Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Дек 22, 2010 11:12 pm
Заглавие : Звездните деца
|
|
|
С всички тези промени и ускорена еволюция, как трябва да постъпваме оттук нататък? Какво ни очаква? Първо, ако не се съпротивяваме на неизбежните промени в човешката раса и се научим да ги приемаме, да им позволяваме да разцъфтят с безбройните възможности, които може да ни предложи творението, постепенно ще открием, че светът се е превърнал в едно доста обещаващо място.
Ще преживеем спонтанно пробуждане на личните си дарби на безброй равнища. Ако някои от нас откликнат с лекота, ще го направят и други. Съзнанието на всички хора може и трябва да се издигне до по-висш, по-положителен опит, ако имаме смелостта да участваме съзнателно в еволюцията и да насърчаваме полжителните промени в себе си и децата.
Кристалните енергийни полета на Децата на новото време започват да изсветляват. Постепенно ще се превърнат в дъга от пастелни цветове, а накрая - в чисто бяла светлина. С настъпването на тези промени еволюционният процис ще набере скорост. Скоро ще станем свидетели на зората на едно ново човечество, което помни своите корени, своя източник. То ще има безкрайна история и безгранично бъдеще. Ще преживеем нови, вълнуващи начини за възприемане на реалността и ще осъзнаем единството на всички и всичко.
С течение на времето все повече Деца на новото време ще заемат отговорни длъжности, за да променят света социално, политически и технологично. Те ще ни научат да приемаме съвършенството и да не изолираме никого. Скоро, след около 12 или малко повече време, на Земята ще се роди нова вълна от деца. Много от тях ще дойдат като завършени индивиди, пазещи безгранични спомени от преди историята, каквато я познаваме, до необятното бъдеще. Те ще използват тези спомени и знанията си в полза на всеки, до чийто живот се докоснат и на всяко място, което осветят с присъствието си.
Новите деца ще ни донесат дарове, за каквито на този етап не можем и да си мечтаем. Те ще бъдат децата на бялата светлина, носейки всички честоти в хармонично съвършенство, в напълно балансиран спектър от светлина, който идва направо от Източника. Енергийните им полета ще се развиват във възходяща спирала, усъвършенствувайки се във всеки момент. Тези деца ще бъдат талантливи телепати, хора с големи сърца, лечители, учители и духовни водачи - при това преди още да са проговорили.
Самото им присъствие ще промени завинаги живота на хората около тях. Децата на бялата светлина ще приемат безрезервно своите дарби, ще ги използват инстинктивно и без колебание. Те ще бъдат вълшебни същества - мъдреци, които идват в нашия свят от необятната реалност като Учители на всимки времена. Ще бъдат жив пример за извисен начин на съществуване и ще ни покажат какво е било и може отново да бъде в нашия свят, стига само да отворим сърцата си и да си спомним, че всички сме едно и на света съществува само любов.
Най-главното засега обаче е да продължим да се грижим за Децата на новото време. Тъй като еволюцията се извършва чрез нашите деца, трябва да направим всичко възможно да променим средата, училищата, домовете и отношенията си. Трябва да поддържаме гъвкавост, тъй като при тези деца всичко е възможно! Сега те се нуждаят от нас. Давайки им подкрепата си, ние подкрепяме и себе си, тъй като се подготвяме за следващата вълшебна вълна от представители на новото поколение.
Както казва моят приятел Никълъс, трябва да се вслушваме истински в нашите деца. Не е твърде късно. Точно сега е най-подходящото време да започнем.
* * * * * * * * *
Звездните деца са една ясно отличима група малчугани със специални дарби. Някои части от тяхната генетична структура са се пробудили и носят в нашия свят помощ от междузвезден произход. В бъдещето тези деца ще споделят нови технологии и разбиране на науките, за които днес едва започваме да се досещаме. Звездното дете може да бъде определено като дете от човешки и извънземен произход едновременно.
Много са възможните причини за извънземния елемент в техния облик. Може да е вследствие на възпроизводство, генно инженерство (целящо смесване на различни раси), биомедицински технологии, телепатична връзка с друго съзнание ("пренасяне" на едно съзнание в друго) или дори нарочно предизвикано прераждане на Звезден гост в човешко тяло. Сред Звездните гости са някои от децата с успоредни аспекти.
Празнотите в археологическите доказателства подсказват, че по някое време в човешката еволюция сме правили големи скокове в технологиите, металургията, алхимията и архитектурата - дори сме преминавали в други светове на съзнание, неразбрани и досега. Много неща от човешката история и еволюция остават необяснени. С други думи, липсват големи части информация за модела на физическото развитие на човечеството.
* * * * * * * * *
Например по стените в древноегипетските гробници се виждат доказателства за работа с енергиите. В тези рисунки има много фигури, които носят кълба от бяла светлина, орби от червена енергия или изобретения, които очевидно са някакъв вид електроизолационни тръби, подобни на съвременните батерии. В древните текстове също се споменава за тези неща.
В шумерските "Плочи на сътворението" се споменава за расата на Анунаки, за която се казва, че е дошла от 10-тата планета в Слънчевата система. По подобен начин в Битие, 1-та книга от Библията, се говори за гиганти, които паднали от небето, смесили се със земяните и създали цяла нова раса от даровити хора. Всъщност, в древната литература има много данни, показващи, че никога не сме били сами във Вселената и че всъщност сме повлияни от гости от други времена и места.
* * * * * * * * *
Празнотите в археологическите открития, рисуваните в старите картини обекти и свещените слова, писани отдавна, подсказват, че може би е имало случаи, когато посетители от други места във Вселената са идвали на Земята и са допринасяли за генетичното ни развитие или с директно съешаване с хора, или с целенасочено внасяне на тяхна ДНК в нашите развиващи се биологични организми.
В днешния свят има безброй зрели хора, които носят в себе си част от онзи генетичен древен материал. Тяхната ДНК се е пробудила по нови начини, предизвиквайки цяла гама нови видове чувствителност. Тези възрастни имат чувството, че не им е мястото в този свят и изпитват постоянна нужда да си отидат "у дома". Много от тях притежават медиумни или други дарби, като например вродена способност да виждат какво става на други места, да лекуват или изобщо "да знаят" неща, които би следвало да са им неизвестни. Тези хора са наричани Звездни семена.
Звездните семена изпитват и влечение към определени звезди или съзвездия, най-често Орион, Плеядите, Арктур и Сириус. Някои от тяхса особено привързани към Сириус В, който се върти в тандем със Сириус. За някои от Звездните семена са характерни владеене на езици, живопис, литература, музика и символи, които издават техния междузвезден произход. Звездните семена са предшественици на нашите Звездни деца, които са по-напреднали в генетично и еволюционно отношение. Когато ДНК от междузвезден произход започва да еволюира по естествен начин, в нашия свят се появяват Звездните деца.
Енергийните им полета са гладки, сякаш от коприна, без никакви смущения. Тези полета представляват реки от светлинни честоти, които се движат безпрепятствено, като по този начин образумат, утешават и презареждат децата. Звездните деца идват в нашия свят с невероятна интелигентност. Те притежават склонност и разбиране на науките е научните принципи, които често затрудняват "нормалните" възрастни. Обожават да говорят за квантовата реалност.
Звездните деца често сънуват, че летят, както и стаи, пълни с бяла или цветна светлина. Други характерни за тях сънища са как се издигат в небесата с кораби и разговарят със същества от други светове. Много от тези хлапета също така въздействат по уникален начин на електронните уреди - смущават работата им или ги карат произволно да се включват и изключват. Когато някои Звездни деца минават по улицата, уличното осветление угасва. Те имат силна интуиция и в много от случаите разбират изтънко енергийното лечение. С помощта на своите медиумни дарби са в състояние да поставят точна диагноза на болести във физическото тяло. Съща така умеят да влияят телепатично на другите и много от тях са ясновидци. За някои е известно, че левитират и владеят телекинезата.
Тези удивителни малчугани са сходни с Кристалните деца по това, че мислят секционно. ... Притежават невероятна способност за едновременно обработване на огромни количества информация. Понякога оставят впечатлението, че "свалят" информация отнякъде, и могат да говорят по различни теми, без каквито и да било данни да са учили някога за тези неща в училище или другаде. За част от тях се знае, че са способни да изчезват и да се появяват другаде, което доста разстройва родителите им!
Звездните деца често са осъзнати за другите измерения. За тях е лесно да прекосяват по много реалности едновременно и дори да ги обсъждат с околните.... Също така са в състояние да разширяват или свиват времето - могат действително да навпавят събитията по-дълги или по-кратки, като излизат извън времето и го манипулират. Имат вродено разбиране, че съзнанието е по-бързо от светлината и използват своето, за да променят времевите връзки както си пожелаят. Звездните деца освен това имат изострено чувство за околната среда и активно се интересуват от състоянието на планетата.
Физически погледнато, тези деца в повечето случаи са с глави, малко по-големи от обичайното. Поради тази им особеност при раждането им по-често се налага цезарово сечение. Също така имат температура винаги с 1-2 градуса по-ниска от нормалното, което показва, че телата им изразходват по-пестеливо енергията. Звездните деца обикновено имат силна имунна система и при нормални обстоятелства са изключително здрави. За съжаление дарбите на много от тях остават непризнати и впоследствие те изпадат в депресия и/или се разболяват вследствие на дискомфорта, който чувстват.
Много от децата не се вместват плътно в една или друга категориа. Все пак има някои основни характеристики, които са уникални за всяка от групите.
* * * * * * * * *
Те са толкова блестящи, че рядко се намира кой да ги разбере. Някои от тях прекарват толкова много време изолирани в своята осъзнатост, че се лутат безнадеждно в дарбите си. А имат толкова много да споделят!
Човешката ДНК е пълна с информация и спомени за всичко, което е било преди нас. Тази информация се превръща в клетъчна памет. Клетъчната ни памет носи данни за предците, които данни пък определят семейните поведенчески модели. Информацията от ДНК, а съответно и от клетъчната памет, се предава на земните ни преживявания. Някои хора действително имат ясни спомени за свои минали прераждания. Други пък усещат физически неразположения и болки без никаква очевидна причина, но съвсем реални тук и сега.
Спомените от минали прераждания, които се съхраняват в телата ни, са съвсем истински, също както симптомите, които причиняват. Поради това Звездните деца често страдат от неща, които медицината трудно може да обясни, ако изобщо е в състояние да намери някакъв отговор. Телата им изваждат спомени за минали конфликти или рани със същата лекато, с която се проявява блестящият им интелект. Децата може да страдат от болки, треска, неразположения, депресия, нарушени органни функции или други аномални симптоми.
* * * * * * * * *
Забелязала съм, че много от Звездните деца с проблеми обикновено имат блокажи в енергийната система или прикачени паразити. Разбира се, не всички Звездни деца страдат от подобни неща, но ако изведнъж бъдат повалени от необясними болести, вероятно трябва да бъде прегледана една друга част от анатомията им - етерните им тела.
* * * * * * * * *
Звездните деца са чудни същества. Те не само притежават интелектуални и физически дарби, но и съзнават важността на духовната връзка с Източника и цялото сътворение. Имат едни и същи духовни прозрения и им е приятно за изследват връзките между физическия, метафизичния и духовния аспект на съществуването. Много от тях са движени от вродена необходимост да помагат на хората да преоткриват цялостния си потенциал.
Също така искат да направят света по-добър. Стремят се да донесат мир посредством състраданието и добрите си дела. Работят, за да излекуват Земята, иусещат енергиите на планетите. Ако някой прояви желание да ги слуша, с охота му разправят за нашето семейство сред звездите. Звездните деца притежават интелект и разбиране за Вселената, които в крайна сметка ще ни донесат нови, вълнуващи технологии. Тези тихнологии ще бъдат в симбиоза с нашата планета и ще допринесат много за удобството на цялото човечество.
Звездните деца не са някакъв куриоз, а просто нормален етап от нашето еволюционно развитие. Те са предшественици на други, още по-интелектуално напреднали същества. Трябва да даваме на тези деца всичко възможно, за да подхранваме големия им умствен капацитет. Необходимо е и да полагаме грижи за крехките им телца. Най-главното обаче е да осъзнаем, че нещата, за които ни говорят, не са фантазия, а описания на една по-голяма реалност, която един ден ще бъде част от нашето ежедневие, технологии и живот.
"Човешката" ДНК е пълна с информация и спомени за всичко, което е било преди нас. Тази информация се превръща в клетъчна памет" - Знам някой неща, без да има от къде, съзнанието ми ги казва! Необходимо е само веднъж да чуя или зърна нещо, не ми е необходима повече информация. По цялото тяло ме побиват тръпки, свива ми се гръдния кош, очите ми се пълнят със сълзи, сърцето започва да бие учестено, и това за мен е сигурен знак, че съм на прав път. И знам, просто знам, че това което съм прочела,чула, видяла,помислила, е за мен. Това е най-силният сигнал който изпитва човешкото ми тяло. Това е клетъчната ми памет.
"Някои части от тяхната генетична структура са се пробудили "Знам,че това е повод за сериозна дискусия и изследвания, но винаги съм го усещала, без определена причина, просто го знех. Изпитах такова облекчение, след като някой вече го е открил и написал! Ето пак изпитвам това чувство с побиването на тръпки.-)) Мнооого приятно усещане...Имам различно ДНК, и засилен метаболизам. Знам, че каквото и да погълна (не разбирайте съвсем преносно Веселяк), ще го обработя и изхвърля за нула време без да ми повлияе. Упойки не ме ловят, алкохол също, наркотици също! Това е повод за сериозна дискусия, но винаги съм го усещала, без определена причина.
"Звездните деца" често сънуват, че летят- това го сънувам постояно, също че скачам от високо и не се разбивам, нещо ме отблъсква от земята на 2-3м. После разбрах, че електромагнитното поле е 10000000000000000000000000 пъти по-силно от гравитацията и то би трансформирало удъра, в грациозно спускане, ама на друга планета. Това съм го писала вече в друга тема! Като дете, все чаках на прозореца да дойде летящата чиния, да ми покажат, че не са ме забравили.
"Също така са в състояние да разширяват или свиват времето - могат действително да навпавят събитията по-дълги или по-кратки, като излизат извън времето и го манипулират. " - това бих го перефразирала, но общо взето е така. Отново дълга тема."
"Също така имат температура винаги с 1-2 градуса по-ниска от нормалното, което показва, че телата им изразходват по-пестеливо енергията" - винаги съм мислила, че все си купувам счупени термометри. Макс. 34,5 или 35,0.
"Звездните деца обикновено имат силна имунна система и при нормални обстоятелства са изключително здрави." - и това е така, най-тежкото заболяване е грип отшумяващ за 3-4 дни, без медикаменти.
==========================================
"Децата на новото време",
Мег Блекбърн Лоузи
indigota.com |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|