НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 11:12 pm Вижте мненията без отговор
"Kристални" Деца
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
magdaj




Регистриран на: 31 Дек 2006
Мнения: 90
Местожителство: Стара Загора
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 23, 2009 7:46 pm
МнениеЗаглавие : "Kристални" Деца
Отговорете с цитат

"Kристални" Деца

Първото и основно нещо, което привлича вниманието в кристалните деца, са техните очи – големи, проницателни, знаещи до неочаквана за тяхната възраст степен. Ако установят зрителен контакт с вас, вече няма да ви оставят. Те действат хипнотично и имате чувството, че душата ви се разкрива пред тези очи...

Сигурно и вие сте забелязали, че това е особена нова раса, която е започнала да посещава нашата планета – щастливи прелестни деца, които толкова лесно прощават. Това е ново, в много отношения съвършено, поколение на света, на възраст 0-7 г., което не прилича на нито едно от предишните поколения.

ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ДЕЦА

По-възрастните деца «индиго» (тяхната възраст сега е от 7 до 25 г.) притежават качества, някои от които имат и кристалните деца. Двете поколения са свръхчувствителни и медиално способни, имат значими житейски задачи. Основното им различие е в техния характер. Индиго са различими по «бойния» си дух, а тяхната колективна цел е отстраняването на негодните системи. Те са тук, за да разрушат правителствени, образователни или правни системи, които не са добре интегрирани. За достигане на тази цел на тях им е даден «лесно възбудим» темперамент и огнена решителност.

Възрастните, които не желаят промени и имат позитивна нагласа към приспособимостта, може и да не разбират децата индиго. Те им приписват синдром на дефицита на вниманието. За нещастие, под влиянието на медикаментите, индиго често губят удивителната си чувствителност, спиритическите способности и «бойната» енергия.

За разлика от тях кристалните деца имат щастлива, безгрижна и уравновесена природа. Тези деца сформират това поколение, което ползва пътя, прокаран за тях от индиго.

Понятията «индиго» и «кристал» бяха дадени на тези поколения деца, защото те най-точно определят цвета на тяхната аура и енергия. В аурата на индиго има много синьо индиго. Това е цветът на «третото око» (чакрата на челото), енергийният център, който се намира вътре в главата между веждите и регулира способността да се възприемат енергията, виденията и духа. Голям брой индиго наистина са ясновидци.

Кристалните деца имат очи, които светят с многоцветни пастелни тонове. Те помагат да се разкрие красотата на кристалите и камъните.

Децата индиго чувстват лъжата. Те просто знаят, когато ги лъжат, уговарят, унижават или манипулират. Доколкото тяхната колективна цел е да се въведе човечеството в нов интегриран свят, детекторите на лъжата са важна част от тяхната мисия. Както вече споменахме, позицията на индиго е много опасна за доста от възрастните – индиго не са в състояние да се приспособят към «нездравословни» ситуации у дома, на работа или в училище. Те не могат да се разделят със своите чувства и да се престорят, че всичко е наред, освен ако не са под влияние на успокоителни средства или други медикаменти.

СПИРИТИЧЕСКИ СПОСОБНОСТИ НА КРИСТАЛНИТЕ ДЕЦА

Кристалните деца също проявяват спиритически способности – най-вече телепатия, която обаче води до забавено развитие на речта Това се интерпретира неправилно и съответно не се оценява по достойнство.

На провъзгласената от индиго нова Земя човечеството ще осъзнае по-добре интуитивния свят на своите мисли и чувства и ще зависи все по-малко от произнесените и написани думи. Комуникацията ще се осъществява по-лесно, бързо, прямо и честно – от душа към душа, от сърце към сърце. Още днес много от тях влизат в контакт чрез своите медиални сили и способности. Още повече, че общият интерес към паранормалното нарасна и се отразява навсякъде – в потока от книги, телевизионните програми и филми по темата.

Ето защо не е странно, че следващото след индиго поколение, е високо телепатично.. У много от кристалните деца се забелязва забавено развитие на речта – не е нищо необичайно те да проговорят за първи път на 3-4 г. възраст. Родителите им разказват обаче, че не са имали никакви проблеми с общуването с мълчаливите си наследници – напротив! Бащите и майките практикуват с кристалните деца обмен на мисли от сърце към сърце. Обръщат се към тях с комбинация от телепатия и изобретен от тях самите език от знаци и звуци (включително пеене).

Проблемите възникват само тогава, когато кристалните деца получат от медици или педагози диагноза «аномалия на речевото развитие». А и не е съвпадение, че с нарастващият брой на деца кристали, нараства и броят на децата с диагноза «аутизъм».

Съвършено вярно е, че кристалните деца се отличават от предишните поколения хора, но защо в тази разлика непременно се търси патология? Ако децата успешно общуват у дома и родителите нямат трудности, защо изкуствено да се създава проблем?

Критериите за диагностика на аутизма са ясни и еднозначни: аутистът живее в свой собствен свят, няма вътрешна връзка с обкръжението и другите хора. Аутистите не говорят, тъй като те са безразлични към общуването.

Кристалните деца са пълна противоположност! Те се отнасят към групата на най-бодрите, общителни, дружелюбни, чувствителни, добри и социално активни от всички възможни поколения деца! Освен това е доста трудно да ги извадиш от спокойното им състояние, а и имат спиритически способности. Кристалните деца спонтанно помагат на страдащите. Аутистът никога не би го направил!

ВЪЗПИТАНИЕТО НА ТЕЗИ ДЕЦА

Тези деца заслужават почтително отношение, а не щампата «функционални нарушения», - ако въобще някъде и нещо е нарушено, то това са системите, към които те не могат да се приспособят в по-нататъшното развитие на хората. Ако започнем да усмиряваме тези деца като ги клеймим или им въздействаме медикаментозно, ние ще разрушим подаръка от небесата и ще унищожим цивилизацията, която тъкмо е започнала да пуска корени. За щастие съществуват множество позитивни решения и алтернативи, и същото това небе, което ни е изпратило кристалните деца, може да ни окаже помощ в тяхното възпитание.

Аз обърнах внимание на кристалните деца – на техните очи и възхитително притегателната им същност първо на моя семинар за ангелите, който провеждам по цялото Земно кълбо. Когато мислено разговарях с тях, получавах ясни отговори по същия начин. Наблюдавах как те се усмихват в отклик на моите духовно отправени комплименти и разбрах: «Тези деца чуват това, което мисля!».

Винаги ме е привличало да отделям в човешкото поведение образците и закономерностите. Макар и всички ние да сме различни като снежинките, тези снежинки все пак имат и общи признаци. В децата индиго намерих гореописаните черти, а докато наблюдавах кристалните деца, открих още по интересни неща.

Така, аз се влюбвах във всяко кристално дете, което срещах – техните сърца бяха толкова открити и изпълнени с любов, като на всеки от ангелите, с които съм влизала в контакт. Прости, незлобни и некапризни. Преди да заспя, си мислех за тях и като се събудех, намирах нова информация, духовен свят, които може би самите деца (?) ми предаваха на сън.

Всяка сутрин се събуждах с още по-голямо количество знания за кристалните деца отколкото предната вечер! Когато най-накрая започнах да правя доклади за тях, намерих необикновено възприемчиви слушатели – сред тях са много родители, баби и дядовци, учители на тези особени дечица, които те разпознаваха моментално в описанията ми.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 23, 2009 8:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Индиго и Кристал са Разрушението и Съзиданието. На този етап те са Ин и Ян.

Е, аз предпочитам съзиданието. Затова Кристалите са ми по- на сърце (не , че мразя Индиго. Просто сме различни - можем да работим идеално, ако се уважаваме, но извън работата сме напълно несъвместими!

Както се спомена в горния материал и Индиго и Кристал са симбиотично свързани в полза на изграждането на Новата Земя. Аз, обаче, сътм от поколението от преди Индиго и затова съм като дядо за Кристалите. А нали сте виждали как дядовци и внуци са на един акъл?
Wink Laughing Cool

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Дек 25, 2009 4:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ние сме говорили за кристалните деца, но ... по-скоро повода беше съществуването и появата на индиговите - кошмара на света!

Много малко на брой от тях са с положителен принос към него ...

Кристалните обаче са потърпевши, но са и изключително търпеливи.

А търпението винаги е положителен принос към живота, защото дава възможност за реална преценка и съответно справедливо и правомерно действие.

Докато индигото не е търпеливо, винаги пребърза, избухва несправедливо в параноидното си поведение и в агресивния му изблик ... всичко около него и в него завършва катастрофално.

Сори ...

Ауди, време е да ти кажа, че си качил ниво! Cool Wink

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Ани




Регистриран на: 19 Дек 2009
Мнения: 1
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 27, 2009 12:55 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте на всички, съвсем наскоро се регистрирах в сайта и изчетох доста интересни статии. Особено интересни са ми темите за индиговите и кристалните деца, за които до сега само бях чувала. Ако съм разбрала правилно индиговите деца са избрани и натоварени с трудната задача да разчистят пътя на кристалните, да разрушат старото и негодното, което явно им навлича куп неприятности с по- възрастните и несъмнено доста им тежи. Но ако кристалните деца са потърпевши, индиговите не са ли също потърпевши заради негодните системи, които някой друг е създал, а те трябва да разрушат? Искам да кажа, че едва ли някое дете индиго само е поискало да стане такова, да руши, да е агресивно, нетърпеливо или параноично, но в крайна сметка те имат задача и трябва да я свършат. Не е ли нечестно да ги заклеймяваме като катастрофални? Rolling Eyes Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Дек 27, 2009 1:27 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ани написа:
... индиго ... имат задача и трябва да я свършат. Не е ли нечестно да ги заклеймяваме като катастрофални? Rolling Eyes Smile

Че кой ги заклеймява?!

Аз предпочитам Кристалите, защото ми допада тяхната Мисия. На други им допадат Индиго. Въпрос на лично предпочитание.Но всеки е важен! Всеки - и Индиго, и Кристалите, и даже такива като мен, които не сме от тия първите две.

Laughing

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
eymili




Регистриран на: 08 Авг 2009
Мнения: 64
Пуснато наПуснато на: Нед Яну 31, 2010 7:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Да си призная чета тази информация за децата кристали сигурно за стотен път. И то най-вече в частта му за сипритическите способности на тези деца. Но сега се реших да пиша, защото детето ми реагира странно за възрастта си от 2 месеца и половина на някои ситуации. Първо имам чувството и почти съм сигурна, че това бебе усеща заметресенията /без значение в коя част на България са/. По принцип е ненормално спокойно дете - това са думи на педиатърката и на ортопеда при който я водих на профилактичен преглед. Тя не плаче! Но в началото на януали /а може би да е било в края на декември/, тя се събуди в 01:30 през нощта, крайно неспокойна, стресната и мрънкаща. Носихме се цяла нощ и нещата отминаха. Сутринта чух по телевизията, че към 02 часа в София е имало земетресение - лека степен и не е усетено. Тогава не направих връзка. Все пак е нормално бебе да плаче през нощта. След това имаше още един подобен случай и тогава се замислих. Но сега в четвъртък 28.01. малката ме събуди в 04 часа пак неспокойна, изплашена и мрънкаща - сутринта казаха, че е имало земетресение в района на община Гърмен - Гоцеделчевско. Цял ден беше неспокойна, а Следващата сутрин ме събуди в 05:20 - по същия начин и целия ден беше неспокойна.Вечерта казаха, че през целия ден е имало серия от земетресения / 5 на брой/ в района на Елхово. Днес... колата ми се развали. Понеже не мога да я оставя самичка в къщи /живееме сами/ извиках един познат да я пази нея и един колега да ми помогне да запаля колата. Оказа се, че явно е за сериозен ремонт, което ми дойде в повече и се тръгнах да се прибирам в къщи разплакана. Малката спеше, но в момента в който влязох в къщи ревяща тя се събуди със писък и докато не я гушнах не млъкна. След това се гушкаше и така заспа. Не знам. Може би си въобразявам - та тя е само на 2,5 месеца!!! Но ми се струва, че това дете разбира нещата по-добре от мен!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Фев 01, 2010 9:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Не си въобразяваш изобщо ...

Така реагират точно кристалните деца! Rolling Eyes

Аз съм много близка до кристалните същества и съм реагирала винаги по този начин в съответните ситуации.

Не се очудвай, а стискай здраво зъби и се ориентирай по нея! Wink

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Фев 02, 2010 7:34 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

eymili, честито!
Вие имате огромен късмет - имате Кристалче, а не Индиго! Laughing


_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
eymili




Регистриран на: 08 Авг 2009
Мнения: 64
Пуснато наПуснато на: Вто Фев 02, 2010 8:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена, AUDAN благодаря Ви!
Знаете ли колко пъти съм си задавала въпроса "С какво заслужих това дете?"? Има една приказка, че нашето гардже е най-хубавото и най-доброто, та за това ще се въздържа от хвалбите и суперлативите, но тя наистина е... специална Very Happy Само с едно не мога да свикна още...с погледа и. Понякога, когато съм с гръб към нея и тя се втренчва в мен и ме побиват тръпки Embarassed И в този момент не е ясно кой кого възпитава - дали аз нея или тя мене Rolling Eyes А иначе...още от сега се водя по нея Маг Селена...наистина за елементарните и нужди, но засега не съм сгрешила, а и на мен ми е по-лесно Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
diana30




Регистриран на: 08 Юни 2009
Мнения: 97
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 03, 2010 4:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

eymili, аз също се главоблъскам дали моето момиченце е също кристалче. Тя ще стане на 5 месеца на 9 Февруари.

1) тя е невероятно спокойно и кротко дете.
Понеже аз съм много буен характер и като дете съм била много ревлива, а и до ден днешен съм голям чешит, си мислех, че детето ми ще е като мен. Да, ама тя е невероятна

2) Много често се втренчва в очите на хората
Преди време съпругът ми си играеше с нея на нашата спалня. Доста време се позабавиха, а понеже имаме бебефон, не чувах нито приказки, нито смях, никакъв шум. Отидох да видя дали не са заспали и двамата и какво откривам. Двамата стоят, гледат се в очите. Дъщеря ми се е втренчила така в неговите очи, че даже не обръща внимание на моето появяване. Гледа го и се усмихва.
После съпруга ми сподели, че е имал чувство, че си комуникират с очи.
Аз също имам такова чувство.
Много пъти съм усещала какво точно иска детето. Само като я погледна и в главата ми изведнъж нахлуват мисли : " пие й се вода" и като й дам вода, започва да се усмихва, а после да пие жадно...

3) Не обича някой да е с гръб към нея.. Ако някой е с гръб към нея, тя почва да издава много интересни звуци, докато човек не се обърне. Тогава тя почва да се усмихва и смее...

4) Бях споделила и преди, но преди да се роди дъщеричката, тя сякаш сама си избра името и ни даде информацията като сън на мен и на баща й в една и съща вечер.

5) преди време си играехме с нея, гледах я в очите( не мога да й се нагледам, сякаш излъчва толкова много любов с очите си) и си мислех " защо ли си ни избрала за родители и защо пожела да се родиш в нашето семейство"?
Е, след няколко дена сънувах сън, в който разговарях с душата на дъщеря ни. В този сън, тя ми каза защо е дошла в нашето семейство и ни е избрала за родители.

6) Дъщеря ми не обича да се говори на висок тон. Когато чуе висок глас и ни поглежда втренчено без да издава звук докато не осъзнаем, че не постъпваме правилно. Като спрем да се караме и тя започва да се усмихва.

7) Както споделих, аз съм доста буен и нетърпелив човек. Не е лесно да се живее с мен. Имам повече недостатъци, отколкото предимства, не съм от най- толерантните и съответно в семейството проявявам отрицателните си качества Smile
Е, да, ама това дете сякаш ме променя... сякаш ме учи да съм по- добра. Тя ме прави по- добра... Изкарва моите положителни качества наяве и спомага добрите ми черти да доминират. Незнам как го прави, но просто тя ме променя към добро.

Cool Изглежда много зряла и самостоятелна за възрастта си

Не обича някой да я приспива. Просто я оставяш в леглото и тя си заспива сама...

Има сигурно и още неща, но в момента не мога да се сетя..

Не знам дали е кристалче, или не, но определено мисля, че е специална. А може би всяка майка така мисли за детето си Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
diana30




Регистриран на: 08 Юни 2009
Мнения: 97
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 03, 2010 5:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

ааа.. и още нещо се сетих.

Дъщеря ни вижда повече, отколкото предполагам. Много често гледа някъде, където няма никой и се смее. Например, гледа към дивана, който не е шарен и се смее... понякога не мога да й откъсна погледа, ако се е загледала нанякъде и се усмихва...
Ама не мисля,че това е кой знае какво, защото повечето деца виждат неща, които ние не виждаме.

Покрай нея обаче се случват интересни неща. Когато съм притеснена, тя усеща как се чувствам, въпреки че не показвам пред нея такива емоции.
Преди няколко дни много се бях притеснила, защото заплатата на съпруга ми я забавяха( не си беше получил още заплатата за Декември). Моето майчинство също го забавиха и не си бях получила още парите за Декември. Както бях притеснена, тя се вгледа в мене мило и започна да ми се усмихва. Бяхме легнали с нея на леглото да си играем. Тя си сложи ръчичката на сърцето ми и ме гледаше в очите, усмихвайки се. Много мило ми стана. Сякаш премахна притесненията ми.
Е, на следващия ден дадоха заплатата на съпруга ми, а моето майчинство го изплатиха вчера...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 03, 2010 7:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Диана!
И след всичко написано от Вас дотук, все още се двуумите дали е Кристалче,а? Wink


_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
eymili




Регистриран на: 08 Авг 2009
Мнения: 64
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 03, 2010 7:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

diana30 написа:
ааа.. и още нещо се сетих.

Дъщеря ни вижда повече, отколкото предполагам. Много често гледа някъде, където няма никой и се смее. Например, гледа към дивана, който не е шарен и се смее... понякога не мога да й откъсна погледа, ако се е загледала нанякъде и се усмихва...
Ама не мисля,че това е кой знае какво, защото повечето деца виждат неща, които ние не виждаме.

Покрай нея обаче се случват интересни неща. Когато съм притеснена, тя усеща как се чувствам, въпреки че не показвам пред нея такива емоции.
Преди няколко дни много се бях притеснила, защото заплатата на съпруга ми я забавяха( не си беше получил още заплатата за Декември). Моето майчинство също го забавиха и не си бях получила още парите за Декември. Както бях притеснена, тя се вгледа в мене мило и започна да ми се усмихва. Бяхме легнали с нея на леглото да си играем. Тя си сложи ръчичката на сърцето ми и ме гледаше в очите, усмихвайки се. Много мило ми стана. Сякаш премахна притесненията ми.
Е, на следващия ден дадоха заплатата на съпруга ми, а моето майчинство го изплатиха вчера...


Диана, всичко това което ти си описала, аз го спестих, за да не излизе, че си хваля моето гардже Laughing
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
diana30




Регистриран на: 08 Юни 2009
Мнения: 97
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 03, 2010 7:49 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
Диана!
И след всичко написано от Вас дотук, все още се двуумите дали е Кристалче,а? Wink



Ами, понякога вътрешно знам, че нещо е така, но разумът ме кара да го подлагам под съмнение Smile
А и някъде бях чела, че кристалните деца не са от поспаливите, а моята щерка си проспива животеца Smile Яде и след около час е отнесла плувката Smile Много обича да спи...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
diana30




Регистриран на: 08 Юни 2009
Мнения: 97
Пуснато наПуснато на: Сря Фев 03, 2010 7:52 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

eymily, ами явно наистина има досто общо между нашите дечица.

От нас зависи дали ще помогнем да развиват способностите си или ще ги потъпчем.
Дано да сме мъдри родители и да дадем най- доброто от себе си в развитието на нашите деца.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov