НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 3:42 pm Вижте мненията без отговор
Промени свързани с Прехода и еволюцията на енергийните тела
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 21, 2011 2:00 pm
МнениеЗаглавие : Промени свързани с Прехода и еволюцията на енергийните тела
Отговорете с цитат

Защо има толкова много противоречива информация, както за Прехода, така и за планетарните промени?

На какво и на кого да вярваме?

Информацията сега е много и тя наистина е противоречива. Това е свързано с процесите, които протичат във висшите сфери. Случва се следното: когато беше взето решение за намеса в естествения ход на събитията, случващи се на Земята, всички божествени създания от ангелския свят побързаха да помогнат.

За тази работа дойдоха Архангели и тези, които е прието да се наричат Възнесени Учители. Това са Души, преминали своите въплъщения на тази планета и достигнали духовно майсторство. А също и много други Пазители на планетата. Всички те имат за цел да изчистят и изцелят планетата и човечеството, да помогнат за издигането до висшите нива.

От успеха на това дело са заинтересовани и други планети, а също и съседни Галактики и техни представители се устремиха към Земята, за да внесат своята лепта за развитието на планетата. В космическото пространство всичко е взаимосвързано.

Когато започна процесът на интензивно изчистване, се откриха много кармични дългове на други цивилизации и техните представители бяха призовани да отработят своите грешки и да реализират своя потенциал, който не са използвали по време на своето въплъщение. Всички те активно започнаха работа чрез съзнанието на хората. За тях това е единствената възможност да заземят енергията, информацията, да предадат своя опит. Само чрез хората, намиращи се сега тук, те могат да коригират своето минало и да се освободят от кармата. Затова те организират ченълингова връзка с хората, дават им информация, практики, активации и ръководят техните действия.

Това е огромна работа на всички нива. Особено интензивно тя протича с миналото. За тази цел на много раси им беше разрешено да използват енергията на времето. Това доведе до стремителни промени на настоящето в много сфери на живота. Вие сами забелязвате колко бързо се променя всичко и колко е нестабилно то. Върви процес на „преработване” на миналото. Това влече със себе си мигновена промяна на настощето и става залог за успешно бъдеще. Затова в много ченълинги ви се казва за приемане и доверие към ВС.

Всяка група /раса, цивилизация/ има свой план за помощ на планетата, който реализира. От тук идва многообразието на методите, обясненията и прогнозите. Всеки работи за постигане на целите според своите възможности, своя опит и своето енергийно развитие.



Тези експерименти/тестове ще продължат плътно до края на 2012 година, а след това ще бъде избран един, най-резултатния „проект” и ще започне неговата по-нататъшна реализация. Основната картина на действия и промени ще се разгърне именно тогава.

До неодавна на „дневен ред” стоеше задачата по ликвидация на така наречения Ад - нивото, където се намират нисковибрационните деструктивни същности. Като следствие на това трябваше да има глобални световни катастрофи, войни и други разрушителни явления, съпровождащи всяка борба.

Но в края на миналата година беше взето алтернативно решение. Вместо да се унищожават тези същности, да се трансформират. Затова сега на планетата идват много ангели, но не само те се занимават с това, а също и много въплътени души. Ангелите работят на фините планове, а човекът - на тези, които са му достъпни. Всички извършват общо дело за благото на планетата.

В хода на тези трансформации, енергийните тела на човека също ще еволюират, което се случва постоянно. След пълното изчистване на астралния план, емоционалното тяло на човека също ще бъде изчистено и обединено с менталното. И тогава реакцията на външни фактори ще бъде не емоция, а мисъл.

При много хора това вече се наблюдава. Това не означава, че вие нещо губите, или ставате равнодушни. Съвършено обратното! Вие се освобождавате от това, което е за вас баласт и котва във вашето духовно развитие. Вие просто ще се научите да възприемате по друг начин обкръжаващия ви свят. С времето и това обединено емоционално-ментално тяло ще се слее с каузалното.

Колко скоро това ще се случи, зависи от личната работа на всеки човек. А при достигане на „критична маса”, процесът ще се разгърне на нивото на колективното съзнание на човечеството. Също така ще протече преразпределение на функциите на енергийните центрове на човека и ще се промени формата на аурата. От яйцевидна, тя ще се преобразува в конусообразна с разширение в областта на сърдечната чакра. По този начин, на финия план, в своите светлинни тела, вие ще приличате на Ангели. А разширението на аурата в областта на сърдечната чакра ще прилича на „сияние на криле”, което много от вас могат да видят.


Не е ли истина?

Протича разширение на съзнанието и сливането му с Христовото съзнание. Това води до разширение аурата на човека в нейната върхова част. Тези чакри, които се намират сега при повечето извън пределите на аурата, ще станат нейна съставляваща. От тяхното активно взаимодействие с други енергийни центрове, във физическото тяло на човека ще стават стремителни промени.

Много от тях ще бъдат болезнени и ще ви объркват, но това е нормално.

Този процес на трансформация и еволюция е индивидуален за всеки. Затова нещо, което за едни ще бъде болезнено и тежко, за други ще премине леко и бързо.

Това зависи от вашето сътрудничество и взаимодействие в общия поток на трансформиращите енергиии.


Източник: rozea.eu

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov