НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:35 am Вижте мненията без отговор
Истината за Скритите Врати - чрез Суварна Вишудха
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Дек 20, 2010 7:05 pm
МнениеЗаглавие : Истината за Скритите Врати - чрез Суварна Вишудха
Отговорете с цитат

Аз съм Махаватар Бабаджи Нагарадж Хайдакхан от Сферата на Лъчистите Тела в Шестото измерение!

Идвам при вас чрез Суварна Вишудха (Селена) в края на 2010 и навечерието на Новата 2011 година, толкова много важна за преломния Преход. Говоря чрез нея...




Здравей, Лунна Жена отразяваща Божествената Слънчева Светлина и Служеща на Бога - Суварна Вишудха!

Завесата, която затъмнява вашите информационни полета непрекъснато се отваря, непрекъснато вдига воала си и чрез наши Земни Представители ви дава възможността да се докоснете до истинската същност на нещата от Живота в по-висшите Планове и Измерения от тези, находящи се в плътната Сфера на триизмерната физическа земна реалност. Познанията за Духовните Сфери все повече ще бъдат достъпни за вас и чрез тях ще опознавате и разбирате себе си като израз на Божествения Творец.

Познанието, а не знанието, е фактора, който носи Светлината от необятността на Космичната Сфера. За повечето представители на човечеството Познанието е скрито, защото с него е било злоупотребявано хилядолетия наред. Но сега, когато сме в Седмата Манвантара пред Прага на Новата Сатья Юга и сме в края на 28 Юга, Кали Юга, информационната завеса стана прекалено прозрачна и Лъчистите Светове зад нея достъпни. Именно и поради този факт ние, Представителите от Сферата на Лъчистите Тела имаме реалната възможността да ви предадем чрез Суварна Вишудха (Селена) истината за някои части от скритата (окултна) Духовна Наука или така наречена още Йога (науката за цялостта на живота и неговата взаимосвързаност), които са били преподавани при затворени врати единствено и само във вътрешните среди на духовните общества (ашрами).

В човешкото тяло съществуват седем едва забележими чакри под основата на гръбначния стълб, свързани с действието и проявлението на така наречените Адови структури и Същности. В тях са разположени местата определени за Инстинктивното Съзнание, откъдето идва произхода на завистта, омразата, злобата, алчността, агресията, вината, скръбта и всички останали негативни аспекти, свързани с нашите неосъзнати реакции и проявления. Това са Низшите Чакри, които са израз на Адския Свят, наричан Нарака. Искам да отбележа, че в изключително по-голямата си част човечеството се изразява предимно чрез вибрационните структури на Адовите Чакри.

Това е повода хилядолетия наред наши Земни Преставители, свързани със Сферата на Измерението на Лъчистите Тела да служат вярно и предано на човечеството като го насочват правилно да работи и се усъвършенства в овладяването на чакрите, разположени в самото физическо тяло, по гръбнака. Много Учители (Гуру) с огромно търпение, смирение и всеотдайност преподаваха, преподават и сега, всеобхващащи йогически физически и духовни техники с основната целенасоченост да се активират и хармонизират чакрите от Втората, по-висока Октава, находяща се във вашите физически тела.

Малцина от многобройните техни Последователи (ученици, садхак) успяха съвсем съвестно и добронамерено да овладеят успешно себе си, заедно с физическото и доста от фините си тела, като развиха и хармонизираха основните и така наричаните още "балансиращи чакри" от Втората Октава. Но това е само една малка част от многобройното човешко съсловие...нещо като капка в безбрежния океан.



Усилията на Учителите от Сферата на Небесната Духовна Йерархия, заедно с тези на Земните Учители в техните физически триизмерни тела са един огромен еквивалент и капацитет, който ще промени света коренно и преломно. Но на този етап от времето само една малко част от човечеството излиза от Заслепението си и се стреми към Просветление. Това е поради факта, че всеки един човек разполага изцяло със своята свободна воля и право на избор - насочени в напълно погрешна насока поради Духовно Заслепение.

Затова в по-голямата си част човечеството продължава да остава несъпричастно към Ученията на Гуру и предпочита да изразява себе си като същество от Низшите Духовни Сфери, които се приближават най-вече до Животинския Свят, отколкото до Висшето Духовно Царство, предопределено за Човечеството. Този очеваден факт само даде повод на Съвета от Сферата на Лъчистите Тела да премине към по-директни и обстоятелствени разяснения, и преки обяснения съотнесени към несполучливото справяне на преодладаващата част от човечеството на Земята с неговата основна духовна мисията.

Представителите на Лъчистите Тела молят най-настоятелно всеки, който прочете това Послание да осмисли съвсем честно и откровено себе си, като прецени къде точно се намира в скалата на своя Духовен Път. Това трябва да се направи с цел да се стигне до правилен самоанализ, самонаблюдение и самоконтрол чрез личното себе-познание, за да се нанесат съответните и необходими корекции в поведението, и разбирането съотнесени към Интелигентността на Живота като израз на цялостното Божествено Проявление.

Всичко това се прави за да се даде и подсигури невероятната възможност с успех да се прехвърли една сравнително по-голяма част от Човечеството не само в Четвъртото, но и в Петото Измерение. Затова диктуваме на Суварна Вишудха (Селена) да предаде на всички вас настоящото Послание, в което накратко ще преповторим информацията за нисшите вибрации свързани с Адовите Чакри, която по принцип се дискутира твърде слабо и доста повърхностно...

Всяка Духовно Музикална Октава има седем съзвучни тона като израз на скрити енергийни врати, водещи към пълната синхронизация с цялостта на съответна духовна същност и нейното проявление.

Първата Низша Октава, наричана Нарака или Домът на Мрака/Тъмнината, а още по-точно и ясно казано Ада, е свързана с вътрешния и външен израз на човека като духовно изражение от по-нисш ранг. Тя се намира в най-долната част на физическото му тяло като започва и се месторазполага под първият тон (нота), на Втората Октава. Тя е Низхождаща Октава, в която пребивават невежите и напълно заслепени хора, живеещи предимно в бездната от черни мъки, жестоки и тежки страдания от всякакво естество, породени от неразбирането на Живота.



Като носител на тъмната енергия с ниска вибрация Нарака е изключително претоварена област, в която пребивават всякакъв род демонични същности и млади, неосъзнати Души. Те престояват тук, в тази енерго-вибрационна среда, докато не отработят и разрешат причинно-следствените връзки, които са създавали през цялото време на своето съществуване под формата на тежки и мрачни карми.

Първата Нота в Октавата на Нарака (Ада) се нарича Атала Чакра. Атала вибрира под Муладхара Чакра и се разполага в началото на двете бедра на физическото тяло. Атала означава "без дъно" и изцяло символизира страха и похотта. Вибрацията на Атала Чакра съответства на първото ниво в низшия свят и символизира страха в астралният свят на Ада, който диктува живот в нерешителност, безпочвеност, бездиханност, липса на мотивировка. Който е носител на тази вибрация се дави в безжизнеността на безнравствения начин на живот, като по този начин разрушава цялостта на праничната си обвивка. Много е важно да се знае, че Атала Чакра работи заедно с чакрите Муладхара и Сватхищана от Втората, основно балансиращата, Октава. Така, че ако Атала е подчинена и контролирана от нейният преносител, човека, тогава и Муладхара и Свадхищана ще бъдат в пълен синхрон с цялото аурично тяло.

Ако Атала Чакра не се развихря в затъмненото съзнание на човека с пълната си ярост и сила, а се проявява и припокрива успоредно с Муладхара и Сватхищана, същият ще съумява да балансира така, че да може да се докосва до Тапас (Познанието за Брахман, Бога). По този начин човекът се сдобива с по-висок вибрационен заряд и повишава своя жизнено-енергиен капацитет. Дори най-заклетият убиец не може да устои на фината и чиста, сътворяваща Божествена енергия от по-високите октави. Дори той ще бъде в състояние да усети къде и в какво греши, и ще му се даде възможност да се коригира. Дори може да се случи нещо много по-грандиозно - да спрат унищожителните войни на тази Земя, завинаги. Но за целта е нужно човечеството да спре да пребивава в унищожителната вибрация на Атала Чакра.

Втората Нота в стълбицата на Октавата на Нарака (Ада) е Витала Чакра. Витала на санскрит означава "заядлив, свадлив" човек. Тя е Центърът на Гнева, тук отново бушува и се проявява порочността. Тази чакра е втората след Муладхара и е центрирана в областта на бедрата. Тя отговаря за второто ниво на Астрала в Низшия Свят, който се помещава под повърхността на Земята, и се нарича Авичи, т.е "безрадостни" или Витала. Тук никога не може да се проявят ни най-малко радостта и щастието, те са мъртви в този втори тон на Нарака.

Същността на Витала Чакра по вибрационен строеж и израз е диференцирана с Атала, която я предшества, защото е на второ място в низходящата скала от седемте долни чакри, синхронни на тапарлока. Витала е свързана със Земята и при добър контрол и резонанс с балансиращите основни чакри от Втората Октава, може да резонира на състоянието Самадхи. Всяка Тала (долна чакра) със съответната Лока образуват биполярна сфера, свързваща и поддържаща Съзнанието. И когато те работят в синхрон с тоновете от Втората Октава всеки човешки индивид може да стигне да пълното себе-осъзнаване на Личността, свързана с Душата и Монадата.

Сутала Чакра е третата Нота в стълбицата на Низходящата Октава. Тя означава "голяма дълбочина" и е израз на слизането все по-надолу в Сферата на Нарака (Ада). Това е третата чакра под Муладхара, която е съсредоточена в коленете. Тя е израз на натрапчивата и силна ревност, отмъщението, завистта и омразата. Сутала Чакра изцяло е обладана от вдъхването на злата воля, която жадува всичко онова, което притежават, и с което се занимават другите хора. Тя съответства на третото ниво в Астралния Свят на Ада и се нарича Самхата, т.е. "изоставен" или Сутала. Този тон в октавата на Нарака е най-яркият израз на абсолютното Его в неговата най-нисша форма.



Четвъртата Нота в стълбицата на Низходящата Октава се нарича Талатала Чакра и се разполага под колената, в прасците на краката. Тя е основният център на Духовната Слепота, тя е Царството на Мрака/Тъмнината, израз на тоталното психично объркване, неразумна упоритост и безсмислен инат. Отговаря на четвъртото ниво в Низшия Астрален Свят наречено Тамисра, т.е Мрак/Тъмнина или Талатала. Талатала Чакра символизира животинския инстинкт за самосъхранение. Съответства и се инициира със сетивата свързани със слуха, допира и зрението. Въпросната Низша Чакра е свързана с изкуственото съзнание на човека (интелекта), поради което се използва за дълбоко психично въздействие чрез хипноза, методи на зомбиране и халюциногенни опиати. В Талатала Чакра се изразяват и развиват тежките хронични психични разстройства на Съзнанието. Тя е Основната Врата за подчиняване на свободната воля и право на избор чрез насилствени методи съотнесени към пълния контрол на Човешкия Индивид.

Петата Нота в стълбицата на Низходящата Октава се нарича Расатала Чакра. Тя е основната сфера под Муладхара Чакра, която е отправна точка към региона в Низшия Подземен Свят на Тъмнината. Расатала се намира точно под прасеца, над глезените в краката и отговаря за структурите в петото ниво на Низшия Астрален Свят в Нарака (Ада), нарича Раджиша, т.е. "изключен" или Расатала. Означава Земя, Почва, Влага. Под влиянието на Расатала намират цялостно изражение Егоизма, Егоцентризма, Алчността и Притежанието. Тук се намира основната Врата към Тоталният Упадък и Деградация на човека като същество и израз на Духовната Същност.

Шестата Нота в стълбицата на Низходящата Октава е Махатала Чакра и се намира в глезените на краката. Нарича се още Кудмала, "прокажен". Преведена от санскрит означава: Маха - голям, Тала - сфера, или Голямата Сфера, т.е. това е онази най-голямата сфера, която отговаря за елементариите - низшите духове, както и за полу-мъртвите и не-осъзнати човешки същества в шестото ниво на Низшия Астрален Свят на Мрака/Тъмнината. Тук се изразява и активира интензивно действието и въздействието на Сатаната. От Махатала черпят енергийни сили (прана) всички Низши Астрални Същности. Това е най-ниското стъпало на окончателната човешка деволюция.

Седмата Нота в стълбицата на Низходящата Октава се нарича Патала Чакра и се намира в стъпалата на краката. Нарича се още Какола, "черна отрова" и символизира най-низшето ниво в Астралния Свят на Мрака/Тъмнината, където пребивават мъртвите грешници, отдали се на отявлена злоба. Това е Сферата на Заблудените души, които изцяло са се отдали на пълното унищожение чрез адски мъчения, и в която пребивават предимно убийци, самоубийци, перверзници и садисти. Тук завинаги се разгражда като енергийна субстанция Човешкия Дух и следва прераждане в Животинския свят.

Затова, когато Гуру преподават всички йога практики наставляват Учениците и Последователите да медитират в основната поза асана на пълния лотус, с вдигнати нагоре стъпала. Така се затварят Адовите Чакри, анти-чакрите, и се дава пълната възможност на Кундалини да се издигне и слее в Единение с енергията на Божествения Създател/Брахман.

Казвам и припомням всичкото това, защото е крайно необходимо от този етап на Времето всяко едно човешко същество само да прецени в коя скала на Духовния Път се намира. Всеки трябва да стигне до своето пълно Пробуждане и да излезе от илюзорният свят на Майя (Духовната Слепота) за да се сдобие с невероятната възможност за Извисяване. А самото Извисяване е основната отправна точка към Възнесението в Новия Земен Свят изразяващ се и пребиваващ в Четвъртото и Пето измерение.

Докато повечето хора от човечеството на Земята нехаят, мързелуват, лентяйстват и вибрират в Чакрите на Нарака (Ада), което за съжаление понастоящем е преобладаващо явление, дотогава ще цари и се вихри Заслепението в Мрака на Невежеството. Дотогава ще има унищожителни войни, невиждани жестокости и пълно разрушение на всички нива.

Затова в навечерието на Новата 2011 година, която е Врата към Сферите на Духовното Възнасяне, призовавам всички вас земляни, събудете се и излезте от пагубните ограничения и затвори на Егоичния Ум, който изцяло бива дирижиран, управляван и контролиран от всички Низши Чакри на Нарака (Ада). Докоснете се до Слънчевите Сфери на Светлината, преустройте и нагласете вашите вибрационни тела да светят и работят в пълна синхронизация с Лъчистата Енергия от най-финното естество на Духа.

Аз съм Махаватар Бабаджи Нагарадж от Сферата на Лъчистите Тела в Шестото измерение! Дойдох при вас чрез Суварна Вишудха (Селена) - Лунната Жена отразяваща Божествената Слънчева Светлина и Служеща на Бога.


ОМ АУМ!
ОМ НАМАХ ШИВАЯ...
20.12.2010 год.

(Ченелингът е с напълно запазени Авторски Права!!!)


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov