|
Автор |
Съобщение |
JORDAN
|
Пуснато на: Пет Юни 25, 2010 4:30 pm
Заглавие : маг Селена
|
|
|
Здравейте маг Селена,казвам се Йордан Геогиев Арсов роден съм на 28/07/1972.От около 3 месеца имам ужасно главоболие.Ходих на лекар от там ме пратиха при професор и се установи ,че имам кластърово главодолие ,но до тук разбрах ,че това не се лекува дори няма някое лекарство което да помага.Професорката каза ,вземаш някакво болкосокояващо и опитваш ако помогне добре ако не опитвш друго.е аз вече опитах всички които знам.Проблма е ,че нищо не помага а болката не се търпи.Въпросът ми е имали нещо което може да ми помогне и да спре тази болка.Благодаря предварително |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Вто Юни 29, 2010 7:51 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте!
Всяко главоболие, независимо дали е кластърово или не, е предхождано от някаква основна причина.
Независимо от това какво са Ви казали лекарите, лично аз мисля, че имате сърдечно-съдови проблеми.
Това от своя страна ще рече: страдате от силно нарушено артериално кръвообращение, благодарение на което крайниците и мозъка Ви не се оросяват правилно.
Така при всяко едно вълнение от Ваша страна - независимо дали е позитивно или е негативно! - кръвоносните Ви съдове крампират, поради което кръвта не достига до своето предназначение.
Вследствие на този факт получавате и главоболието.
Този Ваш здравословен проблем може да Ви доведе и до инсултно състояние...
Не знам дали са Ви правили невролозите доплерова сонография на кръвните потоци...
Ако не са нека някой свестен невролог да го направи и да се види къде точно е проблема!
Освен това не сте добре и със щитовидната жлеза, имате проблеми и с гръбнака (ошипявания на различни места).
Те допълнително от своя страна усложняват анамнезата Ви. |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|