НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Май 07, 2024 3:43 am Вижте мненията без отговор
Учените от SETI: Извънземните наближават Плутон
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
Light&Love




Регистриран на: 10 Сеп 2011
Мнения: 68
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Окт 11, 2011 3:21 pm
МнениеЗаглавие : Учените от SETI: Извънземните наближават Плутон
Отговорете с цитат

Вижте на какво интересно четиво попаднах днес! Само се чудя от коя ли фракция ще са тези кораби? Дали са нашите светли братя или кралицата се завръща от Орион, за да предяви претенциите си към Земята! Дано не е второто! Sad

http://www.spisanie8.bg/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B8%D0%BD%D0%B8/%D0%BA%D0%BE%D1%81%D0%BC%D0%BE%D1%81/180-%D0%B8%D0%B7%D0%B2%D1%8A%D0%BD%D0%B7%D0%B5%D0%BC%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D0%BD%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B8%D0%B6%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%BF%D0%BB%D1%83%D1%82%D0%BE%D0%BD.html

_________________
Добри мисли, добри думи, добри дела...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщение Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Нед Окт 16, 2011 4:45 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Ами днес Нибиру-Еленин лети в най-близка точка до Земята...

Но...Ето ви и съвсем ново-новиничко инфо по въпроса...Тъкмо го качвах в групата във Фейсбук:


Извънземно нашествие? Бойни кораби атакуват земята през ноември 2011 год!

Три гигантски извънземни кораби се движат към Земята. Тази констатация бе направена от учени от изследователския център на SETI. Те предполагат, че извънземните кораби, ще дойдат на Земята през ноември 2011 година.

През последните години броят на регистрираните НЛО по целия свят се преобърна, пише Earth-Chronicles.ru. Ежедневно видеокамери записват НЛО с различни конструкции и размери по целия свят.

Независима и некомерсиална изследователска група SETI, занимаваща се през последните години с програмата за търсене на сигнали от Космоса, чиито експерт Джон Моли заявява: "Към Земята се насочват три гигантски космически кораби. Най-голямият, е с диаметър от 200 мили. Въз основа на скоростта на движението им, тази група кораби, ще достигне Земята през ноември, 2011 година. В момента обектите са близо до Юпитер."

Извънземните кораби са били открити от системата HAARP, базирана в Аляска (тя е предназначена за изследване на северното сияние).

Правителството на САЩ вече е било информирано за заплахата.

Уикилийкс наскоро публикува редица секретни документи, които доказват, че НАСА и висши американски служители знаят за тези три космически кораби, и се подготвят да отблъснат атаките им, но те ​​крият тази информация от американските граждани.

Уикилийкс също така потвърди, че сигналите от групата НЛО идващи през последните три месеца, показват, че нашествието на разузнавателните извънземни кораби вече е започнало, и пристигането на трите огромни кораби ще бъде началото на официалната инвазия.

Моли казва също, че китайския чиновник Канг Мао е получил повече от хиляда тайни снимки на НАСА. На тези снимки могат да се видят не само човешки отпечатъци на лунната повърхност, но и човешки скелети, чиито кости на някои от скелетите липсват.

Човешките тела били изхвърлени на лунната повърхност след като извънземните взели проби от тъкани за научни изследвания.

Д-р Кен Джонстън, бивш ръководител на отдел Лунен на НАСА за научни изследвания, казва, че американските астронавти открили древни руини и направили снимки на Луната, и там видяли огромни неизвестни механизми.

И Джонстън и Канг Мао са убедени, че извънземните кораби се движат към Земята. През август, 2011 г. - ООН започва подготовката на гражданите на света за нашествието на три кораба на враждебна извънземна цивилизация, за която се смята, че идва от планетата Зееба/Zeeba.



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov