НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Май 04, 2024 5:47 am Вижте мненията без отговор
До маг Селена
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
kami_lena




Регистриран на: 26 Яну 2010
Мнения: 3
Пуснато наПуснато на: Чет Фев 04, 2010 9:32 am
МнениеЗаглавие : До маг Селена
Отговорете с цитат

Здравейте маг Селена! Казвам се Камелия Серафимова Генкова, родена съм на 09.09.1966г.
Имам заболяване на щитовидната жлеза, впоследствие с образуване на възли. Бихте ли ми отговорили дали ще се стигне до операция? Притеснена съм, защото симптомите вместо да отзвучават се появяват нови. Чувствам се в безизходица и незнам дали да се ориентирам към специалист в София, защото от лечението не усещам ефект.
Благодаря Ви предварително.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Фев 04, 2010 1:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Здравейте, kami_lena!

По принцип слабите Ви звена в организма Ви са свързани с проблеми съотнесени към кръвообращението: артериални и венозни.

Не сте добре по принцип с хормоналната обмяна - имам предвид половите хормони, не тези на щитовидната жлеза. Те са просто следствие от други Ваши здравословни проблеми.

Лимфата Ви е прекалено замърсена, което от собствена страна говори, че тимусната жлеза не си изпълнява основните защитни функции, поради което сте податлива на чести бактериални инфекции (грипове), което от собствена страна говори за понижена имунна ситема.

Не сте добре и с нервната система - податлива и чувствителна сте към напрегнатия и динамичен живот, както и на стресови състояние. Непрекъснато сте тревожна и изпълнена с безпокойство ...

Това Ви общо състояние (не се спирам на подробна диагностика тука!) е провокирало заболяването на щитовидната жлеза.

Лично аз на Ваше място не бих рискувала да се оперирам, защото ако не остраните основните причини, които са провокирали щитовидното заболяване, то отново ще се повтори всичко отначало - дори може да стане и по-зле - да удари някъде другаде и изразено в по-друга форма, което пък отново ще наложи операция.

Да не казвам, че днешните "медици" първото нещо, което предлагат относно някое по-усложнено заболяване е ... операция. Нека не забравяме, че всяка една операция носи достатъчно добра печалба за лекарите... Confused

За да има някакъв ефект от приложеното Ви лечение (не сте писала какво е то, а това е много важно!) трябва да се подходи по следния начин:

1. Изчистване на лимфата
За тази цел бих Ви насочила да започнете да приемате следната билкова хранителна добавка Ехинация, Астрагал, Рейши, както и Ликопен.

2. Укрепване на имунната защита
За тази цел можете да прибегнете към билковите добавки Микодифенс, Нони и Натурални Витамини Алав1

3. Нормализиране на хормоналната дейност
За тази цел най-ефикасното и безопасно средство е билковата добавка Хормоностим (за жени)Този продукт има свойството да разгражда всякакви фиброзни тумори и да отстранява кисти - в случай като Вашия специално на щитовидната жлеза.

4. Даване "храна" на щитовидната жлеза
За тази цел е нужно да приемате от кафявите водорасли Келп.

Препоръчвам Ви да си ги закупите от нашия онлайн магазин, защото цените в него са под тези в аптеките и когато си ги поръчате наведнъж ще ви излезнат много по-ефтино - дори и с куриерската доставка до врата.

Чрез това съчетание в тази система на лечение и прием на билкови добавки, което Ви препоръчвам, ще постигнете завидни резултати в лечението и надявам се ще избегнете операцията.

Успоредно с препоръчаните от мен билкови добавки спокойно може да си приемате и лекарствата, които са Ви изписали лекарите. Те няма да влязат в реакция едни с други.

Обикновено за да се постигнат по трайни резултати билковите хранителни добавки трябва да се приемат поне 6 месеца поред.

Желая Ви приятен ден!



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kami_lena




Регистриран на: 26 Яну 2010
Мнения: 3
Пуснато наПуснато на: Пет Фев 05, 2010 4:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена, благодаря Ви за бързия отговор. Пропуснала съм да спомена, че пия Преднизолон по схема (ако има вече някакво значение). Може ли да ми поясните всички билкови добавки ли трябва да приемам за съответната област или сте изброила всички подходящи препарати и е достатъчно да приемам по един от изброените за съответната дейност?
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 06, 2010 2:44 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Когато се подхожда към прием на билкови хранителни добавки е необходимо те да бъдат изключително правилно комбинирани и допълнени една с друга. Между тях трябва да има хармония.

В случая съм направила точно това ... Confused

Вие не страдате само от проблеми със щитовидната жлеза! Както казах вече тя е следсвие просто от всичките останали Ваши здравословни проблеми.

Подбрала съм един невероятен букет, който със сигурност при една употреба в продължение на 4-6 месеца ще си кажа думата в най-положителния аспект за Вашето здраве.

В това просто съм сигурна!

Прочетете някои отзиви ето тук за ХОРМОНОСТИМ ЗА ЖЕНИ

За какво се използва всъщност прeднизолона?!


Цитат:
Кортикостероидите са хормони които човек сам си произвежда. Те се отделят от кората на надбъбречната жлеза и са три вида - преднизолон, кортизон и кортизол. Те спомагат за функцията на нервната състема и въобще за клетките на целия организъм. Отделят се в по-големи количества - при стрес, защото това е защитна функция на организма за по-бързо възстановяване след преживяна физическа или психическа травма.


Какво е направил в случая прензизолона с Вас?!

Цитат:
Автоимунния тиреоидит на Хашимото освен от стреса може да се провокира и от лечение с тиреостатици (медикаменти за хиперфункция на щитовидната жлеза) или кортикостероиди. Лечението с кортикостероиди при остър тиреоидит и лечението с тиреостатици при Базед и хиперфункция може да се прилага ограничено време и много внимателно не повече от 6 месеца. Това лечение може да предизвика появата на възли и кисти в нея.


Някой май Ви е извадил очите вместо да Ви изпише веждите ми се струва ... А това вече е много опасно за здравето ВИ!!!

Не знам на кого му е хрумнало да Ви лекува по този начин и какво по-точно е лекувал?!?!?!? И защо като Ви е изписал преднизолон предварително не е проверил чрез съответните хормонални изследвания как са Ви надбъбречните жлези относно възпроизводството на хормона прензизолон?!?!?!? Боже мой ...

Но ... стореното - сторено.

Тук вече може да се намеси най-активно именно "Хормоностим (за жени)" ...

Това означава, че просто съм в "десятката" при направената Ви от мен здравна диагностика тук в темата...нали така?!...

...което пък от собствена страна означава, че съм съчетала една от най-успешните билкови комбинации за отстраняването и овладяването на проблеми като Вашия.

Когато човек пие подобни билкови хранителни добавки е добре да приема на един път най-много до 7-8 броя от тях, естествено по време на ядене. В противен случай те не действат съвсем пълноценно ... Confused Rolling Eyes

Върху самата опаковка на билковите хранителни добавки ще намерите и упътване приложено към тях - на самият етикет.

Така, че става въпрос за комбинирано лечение, а не вземане поединично от въпросните билкови продукти. Комбинирано означава заедно, наведнъж!!!

Желая Ви успех и ... бъдете така добра да ни държите в течение как се чувствате, в случай, че започнете да приемате тези невероятни елексири! Wink


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Съб Фев 06, 2010 3:10 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
kami_lena




Регистриран на: 26 Яну 2010
Мнения: 3
Пуснато наПуснато на: Съб Фев 06, 2010 3:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Благодаря Ви много. Със сигурност ще Ви държа в течение Very Happy
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov