НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Сря Май 22, 2024 2:51 am Вижте мненията без отговор
Енергийно поле, енергообмен и енергиен вампиризъм
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Май 16, 2011 10:15 pm
МнениеЗаглавие : Енергийно поле, енергообмен и енергиен вампиризъм
Отговорете с цитат

Човешкото енергийно поле

Около всеки човек, както и около всички живи организми, съществува енергийно поле, наричано още биополе или аура. В широк смисъл, под тези три термина се разбира едно и също. В по-тесен, биополе се нарича само най-плътната и близка до тялото част от енергийното поле. Ръцете на сензитивните хора могат да бъдат тренирани да усещат ясно биополето, също както и промените и дефектите в него. Енергийното поле може да бъде снимано с помощта на Кирлиановата фотография.



Човешкото енергийно поле има сложна структура. То се състои от различни "слоеве" и се пресича от многобройни енергийни канали, които могат да бъдат оприличени на кръвоносната система на физическото тяло. На пресечните точки на тези канали са разположени енергийните центрове - чакрите, чрез които се осъществява поемането и отдаването на енергия. Има седем главни чакри, разположени по проекцията на гръбначния стълб, и от тяхното правилно функциониране до голяма степен зависи добрият енергиен баланс.

Аурата загражда и предпазва физическото тяло като в "балон", тя има яйцевидна форма, с най-широката си част около главата и раменете. Аурата на един човек се променя непрекъснато в зависимост от състоянието му - плътността и равномерността показват най-вече от физическото му здраве, яркостта зависи също и от емоционалното състояние и духовното развитие, размерът - освен от здравето, най-вече от емоционалното състояние.

Ореолите, рисувани около светците в много култури имат за цел да покажат, че тяхната аура е толкова ярка, че е видима с просто око. Самата дума "светец" означава човек с ярка аура. В променливостта на аурата има известна устойчивост, която именно я прави индивидуална за всеки човек. Това особено може да се види в цветовете й. Аурата може да се види като съчетание от цветове, като често любимите цветове на човека преобладават и в неговата аура.

Здравото, плътно, ярко поле е изключително важно за здравето на човека на всички нива и е неговата първа и най-важна защита от всякакъв вид инвазия. Също както хората се различават по силата и здравето на физическото си тяло като дадености, по същия начин и енергийните полета са различни като даденост. При всеки човек обаче аурата се засилва, когато той е здрав, щастлив, позитивен, добродетелен, победител, влюбен или като резултат от духовни практики.

Силната, добре балансирана биоенергия е предпоставка за много благини и добродетели в живота на човека - тя се проявява във вид на действеност, смелост, воля, доброжелателност, здраве и магическото чувство, че сме на точното място в точното време. Освен това, хората подсъзнателно усещат енергийния "характер" на другите и като правило биват привлечени от хората със силно и здраво поле, и същевременно са склонни да отбягват тези със слабо или увредено поле.

Всяко енергийно поле относително отслабва и се свива при боледуване, освен това при преумора, негативни чувства или пристрастявания. Устойчивите нарушения на биополето, например дължащи се на продължителни негативни чувства, по-късно могат да се манифестират като болести на физическото тяло. Изобщо, болестите първо се проявяват в аурата и могат да бъдат усетени там още преди да са се проявили физически.

Също така, известно време след оздравяването върху полето остава "следа" от прекараното заболяване. Характерни за слабата биоенергия са липсата на воля и инициатива; страхът; натрапчивите негативни мисли; забавеното мислене; необяснимото чувство за хлад; емоционалната студенина или емоционалната зависимост от други хора; физическите неразположения; податливостта към въздействия и пристрастявания; общия лош късмет.


ЕНЕРГООБМЕН

Човешкото енергийно поле представлява отворена система и се намира с непрекъснат енергообмен с други източници на енергия. Така наречената универсална енергия, която фактически представлява нашата "храна", се поема преобразувана във вид на енергия (прана) от въздуха, слънцето, храната, природата и т.н., също както и във вид на биоенергия от другите хора. Човек се нуждае от поемане на различни видове енергия. Здравата и силна аура при нормални условия има минимален обмен с аурите на другите хора, защото е естествено защитена от своята собствена яркост.

Когато става дума за обмен на енергия, две и две не непременно прави четири - например двама влюбени могат просто да пият един от друг, като от това енергията и на двамата се увеличава. От друга страна, след един негативен емоционален сблъсък енергията на всички участвали в него задълго може да остане понижена. Естествено, балансът се възстановява след негативни преживявания, но с цената на поемане на нова жизнена енергия, което не при всички хора става напълно безпроблемно.

Освен тези взаимни обмени, енергия може да се дава или взима и еднопосочно. Силните енергийно хора са склонни да ползват по-чисти източници на енергия, но по-слабите взимат по малко енергия отвсякъде откъдето могат, включително и от други хора. Общо взето, един болен, нещастен или уморен човек винаги взима малко енергия при близък контакт с по-силен. Или всеки от нас взима енергия от близките си, когато се чувства слаб, както и респективно те от него.

Както вече стана дума, даването на енергия съвсем не винаги означава по-малко енергия за даващия, именно защото ние сме отворени енергийни системи. В случаите, когато се дава с любов (значи отворена и добре работеща четвърта чакра) и при това горните чакри също работят добре (творческо себеизразяване; интелект, интуиция; духовност, вяра) човек не дава "своя" енергия, както на пръв поглед изглежда, а е всъщност канал на безпрепятствено протичаща универсална енергия. Той дори сам може да се зарежда от собственото си даване.

Затова по-точно е да се твърди, че по-слабите хора не ползват енергията на по-силните, а че ги ползват като посредници за поемане на универсална енергия. При всички случаи, даването на енергия, каквото обикновено се среща в ежедневието, по никакъв начин не може да бъде опасно или увреждащо и не може да се нарече вампиризъм. Енергията, до която можем да имаме достъп е безкрайна, така че няма причини да бъдем "стиснати" по отношение на нея, при условие, че се намираме в добро енергийно здраве.

Добрият енергообмен между двама души е особено важен в случаите, когато пред тях има поставена обща цел - съвместен проект, задача, творческа идея - също както и за личните контакти, тъй като те са най-близки. Добрият енергообмен зависи преди всичко от съвместимостта на аурите, от това дали те са хармонични и допълващи се. Това обикновено се усеща бързо и се превежда на ежедневен език като "харесване".

Контактът на очите улеснява протичането на енергия между двама души и прекъсването му се използва в начините на защита. Докосването, например ръкостискане, също съединява не само физически. В случаите, когато става дума за даване на енергия, то също така се улеснява от емпатията. В сферата на личните отношения, трябва да се добави, че изключително много енергия се обменя по време на секс, което е още една причина да се подбира внимателно сексуалния партньор.

Ето кои знаци са израз на добро протичане на енергия между двама души: усещане за близост, приятно чувство след контакт, телепатия (обикновено неосъзната - например еднакви думи, еднакви хрумвания и пр), случайни срещи и благоприятни съвпадения, късмет при изпълнение на общите цели. Лошият енергообмен се проявява в устойчива тенденция към възникване на недоразумения, случайни разминавания, смътно усещане за хлад, "лош късмет" при постигане на общите цели.



ЕНЕРГИЙНИТЕ ВАМПИРИ

Те се наричат така по аналогия със средновековните вампири, а не защото фактически имат нещо общо с тях. В този случай се имат предвид напълно реални, живи, а не умрели хора, които умеят да увеличават собствената си биоенергия извличайки енергия от други хора. Повечето хора не осъзнават своите енергийни действия.

Не е възможно да се съществува единствено, или дори предимно, за сметка на енергията получавана от други хора. Някои хора обаче са в състояние редовно да поемат значително количество енергия от други. Това може да се определи като енергиен вампиризъм, доколкото така може да се натовари съществено енергийния баланс на даващия. Затова и хората подсъзнателно избягват тези, които са склонни да правят това. Трябва да се има предвид, че истинският енергиен вампиризъм се среща много рядко и често под тези думи всъщност се разбират други явления, например енергийна атака.

Енергията предадена от човек е по-"лесноусвоима" от другите източници, тя е нещо като захарта за тялото. Затова не е чудно, че някои хора обичат да се отдават на такъв "енергиен мързел" и използват за това всеки удобен случай. Те могат да се определят като потенциални вампири - вечно оплакващите се, хленчещите, негативните, тези, които не могат да прекарат спокойно и един час без компания, също "бройкаджиите" - са все такива примери. Аз мисля, че енергийният вампиризъм е във всички случаи едно нарушение на енергообмена, а не специфичен тип енергетика. Той може да бъде лекуван чрез осигуряване на достатъчен достъп до други източници на енергия: природа, натурална храна, духовни занимания и пр.

Значително количество енергия от човек може да вземе само при определени условия. Съществуват различни начини за защита в случаите, когато предпочитаме да съхраним собствената си енергия. Най-важното условие за добрия баланс обаче остава преди всичко нашето собствено енергийно здраве.


ПСИХИЧЕСКО ВЪЗДЕЙСТВИЕ И ВРЪЩАНЕ НА ПСИХИЧЕСКАТА ЕНЕРГИЯ

Всеки човек участва активно в изграждането на своята съдба, ползвайки се от правото си на свободен избор, като предприема различни действия, с които непрекъснато оформя вероятните бъдещи събития в живота си. Всеки път когато избираме действието пред пасивността, ние в някаква степен променяме съдбата си от този момент нататък.

Освен съзнателните решения, които взимаме, последствията от които в повечето случаи можем да предвидим, ние въздействаме върху себе си и околните и чрез психическа енергия, без обикновено да осъзнаваме това. Това е едно почти непрекъснато въздействие, защото ние излъчваме психическа енергия с всяка интензивна мисъл или емоция.

Въздухът, храната, слънцето и други източници дават жизнената енергия (прана) на тялото ни, от която ние създаваме (по-точно преобразуваме) нашата психическа енергия. Положителна психическа енергия ние излъчваме когато желаем някому добро, здраве, изобщо когато изпитваме най-хубави чувства. Отрицателната психическа енергия е резултат на зложелание, завист и други негативни емоции.

Всяко психическо въздействие – добро или лошо - представлява "кълбо" от концентрирана психическа енергия, придвижващо се по "канал" между този, който го изпраща и този, към когото е насочено. Веднъж създадена (преобразувана), тази психическа енергия търси гостоприемник, в чието физическо и енергийно тяло да може да се манифестира.



Този гостоприемник може да се намери само по създадения канал, с други думи, тя или ще стигне до човека, към когото е насочена, или ще се върне към изпращача. При този процес енергията запазва вида си и не може да се превърне от положителна в отрицателна или обратното, също както топка ударена в стена не може да се върне във вид на бухалка.

Намирайки гостоприемника си, психическата енергия се манифестира, като положителната енергия спомага за съзидание и хармония, увеличавайки наличната прана в тялото, а отрицателната носи разрушение и хаос, консумирайки известна част от наличната прана. Не само физическото тяло може да бъде обект на такова въздействие, но всички сфери от живота на човека.

За това как точно ще се манифестира тази енергия има значение информацията, която е изпратена с нея. Например, ако горещо желаем някой болен човек да оздравее, с това увеличаваме шансовете му именно за здраве, а не за късмет в други области. Ако обаче информацията не е конкретизирана, то тогава и двата вида психическа енергия ще търсят проява в най-слабите места от енергийната структура.

Така положителната енергия ще внася хармония там, където от това има най-много нужда, а отрицателната ще носи допълнителна разруха в най-уязвимото място. В зависимост от много други фактори, които оформят съдбата ни - енергиен имунитет, други въздействия, карма и др. - и в зависимост от естеството на изпратената психическа енергия - придружаваща информация, интензивност, продължителност - психическото въздействие може да се прояви с различна сила, в различни моменти от бъдещето на човека или да не се прояви изобщо.

На практика, към изпращача може да се върне само отрицателната енергия, а не положителната. Преди всичко, това е така защото за да се върне енергията трябва да не е била поета от този, към когото е била насочена. Ние обаче поемаме жадно положителната енергия, а по принцип отблъскваме отрицателната, повече или по-малко, според личната си сила. Така да се каже, ние имаме нещо като енергийна имунна система.

Нещо повече, когато е отразена, по пътя си обратно към нас отрицателната енергия привлича към себе си още психическа енергия, защото такъв е характерът й - да поглъща (фигуративно казано, тя е нещо като мъничка черна дупка ), на което се дължи и нейният разрушаващ ефект. По тази причина обратният удар идва винаги с по-голяма сила.

Положителната енергия има противоположната характеристика - тя излъчва (фигуративно казано, като едно малко слънце) и по тази причина, дори и някаква част от нея да бъде отразена, тя би се разсеяла по обратния си път до нас. Съществуването на обратния удар се дължи на специфичния характер на отрицателната психическа енергия, а не на психическата енергия изобщо.

Друго следствие от тази разлика е, че положителната енергия е "лека" енергия и се изпраща много по-лесно от отрицателната, която е "тежка" и се изпраща много по-трудно. Възможно е човекът да не успее да изпрати кълбото от отрицателна енергия и тогава то остава в тънките му тела или пък в органите на физическото тяло, като в този случай за възстановяване на енергийния баланс е необходима много прана.

За да действа този механизъм няма значение по каква причина е била създадена топката от енергия първоначално – дали тази причина е била справедлива, несправедлива, реална или въображаема – нито пък как точно е била създадена – чрез емоции, мисли или някакъв вид духовна практика. Интензивността и продължителността на преживяването обаче са от значение за степента на въздействие на създадената чрез него психическа енергия.

Това не е частен случай на закона на Карма, който работи на друг принцип. Чрез Карма ние берем плодовете както на всички свои лоши, така и на всички свои добри постъпки, и изглежда този закон има за основа това, че всяко едно действие рефлектира едновременно върху всички планове на съществуване, а не движението на психическата енергия.

Много малък брой хора могат да видят или усетят движението на психическата енергия, но котките и някои други животни, като по-сензитивни от нас, доста често се случва да реагират на нея.


=========================
Източник: Вероника Верай,
veronicaverai.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Чет Май 19, 2011 10:06 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Интересна статия. Намирам я тук, в този момент, в който аз самата си блъскам главата върху този въпрос. Всичко е добре обяснено и мисля, че вече нееднократно е коментирано във форума. Но все пак, аз не мога да разбера, какво може да направи човек за себе си, за да възстанови нарушената му от друг човек енергетика. Имам предвид - да го направи сам и то да го направи така, че да възстанови аурата си.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 19, 2011 10:12 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Първото и най-необходимо: да релаксира.
Второто: да медитира.
Третото: ако не може да направи нито едното от тях да спи повече.
Четвъртото: обилна храна от въглехидрати (плодове и зеленчуци)
И пето, последно: да стои по-далеч от енергийния вампир.

Ако това е невъзможно просто се провежда един открит разговор с него относно вампиризмът му и независимо от това дали ще те разебре или не бъди сигурна, че той ще спре да ти "пие" от енергията...

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Пет Май 20, 2011 9:46 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Четейки отговора, стигам до извода, че май знаете кой е "вампира" и че май-май е много близо до мен. Ако е така, лошо ми се пише. А иначе, съветите са много добри и аз, естествено, ще се опитам да ги изпълня. Дано да е достатъчно.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
inaho




Регистриран на: 28 Ное 2009
Мнения: 4
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 07, 2011 5:33 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Наскоро имах необяснима случка, и още се питам какво може да е. Както си седях пред компа на тъмно, и гледах клипче извенъш зад мен се чу странен шум, дращене по грейката ми на леглото. После по стената, шума се засили Много! мина към гардероба. Аз неиздържах и станах уплашена! в този момент се чу във въздуха и сякаш излезна през прозореца с неимоверен трясък. Когато запалих лампата и всичко спря на секундата. Не ми се вярва да е било заметресение звуците бяха прекалено страни сякаш от друго време и пространство... Според вас какво може да е било Rolling Eyes Crying or Very sad Съжалявам че пиша тука просто не знам в кои раздел
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 07, 2011 10:00 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Често пъти ние сами без да подозираме предразполагаме определени зловредни същества, бродещи из низшите астрални полета към подобни "страхови" набези в домашна обстановка...

Най-вероятно ти сама си провокирала подобно астрално същество, което първо: е напомнило за себе си; второ - напомнило ти е да си обърнеш внимание и да почиваш повече, но не пред компа... Cool

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 07, 2011 11:35 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Щеше да е практично, ако всеки виждаше въпросните същества.

Хората са нащрек и действа адекватно (понякога) при среща с куче, котка, паяк, комар ...
За "видимите" се знае повече и не ни влудяват, както някое "невидимо". Сложих кавички, защото всичко е само до настройка на сетивата. Всеки го може. Но не всеки успява да го направи веднага.

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 07, 2011 11:44 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Smile Браво, рожденнико...Бъди жив, здрав и издържлив като столетен дъб!

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 07, 2011 12:04 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И нека силата бъде с теб, лъвчо!Smile))

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Нед Авг 07, 2011 3:29 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Коя салата? А ракойката? Very Happy

И по темата. Не е ли време вече да се организират курсове, за промянана настройките?
Да, някои се справят сами, но много ... недобри , меко казано, ситуации. В карая на краищата всеки се ражда с говорен апарат, но от опит е установено, че ако до определена възраст едно бебе не е обучено да говори, то никога не може да се научи такак, както приповечето нормални деца.

Явно е подобноположението и с останалите заложби.
Някога е имало Вести/Вещи - знащи жени, които са помагали една мома да махне булото на невежеството от булка/невеста да стане жена/веста/веща/знаещса.

Май доста мъже ужасих, като им разкрих, че живеят с вещици. Rolling Eyes

_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Melanie




Регистриран на: 06 Мар 2011
Мнения: 5
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 03, 2011 12:45 am
МнениеЗаглавие : Обмен на енергии
Отговорете с цитат

Здравейте,
имам нужда да споделя нещо, което ми се струва много странно, не ми се е случвало никога до сега и сега като прочетох темата в някаква степен успявам да си го обясня, макар и не напълно....Преди три месеца се запознах с един човек. Не сме се срещали лично, комуникацията ни е единствено виртуално. Той знае как изглеждам аз, но аз не пожелах да знам как изглежда той. Незнам защо подходих така, може би поради горчив предишен опит, в който съм изхождала от физическото към духовното. Странното е, че въпреки че никога не съм го виждала, нито чувала гласа му, усещам с тялото си, с мислите си, с душата си душата на този човек, усещам се свързана с него и изгубена в душата му. Много ми е объркано. Освен всичко останало усещането ми е, че поредица от събития доведоха този човек в живота ми, а нямам обяснение защо, не съм го търсила целенасочено. В момента усещам душите ни вкопчени една в друга, а същевременно някакъв ужасен страх от негова страна от всичко случващо се. Сякаш една част от душата му е слята с мен и иска да остане така, а друга го дърпа на някъде и му казва, че това е грях, че прави нещо грешно, което не трябва да се случва. Взех решение да се опитам да мисля колкото се може по-малко за него, но ми е много трудно да стоя далеч и да не му пиша, и опитвайки да насоча по-голямата част от енергията си на друга страна единствено да го обичам - така от разстояние, изпращайки му огромни количества позитивна енергия, защото имам усещането че има нужда от тях, че в реалността има някакъв проблем, който обаче на този етап не ми споделя. Аз не искам той да се чувства виновен пред някого или пред себе си заради мен, а усещането ми е, че изпитва вина. Никога не съм била до такава степен обвързана психически с някого и ми е много странно и интересно всичко случващо се. А според Вас тази психическа енергия, която очевидно двамата обменяме може ли в един момент да ни направи реални един за друг и трябва ли да се страхувам, ако в един момент нещата се развият така, че духовната граница която аз съм поставила бъде прекрачена? Не изпитвам страх, по - скоро си мисля, че ако се срещнем от това ще пострадат хората, които са свързани с нас, а ние ще се вкопчим още по-силно един в друг, а от друга страна реалността ни е несъвместима, поне така мисля.....Пречупвайки го през романтичната си натура си го мисля като случване на Голямата любов, но на чисто енергийно ниво ми е много непонятно.....Селена, ще Ви бъда благодарна ако можете да ми дадете някакъв отговор и да изкоментираме. Благодаря Ви предварително.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Съб Сеп 03, 2011 12:27 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Very Happy Много сложно описание на връзка по интернет на двама женени, които май им се ще да "кръшнат". Що се отнася до "немисленето за него", нали знаеш за експеримента, при който заповядали на всички участници да не мислят за розов слон; резултатът е, че всички мислели само за розов слон.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Melanie




Регистриран на: 06 Мар 2011
Мнения: 5
Пуснато наПуснато на: Пон Сеп 05, 2011 1:10 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Very Happy Много сложно описание на връзка по интернет на двама женени, които май им се ще да "кръшнат". Що се отнася до "немисленето за него", нали знаеш за експеримента, при който заповядали на всички участници да не мислят за розов слон; резултатът е, че всички мислели само за розов слон.


Проблема е, че не искам "да кръшна", защото съм си напълно щастлива в реалния живот и си го харесвам, физическото няма абсолютно никакво значение. И точно затова ми е необяснимо защо всичко това се случва.....
Затова попитах....както и да е.....
Поздрави...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
penka




Регистриран на: 04 Яну 2007
Мнения: 1488
Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 06, 2011 4:20 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Разбирам въпроса ти и по никой начин не се подигравам, макар, че се майтапя. А се майтапя (незлобливо), защото проблема ти няма нищо общо с темата, в която си писала. Търсиш сложни и завъртяни обяснения, а всъщност подсъзнателно търсиш извинения. Обяснението е по-простичко и съм сигурна, че ти си го знаеш.

_________________
Най-същественото е невидимо за очите...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Melanie




Регистриран на: 06 Мар 2011
Мнения: 5
Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 06, 2011 9:58 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

penka написа:
Разбирам въпроса ти и по никой начин не се подигравам, макар, че се майтапя. А се майтапя (незлобливо), защото проблема ти няма нищо общо с темата, в която си писала. Търсиш сложни и завъртяни обяснения, а всъщност подсъзнателно търсиш извинения. Обяснението е по-простичко и съм сигурна, че ти си го знаеш.


Пени, драснах ти на лс. И ти благодаря.Smile
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov