НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 1:24 pm Вижте мненията без отговор
2012 г – КРАЯТ НА ДНИТЕ ИЛИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА ЕПОХА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Дек 27, 2011 9:00 pm
МнениеЗаглавие : 2012 г – КРАЯТ НА ДНИТЕ ИЛИ НАЧАЛОТО НА НОВАТА ЕПОХА
Отговорете с цитат

През 2011 г. и 2012 г., обаче, ще бъдем изправени пред застрашителна квадратура (изключително неблагоприятен аспект между Уран и Плутон.

По отношение на влиянието на Плутон в Козирог върху цялото поколение, едва ли някой може да се изкаже. Марион Марч разяснява за местонахождението на Плутон в Козирог и в 10 дом/ дома на Козирога/:”Родените с Плутон в Козирог или в 10 дом са решителни, самоуверени и авторитетни. Родени са за водачи, упорити и добри организатори.

Хора с маниакална нужда да бъдат най-добрите и на най-високото стъпало. Представят идеите си по най-красноречивия начин и са перфекционисти. Ако Плутон има неблагоприятни аспекти, могат да бъдат лукави, отмъстителни и садистични.



Плутон е бил за последен път в Козирог от 1762 до 1778 г.- времето на Американската декларация за независимост, индустриална революция и т.н. Квадратурата на Уран с Плутон ще доведе до Трета световна война – 2011 - 2012 г.

Горното показва, че неблагоприятните градуси (18-и, 22-и), двойно подсилени от негативния аспект на Уран, символизиращ бомбите, и Плутон, символизиращ масовото унищожение и убийства, предизвикват опасност от използването на бомби и оръжия за масово унищожение.

Откакто е открита и използвана атомната бомба, всички войни, водени от 1945 г. до днес, са били контролирани – внимателно са били избягвани ситуации, които биха могли да провокират употребата на атомна бомба.

Лошият аспект на император Хирохито, довел до хвърлянето на атомната бомба върху народа му, ще се повтори!

Освен това, квадратурата между тези две планети ще бъде дори още по-лоша, защото Уран, символизиращ бомбите, влиза в Овен, който представлява войната и оръжията. Уран в Овен води до непредсказуеми реакции, загуба на контрол и използването на съвършено нови оръжия, което говори, че можем да очакваме ситуация от най-лош вид.

Това означава, че контролираните войни, водени досега, лесно могат да станат катастрофални и да излязат от контрол, да обхванат целия свят и да доведат до употребата на най-разрушителни оръжия!

Хороскопите на Америка, Русия, Китай…

В хороскопа на всяка страна 7-и дом описва отношенията с другите държави. Това е домът на сътрудничеството и връзките, но също и на войната.

В хороскопа на САЩ, (4/7/1776 г., 17:10 ч. LMT + 00:00, 75W09, 39N57), Марс се намира в 7-и дом. Той символизира войната и военното дело. Както знаем, тази страна е водила най-голям брой войни през последните 150 години.

В хороскопа на новосъздадена Русия, (12/6/1990 г., 09:45 ч. GMT + 00:00, 37E35, 55N45), също има Марс, разположен в 7-и дом (война), в Овен (война), което говори, че тази държава положително ще води войни. Нейният Марс е в квадратура с Уран (бомби) и Нептун (вируси, бактерии) …

И в хороскопа на Китай, (1/10/1949 г., 15:15 ч. CCT -08:00, 116E25, 39N55), Марс е в 7-и дом. Той е в съвпад с Плутон, а куспидът на 8-и дом (смъртта) е на 22-я градус от Дева – същият градус и знак, в който се е намирала Луната (народа) в хороскопа на японския император Хирохито!



В хороскопа на Индия, (26/1/1950 г.р 10:15 ч. INT -05:30, 77E13, 28N40), отново откриваме Марс в 7-и дом, в квадратура (негативен аспект, нещастни събития) с Уран (бомба) …

И така, виждаме, че в хороскопите на Америка, Русия, Китай и Индия – четири основни световни сили – опасният Марс, символизиращ войната и военното дело, се намира в техните 7-и домове, отговарящи за отношенията с другите страни!

Началото на войната наближава

Картите на слънчевите революции на тези страни показват кога всяка от тях ще влезе във война. Когато в картата на слънчевата революция Марс (войната) се озове в 7-и дом, тези страни неизбежно ще влязат във война.

В картата на слънчевата революция на Китай за 2011 г. Марс е в 7-и дом (война), в тригон с Уран, което предполага атомна война.

В картата на слънчевата революция на Америка за юли 2011 г./юли 2012 г. Уран се намира в 7-и дом (бомба), в Овен (война), в квадратура с Плутон (масово унищожение), предполагащо период, в който Америка ще бъде в сериозен военен конфликт и ще използва своите най-нови оръжия.

Картата на следващия период на слънчева революция, между юли 2012 г. и юли 2013 г., с Плутон в 4-и дом (американската територия),говори за тотално унищожение на американската държава.

Заплахата от нова голяма война ще се вижда ясно в хороскопите на бъдещите световни лидери. Ако повечето от тях имат в хороскопите си планети на много неблагоприятни градуси (18-и и 22-и), ако тяхната Луна (народът, човечеството), е на 18-ия или 22-ия градус или е лошо аспектирана от Плутон (масово унищожение) или Уран (бомби), или в случай, че те се намират на зловредната неподвижна звезда Алгол, също символизираща масови убийства – перспективите за човечеството са мрачни.

Кондолиза Райс вече “се подготвя” за ръководна длъжност в страната си.

Когато московските репортери я попитали относно бъдещите й планове, тя отговорила, че на следващите избори смята да се кандидатира за президент на страната. Нека погледнем нейния хороскоп.

Тя е родена на 14/11/1954 г. в 11:30 ч. (CST + 6, 86W48, 33N31). На куспида на нейния 10-и дом (върхова позиция) се намира Слънцето (президентска позиция) в съвпад с Венера на 22-я градус(!), а Луната, символизираща народа й, както и цялото човечество, се намира в Рак (хората, човешката раса) на 18-я градус (!) – същата позиция на Луната, когато атомната бомба пада над Хирошима!!!

В допълнение, настоящият руски министър-председател Путин има Слънце - власт, върховна позиция в съвпад със Сатурн (дълъг период на служба. Неговият Уран (бомба) е на 18-я градус от Рак – на същия градус, на който е била Луната по време на бомбата над Хирошима …

В близко бъдеще ще се появят още лидери с хороскопи, подобни на споменатите, които ще ни доведат до Уран в Овен, в квадратура с Плутон в Козирог – атомна война.

Небесата ни поставят възможно най-лошата пиеса за бъдещето. Целият свят е под сериозна заплаха.


Астролог: Микаел



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov