората се редят на опашка за ваксината, за която няма каквато и да било гаранция, че е безопасна (нещо повече, тя е опасна като всяка друга ваксина; освен това съдържа живак, без за това да е дадено обяснение, въпреки че се иска – бел. пр.).

Когато националните институти по здравеопазването на САЩ обявиха една проба на една ваксина в началото на август, получихме потоп от телефонни обаждания и имейли на хора, отчаяни да поемат ролята на опитни мишки. Силата на страха и стадното чувство са просто изумителни…

Но в Европа, разбира се, всички ще са опитни мишки, тъй като там за ваксините няма да има никакви предварителни проби. Дори по-лошо, европейските ваксини имат добавени “аджуванти” (фармакологични и имунологични агенти) – химикали, ползвани за засилване на действието от основните компоненти на ваксините.

Най-важното е, че няма абсолютно никакви гаранции за сигурност при инжектирането на такива химикали в деца или бременни жени – точно те обаче са най-агресивно поощрявани да се подложат на ваксинациите. Това няма как да не доведе до притеснителните мисли, че ваксината срещу свински грип може да е една модерна медицинска катастрофа.

Тя не е тествана и не е доказано ефективна. Нейните компоненти са много опасни, а в комбинация с добавките за европейските ваксини, както се очаква, ще причинят неврологични заболявания.

Те са малки, но вече знаят...



Парализирани от ваксини

Навярно е излишно да напомням, че през 1976 г. една неуспешна ваксина срещу свинския грип причини необратими щети върху нервната система на стотици хора, като много от тях останаха парализирани. Лекарите дадоха име на проблема, за да звучи така, че знаят какво говорят: “Guillain-Barre syndrome”. (Както се очаква, те не биха го нарекли “Синдром на Токсичната ваксина”, защото щеше да е твърде информативно.)

Тя се уплаши ужасно от грипа
и каза: “Не ща да ме спипа!”
Лекарят се пресегна към скрина
и ненадейно я бодна с ваксина.
Стана беля, но лекар се не дава
и смотолеви: “Нямах представа.”

Същественото тук е, че лекарите не знаят как ваксините водят до тези жестоки проблеми и ако те се повторят в наши дни, медиците и пропагандаторите на ваксините несъмнено ще отрекат връзката между ваксините и парализата. (Това вече се случва при дебата по темата дали ваксините причиняват аутизъм: пълно отрицание.) А има и много други неща, които здравните авторитети никога няма да ви кажат за ваксината срещу свинския грип. Представям някои от тях:



10 неща, които не трябва да знаете за ваксината

1 – Разработването на ваксината е претупано, като не са правени никакви наблюдения за последиците от нея върху хора. Искате ли да се опитни мишки на концерна “Голяма Фарма”? Ако искате, наредете се на опашката за ваксина тази есен…

2 – Ваксината съдържа опасни химикали, които причиняват възпаления в тялото. Тези добавки, както все по-често се изтъква, водят до аутизъм и други неврологични заболявания.

3 – Ваксината срещу свински грип всъщност може да увеличи смъртността от свински грип, тъй като изменя (или потиска) нормалните действия на имунната система. Няма каквито и да било доказателства, че даже сезонните ваксинации срещу какъвто и да било грип водят до смислена защита на хората, които се подлагат на тях. Ваксините са змийското масло на модерната медицина. (Бел. пр.: змийското масло е традиционно китайско лекарство, ползвано за лечението на ставни болки. Днес изразът се ползва за всеки продукт, рекламиран като “медицински”, като се влага смисълът, че е печалбарски, шарлатански или просто неефективен. Изразът се ползва и за всеки продукт, който има шумна маркетингова кампания, но е със съмнителни качества и стойност.)



Змийското масло на студенокръвните печалбари

4 – Лекарите още не знаят защо през 1976-та ваксините срещу свински грип осакатиха толкова много хора. А това значи, че си нямат представа и дали новата ваксина няма да има същите жестоки последствия. (Как ще имат, след като не я тестват…)

5 – Даже, ако ваксината ви убие, производителите няма да отговарят. В Съединените щати правителството е осигурило на тези компании пълен имунитет по въпросите за ваксините. Това не поощрява тези компании да правят сигурни ваксини, защото им се плаща за количество, а не за качество. (Те не са дружества с ограничена отговорност, а дружества с пълна безотговорност.)

6 – Никоя ваксина не може да ви предпази от грип така, както го прави витамин D. Един неудобен научен факт, който правителствата, фармаколозите и производителите на ваксините не биха желали да знаете.

7 – Дори да приемем, че ваксините срещу свински грип са ефективни и хипотетично всички около вас се ваксинират, вие не се нуждаете от инжекция! (Защото вирусът не може да се разпространи сред хората, с които живеете.) Така че и да вярвате на ваксината, просто можете да поощрите приятелите си да се ваксинират…



8 – Компаниите печелят милиарди от производството на тези (и други) ваксини. Парите идват от вашия джоб даже тогава, когато не се ваксинирате, защото всичко се плаща от данъците ви.

9 – Когато хората почнат да измират масово от свински грип, можете да сте сигурни, че много от тях ще са същите хора, които са се ваксинирали. Лекарите ще обяснят това с обичайната корпоративна логика: “Броят на спасените е повече от този на починалите.” Разбира се, “броят на спасените” ще е напълно измислен… въображаем… и съществува само в изкривеното им съзнание.

10 – Кампаниите за ваксинация, които се провеждат по целия свят, не са напълно безполезни. Те ще ни позволят лесно да разпознаем повечето откровено глупави хора. (Колко жалко, че ваксините не оставят някаква трайна маркировка по кожата, която да служи за своего рода етикет и бъдещи референции…)

Казват, че държавната лотария е нещо като данък за тези, които не ги бива по сметките. В същия дух можем да кажем, че ваксините са данък за хората, които си нямат представа от здравеопазване.

Майк Адамс,
редактор на Natural News
=========================================================
ivanstamenov.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 15, 2009 3:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Като свинското ужилване второ няма – с наночастици?

Предлагам на вниманието ви няколко новинки, които хартисаха от третото издание на “Свръхдоза свинщини”. Смятам, че са за отделна публикация, тъй като могат да се разглеждат спекулативни, но във всички случаи заслужават да им се отделят няколко реда. Първата идва от северна Европа – холандски и норвежки лекари твърдят, че имунизациите “срещу” свински грип се забавили, тъй като ваксината изисквала(?!) специални(?!) спринцовки. Медиците твърдят още, че специалната игла за тази ваксина била с тъп връх, както е при някои ветеринарни, и предизвиквала повече болка от убождането, зачервяване и други неприятни усещания.


Нано-частица атакува биологично съединение, нарочено за “враг”.

Както се намеква и в източника на новината за Норвегия, има основания да се смята, че причината за по-различните игли всъщност няма нищо общо с изискванията(?!) на самата ваксина. Още преди месеци вътрешен човек на фармафията предупреди, че тези ваксини ще са с експериментална нанотехнология. Въпросният доносник, работещ и за компания на фамилията Рокфелер, беше убит няколко дни по-късно. Тъй като все пак клюката се разнесе, нано-частиците не са били поставени в коктейла на ваксината, а в иглите.

GlaxoSmithKline – една от компаниите, произвеждаща “противо”грипната ваксина – работи в тясно сътрудничество с NanoPass, израелска фирма за нанотехнологии. Както личи и от тази новина , двете компании са разработвали “микро игли”, с които да бъдат поставяни имунизации. Микро иглите са нано-частици с миниатюрни размери и с формата на пирамида.


Наночастица убива имунна клетка, тъй като смята, че ще ви пази по-добре от външни заплахи (каквато всъщност е самата нано-частица, но не и според логиката на нейните създатели).

Ако се чудите какво толкова страшно има в тези нано-частици, запознайте се с този доклад , който разкрива данни как миниатюрните роботи променят структурата на ДНК. Също така са канцерогенни. Не е за подценяване и това, че могат да бъдат ползвани и косвено срещу огромни групи хора – кой с кого кога и къде се среща, колко време прекарват заедно, спят ли в едно легло, с кои бизнес-партньори си има вземане-даване и т.н., и т.н.
==============================================
ivanstamenov.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 15, 2009 3:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Свинският грип — признаха истината с половин уста

Една история за истини, гарнирани с лъжи или недомлъвки. Reuters разпространи изповед , че свинският грип изобщо не е това, което се твърди по вестници и телевизии. Предлагам цялата публикация с мои коментари.

Washington (Reuters) – Изглежда, че смъртността от пандемичният “свински грип” H1N1 е по-ниска, отколкото се предполагаше, каза в сряда експерт по заразните болести. Новите прогнози предполагат, че смъртността ще е съпоставима с обикновения сезонен грип, твърди д-р Марк Липсич от Харвардския университет.

Да, това е така. Само че не е никаква новост. Може да е новост само за тези, които са писали по тази тема и са заблуждавали читателите си, без да са направили елементарни проучвания на диаметрално противоположните мнения и реални факти, каквито винаги е имало. Не само за “свинския грип” и разработваните ваксини за него, но и за ваксините като цяло. Доктор Липсич казва:

“(Свинският грип) протича най-леко при децата. Това е най-добрата новина за тази пандемия.”

И това не е новина. Освен това е полуистина. Този грип протича леко при всички – и при деца, и при възрастни. Щеше да е интересно да знаем (предвид “новината”) какво е мнението на щатския доктор за задължителните ваксинации на деца с опасните ваксини в родината му. А също и за това, че в глобален мащаб, включително в България, от невежество и заради корпоративни интереси ще продължават да водят децата в “рисковата група”.

“Ако няма изменения на вируса, мисля, че можем да определим сегашната пандемия като категория 1. Това не беше известно до съвсем скоро.”

В такъв случай Маргарет Чан, шефката на Световната здравна организация, трябва ли да бъде държана отговорна, задето преждевременно обяви пандемия от най-високата категория 6? Можем ли да я наречем лъжкиня? Защо лъже? Не било известно доскоро ли?! Винаги е било пределно известно, че грипът протича леко при здравите хора и в редки случаи отнема живота на тези, при които се явяват усложнения (най-вече пневмония) във връзка със старите им хронични проблеми. И ваксината не само не помага на тези хора, а спомага да ги довърши – нещо, което на Харвард май няма да му се изясни… скоро.

Ройтерс коментира: “Сезонният грип причинява смъртност под 0.1 процент, но все пак успява да убие между 250 хиляди и половин милион души всяка година. Пандемия от категория 5 е съпоставима с пандемията 1918 година, която води до смъртност от 2 процента или повече, като убива десетки милиони хора.”

Значи, свинският грип не е по-страшен от сезонния грип. Нищожният процент обаче е “засилен” от редакторите чрез превръщането му в бройки, и то в глобален мащаб. С други думи: “Не е никак страшно, ама вие си се страхувайте! Страхувайте се да не сте в тази бройка!” Страхувайте се да не сте в бройката на тези, загинали от рак, други заболявания, катастрофи или от войни, които са много повече от жертвите на грипа. Изобщо не е ясно дали пандемията от 1918 година е свързана с грип, още по-малко пък свински. Тогава не е имало начини да се направи точна диагноза. Десетките милиони жертви са жертви на усложненията – едни усложнения, които са немислими при съвременната медицина.

Страховете са напълно излишни. Силното желание да се свързва пандемията от 1918 година с днешната “пандемия” са точно това – желания, вдъхновени от интереси и финансова изгода. Днешната пандемия, обявена за категория 6, би трябвало вече да убива десетки милиони, но това не се случва и както показват “новините”, няма да се случи. Защото пандемията е категория 1 и може да стане категория 5 или 6 единствено и само заради масовите ваксинации.

Липсич е събрал информация от целия свят за това колко хора са се оплакали от симптоми на грип, които обаче може, а може и да не са били на грип. Правителствените доклади са за реални хоспитализации и потвърдени смъртни случаи.

Да, не всички обявени за болни от “свински грип” се оказват заболели от този вирус. Правителствените доклади в условия на яростен маркетинг на ваксини не струват и хартията, на която са отпечатани. Те също са силно преувеличени. Все пак, за разлика от Ройтерс, не всички се чувстваме длъжни да се предоверяваме на всяко нещо, спуснато “от горе”.


Свинският грип – чудовището в дрешника или модерният Торбалан,
с който плашат децата и здравно невежите възрастни.


Следва нов цитат от д-р Липсич:

“Новините определено са по-добри от тези, които бяха през май и особено добри, сравнени с тези от началото на август.”

От което излиза, че досегашните новини са били изсмуквани от пръстите.

“Свинският грип H1N1 беше обявен за пандемичен през юни, след като се чуваше за него по света в продължение на шест седмици. Всички експерти казват, че смъртността не може да стане ясна, преди да са минали седмици, защото е невъзможно да се тества всеки пациент и защото хората, които са по-леки случаи, може дори да не бъдат диагностицирани. Тази липса на информация бе причината епидемията в отделните страни и градове да изглежда по-лоша в началото, отколкото реално е била.”

Ясно. Горното перифразирано: “Когато не можем да попълним данните за заболелите и починалите от “свински грип”, попълваме графите с произволни данни и “прогнози”. В същото време водим кампании за масови ваксинации, дори насилствени и гарнирани с лишаване от граждански права. Сега си признаваме и “оправдаваме” своеволията. Но и дума не обелваме за официална промяна на категория 6 за пандемията и съответното пращане на ваксините в кошчето за боклук – там, където им е мястото, а не в телата на хората.

“Да, имаше преувеличения, но не мисля, че тези преувеличения бяха възмутителни” – казва накрая Липсич.

Чичо докторе, обявяването на пандемия 1, каквато има всяка Божа година, за пандемия 6 – което е с една степен над категория 5, отнела живота на десетки милиони – е не само скандално, но и осъдително. Първо, защото предизвиква страх и необосновано желание у хората да станат опитни мишки-доброволци за фармацевтичните компании. Заради вашите преувеличени заблуди! И второ, защото правителствата и техните министерства дават луди пари на данъкоплатци за една ваксина, която не само е ненужна, но най-вероятно ще предизвика истинската пандемия от категория 5 или 6.

Ако това не е възмутително и осъдително, кое?!
=================================================
ivanstamenov.com


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 15, 2009 4:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ваксината срещу свински грип задължителна?

Статията Bird-Swine Flu Vaccine: Voluntary or Mandatory? на Organic Consumers Association е отговор на засилващите се опасения, че потенциално смъртоносните ваксини срещу свински грип (H1N1) ще са задължителни. Държави като САЩ, Канада, Германия, Ирландия, Англия и Франция вече обявиха или загатнаха за пандемични национални планове, според които гражданите могат да бъдат задължени, включително със сила, да получат ваксина. На 4 септември българското Министерство на здравеопазването, като васално на Европейския съюз, не остана по-назад от глобалните тенденции и обяви следното:



БЪЛГАРИЯ ЩЕ УЧАСТВА В ЕВРОПЕЙСКА ПРОЦЕДУРА ЗА ДОСТАВКА НА ПАНДЕМИЧНА ВАКСИНА

Източник: пресцентъра на Министерството на здравеопазването

“България ще участва в общата европейска процедура за доставка на пандемична ваксина срещу новия грипен щам A(H1N1). Тя се организира в момента от Европейската комисия – Генерална дирекция „Здраве и защита на потребителите”. Закупуването на ваксините ще стане чрез обявяването на съвместна поръчка под егидата на ЕК. Пандемични ваксини разработват всички големи фармацевтичвни компании. До момента обаче нито една от тях не е одобрена от съответните регулаторни органи. Очаква се най-рано първата одобрена ваксина да се появи в Европа през октомври или ноември. Все още не са ясни и цените, на които ще се предлагат ваксините.

Чрез европейската обща процедура за доставка на пандемични ваксини страната ни ще заяви нужните количества за обхващане на рисковите групи. Сред тях са здравни работници, деца и хора над 65 години с хронични заболявания. Тези групи ще получават ваксината безплатно. Имунизациите ще се осъществяват от структурите на МЗ, общопрактикуващите лекари, специализираните здравни служби на МО и МВР, със съдействието на органите на местната власт. Всички решения за доставка и прилагане на ваксината ще се обсъждат в Националния пандемичен комитет. Междувременно в страната се изпълняват всички предвидени в Националния пандемичен план действия. Те включват както организационни мерки по подготовка на медицинските специалисти за диагностика и лечение на заболяването, информация за населението за предпазните мерки, които следва да се спазват, ежедневна информация на МЗ за ситуацията в света, така и изграждането и поддържането на национален запас от антивирусни средства, лични предпазни средства и пандемични ваксини.”

Както се и очаква, няма масмедия, която да разпита МЗ защо за ваксинациите ще се търси съдействие от Министерството на отбраната и МВР. Затова може да се приема с огромна доза сигурност, че в България ще се прави това, което е предвидено за Западна Европа и САЩ – при нужда и обявяването на военно положение (martial law). Обръщам внимание към статията на Organic Consumers Association, тъй като в нея са цитирани правата на Световната здравна организация (WHO или СЗО). СЗО има право да налага своите закони върху тези на отделните държави, когато прецени, че местните разпоредби не са достатъчно ефективни за овладяването на епидемия, пандемия или каквато и да било -емия.

Казано с прост пример, СЗО обявява пандемия последна степен за един грип, който не е с нищо по-страшен от всеки друг грип и разпространението му в световен мащаб е по-слабо от всеки друг грип в предходните няколко години. Това е с цел създаване на истерия и доброволно приемане на “безплатната” ваксина, платена от данъците ви, от която представители на СЗО ще спечелят десетки милиарди. Включително ангелът на смъртта Маргарет Чан – странната лелка, която оглавява “здравната” организация и изсмуква от пръстите си основания за пандемия от шеста степен. Ваксините, както обикновено, ще причинят беля. Пикът на свинският грип “случайно” се “прогнозира” точно по времето, когато ще бъдат пуснати “одобрените” ваксини. Хората ще се поболеят, мнозина ще почнат да измират, както вече става след задължителните ваксинации в Китай, и тогава ще влязат в действие плановете за насилствена ваксинация, карантина или лишаване от права. Този, който създава проблемите, а после иска да ги “решава”, е един и същ – НЗО и нейните бизнеспартньори във властта на Западна Европа, САЩ и Канада.

Накратко, въпреки че от мъглявата сводка на нашето МЗ не става ясно дали ваксините ще са задължителни, има твърде вероятен сценарий те да станат точно такива – и то заради международни закони. Най-отговорно призовавам читателите си да откажат “безплатното” биотерористично оръжие. В случай на неговото задължително прилагане пък призовавам за кротко гражданско неподчинение. Нашата родна действителност предполага, че властите нямат да имат нужната добра организация или ресурсите, за да хлопат на вратата на всеки отказал. Ако все пак се стигне до инжектирането на оръжието със сила, ето няколко съвета как да ограничите пораженията върху здравето си.
==========================================
ivanstamenov.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 15, 2009 4:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Самопризнания: “Нашите ваксини причиняват куп болести и смърт”

+ АКТУАЛИЗАЦИИ (следете мненията) Като по поръчка, един ден, след като една загрижена майка с дълбоки психиатрични познания ми постави диагнозата малоумен сектант, получих листовката която се разпространява с ваксините “срещу” свински грип на компанията Novartis. Тази листовка е предназначена за лекарите, като е задължително медицинските лица да информират пациентите си за страничните действия от фармацевтичния коктейл. Предупрежденията не се правят и няма да се правят нито в България, нито в друга държава. Изключенията по-скоро ще потвърждават правилото, че пациентите ще се предоверяват на медиците, а медиците – на специалистите, одобряващи ваксините.

Всъщност листовката се намира на дъното на пакетите с ваксини и лекарят ще трябва да извади (и инжектира) повечето дозички, преди да я намери. А с листовката са и ръководствата КАК да се поставя ваксината. Ето непълен списък с болестите, които Novartis признават, че ще причинят със своя продукт:



Свинският грип е ИЗМАМА. Но ваксината наистина може да ви убие!
Кажете “НЕ” на ваксинацията.


Из листовката

* На мястото на убождането: силна болка; болка, ограничаваща движението на крайника; зачервяване; ecchymosis (вътрешен кръвоизлив с оток; индурация (втвърдяване на тъкан)

* Пристъпи на треска с усещания за обливане с горещи вълни

* студени тръпки, втрисане

* общо физическо неразположение; също и психическо

* световъртеж

* слабост в мускулите – asthenia

* лицева едема (оток)

* смущения в имунната система

* реакции на свръхчувствителност, включително отоци в устата и гърлото

* в редки случаи реакции на свръхчувствителност, водещи до анафилактичен шок и смърт

* сърдечни проблеми

* васкулити, като в редки случай има поражения върху бъбреците (Васкулити – група заболявания, които водят до възпаления и поражения на кръвоносните съдове; засягат се както артериите, така и вените – бел. И.С.)

* синкоп (припадък) скоро след ваксинацията

* смущения в храносмилателната система

* диария

* гадене и повръщане

* болки в коремната област

* кръвни и лимфатични смущения

* местна лимфаденопатия (заболяване на лимфните възли)

* временна тромбоцитопения (намаляване на тромбоцитите в кръвта със съответната повишена склонност към кървене; не се разбира колко “временна” е тази тромбоцитопения – бел. И.С.)

* метаболични смущения

* загуба на апетит

* артралгия (болка в ставите, която ще премине в ревматоиден артрит, тъй като по-горе под “смущения в имунната система” трябва да се разбира автоимунни заболявания – бел. И.С.)

* миалгия (болки в мускулите)

* миастения (автоимунно заболяване, което се характеризира с флуктуираща мускулна слабост и уморяемост поради дефект на нервномускулното предаване – бел. И.С.)

* смущения в нервната система (Колко тактично казано! Сещайте се как сквалинът кара имунните клетки да “ядат” собствената си нервна система!)

* главоболие

* замаяност

* невралгия

* параестезия (вкочаненост или изтръпналост)

* фибрилни конвулсии

* Guillain-Barré Syndrome (Виж ти! Най-накрая си признаха, след като близо 30 години отричаха, че са поболяли и осакатили хиляди хора при ваксинациите на хора през 1970-те – бел. И.С.)

* респираторни смущения

* диспнея (пристъпи на задух)

* болка в гърдите

* кашлица

* фарингит

* ринит (възпаление на носа)

* Stevens-Johnson syndrome

* парализа, вкл. пареза на Бел

* прурит (сърбежи)

* екземи и обриви

Нека всички не сектантски, православни и много умни майки да осигурят колкото се може по-бързо ваксината “срещу” свински грип за децата си. Повечето от симптомите на леките странични действия са тези на самия свински грип – очаквано, след като имаме фармацевтично заразяване с вируса. Но също така една майка няма да е православна или умна, ако не осигури автоимунно заболяване на потомците си, включително парализа, а защо не и смърт… с твърдото убеждение, че прави добро на децата си.

Малоумният сектант препоръчва загрижените родители поне да следят дали лекарите разтръскват ваксината преди употреба, защото, както пише със ситен шрифт в други листовки, в спринцовката може да се окаже живак, който превишава ДЕСЕТКИ ПЪТИ “нормалното” количество.

* * *

Daily Mail: 14-годишно момиче умира, а три негови съученички се разболяват след ваксина за рак на маточната шийка

Ваксината е на GlaxoSmithKline, които произвеждат и тази “срещу” свински грип. Другите производители – Baxter и Novartis – вече са ясни. Препоръчвам на всички православни и много умни родители да последват британския пример и да ваксинират дъщерите си срещу рак на маточната шийка. 100% гаранция, че децата им няма да умрат от рак. Ще умрат или ще бъдат осакатени от ваксината. Ако не от тази ваксина, от друга. Ако не от втората – от трета… Все пак това е целта на всички биотерористични оръжия.

Пише си го и на листовките, ама няма кой да чете.
=====================================================
ivanstamenov.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Ное 15, 2009 4:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

10 опасни лъжи – или как здравната кочина е на път да стане кланица

Статията е за свинете и техните ваксини. Ама нещо ме кара да се сещам за “Фермата” на Джордж Оруел. Там има една разтърсваща сцена, когато прасетата откарват с измама и насилие застаряващия жребец Оувес в кланицата, като твърдят, че го водят в болница за лечение. Някои от животните във фермата изразяват съмнения: “Оувес! Излез! Бързо излез! Водят те на смърт!” Прасето Квик – пропаганден министър на свинската власт, продала Оувес – намира точните думи да приспи вниманието: “Преди фургонът бил собственост на кланицата и наскоро бил купен от ветеринарния лекар, който още не бил сменил надписа. Така именно възникнало недоразумението.” Почти всички животни повярвали. А тези, които не вярвали, не намерили точните думи да възразят.

На мен пък думите ми идат отвътре. Днес, десетилетия след написването на “Фермата”, можем да гледаме на Оруел като пророк. Скоро не само застаряващите животни, но и тези в развета на силите си, ще бъдат продадени на свинските интереси. Подготовката чрез измами вече достига своя апогей: “Свинският грип е на прага на дома ви. Не го виждате никъде около вас, но той е някъде там и ви дебне. Страхувайте се! Страхувайте се! Торбалан иде…” Дори от кратките сведения в масмедиите вече става ясно, че карането към кланицата може да стане и чрез насилие. Някои от животните квичим: “Водят ни на смърт с тези ваксини!” Други се оглеждат неразбиращо с късогледи очи и тъй като свинският “научен” авторитет е тежък авторитет, за късогледите, вместо да правят свои проучвания, е някак по-лесно да припознаят дори кланицата като клиника. Не по-малко изумително е когато поболяването и убийствата на хора с ваксини са наричани “лечение”.



Задава се масова касапница с биотерористично оръжие,
наречено за краткост ваксина.


Ваксината “срещу” свински грип е като разделителна линия. В зависимост от коя страна на тази линия застанем ще проличи доколко сме осъзнати и способни да отстояваме правата и интересите си. Никой няма право да казва, че не е бил предупреден или че не е имало информация за опасността от ваксините. Всеки, който твърди, че не е знаел достатъчно аргументи, за да каже “не, докторе, инжектирай на себе си отровата”, се самозалъгва или предпочита да се прави на неангажиращо разсеян. И все пак за тези, които бавно схващат или тепърва навлизат в проблематиката, предлагам

изобличаването на 10 лъжи, които ще ни спестят кланицата и здравословни проблеми за години напред

Лъжа 1. Свинският грип е по-опасен от сезонния.

Опашата лъжа, която дори масмедиите не могат да направят истина. Непрекъснатото повтаряне на една лъжа не я прави истина, а банална лъжа. Свинският грип (H1N1) има същите симптоми като сезонния грип и се отразява различно на отделните хора. Някои могат да го изкарат на крак, други – на легло, при трети, които имат хронични заболявания, може да се стигне до болнично наблюдение.


Прасето Гошко на легло. Болно е от свински грип.
Нищо, ще полежи и ще се оправи.

Смъртността от H1N1 не е по-висока от сезонния грип – тя е 0.007 процента. Тоест от УСЛОЖНЕНИЯТА на свински грип умира 1 човек измежду 100,000 души. В света има премного други болести или социални причини, които са по-смъртоносни. А изтъкването на свинския грип – просто една форма на грип – е шумна реклама за ваксините, и нищо друго.

Лъжа 2. Във ваксините няма подсилващи добавки – тъй наречените аджуванти.

До тази лъжа не се прибягва в България, тъй като не е необходима – никой не пита! Медиите на запад, особено по-големите, които по правило са собственост на лица, които печелят и от фармацевтични продукти, вече не се свенят да разпространяват неверни данни.

Ето каква е системата. Самите производители обявяват, че във ваксините ще има аджуванти. Естествено, че ще има. Това е практика. От изявленията на европейските компании Baxter и GlaxoSmithKline дори излиза, че тези опасни (но уж нужни) добавки ще са повече за европейските ваксини. Появяват се съответните опасения на лекари, които си разбират от работата и пишат за малки, независими здрави онлайн или печатни издания.

Ролята на корпоративните медии е да надвикат малките медии с гръмки лъжи.

Лъжа 3. Ваксините ви предпазват от свински грип.

Може би най-голямата лъжа от всички, която се повтаря и потретя безспир от медиите. Защото е по-лесно да преведеш press release на Световната здравна организация и нейните бизнес-партньори, отколкото да мислиш или да правиш проучвания и елементарни сметки.

Истината в едно изречение: даже ако ваксината създаде антитела, това не значи автоматично, че имате сигурен имунитет срещу вируса, особено ако той мутира (както става обикновено).


Леля Чан е във вихъра си – плаши, прогнозира, цеди през зъби…
Човек я гледа, слуша и често си мисли: “Таз’ е натровена с гъби!”
Тя си има верни авери – властници и милиардери, разни гадини…
Стават все по-богати. Вие пък – болни. Все зарад’ техни ваксини.

Лъжа 4. Ваксините са сигурни и одобрени.

Кой може да го гарантира и как ще го гарантира? Журналистът, който пише, че една ваксина ще е одобрена? Или лекарят, който твърди, че ви инжектира със сигурна ваксина? Те откъде знаят? Няма откъде да знаят, а подобни изказвания са просто желание това да е така и следствие от предоверяването в “авторитета” на хора, които лекарите и журналистите не познават.

Истината в три често повтарящи се сценария.
1) Ваксината е тествана и ВЕДНАГА се появяват последици. Тези, които ТРЯБВА да одобрят ваксината, за да може производителят да си получи парите, отричат връзката между последиците и ваксините. Подобни истории съществуват в хиляди от десетилетия насам.

2) Одобрението на която и да било ваксина броени дни или месеци преди нейното масово производство е измама. В случая на тази срещу свински грип даже има “одобряване” СЛЕД производството на 90 милиона бройки. И преди, и след масовото производство, а също и независимо от липсата и наличието на данни от тестове, одобряването е фиктивно.

Истината в едно изречение: често ваксините се доказват като вредни ГОДИНИ или ДЕСЕТИЛЕТИЯ след събирането на статистики и тяхното анализиране. Все по-често се изтъква, че ваксините, поставяни в бебешка възраст, водят до множество заболявяния в зряла възраст – 20, 40 или повече години след поставянето им.


Ваксините – оръжието за евгеника и неестествен подбор на населението.
Съставките на някои ваксини се смятат и за причинители на стерилитет.

3) Деца и бременни жени не могат да участват в тестовете на ваксините. А точно те са нарочени за опитни мишки на “одобрените” ваксини срещу свински грип. Това говори достатъчно за “одобрението” и колко струва. Колкото до сигурността, повечето от добавките във ваксините са смятани за опасни за бременните жени.

Лъжа 5. Ваксината не съдържа живи вируси.

Тази лъжа се появи, когато много хора осъзнаха, че свинският грип може да стане реален глобален проблем само с помощта на ваксините “срещу” него. Тоест, че ваксините ще предизвикат пандемията от категория 5 и 6, каквато в момента няма и дори теоретически е немислима.

Истината в едно изречение: Ваксините се правят, като вземеш жив вирус, след това го “омаломощиш” и инжектираш направо в кръвоносната система на хората, като заобикаляш естествените системи за защита на организма. Този принцип важи в пълна сила и за ваксината срещу свински грип. Жив вирус на свински грип има и в назалните спрейчета, с които атакуват децата, които ги е страх (с основание!) от боцкането. Спрейовете водят до по-силна имунна реакция, но винаги има не малка опасност вирусът да се размножи бързо при хора със слаб имунитет.



Медици вкарват жив вирус на свински грип през носа на дете.

Колко “омаломощен” и “зашеметен” ще е живият вирус на свински грип, който ще се разпространява във всички ваксини “срещу” него? Истината: само един Господ знае.

Една от големите компании, които разработват такава ваксина, е Baxter, срещу която и до днес се водят няколко дела за умишлен опит да предизвика заразяване на хора с изкуствено създадена и подсилена форма на птичи грип, за да може по-късно да продаде още, вече “по-сигурни” ваксини и лекарства. Тези дела са заведени от организации в Америка, Европа и дори Азия (в частност Индия). Скандалът гръмна, когато ваксини от австрийския клон на Baxter бяха допълнително и независимо “одобрявани” в Чешката република. Там се установи, че са живо биотерористично оръжие. Ако чехите не се бяха захванали да изследват пратката, предназначена за 18 европейски държави, последиците от подсиления вирус на Baxter щяха да са катастрофални.

Същите тези Baxter са сред основните производители на ваксината “срещу” свински грип за Европа (без Англия) и САЩ. Можем да твърдим, че са забъркали поредната каша, защото са патентовали своята свинска ваксина броени месеци, преди някои да чуе за пандемия от свински грип. Явно в маркетинговия им отдел е пълно с врачки и щатни пророци…

Лъжа 6. Противниците на ваксините са параноици. Една сериозна компания не би навредила умишлено на хората.

Това е лъжа, когато се казва публично от пропагандаторите на ваксините. Иначе има и друга форма – самозалъгване сред, за съжаление, не малко хора, които се вкопчват в свинския авторитет или просто постъпват като щраусите пред всяка опасност.

Малка част от съдържанието на “одобрените” ваксини от “сериозните” компании:

1) Тимерозал (живак под прикритие) – дори не се води като “добавка”, а присъства в много ваксини, без да е обяснено… ЗАЩО? Изключително вредно въздействие върху нервната система. Сочен е за една от причините хора да колабират или умират веднага след поставянето на ваксини.

2) Алуминий – също без “сериозно” обяснение, но с доказани последствия за въздействието му върху естествените защитни системи на организма. Тези данни наистина могат да доведат човек до параноя (от здравословния тип).

3) Формалдехид – наред с другото, този разтвор се ползва за презервация на трупове за продължителен период от време. Американската Агенция за защита на околната среда (APE – Environmental Protection Agency), и не само тя, го посочва като вероятен причинител на рак сред хората. Смята се за вреден и канцерогенен дори само при вдишване, а ваксините го поставят директно в кръвоносната система.

4) Феноксиетанол (антифриз под прикритие) – ползва се и в някои козметични продукти. Потиска централната нервна система със съответните дългосрочни последствия за здравето. Външните симптоми от отравяне с феноксиетанол са повръщане и диария. Употребата на това съединение за козметични и фармацевтични продукти е забранена в Япония и други страни.

5) Сквалин (squalene) – на пръв поглед безобидна съставка. Но всъщност тя е една от най-опасните. Имунната система в нормални условия разпознава сквалина като естествена молекула на тялото, защото се намира в мозъка и цялата нервна система. Полезното действие на естествения сквалин може да се засилва чрез консумация на маслиново масло, което има благоприятно действие на антиоксидант. Но…

При инжектирането на сквалин в кръвта (например чрез ваксина) имунната система го идентифицира като чуждо тяло и го атакува. Последиците са, че това се отразява и на естествения сквалин в нервната система. Имунните клетки, които веднъж са нарочили сквалина за “враг”, го атакуват навсякъде, където го намерят. Покрай сквалина от ваксината го отнася и естественият сквалин. Най-страшното е, че имунната система не се задоволява само с това, но напада и самите места, където най-често се намира сквалин – нервните клетки, които трудно се възстановят, доколкото изобщо е възможно.

Накратко, ваксините причиняват автоимунни заболявания, защото съдържат сквалин.

Всичко това не е новост. Вредите от сквалина във ваксините са отчетени още през 1991 година. Американски войници, участвали в сраженията в Персийския залив, са били инжектирани с ваксина срещу антракс, в която е имало сквалин. А тъй нареченият Gulf War syndrome – неврологично заболяване, днес се смята от “лекарите-параноици” (враговете на фармабизнеса за милиарди) за следствие от ваксината.

Накратко: тестовете на заболели войници показват, че организмът им е създал антитела за сквалина; при войниците, които нямат този синдром, имунната система не е реагирала на сквалина.

Ваксините “срещу” свински грип МОГАТ да доведат до истинската глобална пандемия на това, срещу което уж се борят. Но съвсем ЛОГИЧНО и ЗАКОНОМЕРНО ще причинят СИГУРНИ заболявания като: артрит, фибромиалгия, обриви, хроничен световъртеж, хронични главоболия, засилен косопад, нелечими екземи, обща отпадналост, загуба на памет, “необясними” гърчове, резки смени в настроенията, невро-психиатрични проблеми, анемия, лупус, множествена склероза… И още неизброимо много автоимунни заболявания, едни от които са и всички форми на рак, както смятат не един и двама специалисти. Сиреч касапница чрез ваксини пар екселанс.


Символ веруюто на модерния алхимик:
“Към живия вирус прибавете поне десет токсина и…
ще получите една одобрена ваксина.”

При такива перспективи човек е ДЛЪЖЕН да прибегне до здравословна параноя и да прати по дяволите сериозните компании с техните сериозно-поболяващи и смъртоносни ваксини. Тук дори не обръщам внимание на други, далеч по-опасни съставки на ваксините, както и на някои нововъведения като експерименталната нано-технология. За читателите с ум и изписаното дотук трябва да е било достатъчно.

Лъжа 7. Ваксините са безплатни и няма да са задължителни.

Няма такова нещо. Ваксините струват пари. Дори да не ги плащате от джоба си, държавата ще ги заплати, като бръкне в хазната с вашите данъци. Само компанията GlaxoSmithKline ще погълне 4 милиарда евро (в британски паундове) за първите ваксини, предназначени за Острова. Това, че същата компания ще “дари” 50 милиона бройки на ортаците си от Световната здравна организация, не прави нито едните, нито другите благотворителни дружества. С този жест GlaxoSmithKline формално се отплаща на съучастниците си. Маргарет Чан от СЗО и нейните мошеници направиха рекламната кампания за един опасен продукт чрез изсмукани от пръстите данни за “глобална пандемия” на “грип-убиец”.


Медийна пандемия – прасетата са новата “най-голяма опасност за света”,
след като се преситихме на извънземни нашественици и метеорити-убийци.
Границата между Холивуд и любимият ви вестник става все по-неясна.

Истината е, че покрай истерията, за която ОГРОМНА вина имат медиите, Световната здравна организация си извоюва правото да налага своите закони над законите на държавите. С други думи, в случай че ваксините поболеят много българи и положението бъде рекламирано като “кризисно”, СЗО ще има право да налага карантина и насилствени ваксинации. След като реши да пълни гушите на ненаситни гъсоци, “нашето” министерство на здравеопазването (или здравепогазването?!) вече обяви, че е готово да инжектира биотерористичното оръжие, каквото е всяка ваксина, със съдействието на МВР и Министерството на отбраната. Правете си сметката! Ако се стигне до МВР и МО, вероятността за касапница нараства неимоверно.

Лъжа 8. Никой няма интерес да разболява умишлено хората.

Наивно, та чак смешно. Дори не смятам да адресирам подобна нелепост за българските читатели, които много добре би трябвало вече да знаят, че образованият човек с костюм или бяла престилка може по нищо да не се различава в морално отношение от мутра, от пласьор на дрога и плът… или пък от някоя отрепка на улицата, която ще ви пререже гърлото за 20 лева. А като имаме предвид, че политици като Хенри Кисинджър и М. Горбачов без свян разкриват философията си как свят с 90% по-малко хора ще е един по-добър свят, повече дискусии са излишни.


Биотероризъм в камуфлажните дрехи на “медицина”.

Лъжа 9. Ако ваксината бъде обявена за задължителна в България, нямам избор, освен да я приема.

Винаги имате избор. Никой не може да ви задължава МОРАЛНО да приемате безспорни боклуци и потенциално вредни съставки в тялото си. Тялото си е ваше, а конституцията ви гарантира телесна неприкосновеност. Позовавайте се на нея. Позовавайте се и на религиозна основа, че тялото ви е храм на душата, а съответно и средство за проявление на Бога.

В случай на “задължителност” могат ви задължат само с ФИЗИЧЕСКА СИЛА. Вероятността да го направят е малка, защото за подобно нещо са нужни ресурси и организация, с каквито България и повечето европейски държави не разполагат. Единствената реална “сила” на думата “задължително” е да ви накара да се… самозадължите. И да се наредите “доброволно” на опашка пред центровете за ваксинация.


Лелка, наплашена от грипа, чака за ваксинация. Нека си остане сама на столовете!

Не действайте емоционално и прибързано, а бъдете информирани и отговорни пред себе си и близките си. Държавата може да заведе дело за неподчинение, ако откажете задължителната ваксина, но това ще стане само ако в България глупаците и здравно невежите са абсолютно мнозинство. Само тогава хората за съдене ще са малцинство, за което си струва (буквално, защото вероятно ще става дума за глоби!) раздаването на призовки и губенето на време за съдиите. Но и тогава е по-вероятно ВИЕ да осъдите държавата, отколкото тя вас.

Страхът е силно средство за контрол.
Не му се давайте, не и без съпротивата на разума!

Лъжа 10. Ваксината, маските и хигиената са единствените средства за защита от свински или друг грип.

Няма такова нещо. Ваксините “пазят” от едно и със сигурност увреждат сто други неща. Маските са просто смешни и ще ви накарат да изглеждате като бостанско плашило – заради един грип, който и да ви тръшне на легло за няколко дни, ще ви създаде естествен имунитет, не само срещу грипа, но и срещу други заболявания. Хигиената е хубаво нещо сама по себе си, но не ви гарантира, че грипът ще ви заобиколи.

Важното е страх да няма и в грипните сезони да се пие повече витамин D. И по-точно витамин D3. По-евтино, по-здравословно и по-чисто защитно средство от всяка ваксина – евтина, скъпа, тествана или целяща бърза печалба.



===============================================================
ivanstamenov.com
Автор: Иван Стаменов

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov