Автор |
Съобщение |
Niarra
Местожителство: Бургас
|
Пуснато на: Чет Ное 18, 2010 6:08 pm
Заглавие : Вещества от Космоса
|
|
|
Искам да ви покажа на какво попаднах щъкайки из нета.Хайде после слушай приказки от сорта че нямало разум извън нашата планета
ето тук 1-ва част
и тук 2-ра част
Какво е вашето мнение по въпроса? |
|
_________________ Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.
Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен. |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 12:36 pm
Заглавие :
|
|
|
Ниара, скъпа, тук потребителите обичат да четат, а не да дават...мнения!
Сигурно вече си го забелязала...
От време на време се появяват за коментари, колкото да се отчете дейност някаква...
Дълго време се наложи да диалогизирам сама със себе си, та чак форума заприлича на пълна шизофрения, докато спрях в един момент да го правя - дори спрях и да качвам твърде интересни неща...
При над 2500 постоянни потребители и при поне 100 активисти, мнения няма...все едно ,че и хора няма, ама се вижда, че ги...има.
Странно явление, разбираш ли - досущ като в параноидното проявление на "строго секретно" или...умопомрачителната сфера на световната конспирация - няма хора, няма проблеми...!!!
Не мислиш ли?!
А после някои говорят, че не се страхуват... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Niarra
|
Пуснато на: Съб Ное 20, 2010 2:21 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравей Селена.Да,забелязах го това с мненията,учудващо е,в смисъл и е,и не е,защото ако някой има мнение то ще го изкаже ако се интересува от съответната тема,ако не го е страх от нещо или поради ред други причини ,които само съответния човек си знае.От хиляда и незнам колко потребители за това време което съм тук видях не повече от 6-7 активни (под активни разбирам такива които пускат теми,отговарят на такива и живо се интересуват от това което става тук),което е жалко,защото повече хора трябва да участват.Останалите като че ли са "инкогни" .
Това обаче на мен не ми пречи да продължа да чета,да си изказвам мнението и да пускам неща които ме вълнуват. . Макар че именно поради това че малко мога да заприличам на някой "шизофреник" както каза ти. съм си налагала да не пускам отговори в някои теми или въобще да не започвам такива.
Аз в първата си тема споменах че имам какво да дам на форума ,имам и какво да взема от него и именно поради тази причина ще продължа да си влизам тук,да чета ,да споделям неща с вас и въобще да се уча.
Надявам се че никой не съм засегнала с поста ми.
|
|
_________________ Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.
Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен. |
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 11:39 pm
Заглавие :
|
|
|
Niarra написа: | .Останалите като че ли са "инкогни" . |
Хм...за жалост те наистина са "инкогни"...
Това мен не ме обижда нито като собственик на сайта и форума, нито като модератор, нито като това, което съм изобщо...
Постъпките на "инкогнита-та" говорят единствено за тях - за никого другиго.
Радвам се, че си тук... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
Niarra
|
Пуснато на: Пон Ное 22, 2010 11:42 pm
Заглавие :
|
|
|
И аз много се радвам,защото чувствам че попаднах на правилното място |
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|