НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 1:21 pm Вижте мненията без отговор
Съществуват ли зли духове и могат ли да ни навредят?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
MeGaN_




Регистриран на: 17 Яну 2007
Мнения: 462
Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Чет Сеп 30, 2010 7:09 pm
МнениеЗаглавие : Съществуват ли зли духове и могат ли да ни навредят?
Отговорете с цитат

Когато бях малка често ми се е случвало да чувам глас на мой близък човек, който ме вика посреднощ в просъница! Баба ми казваше, че не трябва да излзам нито да се обаждам в такъв момент! Спомням си веднъж как ясно чух 3 почуквания на вратата ми и пак точно преди да заспя дълбоко.

Тогава се изплаших и повиках майка... интересното беше, че и тя го бе чула.

Наскоро /преди около 5 месеца/ този път обаче не в просъница, а съвсем будна чух ясно звънеца да звъни посреднощ около 3-4 часа ... не си спомням точно.Слязох да отворя, въпреки да знаех, че няма никого! Отворих вратата и пак я затворих ...

Навръщане минах през тоалетната и тогава сякаш нещо се всели в мен ... от този момент на татък животът ми се превърна в ад ... преживях много странни неша, които дори не мога да опиша и това продължи повече от месец - сякаш се борех с нещо, което се опитваше да ме контролира!

Това чувство изчезна от самосебе си, но нещо в мен се промени ... просто не съм същия човек, който бях преди ... сега съм безчувствена... без емоции ... нямам вече нито амбиции ... нито цели ... дори ми е трудно и да се ядосам..! Мислех си, че е някаква магия!Възможно ли е да съм се сблъскала с някой недоброжелателен дух?

_________________
Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Окт 01, 2010 1:39 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Точно това си и направила - отворила си вратата при позвъняването, като по този начин си дала съгласието си той да влезе.

Недоброжелателните духове обаче се явяват тогава, когато има отправена провокация към тях.

Явно в теб са се били наслоили гняв и недоволство, които не си успяла да изразиш и отпушиш, поради което зложелателният дух се е появил за да се изрази чрез твоите негативни емоции.

Естествено, нищо ново под небето...

В отстоянието на този месец, за който споменаваш Меган, въпросният "злоско" се е понасмукал и понахранил доста с твоята енергийка...

Ще прибавя към случая ти и това, че есента тази година потропа с 2 месеца по рано...

Повечето от нас тук са чели, че мелатонина и серотонина през есента падат и в сърцата ни се наставят апатията и меланхолията изразени под формата на депресията.

Неприятното в случаят е, че нещата при теб са си съвпаднали.

Понастощем ти се чувстваш изконсумирана и тежко депресирана. Rolling Eyes

Предлагам ти много добър изход: влез в нашият онлайн магазин за билкови хранителни добавки и си поръчай следното - мелатонин, 5-НТР (хидрокситриптофан), и натурални витамини "Алаив".

Така ще успееш отново и много бързо да влезеш в нормалните релси на живота си.

Успех! Very Happy Wink

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
MeGaN_




Регистриран на: 17 Яну 2007
Мнения: 462
Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Съб Окт 02, 2010 1:37 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:


Недоброжелателните духове обаче се явяват тогава, когато има отправена провокация към тях.

Явно в теб са се били наслоили гняв и недоволство, които не си успяла да изразиш и отпушиш, поради което зложелателният дух се е появил за да се изрази чрез твоите негативни емоции.

Естествено, нищо ново под небето...

В отстоянието на този месец, за който споменаваш Меган, въпросният "злоско" се е понасмукал и понахранил доста с твоята енергийка...



Напротив Маг Селена. В този момет аз бях изпълнена с любов и нищо не можеше да помрачи това чувство. Тогава си бях дала сметка, че човек може да е щастлив дори и да остане на улицата без пукнат грош. Когато сърцето на човек е изпълнено с любов нищо друго не му трябва ... всичко се нарежда прекрасно! Бях доволна от работата си и от начина си на живот и това ме правеше истински щастлива...!

Всъщност цялата тази история започна няколко дни преди да отворя вратата и да пусна "нещото"! Бях седнала в едно кафе, където имаше възрастна жена /не добре облечена и приличаше на просякиня/. Сервитьорите я гледаха със злоба и пренебрежение и само се подбутваха и я гонеха.

На мен ми стана много мъчно и започнах да плача. Тръгнах си, защото имах среща с една жена. Когато отидох при нея аз още плачех и не можех да се спра. Когато я видях плача се превърна в рев ... много силен и странен... все едно сърцето ми се пречистваше ... не мога да опиша с думи чувството. Жената много се притесни и започна да ме гали с дясната си ръка по гърба/зад сърцето ми/.

В този момент усетих топлина, която буквално го пронизваше ... усещах прилив на енергия, но мисля че не беше негативна, а по-скоро обратното!След около 15 мин изпитах много силни болки в корема и чувствах че не мога да остана повече в тази къща, и че трябва да си тръгна незабавно,както и направих!

Прибрах се вкъщи, но там започнаха същите странни болки в корема и нещо ме накара да изляза навън. Тичах по улицата, водена от някаква сила и в този момент почувствах загубата на майка си... сякаш някой ми каза "тя е мъртва". Плачейки държах телефона в ръка и чаках да ми се обадят всеки момент да ми съобщят новината. Превивах се от болка и плачех колкото глас ми държи.

Тогава се появи от някъде една възрастна жена, която с лявата си ръка ме хвана за корема, а с дясната започна да ме гали по гърба и пак почувствах същия прилив на енергия ... много приятна топлина пронизваше сърцето ми като с лазер. След това ми олекна и изчезнаха всички болки. Обадих се на майка и когато тя ми вдигна телефона разбрах, че това не е реално и че се случва нещо много странно с мен.

Всичко това се случва посред бял ден.Мисля че въпросния "злоско" се появи същата нощ, но съм сигурна, че беше след тези преживявания.

Ето една мнооого малка част от нещата, които се случваха през въпросния месец: крещях по улицата "обичам те Маг Селена Embarassed , както и името на една моя бивша колежка.

Нещо ме караше да го правя - незнам какво и защо.Незнам защо и вие бяхте намесена. Лампата ми светваше, без да съм докосвала копчето. Чувах разни гласове през нощта. Започнаха да се случват странни неща със цялото ми семейство и само аз разбирах, че нещо не е наред, но бях безсилна!

Един ден пожелах от дъното на душата си всичко това да спре и тогава усетих как "Злоско" си отиде ... сякаш нещо от душата ми се отдели. Той си отиде, минавайки през лъжичката ми - слънчевия сплит, но с него си отиде и любовта /тогава бях влюбена във въпросния Боян,за който ви писах Embarassed Embarassed Embarassed /... точно за няколко минути.

Сега имам чувството, че дори майка ми да почине /да не дава господ/ аз няма да мога да плача. Малко по малко възстанових енергията и работоспособността си,но сякаш съм изгубила душата си и незнам как да си я върна - вече дори болка не мога да изпитам /душевна имам в предвид/.

Ще си поръчам това, което ми предложихте, но мисля че няма да помогне. Мисля също, че няма да мога и да обичам вече и поради тази причина ще остана сама до края на живота си.

_________________
Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
taniuga




Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Съб Окт 02, 2010 9:55 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Мила Меган, ще ти кажа моето мнение, възникнало непосредствено след прочитане на поста ти. Мисля, че ти си отключила сетивата си към Божественото. Почувствала си любов и състрадание към непозната жена. Отворила си се образно казано с готовност да приемеш любовта към всичко създадено от Твореца.

Но не трябва да забравяме, че живеем на Земята и тъмнината се е възползвала от отвореното и открито твое лично пространство. Доброто и злото вървят заедно на нашата планета...Не напразно се казва "Няма ненаказано добро".

Аз също съм преживяла подобен случай, но като дете. Имах съученичка с физическо увреждане по рождение, моя приятелка. Веднъж на една екскурзия друга наша съученичка я обиди по повод физическия проблем и аз се почувствах силно засегната - цяла нощ плаках, получих нервна криза, не можех да се примиря как е възможно това да се случва... даже засегнатата ми приятелка ме успокояваше, че не е станало нищо чак толкова трагично.

По-късно също ми се е случвало да се засягам от обидите нанесени на други хора, но "дисциплинирам " чувствата си и вече знам, че няма нищо случайно и подобни неща ще помогнат на потърпевшите в израстването им. Просто не приемам нещата лично...

Но да продължа... Мисля, че последвалото безразличие е твоя подсъзнателна защитна реакция на отключената ти чувствителност. Приеми това като практическо упражнение в духовното усъвършенстване. Трябва да се научим да изпитваме любов и състрадателност без това да ни "изгаря" емоционално, да възпитаваме емоциите си, още повече че постоянно ще се срещаме с несправедливости и обиди.

Тъмната страна не дреме, а се изявява все по-ярко. Всъщност това и е целта и - да ни уплаши и върне от избрания път, да ни отчая и да ни накара да мислим, че не можем да обичаме.

Но Бога ми ние можем и още как !...Нямам предвид любовта към определен човек от който сме привлечени - това е страст, а любов към всичко живо, към живота като цяло...Просто трябва да поработим върху себе си, да извличаме поуки от изпитанията по пътя ни и да вярваме в себе си.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
MeGaN_




Регистриран на: 17 Яну 2007
Мнения: 462
Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Съб Окт 02, 2010 12:30 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:
Мила Меган, ще ти кажа моето мнение, възникнало непосредствено след прочитане на поста ти. Мисля, че ти си отключила сетивата си към Божественото. Почувствала си любов и състрадание към непозната жена. Отворила си се образно казано с готовност да приемеш любовта към всичко създадено от Твореца. Но не трябва да забравяме, че живеем на Земята и тъмнината се е възползвала от отвореното и открито твое лично пространство. Доброто и злото вървят заедно на нашата планета...Не напразно се казва "Няма ненаказано добро".


Здравей taniuga и благодаря за това, че вземаш отношение по моя заплетен случай Smile! Мисля че имаш право, но се надявам доброто да надделее злото, както става в приказките! Сега се сетих и за още неща, които се случиха. Аз живях в Лондон и чистех къщи и офиси/това беше работата,от която бях доволна Smile/.

Чистех всяка вече офис, в който оставаше един човек до по-късно и се засичахме с него. Той все ми се оплакваше и казваше, че иска всеки ден да е петък, защото след това почива.

Една вечер ме попита дали имам планове за другия ден и аз му отговорих, че не правя никакви планове. Попита ме дали харесвам работата си, а аз му отговорих че ми харесва и че съм много щастлива, от което той беше много изненадан.Погледна ме странно ... стана и взе да удря принтера като се ядосваше и постоянно казваше, че всичко е счупено...така се опита да скрие сълзите си, защото аз му казах "Бъди щастлив всеки ден Дарен" , а не само в петък.

Той има хубава жена и 3 сладки дечица ... незнам защо все недоволстваше. Когато спря да удря принтера аз стоях пред него ... гледах го в очите и сълзите ми течаха като река, която не можах да спра поне още 3 часа след като той вече си беше тръгнал. Плачехме и двамата, докато се гледаме в очите.

Тогава той ми разказа как две години е бил без работа и му е било много трудно да гледа семсйството си - останал е на улицата и сега се чувства боклук.Отговорих му, че не е боклук, а един много добър човек.На мен ми се наложи да се прибера в България/заради злоско/.

Един ден го чух ясно ... "I'm happy every day Villi".

Чувах ги под формата на мисъл. Кучето ми каза да не си мия ръцете всеки път когато го галя, защото го убиждам Embarassed !Животните наистина имат души Smile.Ето и другия случай. Имах приятелка на гости/в Лондон/.Тя беше отритната от брат си и много огорчена.Каза че при мен се чувства много добре, защото било много приятно да си с човек, който знаеш, че те уважава. Момичето търсеше любов.

Моята съквартирантка не я прие особено добродушно,защото каза че е тъпа и аз заради това пак плаках дълго време, защото не можех да се спра, обаче показах на съквартирантката си, че трябва да приема всички такива каквито са и трябва да им дава възможност да се изявят, а не да се опита да ги смачка, защото се чувства по - силна и по-велика от тях.Сега двете живеят заедно и аз съм много доволна от това Smile!

Има още много подобни случки, но не искам да ставам досадна Razz и спирам до тук. Надявам се само да си върна старото Аз и да мога да съчувствам на всеки и да си плача наволя, както преди Rolling Eyes

_________________
Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
taniuga




Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Съб Окт 02, 2010 5:18 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Меган, "плачът на воля" ще те изтощи, не си пожелавай това. Не приемай лично страданията на хората - това са техните изпитания по пътя им. Съчувствай им и помогни според възможностите, но се научи да се дистанцираш, запази емоциите си. След като толкова често изпадаш в подобни ситуации значи трябва да отработиш този твой аспект със състраданието и личното приемане на чуждата болка. Иначе се товариш с чужда карма и отново и отново ще попадаш в подобни ситуации, нали знаеш, че постоянното оплакване е вампиризъм и разиграване на драмата "Горкият Аз". Впрочем това се опитвам да кажа и с предишния си пост.
А по отношението на доброто и злото - изборът е наш кое да предпочетем.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Окт 02, 2010 10:33 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

MeGaN_ написа:
Напротив Маг Селена. В този момет аз бях изпълнена с любов и нищо не можеше да помрачи това чувство. Тогава си бях дала сметка, че човек може да е щастлив дори и да остане на улицата без пукнат грош. Когато сърцето на човек е изпълнено с любов нищо друго не му трябва ... всичко се нарежда прекрасно! Бях доволна от работата си и от начина си на живот и това ме правеше истински щастлива...!


Мегааан, Меган...мила ми Меган... Neutral , а сега по-същество...

Не си била изпълнена с Любов, мила моя, а си била завладяна от пагубното и унищожително чувство на влюбването. А влюбването е изключително пагубно чувство, защото то разгражда всички твои защити, на всички нива.

Не напразно повтарям непрекъснато, че най-големият бич на човешкото страдание са неговите неовладяни чувства, емоции и желания. За да ме разбереш по-лесно ще ти дам един пример: глухарите са най-лесната плячка през любовният си, т.е. размножителният им период. Тогава те токуват (пеят) и нито чуват, нито забелязват дебнещата ги опасност...

Същото е станало и с теб...за жалост.


MeGaN_ написа:
Всъщност цялата тази история започна няколко дни преди да отворя вратата и да пусна "нещото"! Бях седнала в едно кафе, където имаше възрастна жена /не добре облечена и приличаше на просякиня/. Сервитьорите я гледаха със злоба и пренебрежение и само се подбутваха и я гонеха.


Често съм казвала тук, че човек трябва да бъде премерен във всичко, във всяко едно свое действие, нали така?!

Да се спрем на просякинята...Таккка....

Всеки човек заслужава съдбата си такава, каквато е, каквато си я е изковал сам чрез своите действия и постъпки. Тази жена е изпаднала в такава жалка и жална ситуация поради своето невежство и незнание, поради своите грешки...

Тя не обича нито хората, нито света такъв, какъвто е. Тя се престрява, тя сервилничи, тя лицемери, тя играе - макар и неосъзнато! - ролята на унижен и онеправдан страдалец.В нея се е наслоила единствено злобата, завистта, болката, унижението и човешкото безразличие.

Хората, които могат да надмогнат подобни чувства просто са единици в света и не се намират на мястото, където се е намирала въпросната просякиня.

Какво си направила ти?! Съжалила си я, не си изпитала състрадание, а просто си я съжалила. Фатална грешка!

Защо ли?! Просякинята е човек от нисшите слоеве на човешкото обещество и е носител на прекалено много негативи в себе си. Тези негативи именно привличат всякаква зловонна и зловредна гмеж от нисшия астрал - всякакви гладни за енергия и човешки изживявания зловредни духове.

Те чрез просякинята търсят и чакат да се появи сгоден случай за да се впият в съответен донор/енергиен носител съпричастен към нейната съдба и изпълнен с енергия.

А влюбеният човек е изпълнен с енергия в огромно количество, която лъчи от него във всички посоки...Боже, каква апетитна плячка за навъртялите се и обсебели "злосковци" просякинята!!!

Но...тук ще направя едно малко отклонение...Ти дълго чакаше да дойде онзи момент, за който ти бях предсказала, и дълго време наслояваше в себе си доста негативи от натрупани обиди. Все още не са били изчистени и преодоляни в теб, нищо че не си съзнавала това нещо. Бедата не е в това, бедата е в това, че "злосковците" виждат неотчитаните от теб негативни вибрации в ауричното ти поле.

Те са най-добрата врата, през която могат да се прошмулят, ащото...неотработената обидата в теб просто е резонирала на изречените и насочени обиди на хората към въпросната просякиня.

И зловредните духове са се възползвали от този резонанс и някой пъргавелко от тях се е напъхал в аурата ти.

Това е причината за бедата ти.


MeGaN_ написа:
На мен ми стана много мъчно и започнах да плача. Тръгнах си, защото имах среща с една жена. Когато отидох при нея аз още плачех и не можех да се спра. Когато я видях плача се превърна в рев ... много силен и странен... все едно сърцето ми се пречистваше ... не мога да опиша с думи чувството. Жената много се притесни и започна да ме гали с дясната си ръка по гърба/зад сърцето ми/.


Невидимото посегателство и грубо вмешателство в ауричното поле на човека предизвиква плач. На това му се казва "окултно или астрално кървене" от нанесената аурична рана.

Когато си се срещнала с въпросната жена, за която говориш, в този миг на невидимият план ти си поискала несъзнателно помощ от нея, защото си имала аурично кървене...И за да заявиш твоята нужда от помощ и твоето страдание ти си се разплакала - напълно нормална, макар и несъзнавана реакция от теб.

И жената, с която си имала среща е откликнала чрез своето състрадание (а не съжаление - забележи това!) като несъзнателно е направила лечебни паси. Тя е "започнала да те гали с дясната си ръка по гърба/зад сърцето ти". Опитала се е несъзнателно да затвори ауричната ти рана.


MeGaN_ написа:
В този момент усетих топлина, която буквално го пронизваше ... усещах прилив на енергия, но мисля че не беше негативна, а по-скоро обратното!След около 15 мин изпитах много силни болки в корема и чувствах че не мога да остана повече в тази къща, и че трябва да си тръгна незабавно,както и направих!


Макар и да не е успяла напълно, то поне е спряла в известен смисъл астралното ти кървене. Затова си имала тези усещания...

MeGaN_ написа:
Прибрах се вкъщи, но там започнаха същите странни болки в корема и нещо ме накара да изляза навън. Тичах по улицата, водена от някаква сила и в този момент почувствах загубата на майка си... сякаш някой ми каза "тя е мъртва". Плачейки държах телефона в ръка и чаках да ми се обадят всеки момент да ми съобщят новината. Превивах се от болка и плачех колкото глас ми държи.


Болките ти в корема са в областта на втора чакра - там, където циркулира сексуалната енергия. Именно чрез сексуалната енергия зачеват майките и раждат децата си.

Сексуалната енергия обикновено се индикира с тази на влюбването. Затова си се сдобила с въпросните негативни усещания в корема - точно оттам през това време се е хранел зловредният дух от теб.

Това те е въвело във вибрацията на майчиния инстинкт и понеже на несъзнателно ниво си усетила, че нещо оттам ти липсва, то си отчела изтичането на сексуалната ти енергия чрез майчинския инстинкт като загуба на майка ти.

Излезнала си навън, защото инстинктивно и неосъзнато си се опитала да избягаш от "злоското"...


MeGaN_ написа:
Тогава се появи от някъде една възрастна жена, която с лявата си ръка ме хвана за корема, а с дясната започна да ме гали по гърба и пак почувствах същия прилив на енергия ... много приятна топлина пронизваше сърцето ми като с лазер. След това ми олекна и изчезнаха всички болки. Обадих се на майка и когато тя ми вдигна телефона разбрах, че това не е реално и че се случва нещо много странно с мен.


И отново си получила помощ чрез съответни лечебни паси от случайна-неслучайна жена.

Меган, никога повече недей да забравяш, че зловредните духове за да се хранят с чиста енергия от даден човек първо трябва да разградят енергийните му защити чрез съответни емоции било на съжаление или някакви други подобни.

И избягвай да се вмъкваш чрез личното си съжаление в злощастните съдби на най-различни просякини/просяци, защото те са способни да те завлякат дори в гроба.


MeGaN_ написа:
Всичко това се случва посред бял ден.Мисля че въпросния "злоско" се появи същата нощ, но съм сигурна, че беше след тези преживявания.


Точно така е било...радостното е, че не те е обсебил, а просто се е бил настанил само в ауричното ти поле, което никак не е било малко или пък...безопасно.

MeGaN_ написа:
Ето една мнооого малка част от нещата, които се случваха през въпросния месец: крещях по улицата "обичам те Маг Селена Embarassed , както и името на една моя бивша колежка. Нещо ме караше да го правя - незнам какво и защо.Незнам защо и вие бяхте намесена. Лампата ми светваше, без да съм докосвала копчето. Чувах разни гласове през нощта. Започнаха да се случват странни неща със цялото ми семейство и само аз разбирах, че нещо не е наред, но бях безсилна!

Един ден пожелах от дъното на душата си всичко това да спре и тогава усетих как "Злоско" си отиде ... сякаш нещо от душата ми се отдели. Той си отиде, минавайки през лъжичката ми - слънчевия сплит, но с него си отиде и любовта /тогава бях влюбена във въпросния Боян,за който ви писах Embarassed Embarassed Embarassed /... точно за няколко минути.


Честно казано напоследък неизвестно защо ти ми се беше загнездила в съзнанието и вечер често си мислех какво става и какво изобщо е станало с теб.

Много хора са ми разказвали преживяни от тях случки как съм им помагала да излязат от тежките си проблеми като...са ме сънували, като съм им помагала насън.

Не е изключено да е станало и с теб така...

Може би затова си й крещяла името ми по улиците...Бог знае най-добре.
.


MeGaN_ написа:
Сега имам чувството, че дори майка ми да почине /да не дава господ/ аз няма да мога да плача. Малко по малко възстанових енергията и работоспособността си,но сякаш съм изгубила душата си и незнам как да си я върна - вече дори болка не мога да изпитам /душевна имам в предвид/.


Не си изгубила душата си, просто си изразходвала прекалено много психични сили, изгубила си много от незаменимите си аминокиселини, витамини, както и от хормоните мелатонин и серотонин.

Но...това е поправимо. Затова ти и припоръчах да си вземеш необходимите за теб продукти от онлайн магазина ни.


MeGaN_ написа:
Ще си поръчам това, което ми предложихте, но мисля че няма да помогне. Мисля също, че няма да мога и да обичам вече и поради тази причина ще остана сама до края на живота си.


Всичко ще се оправи, казвам ти го със сигурност - сама ще се убедиш в думите ми, стига да се възпозваш от насоките ми.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 03, 2010 1:03 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

MeGaN_ написа:
Здравей taniuga и благодаря за това, че вземаш отношение по моя заплетен случай Smile! Мисля че имаш право, но се надявам доброто да надделее злото, както става в приказките! Сега се сетих и за още неща, които се случиха. Аз живях в Лондон и чистех къщи и офиси/това беше работата,от която бях доволна Smile/.

Чистех всяка вече офис, в който оставаше един човек до по-късно и се засичахме с него. Той все ми се оплакваше и казваше, че иска всеки ден да е петък, защото след това почива.

Една вечер ме попита дали имам планове за другия ден и аз му отговорих, че не правя никакви планове. Попита ме дали харесвам работата си, а аз му отговорих че ми харесва и че съм много щастлива, от което той беше много изненадан.Погледна ме странно ... стана и взе да удря принтера като се ядосваше и постоянно казваше, че всичко е счупено...така се опита да скрие сълзите си, защото аз му казах "Бъди щастлив всеки ден Дарен" , а не само в петък.

Той има хубава жена и 3 сладки дечица ... незнам защо все недоволстваше. Когато спря да удря принтера аз стоях пред него ... гледах го в очите и сълзите ми течаха като река, която не можах да спра поне още 3 часа след като той вече си беше тръгнал. Плачехме и двамата, докато се гледаме в очите.

Тогава той ми разказа как две години е бил без работа и му е било много трудно да гледа семсйството си - останал е на улицата и сега се чувства боклук.Отговорих му, че не е боклук, а един много добър човек.На мен ми се наложи да се прибера в България/заради злоско/.

Един ден го чух ясно ... "I'm happy every day Villi".

Чувах ги под формата на мисъл. Кучето ми каза да не си мия ръцете всеки път когато го галя, защото го убиждам Embarassed !Животните наистина имат души Smile.Ето и другия случай. Имах приятелка на гости/в Лондон/.Тя беше отритната от брат си и много огорчена.Каза че при мен се чувства много добре, защото било много приятно да си с човек, който знаеш, че те уважава. Момичето търсеше любов.

Моята съквартирантка не я прие особено добродушно,защото каза че е тъпа и аз заради това пак плаках дълго време, защото не можех да се спра, обаче показах на съквартирантката си, че трябва да приема всички такива каквито са и трябва да им дава възможност да се изявят, а не да се опита да ги смачка, защото се чувства по - силна и по-велика от тях.Сега двете живеят заедно и аз съм много доволна от това Smile!

Има още много подобни случки, но не искам да ставам досадна Razz и спирам до тук. Надявам се само да си върна старото Аз и да мога да съчувствам на всеки и да си плача наволя, както преди Rolling Eyes




Меган, Меган...човек може да се раздава безкрайно единствено тогава, когато е в Пълно Единение с Бога, т.е. когато Е Бога.

Просто никой не може да надхвърли сам себе си...

Човекът е твърде ограничено създание, и ако не работи върху своето личностово усъвършенстване стига до задънена улица...като теб.

Преди да се раздаваш по начина, по който ти си сторила това, трябва да имаш реалната преценка за себе си - какви са ти възможностите, до колко ги познаваш и контролираш, какъв е техният капацитет и до колко можеш да ги раздаваш, сиреч разбирай разхищаваш... Confused

Чистенето на къщи и офиси никак не лека работа, а ти си крехко създание, което явно никак не се е щадяло в това отношение.

Физическото претоварване и изразходване води до психически сривове. Това се е случило с теб.

Стигнала си предела на тоталното си изтощение вследствие невероятно голямото натоварване. Изпаднала си в дълбок преразход на жизнени сили, който е довел до дефицит на незаменими аминокиселини, витамини, хормони и т.н., и т.н. въпиющи нужни за физическото ти тяло, чрез което се храни психическото ти.

Често при такъв енергиен преразход хората стигат дори до психиатрията - ти просто си се разминала на косъм, за сега... Confused

Вземай бързо това, което ти препоръчах, защото то е нещото, което може да те извади от състоянието ти.

Дори е нужно да прибавиш и Хормоностим за жени

Не си играй повече нито със здравето си, нито със Живота си - в противен случай не мисля, че ще имаш силите да се възстановиш.

Поне три месеца не трябва да работиш, а търпеливо да се лекуваш и възстановяваш...

Бъди през повечето от времето си контактна с Природата, а не с хората. В противен случай не ми се мисли изобщо какво може да се случи с теб...
Rolling Eyes


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
MeGaN_




Регистриран на: 17 Яну 2007
Мнения: 462
Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 03, 2010 9:59 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

За всичко сте права Маг Селена /както винаги Wink /. През цялото време вие бяхте с мен и ми помагахте /както и починалата ми баба - колкото и налудничево да звучи/. С психиатрията не се разминах и ако не се бях инатила да пия хапчетата щях да се размина само с 1 седмица престой, но докторите ме хванаха, че ги плюя и заради това ме държаха почти 3 месеца Rolling Eyes . Този престой обаче беше нищо в сравнение с всичко, което преживях преди това. ... Това и направих ... не работих около 3 месеца и повечето си време прекарвах при братовчедка ми в гората сред природата. Сега работя и се опитвам да се върна към нормалния си начин на живот. Незабавно ще поръчам всичко, което ми препоръчахте Razz.

_________________
Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
MeGaN_




Регистриран на: 17 Яну 2007
Мнения: 462
Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 04, 2010 12:23 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:

Но...тук ще направя едно малко отклонение...Ти дълго чакаше да дойде онзи момент, за който ти бях предсказала, и дълго време наслояваше в себе си доста негативи от натрупани обиди.

Да ... така е!

Маг Селена написа:

И жената, с която си имала среща е откликнала чрез своето състрадание (а не съжаление - забележи това!) като несъзнателно е направила лечебни паси. Тя е "започнала да те гали с дясната си ръка по гърба/зад сърцето ти". Опитала се е несъзнателно да затвори ауричната ти рана.

Как да разграничим състраданието от съжалението Rolling Eyes?

Маг Селена написа:

MeGaN_ написа:
Тогава се появи от някъде една възрастна жена, която с лявата си ръка ме хвана за корема, а с дясната започна да ме гали по гърба и пак почувствах същия прилив на енергия ... много приятна топлина пронизваше сърцето ми като с лазер. След това ми олекна и изчезнаха всички болки. Обадих се на майка и когато тя ми вдигна телефона разбрах, че това не е реално и че се случва нещо много странно с мен.

И отново си получила помощ чрез съответни лечебни паси от случайна-неслучайна жена.


Тази жена наистина ми помогна много, макар и замо за момента. След срещата ми с нея се прибрах вкъщи и с мен всичко беше наред, обаче сякаш "злоското" се бе прехвърлил на хазяйката/тя започна да се държи неадекватно и разплака сина си/ и тогава се наложи аз да лекувам неговата аурична рана. Несъзнателно го погалих по гърба и усетих топлината да изтича от мен. И друг път съм го правела, но с тази разлика, че не усещам изтичането на енергия. Може би това вече е било състрадание, а не съжаление...!?

Маг Селена написа:
И избягвай да се вмъкваш чрез личното си съжаление в злощастните съдби на най-различни просякини/просяци, защото те са способни да те завлякат дори в гроба.


За малко ми беше ...

Маг Селена написа:
MeGaN_ написа:
Всичко това се случва посред бял ден.Мисля че въпросния "злоско" се появи същата нощ, но съм сигурна, че беше след тези преживявания.

Точно така е било...радостното е, че не те е обсебил, а просто се е бил настанил само в ауричното ти поле, което никак не е било малко или пък...безопасно.


Какво може да се случи ако те обсеби?Каква е разликата м/у двете?

Маг Селена написа:

Честно казано напоследък неизвестно защо ти ми се беше загнездила в съзнанието и вечер често си мислех какво става и какво изобщо е станало с теб.
Много хора са ми разказвали преживяни от тях случки как съм им помагала да излязат от тежките си проблеми като...са ме сънували, като съм им помагала насън.
Не е изключено да е станало и с теб така...
Може би затова си й крещяла името ми по улиците...Бог знае най-добре.
.


Не... не ви сънувах...общувах с вас и денем и нощем. Разменяхме си мисли. Не ме оставяхте и за миг /докторите му викат май шизофрения на това Embarassed /, но само аз си знам колко истинско беше...! Сънувах баба си, но това бяха по скоро видения ... по-различно беше от обикновен сън.

Маг Селена написа:

Всичко ще се оправи, казвам ти го със сигурност - сама ще се убедиш в думите ми, стига да се възпозваш от насоките ми.


Щом казвате... вярвам, че ще е така!!!

_________________
Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 04, 2010 12:53 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

MeGaN_ написа:
Как да разграничим състраданието от съжалението Rolling Eyes?


Състраданието няма нищо общо с екстаза от чувства и емоции. То е тихо и кротко, дълбоко вътре в теб...То не те наранява, то не е развихрен изблик на емоционално преживяване, то е просто...вътрешно духовно блаженство.

То е досег чрез Бога до страдащия! Very Happy

А не директен досег чрез теб към страдащия...


MeGaN_ написа:
... обаче сякаш "злоското" се бе прехвърлил на хазяйката/тя започна да се държи неадекватно и разплака сина си/ и тогава се наложи аз да лекувам неговата аурична рана. Несъзнателно го погалих по гърба и усетих топлината да изтича от мен. И друг път съм го правела, но с тази разлика, че не усещам изтичането на енергия. Може би това вече е било състрадание, а не съжаление...!?


Не, Меган, отново си е чисто съжаление и...съпричастност към страданието на другия. Нищо друго...

MeGaN_ написа:
Какво може да се случи ако те обсеби?Каква е разликата м/у двете?


Ако те обсеби - завинаги ще изгубиш своята индивидуалност, своята личност - така да се каже...И никога повече няма да бъдеш ТИ, такава, каквато си била.

А първото, настаняването на зловреден дух в ауричното ти поле, все още не означава пълна загуба на връзка с твоето съзнание, не означава, че то е напълно превзето и контролирано от "злоското".


MeGaN_ написа:
Щом казвате... вярвам, че ще е така!!!


Да. Защото според мен това начален, инцидентен епизод на пристъп на шизофрения. Въпреки това съм разтревожена за теб, тъй като съзирам и малки пикове на параноидно поведение...

Но имайки предвид, че шизофренията винаги е придружена с подобни пси-елементи съм уверена, че това е инцидентно проявление на чиста шизофрения, която ще отзвучи при добро и правилно лечение.

Диалогът ни не приключва до тук...имам още много неща за казванe съотнесени към укрепването на психичното ти здраве...
Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
MeGaN_




Регистриран на: 17 Яну 2007
Мнения: 462
Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 04, 2010 6:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
[/b]
Диалогът ни не приключва до тук...имам още много неща за казванe съотнесени към укрепването на психичното ти здраве...[/b][/color] Very Happy


Добре ... слушам и изпълнявам Smile Cool Razz .

_________________
Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 04, 2010 7:06 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Малко по-нататък ще кача една тема в "За здравето" от книгата на Хулда Кларк за...шизофренията - нейните причини и как може да се лекува.

Винаги има начин за преодоляването на всякаква болест - стига ние да имаме необходимата готовност и правилното разбиране за целта.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
MeGaN_




Регистриран на: 17 Яну 2007
Мнения: 462
Местожителство: Велинград
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 04, 2010 7:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Всичко свърши и мисля,че нямада се повтори. Аз влезнах в болницятя след като всичко вече беше свършило. Сега само си припомням това, което се случи и още ми е трудно да го осъзная ...!

_________________
Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него!!!
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаПосетете сайта на потребителяICQ Номер Върнете се в началото
perla




Регистриран на: 22 Сеп 2010
Мнения: 54
Пуснато наПуснато на: Пон Окт 04, 2010 9:02 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Късмет,Меган Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov