НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Май 02, 2024 11:13 am Вижте мненията без отговор
Медитативна практика – Великия преход
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 21, 2011 1:49 pm
МнениеЗаглавие : Медитативна практика – Великия преход
Отговорете с цитат

Омар та сат, скъпи мои приятели, братя и сестри лъчезарни!

Преди няколко хиляди години Великото Бяло Братство са получили знанието на Ламите за Великия Преход, като едно от тях е предадено под формата на медитативна практика с името Великият преход. Същността на тази практика се основава не само на осъзнатата помощ на клетъчното ниво за тялото и телата на човека да се адаптират за индивидуално Възнесение, но и помощ при формиране на дълбока осъзнатост на съзнанието – Всичко е Светлина.

Тази медитативна практика се е предавала от ламите на тези хора, намиращи се на последния етап от еволюцията си в Земния план на Битието.

Характеристиката на промените при практикуващите медитативната практика е следната:

- изцеление на ниво клетъчно съзнание;
- изцеление на страховете чрез Любов;
- изцеление на физическото, Емоционалното и Менталното тяло;
- подмладяване на организма и тялото;
- увеличаване честотите вибрации на всички тела;
- Изхвърляне на отровите, токсините и шлаките от организма;
- Формиране на дълбока осъзнатост за взаимодействието на всичко Съществуващо помежду си;
- Дълбоко разбиране – Аз съм Присъствие, Аз съм, този, който СЪМ;
- Уплътняване на астралното тяло;
- Намаляване на дискомфортното състояние по време на трасмутацията на телата. И ред други неща.

Искам отново да повторя, че дадената медитативна практика се е предавала само при последните етапи в Индивидуалното Възнесение на Човека. Предвид Колективното и продължаващото Индивидуално Възнасяне, тази практика започва да се предава на масите като помощ.


Методиката на медитативната практика е следната:

Като при всяка медитация има определени правила – нужно е тихо и спокойно място, където да се чувствате отпуснати и комфортно, където няма да ви притесняват. Когато намерите такова място трябва да се отпуснете и заемете удобна за вас поза, след което затваряте очите и правите упражнение за дишане – 3-4 вдишвания-издишвания, за да успокоите разума си.

Когато изцяло сте готови за медитацията, започвате визуализиране – формиране на собствения си образ. Като начало си представете себе си, когато се получи, напълнете образа си със светлина. Тоест, ние се виждаме отстрани, когато ни се получи продължаваме да визуализираме и си представяме, че от дълбините на образа ни излиза ярка бяла светлина, която го изпълва, без да го размива. Виждате се, както и преди, в ярка светлина. Когато това се получи, повечето от вас интуитивно ще изпитат радост и дори ликуване.

Всъщност клетъчната ви памет се отзовава на случващото се, клетъчната памет помни всичко, което някога и някъде се е случило с вас. Произвежда ефекта на разпознаване самия себе си, но в по-задълбочено разбиране.



Изпълвайки образа със Светлина, светлината трябва не само да е в образа, но и да се излъчва от дълбините на образа. И скъпи мои, вие непременно ще почувствате това. А сега, когато сте формирали образа, изпълнен със светлина, ще го променим отново. В този случай, си представете, как бихте искали да изглеждате – за някой това може да е по-фина фигура или напротив, формиране на симетрични пропорции в тялото.

Ще има и такива, които ще искат да се подмладят. И това е възможно. Затова да започнем да действаме, приятели мои, защото всеки от вас има свое желание относно себе си. Когато промените образа си според представите, идва не по-маловажния момент, в който пред себе си виждате нов образ. Подхождате към него и се сливате в едно цяло.

Вие сте образът, а той – вие. Чрез научният и в същото време езотеричен език, току-що сте формирали матрицата на бъдещия Себе си. Скъпи мои, сигурно са ви известни думите „каквото е горе, това е и долу”. Винаги първоначално се построява финоматериалната матрица и след нея се материализира това в по-плътните слоеве на реалността.

Още един момент, касаеш Изцелението. Когато сте оформили новият си образ (Матрица) и сте се съединили, станали сте матрицата. Сега призоваваме, както клетъчното съзнание, така и всеки орган от тялото си. Клетките на тялото знаят, какво им е нужно за поддържане на Здравето ви и знаят, кога на двора ще има нощ или ден.

Обръщайки се към клетките или към всеки орган по отделно – изпълнете ги с любов от съкровището на Вашето Сърце, представете си потока от розова светлина – насочете го към тях или органа, който искате да изцелите. Изпълнете ги с енергията на Светлината – белоснежни бели потоци светлина.

Когато сте готови да приключите медитативната практика, поблагодарете на себе си и тялото си за ВСИЧКО. Поблагодарете, за това, че сте единни. Сега след 3-4 вдишвания и издишания можете да отворите бавно очите си.

Измененията ще стават постепенно, няма смисъл да тичате към огледалото за проверка след всяка медитация „Великият преход”. За промените ще ви говорят хората, дори и абсолютно непознати, които ще ви питат: „Какво се е случило, та толкова си се променил, каква е тайната ти?”.

Древните знания са в снопа Светлина и се отразяват, за да станат това, което винаги са били – достояние на човечеството.

С дълбока любов и уважение към Всичко и Всеки, Ан Акаша, Михаел.

Превод: Анита


Източник: waytosoul.ru
yosif.net

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov