НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Яну 22, 2022 9:48 am Вижте мненията без отговор
За ваксините
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Pi
Регистриран на: 07 Юни 2007
Мнения: 174
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 23, 2010 10:28 am
МнениеЗаглавие : За ваксините
Отговорете с цитат

Интервю на Джон Рапорт с бивш създател на ваксини
Оригиналът е на адрес: http://www.whale.to/v/rapp.html

Въпрос (В) Някога бяхте уверени, че ваксините са символ на прогресивната медицина.
Отговор (О) Да. Помагах в разработването на няколко ваксини, няма да кажа, кои именно.
В: Защо?
О: Искам да остана инкогнито.
В: Значи смятате, че може да имате проблеми, ако се разкриете?
О: Предполагам, че ще загубя пенсията си.
В: На какво основание?
О: Няма значение. Тези хора имат възможност да ви навличат неприятности, ако някога сте били член на клуба. Знам няколко човека, които следяха и притесняваха.
В: Кой направи това?
О: ФБР
В: Това истина ли е?
О: Извън всякакво съмнение. ФБР просто използва други предлози. Може да привлече данъчните служби.
В: Не е ли твърде много, за да е заради свободата за словото?
О: Аз бях част от вътрешния кръг. Ако сега назова имена и обвиня конкретни изследователи, ще си имам доста проблеми.
В: Какво стои зад опитите да навличат неприятности?
О: Ваксините – последната отбранителна линия на съвременната медицина. Те са висшето изражение за „блясъка” на съвременната медицина.
В: Мислите ли, че хората трябва да имат избор дали да се ваксинират или не?
О: На политическо ниво – да. На научно – хората трябва да имат информация, за да направят правилния избор. Лесно е да се каже „Избор има”, но ако цялата атмосфера е пропита с лъжа, как ще изберете правилно. Ако начело на Управлението за контрол над хранителните продукти и лекарствата (FDA) има порядъчни хора, ваксините нямаше да са разрешени. Щяха да ги изследват детайлно.
В: Има историци на медицината, които утвърждават, че общото снижение на заболеваемостта не е в резултат на ваксините.
О: Знам. Дълго време не обръщах внимание на тези изследвания.
В: Защо?
О: Боях се от това, какво ще намеря. Работех в бизнеса с ваксините. Равнището на живота ми зависеше от продължаването на тази работа.
В: А след това?
О: Сам изследвах тази тема.
В: Какви изводи направихте?
О: Че снижението на нивото на заболеваемостта е благодарение на подобряването на жизнените условия.
В: Какви условия?
О: По-чиста вода, подобрена канализационна система, храна, пресни продукти от селското стопанство, снижаване на бедността. Микробите са навсякъде, но ако сте здрав, няма да се заразите лесно.
В: Какво почувствахте, когато приключихте изследванията си?
О: Отчаяние. Разбрах, че съм работил в област от концентрирана лъжа.
В: Има ли ваксини, по-опасни от другите?
О: Да. DPT (дифтеткок – дифтерит, тетанус и коклюш), например. MMR (комбинираната ваксина против морбили, паротит и рубеола – А.К.) . освен това, някои серии от една и съща ваксина могат да са опасни. Но мен ме притеснява това, че всички ваксини са опасни.
В: Защо?
О: По няколко причини. Те въвличат човешкият организъм в процес, чиято цел е подкопаване на имунната система. На практика те могат да предизвикат болестта, срещу която са предназначени. Те могат да предизвикат други болести, различни от тези, които е трябвало да предотвратят.
В: Защо ни поднасят статистика, показваща, че ролята на ваксините е много успешна при ликвидирането на болестите?
О: Защо? За да създадат илюзията, че те са полезни. Ако ваксините потискат видимите симптоми на такива болести като морбли, всеки ще реши, че ваксината е успешна. Но под това прикритие ваксината може да повреди самата имунна система. И ако тя предизвика друга болест – примерно менингит, този факт не се забелязва, тъй като никой не вярва, че това е работа на ваксината. Просто връзката се игнорира.
В: Съобщава се, че ваксината е ликвидирала натуралната едра шарка в Англия.
О: Да, но когато изучавате достъпната статистика, получавате друга картина.
В: Каква?
О: В някои градове на Англия и неваксинираните не са се разболявали от едра шарка, докато в други ваксинираното население е било засегнато от епидемия от едра шарка. А заболеваемостта от едра шарка вече е била ниска преди въвеждането на ваксините.
В: Искате да кажете, че сме лъгани?
О: Да, точно това искам да кажа. Историята е така преиначена, че да бъдат убедени хората в ефективността и безопасността на ваксините.
В: Работили сте в лабораториите. Какво ще кажете за чистотата там?
О: Хората смятат, че тези производствени лаборатории са най-чистото място в света. Но това не е истина. Постоянно има зарази. Постоянно във ваксините попада „Строителен боклук”.
В: Като маймунският вирус SV-40, пропълзял в поливаксината.
О: Да, има го и това, но не това имам предвид. Вирусът SV-40 попадна във ваксината заради това, че бяха използвани маймунски бъбреци. Говоря за друго. За действителните лабораторни условия. За грешките. За небрежността. SV-40 по-късно беше намерен и в раковите образувания – това нещо бих нарекъл структурен проблем. Това беше приетата част от производствения процес. Ако използвате маймунски бъбреци, отваряте вратите за неизвестни ви възбудители, намиращи се в тях.
В: Добре, нека за минута да отделим внимание на разликата между видовете замърсяващи вещества. Какви вещества намирахте през годините на работата ви в лабораториите?
О: Ще ви дам примери за това, какво съм намирал аз, и какво колегите ми. Но това е само част. В противоморбилната ваксина „Римавекс” намерихме различни птичи вируси. В поливаксината намерикме акантамеба, която назовават „амебата, изгаряща мозъка”. Маймунският цитомегаловирус в същата поливаксина. Пенлив маймунски вирус в ротавирусната ваксина. Вирус на птичи рак във MMR ваксината. Различни микроорганизми в противоантраксната ваксина. Аз намерих потенциално опасни инхибитори във ферментите на няколко ваксини. Вируси на патици, кучета, зайци във ваксината против рубеола. Пестивирус във MMR ваксината.
В: Нека доуточним. Всички тези замърсяващи вещества нямат отношение към самите ваксини, така ли?
О: Точно така. И е невъзможно да се определи вредата, която могат да донесат, тъй като няма изследвания в това направление или почти не се правят. Това е рулетка. Рискувате вие. За повечето хора е неизвестно, че някои поливаксини, аденовирусни, против рубеола, против хепатит А, се правят от тъканите на абортирани човешки ембриони. И разбрах: това, което намирах от време навреме и считах за бактериални фрагменти, на практика може да са и части от ембрионални тъкани. Когато търсите замърсяващи вещества във ваксините, вие се губите в целия този намерен материал. Знаете, че той не трябва да е там, но какво е преставлява – дори представа си нямате. Намирал съм нещо, което съм считал за фрагмент от човешка коса или човешка слуз. Намирал съм и нещо, което може да се определи само като чужд белтък, и на практика е необятен диапазона на вероятностите.
В: Камбани алармират отвсякъде.
О: И как мислите, че се чувствах. Да не говорим, че целият този материал директно попада в кръвообращението, преминавайки обичайните имунни прегради.
В: Как приемаха находките ви?
О: Като по правило винаги чувах : „Не се притеснявай, нищо не може да се направи” . Създавайки ваксините, ние използваме различни животински тъкани и те са източник на замърсяващи вещества. Естествено, тук не споменавам за стандартните химикали като живака, формалдехида и алуминия, които целенасочено се използват във ваксините.
В: Това е потресаващо!
О: Да. А аз отбелязвам само част от замърсяващите биологични вещества. Кой знае колко още има? Не знаем за тях, защото не търсим. Ако тъканта, примерно на птицата, се използва за производството на ваксина, колко ли възможни възбудители могат да попаднат във ваксината? Не знаем. Не знаем, какво може да е това, и как може да повлияе на хората.
В: А освен чистотата?
О: Грешна е изходната представа за ваксините. Смята се, че по сложен начин стимулират имунната система, за да се създадат условия за имунитет към болестите. Това е лъжлива предпоставка. Защото не работят така. Ваксината е предназначена за „производството” на антитела за защита против болестта. Но имунната система е много по-сложна и заплетена от антителата и отнасящите се към тях „клетки-убийци”.
В: Тоест имунната система...
О: В действителност е целият организъм и съзнанието. Всичко това можете да наречете имунна система. Затова в разгара на епидемиите се намират хора, които остават здрави.
В: Важно е нивото на здравето.
О: Не просто е важен, а е жизнено важен.
В: А как се наглася статистиката?
О: За това има много начини. Примерно, 25 човека от от 100, получили ваксина против хепатит В са се разболели от тази болест. Хепатит В е заболяване на черния дроб. Но причините, предизвикващи заболяване на черния дроб, са много. Така можете да промените диагнозата и всъщност да замаскирате корена на болестта.
В: Така ли го правят?
О: През цялото време. Това трябва да се прави само ако докторът автоматически предполага, че лицето, получило ваксината, няма да се разболее от тази болест, от която и се предполага, че го защитават. Това е мисленето на лекарите. И както виждате, това е кръгово мислене. Затворена система. Тя не предполага грешки. Възможни грешки. Ако получилият ваксина против хепатит, се разболява от него, автоматично се предполага, че болестта му няма нищо общо с хепатита.
В: За годините ви работа във ваксинния елит, колко доктори са смятали, че ваксините са проблем. Преброили ли сте ги?
О: Нито един. Няколко човека като частни лица ме питаха за това какво предизвикват те. Но те никога не са споделяли съмненията си публично, дори и в компаниите си.
В: Какво преобърна нещата за вас?
О: Имах приятел, чието дете умря след ваксината DPT.
В: Изследвахте ли този случай?
О: Да, неформално. Открих, че до ваксината детето е било съвършено здраво. За смъртта му няма никаква друга причина, освен ваксината. Така започнаха съмненията ми. Разбира се, че ми се искаше да вярвам, че детето просто е получило неудачна ваксина от неудачна серия. Но при изучаването на случая нищо такова не се откри. С времето появилите се съмнения ставаха все повече и повече. Обратно на това, което мислех до този момент, открих, че ваксините не се изучават научно.
В: Какво имате предвид?
О: Например, не се правят дългосрочни изследвания по ваксините. Не се проследяват щателно последствията от тях. Защо? Защото, както вече казах, се счита, че ваксините не могат да навредят. И щом като е така, защо да се проверява? Освен това има определение за реакциите към ваксината и всички възможни неприятности от нея трябва да отшумят скоро след поставянето й. Но това е безсмислица.
В: Защо?
О: Защото без всякакво съмнение, ваксината действа в организма в течение на дълъг период от време, след като е била поставена. Реакцията може да е постепенна. Влошаването може да е постепенно. С времето могат да се развият неврологични проблеми. Това се случва различно в различните ситуации, дори съгласно приетия сега анализ. Но защо това да не е вследствие на ваксината? Ако химическото отравяне може да е постепенно, защо да не е така с ваксината, съдържаща живак.
В: Това ли е, което открихте?
О: Да. През повечето време се занимавате с корелации. Това не е най-доброто решение. Но ако имаме 500 родители, на чиито деца е увредена нервната система, това трябва да е достатъчно условие , за да се инициира най-внимателното проучване на въпроса.
В: И това никога не е било достатъчно?
О: Не, никога. И това веднага ви навежда на нещо.
В: На какво именно?
О: Хората, занимаващи се с изследвания, на практика не са заинтересовани да изучават фактите. Те твърдят, че ваксините са безопасни и по този начин, когато изследват тази тема, неизменно в крайна сметка стигат до пълната им реабилитация. Те казват „Ваксините са безопасни”. Но на какво е основано това твърдение? На определенията и идеите, които автоматично отхвърлят всяко осъждане на ваксините.
В: Има немалко случаи на провал при ваксинните кампании. Когато хората се разболяват от това, за което са ги ваксинирали.
О: Да, и такива примери има много. Но тези свидетелства просто се игнорират. Не им се обръща внимание. Експертите казват, ако въобще нещо казват, че това са отделни случаи, но като цяло ваксините са доказали безопасността си. Обаче, ако разгледате всички тези кампании против болестите и причинените вреди, ще откриете, че това не са отделни случаи.
В: Някога обсъждали ли сте с колегите си от областта на ваксинният истаблишмънт това, за което сега си говорим с вас?
О: Да.
В: И какво?
О: Няколко пъти ми казаха да си държа езика зад зъбите. Разясниха ми, че трябва да продължим да работим и да забравим опасенията. Няколко пъти изказвах лошите си предчувствия за ваксините. Колегите започнаха да странят от мен и да ме избягват. Те чувстваха, че може да ги обвинят в съучастие. В края на краищата, започнах да се държа подобаващо и се убеждавах, че не трябва да си създавам сам проблеми.
В: Ако действително ваксините вредят, защо се използват?
О: Преди всичко няма никакво ако. Те вредят. Трудно е да се повярва, че там където те трябва да помагат, всъщност вредят. Необходимо е да се проведе съответстващо изследване, но никой не го прави. Изследователите трябва да се опитат да създадат карта, схема, която точно да показва какво правят ваксините от момента на попадането им в организма. И досега такова изследване не е правено. Относно това защо се използват, то можем два дни да дискутираме на тази тема. Както нееднократно казахте, различните хора от различните нива на системата имат собствени мотиви. Пари, страх от загуба на работата, престиж, награди, придвижване в кариерата, лъжлив идеал, безсмислен навик и т.н. Но на най-високото ниво на този медицински картел ваксините се ценят много, защото те отслабват имунната система. Разбирам, че е трудно да повярвате в това, но е самата истина. На висше ниво медицинският картел се стреми не да помогне на хората, а да ги обезоръжи, да отслаби силите им. Да ги убие. Някога беседвах дълго с високопоставено лице в една от африканските страни. Той ми каза, че знае за това. Каза, че Световната организация по здравеопазване е главният фронт за постигане на депопулация. Има, нека ги наречем, „нелегални” държавни чиновници в Африка, които искрено се стараят да променят съдбата на бедните. Тези хора знаят, какво се случва. Знаят, че ваксините се използват и продължават да се използват за разрушаването на страните им, като ги подготвят за завладяване чрез глобализма. Имах възможност да беседвам с такива хора.
В: Знае ли за това президентът на ЮАР – Тао Мбеки?
О: Бих казал, че частично. Може би, но не е докрай убеден, въпреки че е на пътя на пълната истина. Той вече знае, че ВИЧ е измислица. Че средствата против СПИН са отрова, разрушаваща имунната система. Знае също, че ако той по един или друг начин, се изкаже против ваксините, ще го заклеймят като луд. А той и без позицията си по СПИН, си има достатъчно проблеми.
В: А групата, за която говорите?
О: Натрупа се огромно количество информация за ваксините. Въпросът е в това, каква стратегия е най-ефективната. Това е голям проблем за тези хора.
В: А в развитите страни?
О: Медицинският картел държи смъртоносната си хватка, но тя отслабва. Най-вече заради това, че хората имат свободата да изберат лекарство. Но ако обсъждането въпроса за свободния избор (да приемем или отхвърлим лекарствата) падне от дневния ред, то подготвяните мерки по задължителните ваксини против възбудителите, използвани в биологичните оръжия, ще се приемат. Сега моментът е много важен.
В: Шумът около ваксините против хепатит В може да изиграе добра роля!
О: Да, аз също мисля така. Да се заявява, че новородените трябва да се ваксинират и без да спираш да кажеш, че от хепатит В се заразяват само в резултат на полови контакти и нееднократно използване на иглите е върхът на нелепостта. Медицинските власти се опитват да се оправдаят с това, че ежегодно 20 000 деца в САЩ се заразяват с хепатит В по неизяснени причини, поради което всяко дете трябва да се ваксинира. Поставям под съмнение тази цифра и обосноваващите я изследвания.
В: Английският лекар Андрю Уейкфилд, който откри връзката между ваксината MMR и аутизма, беше наскоро уволнен от лондонската болница, в която работеше.
О: Да, Уейкфилд направи огромна услуга. Данните му са направо зашеметяващи. Сигурно знаете, че съпругата на Тони Блеър се увлича от нетрадиционна медицина. Вероятно това е причината, детето им да не се ваксинира с MMR. Наскоро Блеър подмина този въпрос при интервю в пресата, явно с желанието да се предпази от вмешателство в личния и семейния му живот. Каквото и да е, предполагам, че са накарали жена му да си мълчи. Мисля, че ако й дадат шанс, тя ще се изкаже в поддръжка на семействата, твърдящи че е нанесена голяма вреда на децата им с ваксината MMR.
В: Британските репортери трябва да се доберат нея.
О: Те се опитват. Но мисля, че са се е споразумяла с мъжа си за мълчание. Би направила добро, ако наруши обещанието си. Казвали са ми, че тя е спирана не само от мъжа си. Поради нивото й към работа са пристъпили MI-6 и службите на британското национално здравеопазване. Това е въпрос на национална безопасност.
В: Да, това е национална безопасност, особено след като се знае същността на медицинския картел.
О: Това е глобална безопасност. Картелът работи във всяка страна и ревностно пази святостта на ваксините. Да подложиш на съмнение ваксините е все едно епископът от Ватикана да постави под съмнение светостта на причастието в католишката църква.
В: Знам, че един холивудски актьор е заявил, че ако не даде да го ваксинират е равнозначно на край в кариерата му.
О: Холивуд е тясно свързан с медицинския картел. За това има много причини, но главната е че всяко изказване на знаменит актьор привлича вниманието на огромно количество публика. През 1992 г. бях на демонстрация против управлението за контрол над хранителните продукти и лекарства в центъра на Лос Анджелис. Един или двама актьора се изказаха против Управлението. Оттогава ще ви е необходимо много усилия, за да намерите актьор, който да се изкаже против медицинския картел.
В: Какви са настроенията в националния институт по здравето (NIH)?
О: Конкуренция за субсидиите по изследванията. Последното, за което мислят е промяната на статуквото. Те са изцяло във вътрешната война за пари. И други проблеми не им трябват. Това е много изолирана система. Тя е основана на идеята, че общо и изцяло съвременната медицина е успешна навсякъде. Да се допусне наличието на системни проблеми, в която и да е нейна област, означава да се постави под съмнение цялото предприятие. Затова разбирате, че Националният институт по здравето е последният, който мисли за демонстрации. Правилно е обратното. Ако пет хиляди човека изискат статистика за действителната ефективност на изследователската система и изясняване, какво точно получава публиката от милиардите долари, изчезващи яко дим през тази организация, може и нещо да се промени. Ако има демонстрации, може и да се започне нещо. Изследователите, макар и някои, ще започнат да изучават информацията.
В: Добра идея.
О: Хората трябва да са толкова близко до сградите, колкото позволява полицията. Делово и спортно облечени хора, майки с деца, богати хора, бедни – всички слоеве на населението.
В: А какво ще кажете за комбинираната разрушителна сила на няколко ваксини, получавани от децата ни в наши дни?
О: Това е карикатура и престъпление едновременно. Не е имало и няма действителни проучвания, дори и по-незадълбочени. Повтарям – утвърждава се, че ваксините са безопасни, че каквото и да се прави, те пак са си безопасни. Но истината е в това, че не са безопасни. Следователно потенциалната вреда нараства, когато правите много ваксини за кратък период от време.
В: Тогава имаме есенен сезон на епидемии от грип.
О: Да. Още в началото на есента ни нападат микробите от Азия. Но хората лесно се справят. Ако се случва през април, то тогава това е простуда. Ако е през октомври е грип.
В: Съжалявате ли, че през всичките тези години сте работили в областта на ваксините?
О: Да. Но след вашето интервю не толкова. Освен това аз действам по други начини. Давам информация на хората, които, според мен, могат добре да я използват.
В: Какво трябва да разберат хората?
О: Че доказателствата за ефективността и безопасността на ваксините са поръчани от хората, които ги произвеждат и продават. Точно така – не е поръчано от мен или от вас. А за доказателство са необходими добре организирани изследвания. Допълнителни данни. Трябва да говорите с майките и да обръщате внимание на това, което ви казват за децата си и за това, какво се е случило с тях след ваксинацията. Всичко това е необходимо, но не се прави.
В: За да премахнем неяснотите, нека да повторим още един път – до какви болести, и какви проблеми могат да доведат ваксините?
О: Говорим за два вида възможни последствия от ваксините. В първия случай, ваксинираният се разболява от болестта, срещу която е ваксиниран. В другия – ваксинираният не развива тази болест, но затова пък веднага или след известно време развива друго заболяване, предизвикано от ваксината. Това може да е аутизъм или друга болест – примерно менингит. Детето може да стане умствено изостанало.
В: Има ли възможност да сравним относителната честота на тези последствия?
О: Не. малко са допълнителните сведения. Можем само да се досещаме. Ако попитате, колко деца от сто хиляди, ваксинирани против морбили, ще се разболеят от тази болест, а колко с други болести, причинени от ваксината, засега няма отговор. Настоявам на това, че ваксината е предразсъдък. Подхранени сте с истории, предназначени да засилят предразсъдъците ви. Но след опита от много ваксинни кампании, попадаме на истории, оформящи много тревожна картина. Причиняват се здравословни вреди на хората. Те са осезаеми и могат да се задълбочат, да доведат до смърт. И тези вреди не са ограничени с няколко случая, както се опитват да ни убедят. В САЩ има група майки, които заявяват, че аутизмът на децата им е свързан с детските ваксини. Те се изказват пред обществото и всъщност се опитват да запълнят вакуума, създаден от изследователите и лекарите, обърнали гръб на този проблем.
В: Ето какво искам да ви питам. Да вземем едно здраво дете от Бостън, добре хранено и занимаващо се със спорт ежедневно, обичано от родителите и неваксинирано против морбили – какво ще е здравословното му състояние в сравнение със средностатистическото дете от същия Бостън, но недохранено и ежедневно висяло средно по 5 часа пред телевизора и съответно ваксинирано?
О: Естествено трябва да се отчетат много фактори, но бих заложил на здравето на първото дете. Ако то заболее от морбили на 9-годишна възраст, шансовете му да понесе по-леко болестта са по-големи, отколкото на второто дете.
В: Колко дълго действат ваксините?
О: Много дълго. Повече от 10 години.
В: Обръщайки поглед назад, можете ли да приведете дори един довод в полза на ваксините?
О: Не, не мога да посоча нито един. Ако сега имам дете, последното, което ще позволя е да го ваксинират. Ако трябва, ще се преселя в друг щат, ще си променя фамилията, но едва ли би се наложило това. Има начини изящно да се заобиколи системата, но трябва да се знаят. Вие можете да заявите религиозните си или философски възгледи и на това основание да получите освобождаване от ваксините. Това се позволява във всички щати.
В: И все пак, навсякъде децата се ваксинират и изглежда, че са напълно здрави.
О: Употребихте много важна дума – изглежда. Но какво ще кажете за тези деца, които не могат да концентрират вниманието си в училище, или децата, страдащи от изблици на ярост? Ами децата, които не използват всичките си умствени способности? Мога да посоча не малко причини за това, но ваксините са главната. Аз не бих рискувал и няма причини да го правя. Ако говорим честно, не виждам и причини да се позволява правителството да решава за нас. Словосъчетанието „правителствена медицина”, според опита ми, е противоречащо си. Или това, или другото, но не и заедно.
В: Нека всеки сам да решава.
О: Да. Разрешете на тези, които искат ваксини, да ги получават. Разрешете и на другите, които не искат, да се откажат от тях. Но както вече казах, няма възможности за избор там, където няма нищо освен лъжа. И тъй като става дума за деца, решенията се взимат от родителите. Тези родители имат нужда от добра доза истина. Какво може да се каже относно смъртта на дете, ваксинирано с DPT? Каква информация са получили родителите му, била ли е добре филтрирана. Това не е била истинска информация.
В: Представителите на медицинските кръгове в унисон с пресата плашат родителите с въображаемите ужаси, които ще се случат, ако не се ваксинират децата.
О: Те се опитват да представят отказа от ваксиниране като престъпление. Приравняват го към неизпълнената родителска отговорност. На това може да се противопостави само информацията. Да се бориш с властите не винаги е безопасно. И само вие решавате дали да използвате ваксините или не. Всеки човек е отговорен за мнението си.

Послесловие на Джон Рапорт
Доктор Марк Рендъл е псевдоним на изследовател на ваксините, работил дълги години в лабораториите на големи фармацевтични компании и правителствения Национален институт по здравето. Той е напуснал в последните десет години работата си. По думите му, е изпитвал омерзение от това, което е разбрал за ваксините. Както знаете, от първите публикации в моите „Новини без лъжи” ("Nomorefakenews"), се боря против ненаучните и опасни заблуди за безопасността и ефективността на ваксините. Марке един от източниците ми на информация. Той не обича да говори много, дори под прикритието на анонимността, но в светлината на последните опити да се направят задължителни ваксините, той реши да наруши мълчанието си. Живее комфортно с пенсията си, но, както и много от източниците ми, е започнал да се отнася осъзнато към това, което е правил преди. Той е прекрасно осведомен за размера на дейността на медицинския картел и плановете му за депопулация, контрол над умовете и общо отслабване здравето на населението.
Превод: Анита.

http://www.homeoint.org/kotok/vaccines/policy/expert.htm
източник http://yosif.net
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Pi
Регистриран на: 07 Юни 2007
Мнения: 174
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 23, 2010 10:31 am
МнениеЗаглавие : Re: За ваксините
Отговорете с цитат

Унищожават децата ни – с нови ваксини през 2011

Има два вида ваксини:
1. За девойки от 12-30 години. Ще се въвежда под формата на профилактика за предотвратяване рака на гърдата или матката. Тя ще е задължителна в училищата. Съдържание: съвпада с ваксините, с които в Мексико, Никарагуа и Ирак са стерилизирали момичетата. Въздействие върху организма: постоянно създаване на т.нар. лъжлива бременност и изхвърляне на плода в 3-4 месец от бремеността. Освен пряко действие, ваксината има и психическо въздействие, тъй като многочислените аборти в късни срокове от бременността създават панически страх от възможността за забременяване.
2. За жени по-възрастни от 45 години. Съдържание: имуноглобулин на човека и ГМО препарати. Въздействие върху организма: рязко възбуждане на имунитета с помощта на въведения „млад” имунитет с последващо през 2-рата до 5-тата година снижаване до нула, т.е. невъзможност на организма да се противопостави на която и да е инфекция.
ВНИМАНИЕ: ПО ЗАКОН НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ВАКСИНИРА ДЕЦАТА И ВЪЗРАСТНИТЕ НАСИЛСТВЕНО!
Обръщам се към всички хора, на които не им е безразлична съдбата на жените и децата ни. Който може, да разпространява тази информация. Не бъдете равнодушни. Прочетете и помислете. Ако аз замълча, ще загинат хиляди жени и деца. Но ако прочета и разкажа (на приятелите и познатите си), то ще спася нечий живот. Помислете. Заедно ние сме сила. Разпространявайте тази информация чрез интернет, препишете я и разпечатайте листовки, за да ги дадете на хората. Разкажете на приятелите, позвънете на децата и родителите си. Предупредете колегите, състудентите, съквартирантите. Предупредете познати и непознати. Разкажете истината на хората.
ИСКАТ ДА НИ УНИЩОЖАТ И ТОВА НЕ Е ШЕГА.
Дo всички служители на МВР и Федералната служба по безопасност и всички силови структури – не пречете за разпространяването на тази информация, вие също имате жени и деца. ЗАЕДНО С НАШИТЕ ДЕЦА, ЩЕ УБИВАТ И ВАШИТЕ. Затова вие имате избор – да помогнете за оцеляването на собствения си народ или да изкопаете гробовете на собствените си внуци. Този линк ще ти помогне да разбереш - http://www.youtube.com/watch?v=ViQJCO7kDlk
СЪХРАНЕТЕ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА СИ. Сами решете, кои сте вие и ще имате ли деца и внуци!
Н. Котелникова
Превод: Анита.

http://waytosoul.ru/node/3534
източник http://yosif.net

Нека всеки сам реши за себе си къде е истината...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Niarra
Регистриран на: 16 Ное 2010
Мнения: 73
Местожителство: Бургас
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 23, 2010 1:25 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Никога не съм харесвала ваксините Confused дори като бях малка не са ме водили,мисля че само веднъж беше за Манту или как се казваше там.. не се сещам против какво беше точно този тип ваксина.Винаги е имало нещо което ме отблъсква от мисълта да отида и да ми бият нещо в организма което не знам със сигурност какво е и по какъв точно начин ми "помага".Сега разбирам че е имало защо да съм скептична.Сега също съм на това мнение на което бях преди години.Не бих завела детето си( ако един ден имам такова )в никакъв случай Confused .

_________________
Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.

Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 23, 2010 8:56 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

От 1988-а не се ваксинирам, и имунизирам. И макар да съм живял доста мизерен живот, от посочената година не съм хващал нито един от досегашните грипове.

Вода, сън, движение ... Това е достатъчно. А ако си намерите стимул за усъвършенстване, то "Добра мисъл, добра дума, добро действие!" ще свърши работа.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Niarra
Регистриран на: 16 Ное 2010
Мнения: 73
Местожителство: Бургас
Пуснато наПуснато на: Вто Ное 23, 2010 9:15 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Аудан и това също, а и ако толкова опират нещата до имунната система че да я търсят като предлог за имунизации ,винаги можеш да се обърнеш към алтернативната медицина - билките.Най-чистия продукт.Има стотици и стотици видове които са си за съответните болести ,за усилване имунитета,знаеш.Така че да не ги пробутват тези химии и отрови.

_________________
Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.

Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
taniuga
Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 24, 2010 3:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

AUDAN написа:
От 1988-а не се ваксинирам, и имунизирам. И макар да съм живял доста мизерен живот, от посочената година не съм хващал нито един от досегашните грипове.

Вода, сън, движение ... Това е достатъчно. А ако си намерите стимул за усъвършенстване, то "Добра мисъл, добра дума, добро действие!" ще свърши работа.

Аз също няколко десетилетия не се подлагам на ваксини. И също не боледувам. Ако имам страдания то са травми или последствия от преумора. Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 24, 2010 8:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

taniuga написа:
AUDAN написа:
От 1988-а не се ваксинирам, и имунизирам. И макар да съм живял доста мизерен живот, от посочената година не съм хващал нито един от досегашните грипове.

Вода, сън, движение ... Това е достатъчно. А ако си намерите стимул за усъвършенстване, то "Добра мисъл, добра дума, добро действие!" ще свърши работа.

Аз също няколко десетилетия не се подлагам на ваксини. И също не боледувам. Ако имам страдания то са травми или последствия от преумора. Smile
Само така, taniuga !

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 24, 2010 10:16 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Моите деца изобщо не съм ги ваксинирала, а пък да не казвам как "убиха" слуха на сина ми със...серия от гентамицини и какви ли не още -мицини, за които изобщо не бях и уведомена, че му се слагат... Mad , да не казвам, че му увредиха много сериозно и други органи... Sad

Аз също не се имунизирам - предпочитам да преболедувам вирусните и бактериалните "гадове" и да се сдобия с имунитет срещу тях, вместо да утрепя окончателно имунната си система... Confused Rolling Eyes

А пък и да се разболея първо прибягвам към лечение с генераторчетата на д-р Хулда Кларк и д-р Ралф - невероятно въздействие имат!

Ето ви линкове откъде можете да се сдобиете с тях:
НЕОРАЛФ...
НЕОКЛАРК...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Niarra
Регистриран на: 16 Ное 2010
Мнения: 73
Местожителство: Бургас
Пуснато наПуснато на: Сря Ное 24, 2010 10:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Маг Селена написа:
Моите деца изобщо не съм ги ваксинирала, а пък да не казвам как "убиха" слуха на сина ми със...серия от гентамицини и какви ли не още -мицини, за които изобщо не бях и уведомена, че му се слагат... Mad , да не казвам, че му увредиха много сериозно и други органи... Sad

Аз също не се имунизирам - предпочитам да преболедувам вирусните и бактериалните "гадове" и да се сдобия с имунитет срещу тях, вместо да утрепя окончателно имунната си система... Confused Rolling Eyes

А пък и да се разболея първо прибягвам към лечение с генераторчетата на д-р Хулда Кларк и д-р Ралф - невероятно въздействие имат!

Ето ви линкове откъде можете да се сдобиете с тях:
НЕОРАЛФ...
НЕОКЛАРК...


Shocked Не знаех въобще че съществува такова нещо Shocked ,много много полезна информация,едно голямо БЛАГОДАРЯ отново.И от гледна точка на здравето и организма и от тази на средствата необходими да го закупиш е нещо безценно.Имайки предвид че сегашните медикаменти са пълни с химия и отрови и това че един антибиотик струва от порядъка на 40 лв (и го изписват за обикновена ангина,а какво да кажем за всички онези по-сериозни болести),този продукт си е цяло съкровище...

_________________
Нищо в живота ни не се губи,просто се връща в друга форма и смъртта не е край, а ново начало.

Когато ти се струва че си стигнал предела си то ти ще си постигнал само половината от това,на което си способен.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
taniuga
Регистриран на: 11 Мар 2008
Мнения: 223
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 25, 2010 11:05 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Какво ме подтикна да се откажа от ваксините? Преди много години подлежах на ваксиниране против тетанус и понеже зная, ваксината е болезнена, не ми се искашеда изпитвам болката и почнах да задавам въпроси. Разговора протече горе-долу така:
- Защо трябва да се ваксинирам?
- За да не се разболееш от тетанус .
- А как ще се разболея?
- Като се набодеш или порежеш например при миене на прозорци
- А ако се набода или порежа, нали веднага трябва пак да ми се направи инжекция, която да убие бацила?
- Да трябва, но за всеки случай е добре да си ваксинирана
- Е, щом трябва непосредствено след нараняване да се вземат мерки защо въобще е ваксината след като тя не може да те предпази от заболяването, само ще прекарам някаква лека формана тетанус? - И на този въпрос вече не можаха да ми дадат смислен отговор...

Бацилът на тетанусът се среща предимно в почвата и е строго анаеробен, при дълбоко убождане на ръждив пирон например, раната веднага се затваря и болестта се развива. Ако раната е открита и в нея постъпва кислород , тетанус не се развива. Това го зная от дете от баща си, който беше фелдшер и ми е казвал, че ако се убода при игра, винаги трябва да изцедя раната да потече кръв, та ако е попаднал бацил,той да излезе с кръвта за да не тръгне по кръвообращението.
Смятам такива практични съвети за много по-полезни от ваксините.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 25, 2010 8:05 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Браво на Танюгата! Very Happy

Има разлика между ваксиниране и имунизиране. Но аз съм и против двете. И то твърдо!

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 25, 2010 9:37 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

А пък аз вече посочих как можете да се избавите от всякакви вируси, бацили, бактерии, микози, паразити и т.н., и т.н.

Ако сте разбарали какво искам да ви кажа просто ще облекчите здравословните си проблеми поне в 80%. Very Happy

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Pi
Регистриран на: 07 Юни 2007
Мнения: 174
Пуснато наПуснато на: Пет Ное 26, 2010 1:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И аз съм против ваксините. Не ги ползвам. Започвам да ставам направо параноична към всякакви химии. Пуснах темата, защото е много актуална при поредните истерии за грип.
Благодаря на Маг Селена за полезния линк. Добре че някой се е сетил да ги произвежда, че описанието в книгата не е за всеки Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Ное 27, 2010 2:51 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Pi написа:
Започвам да ставам направо параноична към всякакви химии.


Това не е никаква параноя, а строго премерено и фиксирано внимание към насилствени манипулации, които по-скоро ни убиват, отколкото предпазват от даден вид заболяване, тъй като пречат на сработването на истинския механизъм на нашата имунна защита.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
bisi
Регистриран на: 08 Дек 2007
Мнения: 17
Пуснато наПуснато на: Сря Юни 15, 2011 10:29 am
МнениеЗаглавие : ЕДИН РАЗТЪРСВАЩ ФИЛМ ЗА ИСТИНСКОТО ЕСТЕСТВО НА ВАКСИНИТЕ!
Отговорете с цитат

ГЛЕДАЙТЕ ВАЖНИЯ ДОК. ФИЛМ „НАЦИЯ НА ВАКСИНИТЕ“ (VACCINE NATION, 2008)!
Режисьор: д-р Гари Нал http://www.garynull.com

ЕДИН РАЗТЪРСВАЩ ФИЛМ ЗА ИСТИНСКОТО ЕСТЕСТВО НА ВАКСИНИТЕ!

Превод и субтитри:
Александър Василев и Христо Цанков

Торент-линк в Арена:
http://arenabg.com/details.php?id=6069ab6b8f99f762dc95b7c67a7584b0ca038fd9

Торент-линк в Замунда:
http://zamunda.net/details.php?id=266667&hit=1

Този филм не се нуждае от реклама! Спечелил няколко фестивални награди, документалният филм на д-р Гари Нал разкрива черния свят на ваксините в неговата истинска светлина! Как ваксините увреждат бебетата и децата и предизвикват смъртта на няколко хиляди бебета ежегодно в САЩ и как невинни родители биват обвинени и осъдени на доживотен затвор заради смъртта на своите бебета – това е темата на този разтърсващ филм! Мнозина родители може би за първи път ще научат, че ваксините съдържат високо токсични и смъртоносни вещества, които вкарани в крехкия детски организъм, полагат основата на огромен брой тежки хронични, неврологични и автоимунни заболявания, съпроводени с временна или трайна инвалидизация! Разказите на родителите на пострадалите и убити от ваксините деца са покъртителни! Всички заявяват единодушно, че ако биха могли да се върнат назад, никога не биха ваксинирали децата си!


ПРОЧЕТЕТЕ СЪЩО ВАЖНАТА СТАТИЯ НА Д-Р ГАРИ НАЛ И РИЧАРД ГЕЙЛ „ЧЕРНИЯТ СВЯТ НА ВАКСИНИТЕ – КАКВО НЕ ПИШЕ НА ТЕХНИТЕ ЕТИКЕТИ?“.

Върховно доказателство, че ваксините се използват от световния елит за депопулация на населението! http://www.youtube.com/watch?v=6WQtRI7A064

Бил Гейтс, собственик на „Микрософт“: „Светът днес има население от 6.8 млрд. души, които скоро ще станат 9 милиарда. Но ако си свършим добре работата чрез новите ваксини, „Здравеопазването“ и здравните служби по репродукцията, може би ще го намалим с 10-15 %!“.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov