НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Ное 21, 2024 10:33 pm Вижте мненията без отговор
сънища
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
anatop

Пуснато наПуснато на: Пет Дек 11, 2009 4:43 pm
МнениеЗаглавие : сънища
Отговорете с цитат

Здравейте,

Искам да споделя по-долното с вас.

Баба ми почина преди около 2 години. През последните почти два месеца я сънувам много често, може би веднъж седмично. Сънищата са почти идентични, аз съм обикновено с брат си и майка си, баба ми е с нас, стои обикновено права в обичайната си поза (както стоеше приживе) и ни гледа, не говори. Понякога в съня ми има и други роднини, но в повечето случаи сме аз, брат ми и майка ми.

Какво ли е значението на този сън? Иска ли тя нещо да ми каже?

Останете си със здраве,
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
taniuga

Пуснато наПуснато на: Пет Дек 11, 2009 6:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мисля, че в подобни сънища са важни подробностите. Какво държи в ръце, с какво е облечена, какъв предмет има близо до нея, към кого е обърната с лице, към кого е с гръб, жестове, изражение на лицето...
Запитай се сама - след като в повечето случаи в съня има едни и същи хора, може би има нещо в отношенията между тях... - ти знаеш най-добре защото това е твоето семейство...
Все пак няма нищо случайно, още повече повтарящи се сънища...просто трябва да се постараеш да разгадаеш символиката, а тук интуицията ще ти помогне.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Didi

Местожителство: Варна , морето ... сините вълни ! :)
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 11, 2009 7:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

модераторска забележка: има тема създадена специално за сънищата и тяхното тълкуване.Моля съобразявайте се с това следващият път!

Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Дек 12, 2009 12:39 am
МнениеЗаглавие : Re: сънища
Отговорете с цитат

anatop написа:
Здравейте,

Искам да споделя по-долното с вас.

Баба ми почина преди около 2 години. През последните почти два месеца я сънувам много често, може би веднъж седмично. Сънищата са почти идентични, аз съм обикновено с брат си и майка си, баба ми е с нас, стои обикновено права в обичайната си поза (както стоеше приживе) и ни гледа, не говори. Понякога в съня ми има и други роднини, но в повечето случаи сме аз, брат ми и майка ми.

Какво ли е значението на този сън? Иска ли тя нещо да ми каже?

Останете си със здраве,

Здравей, Ана! Wink

Малко си объркала темите, защото ти казах да пишеш направо в темата за "Сънищата" ... ама карай! Като за първи път ще ти простим ... Wink Razz

Ще ти отговоря какво означава съня ти, в който се явява баба ти - все по един и същи начин.

Бедната женица просто е зациклила в астрала и не може да се придвижи в по-горните нива, където би трябвало да бъде.

Тази жена е била невероятно добра и ви е обичала безкрайно много с брат ти.

Но ... тя не е успяла да довърши нещо тук, в този триизмерен физически свят, нещо което е свързано с вас двамата.

Не мога да ти кажа с точност какво е това нещо. Опитайте се двамата да си припомните за какво сте говорили най-много преди да ви напусне, какво е искала да направи за вас, а не е успяла.

На нея много й тежи това и тя продължава да цикли около вас, защото все още се надява, милата, да успее да свърши недовършеното... Стана ми тъжно за нея ... Crying or Very sad

Очаквам те отново тук - дано си спомните с какво е искала да ви помогне, а не е успяла ...

Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

НАЧАЛО / Към уебсайта