НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 12:12 pm Вижте мненията без отговор
Годината на Металният Заек/Котка
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 6:05 pm
МнениеЗаглавие : Годината на Металният Заек/Котка
Отговорете с цитат



Години на Заека (Котка): 1927,1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011



2011 е година на Белият Заек. Като добър стопанин той е приготвил за всичките свои дванадесет гости - знаците на Зодиака – специална програма в съответствие с естествените им наклонности.

За огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец, Белият Заек обещава изпитания, след преминаването на които ще постигнете много повече, отколкото предполагате. Упоритост и някаква доза осъзнат риск, и ще Ви се покорят нови върхове, а също и ще се открият нови хоризонти.

Това ще се прояви особено добре в сферата на бизнеса. Ако на Овните деловите успехи ще се удават много лесно, благодарение на създадените връзки през 2010 година,то Лъвовете и Стрелците ще се наложи да положат максимум усилия и упоритост особено през първата половина на годината, за да могат да се насладят на края на годината. Вашето финансово положение пряко ще зависи от деловата Ви активност.

Любовта и бракът през първата половина на годината ще Ви донесат неочаквани сюрпризи, като ще се наложи да избирате между старата привързаност и новите романтични увлечения. Затова трябва твърдо да решите, какво за Вас е най-важно и в зависимост от избора Ви да определите поведението си и трезво да разгледате по-нататъшните последствия, които може да доведат даже до смяна на местоживеенето.

2011 г. ще е много по-хармонична от предишната. Ще имате повече поводи за радост. Появяват се нови възможности. Лекувате стари рани, прощавате стари обиди, печелите пари по-лесно, постигате семейна хармония и любовта е постоянно около вас.

Тя настъпва на 3 февруари 2011 г. в 4.32 ч. българско време и продължава до 22 януари 2012 г. Последната подвластна на Заека година е била 1999 – Годината на Земния заек. Според китайската астрология всяка зодия минава последователно през петте елемента – метал, вода, дърво, огън, земя. За да се затвори този цикъл, са нужни 60 години: последната година на Металния заек е била 1951, а преди нея – 1891.



Китайската Нова година

е съобразена с лунния календар –настъпва винаги на първото новолуние във Водолей за календарната година и продължава до навечерието на следващото новолуние през следващата календарна година – отново във Водолей. Затова и всеки път започва и завършва на различни дати.

Според японската традиция 2011 е Годината на Заека, а според китайската – на Котката. Но в днешни дни традициите така са се преплели, че и двете наименования са легитимни. На Запад обаче е по-популярно наименованието Заек. Но и двата символа – и на котката, и на заека – имат еднаква сила. Затова спокойно можете да си купите талисмани и на двете животни.

► Повечето проблеми ще се решават сега от само себе си, без много старание от ваша страна и без материални и емоционални загуби.
► Годината носи благополучие в семейния живот. Но това не означава да оставите нещата на автопилот. Дори напротив, добре е да се постараете – проявете загриженост към партньора си, за да заздравите отношенията си. Получавате шанс да изгладите различията в характерите си и недоразуменията помежду си. Пазителката на дома Котката и бързият, съобразителен и деликатен Заек ще ви помогнат да направите това.

► Заекът е подчертано „семейно“ животно. Той символизира плодовитост и лесно зачатие.
► Добре е да се погрижите за семейния уют, да подредите и мебелирате наново жилището си.
► Заекът е предан и романтичен, затова тази година е подходяща за сключване на брак и установяване на нови трайни връзки. Съвместните пътувания и почивки много ще укрепят семейните отношения.

► Не е зле да създадете нови приятелства. Събирайте се по-често и със старите си приятели. Помагайте им. Бъдете съпричастни с тях. Контактите и близките задушевни отношения ще ви носят повече радост и утеха от други години.
► В Годината на Заека/Котката не трябва да се скъпите на любов. Бъдете максимално любящи, добронамерени, отворени към другите и ще получите съответно много обич и хармония в отговор.

► Това е годината на голямата дипломация. Дори и тези, за които тази дума е чужда, ще намерят общ език със своите опоненти. Дипломацията и разбирателството ще се наложат и в международните отношения и няма да избухват големи конфликти.

И Заека, и Котката обичат хармонията, красотата и творчеството. През тази година късмет и развитие ще имат всички, които се занимават с изкуство и въобще с творчество. На успех и напредък да разчитат и научните работници.

Самата Фортуна закриля родените в годината на Заека. Неслучайно се смята, че това са хора с много ярка индивидуалност и талант, но и с голямо честолюбие. Този знак е добродетелен, сдържан, предразполага към доверие. Хората под неговото покровителство имат безупречен вкус, което предизвиква възхищение у околните.

Обичайно представителите на знака са спокойни и уравновесени, трудно излизат от равновесие. Тяхна отличителна черта е силното чувство за самосъхранение. Те се грижат за личния си комфорт и безопасност. Не бързат да вземат решение. Стараят се да претеглят всички аргументи и чак тогава да действат.

Трудно се поддават на натиск за прибързани действия.

Обикновено са със стабилно финансово положение, тъй като имат много верен усет за движението на парите, а и не са разточителни. Притежават деловитост, прозорливост. Понякога са малко педантични, когато става дума за делови отношения и бизнес.

За тях е характерно, че не са злонамерени даже когато се поддават на една от своите слабости да поклюкарстват. Към близките си са нежни и готови да помогнат във всяко отношение. Не обичат промените и са консервативни в това отношение. Понякога изпадат в меланхолия, но тези им състояния не са дълготрайни, особено ако се чувстват обичани.

Всички тези тенденции се запазват и през 2011 година, която по-точно е година на Металния заек (Котка).

В частност представителите на Металния заек (1963, 2011) се отличават с много аналитичен ум, прозорливост, сдържаност. В бизнеса те могат да са безжалостни, когато преследват целите си. Едновременно с това притежават много таланти в областта на различните изкуства и с удоволствие приемат похвали и аплодисменти.



Обща прогноза за 2011 година

Белият заек създава значително благоприятна обстановка за благородните и полезни начинания. Новата 2011г. обещава да е много интересна във всички аспекти на живота. Докато в обкръжаващия ни свят не се очакват големи промени, до в духовните преживявания на всеки се очакват значителни промени и отделният човек трябва да е подготвен да ги долови и използва в положителна насока.

Съгласно източната традиция 2011 трябва да е спокойна и стабилна. Белият заек е нежно и чувствително създание, той не тласка към агресивност нито в поведението, нито в словесните изяви. Грубостта и високомерието спрямо другите хора за него са нежелателни явления. Белият заек е уравновесен и трябва да бъде зачитан стремежът му към спокойствие, но някои непредвидени ситуации могат да създадат значителни усложнения, ако не се положат усилия за добронамереност.

През 2011 е добре всеки да си поставя реално постижими цели. Така ще си спести разочарованията от някои изненади, поднесени от Белия заек. При един реалистичен поглед към възможностите си човек може да бъде много приятно изненадан от реализацията на целите си, тъй като постигнатото може да се окаже далече над очакваното п положителен аспект.

В сферата на любовта Белият заек ще внесе нежност, доверие, хармония, но трябва да се проявява и деликатност. Възможни са прояви на съмнения спрямо близкия човек и неговите вярност и обич, но трябва да се укротяват страстите, да се проявява здрав разум – подозрителността може да предизвика усложнения. Едва ли в годината на Белия заек могат да се очакват безоблачни любовни отношения поради голямата чувствителност на Заека, но с обич и деликатност ще се преодолеят всички различия.

Малко вероятно е точно през тази година да се реализира една напълно хармонична ново връзка, но ако това се случи, ви очакват много силни чувства и неизбежно желание да споделите живота си с този партньор.
===========================================
Михайлина Никлева - Мишел,
horoscope.bg


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Яну 03, 2012 10:57 am; мнението е било променяно общо 4 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 6:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво представлява Личността на Металният Заек?

Заекът е роден под знака на добродетелта и благоразумието. Той е интелигентен, благовъзпитан и предпочита тихото и спокойно съществувание. Ненавижда неприятните неща и се стреми да стои настрана от спорове и диспути. Той е пацифист и обикновено въздейства успокояващо на хората около себе си.

Интересите му са широки — умее да оценява произведенията на изкуството и по-деликатните неща в живота. Освен това знае как да се забавлява и често посещава най-добрите ресторанти и нощни заведения в града.

Заекът е остроумен и интелигентен събеседник и обича да участва в приятни разговори. Другите често търсят мненията и съветите му. На дискретността и дипломатичността му може да се разчита. Той рядко би повишил глас и дори е готов да се направи, че не вижда нещо, което не му харесва, само и само, за да се запази мира и спокойствието. Заекът обича да е в добри отношения с всички, но може да е много чувствителен и да приема каквато и да била критика много зле. Ако долови, че се задават някакви неприятности, той е първият, който ще се отстрани от пътя им.

Заекът е тих и способен работник. Притежава завидна памет. Има търговски нюх и усет за финансовите въпроси, но успехът му до голяма степен зависи от преобладаващите в момента условия. Той мрази да попада в положения, изискващи напрежение или пък да взема бързи решения, за които не е имал време да се подготви. Когато е възможно планира дейността си с удивително внимание и предпазливост. Не обича да поема рискове и не гледа с добро око на промените. В общи линии търси сигурна, спокойна и стабилна обстановка и когато условията му допадат, би бил повече от щастлив, ако има как да остави всичко такова, каквото е.

Заекът е съвестен в повечето от нещата, с които се занимава и поради вродената си методичност и наблюдателност, би могъл да напредне много в избраната професия. Той би бил отличен дипломат, адвокат, магазинер, администратор или свещеник - навсякъде, където може да използва чудесните си способности на комуникатор. Обикновено е лоялен към работодателя си и е уважаван за честността и почтеността си, но ако разполага с власт може да приеме доста непреклонен и авторитарен стил.

Заекът отделя голямо внимание на дома си и изразходва доста пари и време, за да го поддържа и обзавежда с последните новости - той е човек на удобството. Освен това често е и колекционер. За много от родените под този знак събирането на антики, пощенски марки, монети, предмети на изкуството или каквото и да било, е истинско удоволствие.

Заекът полага значителни грижи за външния си вид и обикновено е много елегантен. Освен това той придава голямо значение на отношенията си с другите, а въпросите на сърцето са от особена важност за него. Рядко му липсват почитатели и в повечето случаи преди да сключи брак преминава през няколко много сериозни връзки.

Заекът не е от най-верните съпрузи. За него са особено подходящи родените под знака на Козела, Змията, Свинята и Вола. Благодарение на общителността си той може да се разбира добре с Тигъра, Дракона, Коня. Маймуната, Кучето или пък с друг Заек. Би се чувствал смутен пред Плъха и Петела, тъй като родените под тези знаци не се колебаят да изразяват гласно мислите си и често в забележките им се промъква критика, а Заекът ненавижда критиките и неприятните положения.

Той е надарен, умерено амбициозен, приятен за компания, дискретен и най-важното – добродетелен. Зайците обичат обществото и обществото ги обича. В много случаи при повече вглеждане се оказват повърхностни, макар че могат да изучат нещо из основи само, за да блеснат в нечии очи. Обичат комфорта и домашния уют, отхвърлят всичко, което би застрашило тяхната сигурност.

Разумни по природа, предприемат една или друга крачка след внимателно обмисляне на всички възможни варианти. Има вероятност да преуспеят в търговията, да бъдат добри адвокати, успешно да развиват политическа или дипломатическа кариера. Жените под този знак ще блестят във всички занятия, които изискват добър вкус, контактност, представителност.

Родените в годината на Заека са щастливци. Те са скромни, сдържани, добродетелни. Говорят добре и умеят да ценят себе си. Сред многото достойнства имат и недостатък – те са повърхностни. Обожават светските събирания, понякога сплетничат, но го правят тънко, внимателно и тактично. Те обичат да приемат гости, държат се светски, някои биха ги нарекли сноби.

Педантични са и суетни. Те са консервативни, ненавиждат всичко което може да предизвика усложнения в живота им. Във финансово отношение винаги са щастливи. Ловки в бизнеса, добри спекуланти и сключват винаги изгодни договори. Имат успех в търговията, правото или в дипломатическата кариера.

Родените в годината на Заека обикновено не излизат лесно от релси. Те са спокойни и невъзмутими. В тях има повече сантименталност отколкото истинска чувствителност. Малката им лична неприятност ги разстройва повече от големите беди на другите. Могат да заплачат по незначителен повод, но бързо им минава. Меланхолията на жените родени в годината на Заека е нарицателна. Те са едновременно светски и скромни.

Заекът не се предава. Сладкодумен е и си знае цената. За съжаление, Заекът е повърхностен и всичките му достойнства също са повърхностни. Той обича обществото и обществото го обича. Обича да приема гости, да създава интриги, но го прави тактично и внимателно.

Заекът е светски човек, когото някои биха оприличили като сноб. Обича да демонстрира познанията и културата си. Обикновено изучава в детайли нещо с единствената цел да направи впечатление, като в същото време няма ни най-малка представа за поредица други важни неща. Обикновено е спокоен и невъзмутим, рядко губи самообладание.

Представителите на този знак са по-скоро е сантиментални, отколкото чувствителни. Много повече ще се разстроят от най-дребния си личен проблем, отколкото от световно бедствие. Световните бедствия ги занимават само, ако са лично засегнати от тях. Може да заплачат по незначителен повод, но много бързо се успокояват. Те са меланхолични по един очарователен начин.

Заекът е консервативен, той мрази усложненията и всичко, което би нарушило ежедневния му ритъм. Не взима никакви решения, ако предварително не е обмислил всички възможни положителни и отрицателни резултати. Хората се възхищават на неговата предпазливост и му вярват.

По отношение на парите Заекът е късметлия, умее да управлява финансите си и винаги сключва печеливши сделки. Най-добре се реализира в областта на търговията, антиквариата, юрисдикцията и дипломацията в случай, че работата му няма да е свързана с рискове. Жените-Зайци се реализират изключително добре в политиката – те са едновременно скромни и гъвкави, присъствието им не остава незабелязано.

Заекът е нежен и внимателен към хората, които обича и в повечето случаи предпочита приятелите пред близките си. Няма чувство за отговорност пред семейството си, майчиният инстинкт на Зайкините е много слабо развит, но изпълняват стриктно задълженията си. Заекът изживява спокойно живота си, ако не се сблъска с екстремни обстоятелства .

Мъжът, роден в годината на Заека през пролетта или лятото е прям и целеустремен. Ако е роден през зимата притежава имоти. По характер е импулсивен, но интелегентен. Живее дълго. На 3-годишна възраст може да бъде ухапан от куче, на 16 и 18 се сблъсква с трудности и е възможно да стане известен. През февруари и август здравето му е най-застрашено.

Жената, родена в годината на Заека е интересна, умна, стремителна и уязвима. Животът й е динамичен. Ако е родена през пролетта или лятото притежава особени способности в областта на кулинарията и ръкоделието. Умее да изразява благодарността си. Има малко приятели. Най-трудните й години са 17, 20, 40

Критични години За мъжете това са 30, 42 и 60 –тата от живота им. За жените критични години, в които може да се появят здравословни проблеми са 53, 61, 77 и 97-та.

Родените в годината на Заека са услужливи към тези които обичат. Даже кантарът леко се накланя в полза на приятелите за сметка на семейството.

Добра партия за хората родени в годината на Заека са тези родени под знака на Овцата. Подходящи са също и родените в годината на Кучето и Глигана. Трябва да се избягва знака на Плъха.

Несъвместимости Заекът има пряка несъвместимост със свинята.

Известни Зайци са:
Принц Албърт, Хари Белафонте, Ингрид Бергман, Гордън Браун, Луис Карол, Фидел Кастро, Конфуций, Мария Кюри, Алберт Айнщайн, Кари Грант, Уитни Хюстън, Анатоли Карпов, Гари Каспаров, Джордж Майкъл, Роджър Мур, Кристина Онасис, Джордж Оруел, Ева Перон, Едит Пиаф, Жорж Сименон, Нийл Саймън, Франк Синатра, Стинг, Тина Търнър, Катерина Медичи, Сталин, Фидел Кастро, Алберт Айнщайн.



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 6:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво очаква представителите на зодия Заек през 2011 година?

Kак ще се справи самият Заек с трудностите през собствената си година и ще има ли изобщо трудности?



През юни и октомври ще има възможност да развихри фантазията си, да инвестира в нов бизнес и да получи допълнителни доходи. През март и септември и втората половина на декември трябва да намали темпото, да обмисля ходовете си и да бъде предпазлив, дори недоверчив към нови предложения или нови партньори. Не е препоръчително да се захваща с прекалено сложни проекти, да прави дългосрочни инвестиции и да се натоварва с допълнителни задачи.

В началото на годината може да се наложи да преодолява някои хронични или вече съществуващи здравословни проблеми, но с малко повече търпение и упоритост след август всичко ще бъде наред. Заекът ще се радва на стабилно здраве, устойчиво добро настроение и ще може да си позволи желаните удоволствия, свързани с храна, напитки и емоции.

Месец юли ще е напрегнат и зареден с конфликтни ситуации. Ако се въздържа от спонтанни и необмислени реакции ще си спести много неприятности от личен и любовен характер. В началото на годината (февруари) и в края (декември) ще преодолее семейни недоразумения, ще възстанови вече прекратена връзка или ще постави начало на нова любов. Разположението на планетите подсказва, че вълнуващи емоции ще има и през месеците април и август, за разлика от юли и ноември, когато няма да липсват поводи за конфликти и разправии.

През октомври и ноември Заекът може да промени външния си вид или динамичния стереотип и това ще му подейства много освежаващо.
===================
start.bg



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 03, 2011 6:57 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Белият заек е помислил за всяка зодия!



2011 година принадлежи на Белия заек. Като добър домакин, той е приготвил за всички свои 12 гости - зодиакалните знаци - специална програма за 2011 г. в съответствие със стихийните им наклонности.

На огнените знаци - Овен, Лъв и Стрелец - Белият заек обещава изпитания, през които ако минете, ще достигнете много повече, отколкото сте предполагали. Упоритостта и премереният риск са вашите оръжия, с които ще покорите нови върхове и ще ви се открият прекрасни хоризонти.

Особенно силно това ще се прояви в сферата на бизнеса. Ако на Овните успехите ще се удават сравнително леко, благодарение на направеното от тях прези 2010, то на Лъвовете и Стрелците ще им се наложи да положат максимум упоритост през първата половина на годината, за да се насладят напълно на грая на 2011 г. Вашето финансово положение ще зависи пряко от вашата делова активност.

Първата половина на годината ще донесе изненади в любовта и брака. Много от вас ще трябва да избират между старата привързаност и нови, ярки романтични увлечения. Поради тази причина трябва твърдо да вземете решение за себе си - кое е по-важно за вас. В зависимост от избора ви ще бъде предопределено вашето поведение и бъдещите последствия, които може да доведат до ново място за живеене.

Белият заек предлага на земните знаци - Телец, Дева и Козирог, да се потрудят усърдно, за да положат основите на своето благополучие. Фундаментът трябва да бъде положен в първата половина на годината. От него ще зависи финансовата и семейната стабилност.

Земните знаци не бива да отвличат вниманието си със странични неща - вашите здраве и семейство ще изискат повече внимание през тази година. Благополучното развитие на семейните проблеми ще ви дари с по-високо ниво на живот. Вашата самооценка и доверие към самите вас ще нарастне, тъй като няма да разчитате на странична помощ.

Колкото до водните знаци - Рак, Скорпион и Риби, бурното течение на първата половина на годината може да ги изхвърли на неизвестни брегове. Всичко ще зависи от това, доколко умело ще смогнат да обходят водовъртежите на съдбата и от тези, които плуват заедно с тях.



Да, 2011 година обещава увлекателно, но рисково плуване, а основният момент изисква да хванете вълната и да се носите по течение до правилния бряг. Всичко ще бъде предопределено от първата половина на годината, тъй като във втората няма да е лесно да промените нещата. Трябва да обърнете внимание финансите ви да са редовни, така те ща са залог за материална стабилност.

Колкото до чувствата, романтичната вълна ще ви съпровожда през цялата година и дори ще ви се предостави възможност да преживеете любовно приключение. Само от вас ще зависи - ще се превърне ли то в нещо по-голямо или не. Иима опасност да превишите собствените си възможности.

На въздушните знаци - Близнаци, Везни и Водолей, Белият заек обещава вятър на промяната. Поради тази причина не трябва да вървите срещу вятъра, а - обратното, да се движите в неговото направление. По този начин ще постигнете успех без особени усилия.

Не се бойте, ако вятър ви отнася надалече от хоризонта или разгонва хората около вас - това са облаци, които закриват небесносиньото небе на щастието. Семейните скандали, конфликтите на работа - отнесете се към всички тях с лекота. Всичко ще се нареди по своему... Когато димът се разсее и облаците се разотидат, ще видите красотата на въздушните замъци. От вас зависи ще ги превърнете ли в нещо материално или ще им се възхищавате като недостижимо съвършенство.

През 2011 година други хора ще решават вашите финансите, които ще претърпят моментно дестабилизиране. Възможно е да изпитате неприятни чувства. Ако това се случи, не е нужно да се разстройвате, рано или късно слънцето ще изгрее на вашата улица и тогава ще можете да демонстриране своите таланти.

Белият заек се погрижил за всички зодии и всички те ще бъдат длъжни да му се отплатят с добро. През 2011 г. посадете нови дървета, цветя, бъдете малко повече вегетарианци и отделете внимание на каротина, който се съдържа в морковите. Обичайте зеленият, оранжевият и белият цветове. И, моля ви, не носете палта от заешка кожа - ще обидите нашия Заек ...



2011 ще е една наистина спокойна година, нека ние добре дошла, защото ние е нужна след свирепа годината на Тигъра.

Ние трябва да се изолираме на и да си дадем време, за да оближем раните си и починем след всички битки на предходната година.

През цялата година ще цари спокойствие и увереност, всеки сам за себе си ще оцени, че убеждението и преговорите са по силни от използването на сила. Дипломацията ще се засили, политическите сили ще се споразумеят по много важни въпроси и ще се сключат множество контракти и споразумения. Вярната преценка и разумните постъпки ще властват през 2011 година.

Все пак не бива да отричаме факта, че Заека обича спокойствието и удобството, това малко или много ще наруши бързината и ефирността на много преговори. Повечето от нас ще се отдадат на заслужена почивка и ще предпочетат забавленията пред решаването на дадени проблеми. Не трябва да си позволяваме да бъдем мудни, защото отхвърлянето на неприятни задачи и тяхното забавяне в бъдеще, няма да помогне по никакъв начин те да се разрешат. Важното е да не изпадаме в летаргия и сънливост!

Пари ще има и ще се правят без особени усилия и влагания на къртовски труд. Спокойния начин на живот ще омае всеки един човек и той ще се стреми към лукса и удобството. Според китайския хороскоп 2011 година е една умерена година, но с бързи темпове. Заека ще ни даде възможност за безгрижие и щастие, но в умерени количества.
=========================


moetospisanie.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov