НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 12:16 pm Вижте мненията без отговор
ПЪЛЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2013 г.
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 7:36 pm
МнениеЗаглавие : ПЪЛЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП ЗА 2013 г.
Отговорете с цитат



Хороскоп на Овен за 2013

Вие чакахте тази година с голяма импулсивност и желание за промяна. От миналата година сте намислили нещо, което чакате да се сбъдне тази година. Да, очакванията ви не са напразни. Чудото ще се случи и вие ще се изпълните с огромно удовлетворение. Ще започнете и нов курс, който ще помогне за финансовата ви реализация. Ще започнете семеен бизнес, които ще ви направи финансово независими и първи във вашата област. Вие обичате да сте първи, нали? Така и ще стане. Само бъдете малко по дипломатични.

Ухажвайте близките си и познати с дребни подаръчета. Така ще привлечете добрата енергия към себе си и рогът на изобилието ще се изсипе над вас. Обичате да ви хвалят, точно през 2013 ще се сбъдне и тази ваша лелеяна мечта. Във кръвта ви е да сте Водачи. Но и това ви качество често ви създава бели. Затова внимавайте, ако и този път се окажете сами в овладяването на дадена ситуация, не бързайте да взимате решения, оттеглете се в усамотение за 2-3 дни и ситуацията ще се разреши от само себе си.

През 2013 ще се потопите в света на непознатото, скритите неща и тайнственият им смисъл ще занимава съзнанието ви. В същото време непознати врагове ще се суетят около вас, затова от вас се изисква да бъдете постоянно нащрек. Позволете им да ви критикуват, защото това ще ви донесе успех, а отправените критики ще използвате много точно и врага ще се окаже с пръст в устатата. Това ще ви донесе ново просветление за нещата от живота и за това как се печелят битки.

От 2012 започнахте да изграждате финансовото си положение. Вложената интелектуална работа, упорития физически труд и находчивост са създали един фундамент, на който да стъпите сега. Но не забравяйте, че трябва да продължите да се учите, развивате и прилагате нови знания, за да бъде фундаментът ви достатъчно здрав.

Няма да ви бъде лесно, ако още в началото на годината се потопите във вихъра на забавлението. Не прекалявайте с почивката и мързелуването, защото блатото на мързела захване ли един път не пуска повече. Ако за 2012 ви беше лесно да очертаете желанията си, то 2013 ще трябва да се работи усилено за да задържите и развиете постигнатото.

През пролетта на 2013 ще се окажете в светлината на прожекторите. По това време успехът в работата и любовта Ви съпътства на всяка крачка. Пролетта на 2013 ще бъде добро време за изследвания и търговия, и изграждане на нови мостове с нови партньори. Сега е времето, когато ще имате всички шансове за увеличаване на заплатата, както и да спечелите пари за нов проект. Ако започнете нов бизнес, той почти веднага ще ви донесе успех.

Използвайте този благоприятен период за да постигнете успехи. Хората ще ви се радват, ще се интересуват от вашето мнение, има вероятност да изкажете вашите виждания пред голяма аудитория. Използвайте този период, както за напредък в работата си, така и за духовен растеж. Възползвайте се от опита на другите. Почти всяко ново запознанство ще ви донесе успех и облага. През пролетта на 2013 всичко се решава много лесно и с влагането на по-малко енергия.

През лятото на 2103, училището и дома ще стоят на преден план. Недоразумения със съседи и родителите излизат на преден план. От време на време може да ви се струва, че всички са враждебно настроение към вас, но това ще бъдат само дребни недоразумения, с които вие ще се справите. Въпреки това, не забравяйте, че често вашето поведение става обект на спорове. Понесете вината и отговорността за това.

Ваши приятели в този момент могат да се окажат пречка в развитието на бизнеса ви, макар че това няма да бъде съзнателно от тяхна страна. Не се доверявайте на случайни хора. Използвайте вашата къщичка сред природата, за да си отдъхнете. Защото ще ви очакват грижи за вашите родители и сделка с недвижим имот.

Есента на 2013 ще изисква търпение, както и изпълнение на дадени обещания. Вашето настроение е и вашия враг. Осъзнавате го, нали? Бъдете внимателни в изявленията си, за да не създадете евентуални проблеми с партньорите си. Тази малка криза ще донесе след себе си период на лично щастие. Ще осъзнаете, колко е важен за вас партньорът ви и колко спокоен и уравновесен ви прави той. Тази балансираност ще ви помогне да превърнете загубите в печалби.

В късната есен и зимата на 2013 ще навлезете в един нов период в живота ви. Семейството ще играе важна роля в живота ви.

В края на 2013 ще започнете едно голямо пътуване. Езиците ще ви донесат голяма полза. Лесно ще общувате с народи от друга култура. Това ще попълни знанията ви и ще ви донесе много нови идеи за реализация.


Любовта на Овена през 2013

В началото на 2013 няма да ви е много до романтични отношения. Ако имате, обаче връзка тя ще укрепне. От друга страна, ако все още сте сами, през тази година ще имате благоприятен шанс да срещнете партньора на живота си.

През тази година имате шанс да бъдете по-романтични и нежни във връзката. Съществува обаче възможност вашия партньор да не е съгласен с вас по дадени въпроси, но не драматизирайте, дори и да изпитате силата на неразбирателството, то ще е временно.
Ако имате деца, вероятно е те да сменят поведението си и да ви изненадат с нещо ново, отпуснете се, така вие и вашите деца ще намерите нов начин за общуване.
2013 година ще ви донесе нови стимули в любовния живот.


Работа и кариера през 2013 година за Овена

Вашата способност за новаторски идеи ще ви направи актив за 2013. Търговските преговори ще бъдат успешни във всички етапи. Ще постигате целите си без това да ви създава главоболия. Ще имате важна среща, която ще ви помогне да финализирате вашите идеи и това ще ви донесе добри средства.

Овните, които са студенти ще започна изграждането на научна работа.

През есента обаче е възможно да се проявят някои проблеми в работата. Съветът ни е да се изолирате отново с книжка в ръка. С други думи да си вземете почивка от рутинния живот, като четете любимата си книга или пък гледате любимите си филми. Работохолиците между вас да си вземат карта за фитнес клуба, така умствената ви умора ще бъде далеч от вас.
След този кратък отдих успехът ще се завърне при вас и вие ще имате време да възстановите загубите в работата си.


Финансите на Овен през 2013

Добрата Фея ще изсипе рогът на изобилието върху вас през 2013. Все пак това не очаквайте да стане твърде лесно. Може да се наложи да влезете във взаимоотношения с твърда опозиция.

Вашето финансово състояние ще се промени към по-добро, особено през ноември, 2013.


Пътуване на Овен през 2013

Август месец 2013 ще бъде добрият месец за старт за пътуване. Очаква се да пътувате за бизнес срещи и семинари. Освен това Овен може да планира семейна почивка и уединение, което ще създаде приятна атмосфера за всички членове на семейството.


Здраве на Овен през 2013

Не се отдавайте на прекомерна консумация на алкохол, това може да се окаже доста неприятно за вас. Може да се окажете в критична ситуация. Но това се отнася само за онези, които консумират алкохол. Въздържателите ще бъда в добро здраве през 2013.


Печелившите числа:16,21,35

Камък на съдбата: Диамант

Щастлив цвят червен, розов

Управляваща планета: Марс

Най-съвместим с :Лъв, Стрелец, Телец, Водолей

Специални качества: инициативна личност, с приключенски дух

Слабости: скучни, монотонни

Подходящи професия: Политика, предприемачески черти

Енергийни признаци: Ян

Здравни проблеми: мозък, главоболие, мигрена, депресия


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Вто Яну 06, 2015 9:16 am; мнението е било променяно общо 2 пъти

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 7:40 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп на Телец за 2013

Вие сте търпеливи и тази година търпението ви ще бъде възнаградено. 2012 година отваря пред зодия Телец огромни възможности. Късмет приижда от всички страни. Творчество, успех в работата, любов и приятелство ви съпровожда още от 2012 година. Бързайте и се наслаждавайте на живота, радвайте се на даровете на природата, умножавайте ги, защото ще имате възможност за това. Децата ви радват, възможно е увеличение на семейството ви.

Учението, преподаването, литературата и информационната сфера, посредническата дейност се развиват добре и ще ви носят добри доходи.

Есента ще ви се наложи да използвате повече усилия, така че пестете резеври за тогава.

От 2012 година вие влязохте във важен за вас период. Кой сте вие и защо сте на този свят, сложни философски въпроси, които търсят своя отговор. До края на 2013 година, вие преживявате период през който всяка ваша постъпка е от важно значение. Ще преживеете само значими неща, не подценявайте нищо. Всъщност това е важно за всеки човек, но периодът от време, който идва сега, засилва вашия успех и вашата отговорност, не само пред себе си, но пред цялото човечество. Вие обичате да сте отговорни, нали? Сега ще ви се отдаде случай!

Не се оставяйте на вътрешния глас, който нашепва какво е важно да правите, а повече се вслушвайте в гласа на вашата съвест. Честността, е важна черта за Телец-а. Понякога гласът на съвестта върви след гласа на разума. Постъпвайте по съвест, бъдете честни пред себе си. Живейте по тази максима и рогът на изобилието ще се изсипе над вас. Все пак съдбата ще ви дава много през 2013, тя и ще иска от вас много.

Вие сте създадени така, че градите бавно и славно платформата, която да ви донесе спокойствие и щастие. Не обичате да си сменяте партньорите и местата за живеене. Това ще бъде и вашето предизвикателство, което ще получите от съдбата – да разрешите по правилен начин партньорствата, които започнахте през 2012. В това число и партньорствата в деловата сфера. Най-сложен период ще бъде есента и пролетта. Ще се наложи да се подобрите с определени партньори, с които имахте разногласия през 2012. Сега, през 2013 ще има завършване на този процес. Възможно е без големи войни вие да преминете в друга фаза, благодарение на кратък,но значим за вас разговор.

През есента ще имате преоценка на ценностната ви система. Този мъдър и необходим етап, ще покаже в какво вашия партньор е прав или, не. Изживейте го този период, той е важен, не се страхувайте от сблъсъци, те ще бъдат за добро. Да бъдете заедно с партньора ви в бизнес отношенията или пък в личната сфера, ще зависят само и единствено от вашето решение, разбира се, като си дадете ясна сметка, какво да очаквате след това.

Възможно е да създадете нов бизнес с ваши роднини, който ще се окаже много успешен, а вие сте хора които знаят да правят пари, нали. Вие добре си правите вашата сметка в отношенията с другите, нали? И умеете да измъквате максималното от всеки.

Пътуванията през 2013 ще бъдат прекрасни, особено в началото на годината. Освен отдих, те ще ви донесат и успехи в деловата сфера, предложения и контракти. Новите проекти обещават успехи, плановете ще се реализират. Една жена ще изиграе решаваща роля в това. Не се замисляйте много, а се впускайте в действия, това което не се нарежда при другите, при вас ще стане с лекота. През последния месец от зимата, ще се насладите на забавления. Не подредеността в живота ще остане в миналото и стабилността отново ще бъде при вас.

През февруари не се преуморявайте, а пестете силите си.

В първата половина от 2013 година насъбрания потенциал, ще започне да работи във ваша полза. Вашият авторитет излиза на преден план, вие сте човек, които заслужава доверие. От страни изглеждате солидни и стабилни. С една дума, хора, на които може да се разчита.
Сега може да се появи възможност да продължите своето образование, за което ще са необходими финанси. Ще станете доста пестелив и това може да навреди на отношението ви с близки за вас хора. Но вие знаете как да разрешавате проблемите си: обикновено се усамотявате във вашия дом, който е вашето убежище, в който ще се заредите с енергия и готовност да се справите с проблемите си.

Работата и помощта на хората ще стане главното условие за успех през втората половина на 2013 година. Ще са ви необходими много усилия, за да оправдаете доверието на хората. Освен проблеми в личните отношения, ще се наложи да отстоявате вашите позиции. В работата ще настъпят промени, за които ще се наложи да поискате помощта на другите, за да преодолеете проблемите през есента. А вие обичате да вършите всичко сами, нали? Но този път трябва да разчитате и на другите.

Зимата ще бъде период на важни промени за вас, благодарение на успехите досега. Ще си възвърнете предишния авторитет, вашето положение в службата ще се възстанови. Ако са ви обвинили в нещо, то сега ще признаят вашия авторитет. Това ще се потвърди и в материално отношение.

Новогодишните празници е добре да проведете в дома, заедно с вашите родители и близки. Така ще се почувствате обичани и разбрани. 2013 година ще бъде успешна за вас.


Любов и приятелства за Телец през 2013

Вие ще бъдете сигурната половинка през 2013. Така ще ви възприема вашия партньор. А хората, които са в търсене на идеалния партньор за тях 2013 ще се окаже щастлива и ще намерят онова, което търсят. Този приятен период от време, ще дойде и с голяма и приятна изненада. Вашето търпение в последните години, ще бъде възнаградено по подобаващ начин. Това приятно събитие може да се случи през юли 2013.

Онези от вас, които са семейни може да преживеят неразбирателство с половинката си. Но познатото ни търпеливо отношение от ваша страна, ще разсее облаците надвиснали над вашата връзка. Това може да се случи през декември.


Работата и кариера за Телец-а през 2013

През 2013 вие ще откриете нови измерения за плановете си. Вашето служебно положение по принцип винаги е било стабилно, но когато се появят проблеми, вие умеете да ги разрешавате.

Както вече казахме, вашата кариера ще бележи просперитет, ще се появят нови идеи за бизнес, които ще успеете да осъществите, заедно с ваши роднини или близки. За да спечелите, трябва да сте особено дипломатични през месец май. А август ще ви донесе неразбирателство, което може да бъде значимо във вашата работа. Само добрата ви физическа кондиция и добро здраве ще ви помогнат да спечелите в този стрес.


Финанси на Телец през 2013

Както знаем, Телецът е добър финансов анализатор, той планира всичко, така ще бъде и през 2013. Независимо от предизвикателствата, които ще се появят на пътя ви, вие ще ги разрешите. Вашия партньор може да се нуждае от финансовата ви поддръжка, дайте му я. За него ще бъде особено важно това.

Ако планирате да правите сделка с недвижимо имущество, то направете я през юли и това ще ви донесе добър финансов резултат.


Пътуване на Телец през 2013

Мисълта за приключение и весело прекарване ще бъде инспирирана през юни. Това ще бъде периодът, когато ще си дадете малко почивка и ще започнете да мислите за ваканция.


Здраве на Телец през 2013

Телецът може да реши да предприеме някакъв диетичен режим през 2013. Не забравяте заедно с диетата, да приемете и мултивитамини. Ако не вземете необходимите мерки, може да се появят проблеми с храносмилателната система, като резултат от неправилна диета.

Опитайте се да медитирате поне по 30 минути на ден.

Печелившите числа 10,14,20,28

Рожден камък: Ахат

Щастлив цвят: жълто, синьо

Планета: Венера

Най-съвместими с Дева, Козирог, Рак, Риби

Специални качества: непоколебим, грижовен, винаги мисли

Слабости: не винаги говорите каквото мислите

Подходяща професия: банкер, счетоводител, инженер, музикант

Енергийни Признаци: Ин

Здравни проблеми: гърло, шията, астма, хранителни проблеми

Повечето сблъсъци със: Скорпион, Лъв, Стрелец, Водолей

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 7:43 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп на Близнаци за 2013

Близнаци, вие знаете че във вас живеят двама човека и те често имат сблъсък помежду си. Но и двамата ще бъдат единодушни в края на 2013, че годината е минала под важни събития в дома, в семейството, също така в любовта и творчествата. Те започнаха да подсказват за себе си още в края на 2012.

Какво научихте досега от тези събития? Това е изконна философия, която гласи: ако помагаш на другите безрезервно, то и помощта към вас ще идва по същия начин. Ако за всичко искате да ви се плаща, то и от вас ще поискат на същия принцип.

Резултатите от работата ви ще носят същия смисъл: вие спечелихте както в духовен така и в материален план.

Вие сте чаровници, които правят впечатление на околните със своя чар и интелект. Винаги искате да стигнете до същността на нещата.

През 2013 вие се стремите да стоите по-дълго вкъщи. Първата част на годината се посветете на търговия с недвижими имоти. Тук ще бъдете в свои води. Вие ще се интересувате от съдбата на роднините и стремеж към високи цели. Постиженията са вашата тръпка. Но трудно се ориентирате, или по-точно казано, трудно балансирате между високите цели и алтруизмът. Този сблъсък между личните ви постижения и обичта към човечеството, често предизвикват вътрешни конфликти.

През първата част на 2013 ще се радвате на големи приходи, но след това трябва да мислите за стягане на коланите, за да ви излезе сметката. В предишната година вие се справихте успешно с набезите на противниците и враговете. Хората видяха във вас хубавите ви черти и ви сложиха на пиедестал, време е да затвърдите това убеждение.

Голяма поддръжка ви дават роднини и любимите хора. Отблагодарете се по подходящ начин.

През тази година съдбата може да ви изпитва през втората половина на зимата и почти до средата на есента. Хора, които доскоро са били в групата на вашите приятели и сподвижници, сега може да се окажат в едно обкръжение с хора, които сплетничат срещу вас. Разбира се, обвиненията срещу вас ще се окажат напълно несъстоятелни и ще пробудят само смях без други последствия. Вие ще отвърнете на сплетниците с добри приходи и успешни проекти. Това ще стане през зимата на 2013-2014.

През 2013 деловите ви отношения ще вървят напред. Промените настъпват във вашия живот. Парите, положение в обществото,авторитет, даже любовта и дома всичко се променя. Но вие обичате промените и това няма да ви натежи.

През пролетта ще настъпят големи промени в живота ви. Може дори да станете скандално известни. Избягвайте сплетните, заговорничеството, внимавайте какво обещавате. През пролетта вие ще преживеете Девети бал на интерес към вашата персона. Това ще бъде скандален успех. Тази известност ще предизвиква у вас голям подем, а в следващия миг – вътрешна пустота. В това време избягвайте тълпите, съмнителните запознанства и късните разходки. Бъдете внимателни и при управление на автомобил.

В края на пролетта на 2013 може да се разделите с някой ваш приятел. В работата, обаче ще имате напредък. Избягвайте да проявявате прословутата ваша амбиция, тя ще отдалечи от вас и хора, които са добре разположени към вас и ви обичат. Вашата личност предизвиква сили и страсти, които вие не можете да управлявате. Успехът в работата ви ще предизвика и проблеми. Всичко това може да прекрати някои приятелства с хора от вашия кръг.

Авантюрите, може да станат ваш бич. В края на лятото и в начало на есента ще се обърнете към дома, семейството и любимите хора. В живота ви ще се появят нови хора – известни и утвърдени личности. Идва време за творчество.

В средата на есента обърнете внимание на децата. Възможно е по това време да ви очаква ново увлечение. Есента на 2013 ще компенсира моралните ви загуби, но във финансово отношение затегнете коланите. Но не се притеснявайте, роднини ще застанат зад гърба ви и ще ви помогнат да се справите успешно с финансовия проблем. Даже е възможно да ви помогнат да започнете още един нов проект. Това ще донесе приятни промени както във финансовата сфера, така и в личния живот.


Работа и кариера за Близнаците през 2013

Както разбрахте по–горе ще има промени в работата през 2013. Това да не ви плаши. Макар, че може да има и финансови затруднения през зимата, това ще бъде временно и вие ще се справите блестящо. Вашата контактност е направила така, че да имате много близки и приятели, които могат да ви помагат в трудните моменти.

Ще започнете нов проект, където ще заблести практичния ви ум, и от който ще имате финансови постъпление. Онези от вас, които работят в научната сфера ще стигнат дори до нови открития и всичко това благодарение на интелектът ви и неуморността в събиране на нови знания.

Между вас има много писатели и журналисти, които тази година ще достигнат до нови върхове. Вашата пословична комуникативност ще ви направи известни и ще ви донесе нови постижения, на които вие ще се радвате като малко дете. Щастливци! Гребете с пълни шепи 2012 година загатваше за онова признание, което вие заслужавате. През 2013 вие ще го получите. Радвайте се, вашата работа бележи просперитет.


Любов и приятелства през 2013 за Близнаци

Началото на 2013 година е изключително добро време да споделите някои моменти със семейството. Семейната топлота ще ви предостави възможност да освободите натрупания стрес от работата.

Вашите емоционални преживявания ще са на особен приоритет през 2013. Съвместните влияния на Нептун и Сатурн, ще ви помогнат да откриете себе си в друга светлина. Вие ще сте по-спонтанни тази година. Това ще се случи, когато трябва да изразявате по-спонтанно определи емоции. Да, сега вие ще изживеете тази емоция, наречена „любов от пръв поглед”.
Романтика ще изпъстри живота ви през 2013 година. Но внимавайте това да не засегне вашето семейство.

Обвързаните ще почувстват напрежение в партньора през месец март. Партньорът ви става по взискателен претенциозен към вас. Но, влезте му в положение, защото самите вие сте също толкова претенциозни.


Здраве на Близнаците през 2013

Близнаците страдат от проблеми в храносмилателната система. Почувствате ли неразположение там, консултирайте се с вашия личен лекар, за да не се стигне до усложнения.


Финанси на Близнаците през 2013

Както посочихме по-горе може да имате известни финансови затруднения. Затова харчете внимателно. Не инвестирате в нови начинания в началото. Това може да направите по-спокойно към края на годината.

Ако се окажете във финансово нестабилно положение, добре, че ще се намери близък човек или роднина, които ще ви помогне да се справите успешно с тази ситуация.


Пътувания за Близнаци през 2013

Пътуване стои на картите ви през юли. Вие може да отидете на политическо или културно събитие. Но това може да стане и по повод планирана от вас и семейството ви ваканция.
Но поради естеството ви на робата може да не планирате за 2013 година пътувания на дълги разстояния.

Печелившите числа: 7,8,19,2

Скъпоценни камъни: перли

Щастлив цвят: светло синьо, сребристо бяло

Планета: Меркурий

Най-съвместими с: Везни, Водолей, Близнаци, Риби

Специални качества: комуникативност, интелигентност, романтика, мечтателност

Слабости: прекалена чувствителност

Подходящи професии: PR, човешки ресурси, журналистиката

Енергийни признаци: Ян

Здравни проблеми: проблеми с кръвта, нервната система, раменете, белите дробове

Повече сблъсъци с: Овен, Лъв, Стрелец, Козирог

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 7:46 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп на зодия Рак за 2013

Раци, вашата съпричастност и съчувствие към другите ще бъдат на преден план през 2013. Вас ви обичат, защото умеете да се поставяте на мястото на другите.

През 2013 вас ви очаква обучение и преподаване, успех в науката и в литературната работа, все сфери, където вие се изявявате перфектно. Предстои ви да се обучавате и да предавате знания на другите.

Стремежът ви към знание ще остане до края на тази година. Време е във вашата душа да се появи интерес и знания към други култури. През 2013 година може да разчитате на укрепване на положението в обществената сфера. Вие обичате да демонстрирате статуса си на стабилни хора. И това си качеството ще демонстрирате с пълна сила през 2013. Ще се срещнете с мъдри хора. По-възрастни роднини ще дават подкрепа на вашите усилия. Успехите ще срещат и трудности, които вие ще преодолеете през есента. Търпение и вяра имате достатъчно, нали?

Доброто и злото ще станат за вас абсолютни. Власт и сила, търпение и слабост – ето тази амплитуда на чувства ще ви занимава. Още от 2012 има нещо скрито във вас, което не ви оставя на мира. Често вие изпитвате отегчение и самота, неразбиране. Много си тръгват от вас и верните хора оставят. Не хабете емоции за първите, не са ви необходими, създават ви само неприятност. А вие обичате да сте обкръжени от верни хора, които не ви изправят пред различни неприятни обстоятелства. 2013 предполага вътрешна сила и много напрежение.

Чакат ви изпитания на духа. Но без притеснения, ще се справите, това не ви е за първи път. За вас е важно да не възприемате това като наказание. Трябва добросъвестно да приемате задълженията и всичко ще бъде наред. Сатурн ви приема в прегръдката си. Той ще ви подкрепи. Някои от вас ще приемат всичко това като изпит, а други - като изпитание на волята. Пред вас имате висока цел, нали, започнахте нейното изпълнение още през 2012.

Страданието превръщате в прозрение, а концентрацията, в сила. Търпението и мъдростта са вашите спътници при изпълнението на целите. В първата половина това ще ви се отдаде леко, но през втората половина трябва да полагате повече усилия. В средата на есента ще ви се наложи да преодолявате по-сложен път към преоткриване на ценностната ви система.
Вие преживявате възходи и падения, моменти на мистично оттегляне от обществото за да заредите с нови сили.

В любовта ви очаква живот в златна клетка – моменти на обожание и слагане на пиедестал на вашата личност. Всеки може да ви завиди за това. Но не се възгордявайте. Погледнете вътре в себе си, там ще откриете вашия враг. Поразровете се в себе си и преосмислете вашите слабости, за да не нараните партньора, който ви обожава.

Да си го кажем с една дума – през 2013 ви очаква успех. Той ще ви подари път, който ще ви помогне да не чувствате пустота и отегчение. Пътуването ще ви донесе много положителни вълнения, разбира се и приключения, и приятни събития. Вие сте готови да прекарате цялото време в пътуването. Така ще бъде и през първата половина на 2013 година. Но не забравяйте да обръщате внимание на учението, на семейството и близките. Най-важното е те да чувстват вашето отношение към тях. В този период дайте подкрепа на родителите и вашите деца. Те имат нужда от вас. Не ги пренебрегвайте, защото ще получите напрежение и чести пререкания, в отговор на вашето поведение.

В първата половина на 2013, ще ви зарадват пътешествията, втората половина на лятото – също. Пътешествията ще ви създадат условия за започване на нови различни дейности, които ще ви донесат материален успех.

През пролетта очаквайте фантастичен успех в работата си. Успехът ще бъде зашеметяващ. Ще се появят и завистници. Партньорът ви ще се почувства застрашен от успеха ви и ще прояви ревност. Не му се сърдете, защото сега всички погледи ще бъдат насочени към вас. А кой не би се почувствал застрашен при такава ситуация?

Възрастни хора ще изиграят ключова положителна роля в тази ситуация. Те ще се зарадват истински в успеха ви и ще толерират развитието ви. Те ще ви предпазят от взимането на погрешни решения.

Лятото на 2013 ще бъде време за успех в областта на науката и в учението. Ще възникнат интересни предложение не само в работата, но и в личния живот. Вие можете да достигнете в хармония, там където другите не успяват, всичко ще върви по вода. Но през есента не забравяйте да дадете своята дан към другите, не мислете само за себе си, сега е моментът да покажете своето човеколюбие.

Като цяло през 2013 ще имате успехи в работата и във финансите. Не забравяйте обаче да внимавате, че враговете не спят, финансовите постъпления могат да провокират крадци, които да ви нарочат. Бъдете бдителни. Това време не е подходящо за вложения в областта на недвижимите имоти, независимо от факта, че предложенията могат да бъдат много примамливи.

Втората половина на годината обърнете по-голямо внимание на дома ви, семейството, деца и любимия човек. Близките хора ще се настанят все по-надълбоко в сърцето.


Любов и приятелство през 2013 за Рак

Вие сте романтично настроени през тази година. Но ще има моменти, когато учението и работата няма да ви дадат възможност да разгърнете цялата си емоция върху партньора.
Онези от вас, които са сами, да се настроят на любовна вълна през май, когато е възможно да срещнете любимия човек. Тази връзка може да се превърне в нещо по-сериозно, което ще продължи дълго време.


Пътуване на зодия Рак през 2013

През 2013 може да се наложи да пътувате на сватба. Ваши близки роднини, живеещи далече от вас, ще ви изпратят мила покана да уважите тържеството им.

Но както казахме по-горе пътуванията през 2013 ще са чести, особено в началото на годината и лятото, когато ще планирате ваканция. С една дума пригответе се за пътешествия през 2013.


Финанси на зодия Рак за 2013

Вашата щедра природа може да се окаже причината за екстравагантни подаръци. За това вие трябва да сте внимателни при управлението на финансите през тази година.
Пари ще имате, но умоляваме ви, не ги пръскайте с лека ръка!

Спрете с вашите постоянни заеми на знайни и незнайни познати. Все пак всяко нещо изисква мярка. Призовахме ви към алтруизъм, но пък чак дотам!

Голям късмет може да имате през септември. Ценни съвети могат да ви помогнат да имате големи печалби.


Здраве на зодия Рак през 2013

Здравословни проблеми могат да се появят през юли 2013.
Ако въдете внимателни всичко ще мине леко и вие ще успете да се възстановите бързо.
Ако практикувате лечебна медитация ще бъдете в блестяща кондиция.

Печелившите числа:17,25,30

Скъпоценен камък: Рубин

Щастлив цвят: зелен

Планета: Луна

Най-съвместими със Скорпион, Риби, Телец, Дева

Специални качества: грижовен, разбиране, съпричастност

Слабости: мислят за прекалено много неща наведнъж

Подходящи професии: обзавеждане, хотелиери, грижи за хората

Енергийни признаци: Ин

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 7:50 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп на зодия Лъв за 2013

Благородство и човек на честта, това трябва да се знае за вас, Лъвове. Да ви зарадваме още в началото на хороскопа за 2013. През тази година вие ще реализирате набелязаните планове. Вие вече свикнахте още от 2012 изпробвахте този метод – набелязването на цели и реализирането им в срок.

Сега да отбележим, че в първата половина на 2013 трябва внимателно да направите своя избор за кариера. Успех очаква Лъвовете във финансовата сфера, отношенията с роднини.

През 2013 въпроси, свързани с кариерата, ще излязат на преден план. Едно успокоение за онези от вас, които през 2012 не успяха да осъществят целите. 2013 ще ви предостави такава възможност. Вие ясно виждате по какъв път да се движите. Но може да имате неочаквана изненада от предишни ваши покровители, които да застанат срещу вас.

Ще станете свидетели на поговорката- всеки дърпа чергата към себе си. Това ще наблюдавате през втората половина на пролетта. Това ще стане причина да промените възгледите си, което ще доведе до промяна в отношенията с вашите сподвижници. Пътешествието в това време няма да ви донесе удовлетворение.

Ще възникват неразбирателства, всичко това ще се случва във втората половина на пролетта и началото на лятото. Този, който преди ви е помагал сега ще се обърне на 360 градуса, вие обаче ще намерите начин да хармонизирате отношенията.

В този период от вас се иска търпение и мъдрост. И още нещо, така известния на всички ни ваш сарказъм го запазете за по-добри времена, сега дръжте устата затворена. Нещо важно, вас ви обичат и ще се намери близък човек, който да застане зад вас в трудното време. Бъдете щедри към него. Той заслужава това отношение.

Във втората половини на лятото на 2013 ще излезете от сянката си. Човек, който не ви е особено близък ще си спомни за вас и вашите възможности. Ще разберете, че вие сте важна личност и за онези хора, които вие не слагахте в сметката си. Грешали сте, вашето мнение стои на почит. Противниците ви ще се стреснат и вземат изчаквателна позиция.

Независимо от успеха, който ще постигнете, зад гърба ви ще се оформят сплетни. Някои външни фактори ще се опитат да контролират финансите ви.

Бъдете внимателни с обкръжението ви. Положението в службата ви ще стане двойствено. Похвалите ще бъдат заменени с порицание, а повишението със загуби. Вие си знаете как да реагирате, това не ви е за първи път. Време е да тръснете грива и да покажете на околните, къде им е мястото.

През втората половина на 2013 ще ви се наложи да отделите доста време за въпроси свързани с вашия дом и семейство. Близките са вашата ценност. Има моменти, когато ви пречат да бъдете онова, което искате. Но вие боготворите семейството и не забелязвате тези малки проблемчета. Вие сте основата на семейството и искате винаги да бъдете в тази си роля. Една подхвърлена добра дума от тях ви размеква и вие сте готов за подвизи за близките си. Децата също попадат в тази група, обръщайте им особено внимание през зимата. Успехите им ще ви направят друг човек.

От август 2013 очаквайте големи промени в живота ви. Вас ви очаква уважение в обществото и колектива, където работите. Кръгът на познатите ви през 2013 ще се разшири. За вас това не е ново, нали? Вие точно към това се стремите. Сега е време да започнете нещо ново. Учение, курс, повишение на квалификацията. Все неща, които ще са ви от полза.

Като цяло те ще станат основа на повишаване на доходите ви. Още една приятна новина. В края на лятото и началото на есента очаквайте ново признание. Вие ще получите ново изгодно предложение. Но не се суетете, ами действайте. Работата, която сте свършили по-рано, сега ще ви донесе ново предложение. Ще бъде възнаградена вашата добра работа и вие ще получите добро възнаграждение. Този период ще ви донесе всичко онова, за което сте мечтали преди. Не се отказвайте от големи промени, те ще ви донесат голям ръст на печалба. Всичко онова, за което сте учили ще бъде изпълнено.

Есента и зимата на 2013 дават възможност за повишаване на личната ви популярност.

Ако започнете нова работа, ще успее да получите всичко чрез нея. В края на есента ще настъпят промени в работата ви. Не се притеснявайте, тези промени са за добро. Не им се съпротивлявайте, а позволете просто те да се случат. Вашите близки ще ви дадат същия съвет и ще подкрепят действията ви.

Ще имате възможности да пътувате през 2013. Вие понякога предпочитате да не се отдалечавате много от дома, но приемете предизвикателствата през 2013 и пътувайте, когато имате възможност. Пред вас изникват нови хоризонти, възможностите надхвърлят вашите очаквания. Сложихте добри основи през 2013 година.


Работата на Лъв през 2013

През 2013 ще ви се наложи да развивате вашата общителност. Това е възлова точка, която ще окаже влияние върху работата ви. Ще усетите подобрение в личния ви магнетизъм. Работете усилено върху това и дори от началото на януари ще усетите промените. След като се научите да бъдете по-комуникативен, ще ви остане само да спазвате обичайният ред в работата ви. Усилията, които полагате ще бъдат забелязани и възнаградени от висшестоящите.

Повишение в работата ви може да означава временно преместване в друга държава. Не се мръщете, ами го осъществете, сега е момента. Това ще ви направи по-силен и успешен.
Силата на комуникативността ви ще проличи още през юли. Ще покажете на света възможностите, които притежавате. Колегите ще ви се радват, а вие ще бъдете изненадан от това, което постигате.

Октомври 2013 ще бъде добър за вас и всички направени инвестиции през октомври ще донесат добра възвращаемост.


Любов и приятелства за Лъв през 2013

Вие сте любовчии, спор няма, но и влиянието на Марс и Плутон, ще донесе истинска хармония във връзката ви.

Важно е, обаче да показвате чувствата си пред вашия партньор, показвайте му и казвайте, че той е важен за вас, за да не се получат познатите разочарования. Има потенциална възможност да имате неразбирателство, защото сте показали надменно отношение в даден момент. Разберете, че връзките се крепят на взаимност и толерантност. Никой не е в дадена връзка, за да показва само колко е значим партньора му. Той очаква подкрепа и помощ от Вас. Дайте я. Не бърчете вежди, ами помъркайте като едно голямо коте и нещата ще се наредят.


Пътуване на Лъв през 2013

Както вече споменахме, не се съпротивлявайте пред предложенията за пътувания. Поддайте се на емоцията на вашите близки и през октомври можете да планирате едно пътуване, което ще ви донесе доста емоции, повечето много приятни.

Не казвайте, че нямате достатъчно пари, направете една ревизия на бюджета и ще видите,че остават достатъчно за едно пътуване.


Здраве на зодия Лъв през 2013

Ще имате леки неразположения с черния дроб, особено към края на годината. Но не се притеснявайте, ако не злоупотребявате с алкохол, повечето здравословни проблеми ще се разрешат безпроблемно.


Пари за Лъва през 2013

През 2013 година вие ще успеете да направите пари от минали инвестиции. Екстравагантни сте в подхода, но трябва да ви признаем качествата и да ви честитим добрите инвестиции. В къщи ви очаква ремонт, за които могат да отидат половината от тях.

Печелившите числа: 6,14,35

Камък: перидот

Щастлив цвят: червени, портокалов

Планета: Слънцето

Най-съвместими с: Овен, Стрелец, Лъв, Водолей

Специални качества: щедър, отговорен

Слабости : хипер агресивен

Подходяща професия: кариера с висока склонност към лидерски умения

Енергийни признаци: Ян

Здравни проблеми: сърцето, горната част на гърба, очите, кръвта, белите дробове

Повече сблъсъци с: Близнаци, Рак, Риби, Скорпион


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Пон Яну 07, 2013 8:16 pm; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 7:55 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп на зодия Дева за 2013

2013 година ще продължи тенденцията на предходната. Упорито и последователно, но с известни препятствия, вие ще продължавате да се издигате нагоре.

2013 година ще бъда най-важната от последния период години. Вие ще можете да придобиете доста, ако се убедите, че през тази година и самият живот ще е с вас.

2012 година бе отбелязана с нови начинания. Много събития от 2012, прекрачват заедно с вас и през 2013. 2012 бе пълна със събития, а 2013 няма да бъде по-различна. Годината ще ви предложи нова неща за развитие, не се притеснявайте, за вас това ще бъде на добро. Ако вие сте осъзнали още в предходната година тази промяна, за вас не би било трудно да се приспособите към новото през 2013.

Вие сте добри анализатори, нали? Не пропускате да разнищите детайл по детайл всяка ситуация. Вашият блестящ уми ви помага да осъществявате това без каквато и да е трудност. През 2013 година предстои много работа – необходимо е да покажете всичко, до което се добрахте и какво още можете. Въпроси, свързани с вашия авторитет, личните дела и делата с вашите партньори ще излязат на преден план.

В течение на годината, особено през първата половина пред вас се откриват възможности да покажете творческия си талант, а през есента ще берете плодовете на вашите усилия. Бъдете внимателни, обмисляйте всяка своя крачка, за да не пропуснете нещо важно, но все пак действайте бързо. Спечеления по рано авторитет сега ще работи за вас. Много ще се поинтересуват за вашето мнение.

Всичко щеше да е по-просто, ако света не се променяше, а се развиваше по старому.
Новата вълна не трябва да бъде пропускана, още нещо, внимавайте някои да не измъкне стола под вас и на вас да ви се наложи да се съобразявате с вашите конкуренти. Вие имате силни и много оригинални партньори, а също така силни и оригинални противници, с които не може да не се съобразявате.

Първата половина на 2013 година, успешен период за любовта и децата. Съвместният отдих с децата ще ви донесе такъв заряд от енергия, че всичко ще ви се вижда лесно. Възможно е обаче да възникнат неразбирателство с партньора ви, или по-точно с неговата ексцентричност. Възможно е да се запитате – всичко това не е ли в резултата от постоянната ми смяна на партньорите? С някои от партньорите вие ще се разделите от каприз, с други, защото са ви предали. Но най-важното за вас ще е, че ще откриете нова и голяма любов.

А ние знаем за вас, че сте състрадателни, но в любовта не допускате компромиси. Държите партньорите ви да се отнасят с вас с уважение. Вие можете да помогнете на възрастния човек, но не и на любимият мъж, ако сте жена Дева, защото очаквате, той да се държи с вас като с дама, а не като с майка. Вие Девите си казвате, ако не намеря нужния ми партньор ще остана сам, в крайна сметка аз съм си най-любимия човек, нали? Малко себичност и егоцентризъм във вашия случай би бил целебен.

Май 2013 – период, през който ще се сблъскате с проблеми на близките ви хора и ще ви се наложи да вземете участие в техните работи. Началото на лятото ще бъде време за спорове с близките и колегите от службата. Не се напрягайте, всичко ще мине нормално. Може да ви се струва, че вас ви преследват ощетявания, умора и раздразнение. Ще ви се струва, че ви заобикалят хора с отрицателна енергия. Те сякаш изпиват всяка ваша живителна сила. Компенсирайте всичко това със спорт, ремонт в къщи. Отрицателната енергия може да навреди на току-що започнатите проекти. Гледайте широко на нещата. Ще дойде време, когато всичко случило се ще ви изглежда за добро.

През лятото и началото на есента вас ви очаква триумф: заедно с вашите приятели ще завършите нещо много важно за вас. Смело погледнете в бъдещето, вашите покровители ще останат доволни от вас. През пролетта и средата на лятото, вие ще получите крупна сума пари, но запомнете, че тях трябва да ги включите внимателно и по предназначение. Възможно е да ви поискат помощ. Не отказвайте, на вас също са ви помагали.

В края на лятото и начало на есента 2013 година ще изживеете моменти на удовлетворение и за в бъдеще успехите ви ще зависят от нюха ви, както и от усилията, които полагате. В този период хората около вас ще се разделят на приятели и врагове, неутрални няма да има Но ще се появят скрити покровители. Невидима ръка ще избира вас, когато стои въпросът вие или някои друг.

През есента на 2013 стари приятелства ще излязат на преден план с интересни новини и нови предложения. Предишните връзки ще се окажат много ценни. Всичко научено ще работи във ваша полза. Свършеното преди време ще ви се отблагодари с пълни шепи. Сега е моментът да се порадвате на успехите си. Вие заслужавате, защото се трудихте се много през 2013 и свършихте добра работа, насладете й се.


Любов и приятелства за Девата през 2013

Големи изненади през 2013 година. Както казахме по-горе, ексцентричност в любовта, смяна на партньорите и нови връзки. Ако пък сте сами тази година може да попаднете на повече от един партньор. Това не би ви объркало, защото вие сте перфекционисти и залагате на най-доброто.

През 2013 няма да имате възможност да отделяте много време на партньора, но милите моменти, които след това ще ви подари съдбата, ще бъдат силни като изживяване. Уран ще способства за интензивно удоволствие и допълнителна страст в отношенията. Тази връзка може да прерасне в нещо по-сериозно в края на годината.

Присъствайте на повече светски събития и любовта няма да се забави. Пословичната ви чувствителност и интуиция ще ви помогне да откриете специалния човек за вас.


Семейство и социален живот през 2013 за Дева

Абсолютно предизвикателство ще бъде да балансирате между семейния живот и социалния живот.За доста от вас това ще се окаже невъзможност. Какво да изберете Вашите близки или външния блясък. Мислете преди да вземете решение. Ако решите да бъдете навън, аргументирайте се достатъчно точно пред близките си, за да не ги обидите. Нещо, което правите доста често.


Работа за Дева през 2013

Да си го признаем – работата ви ще заеме водеща роля в живота ви през 2013. Пред вас ще има много предизвикателства, много радост, а и много печалба. Това ви радва, вие обичате да работи усърдно и честно. В началото на годината ще продължите започнатото от 2012 година. През 2013 ще има и много проблеми в работата, както ви казахме по-горе ваши врагове ще се опитат да измъкнат някои проект и да дръпнат стола под вас. Но това не бива да ви притеснява, защото ще имате и тайни ваши благодетели, които ще ви помогнат и всичко ще намери добро развитие.

Вие сте изобретателни и ще продължите находчиво да осъществявате проектите си до край.


Финанси на Девата през 2013

Както казахме ще получите крупна сума през пролетта и лятото. Инвестирайте я по предназначение, не си и помисляйте да играете хазарт, защото това е период, през който ще загубите. По-добре е да се отдадете на шопинг терапия, отколкото да търсите тръпка в хазарта. Направената точна инвестиция ще ви донесе добра печалба.


Пътуване за Дева 2013

Професионалните ви пътувания ще бъдат доста. Когато се отправяте на пътуване с вашата кола е възможно тя да се повреди, затова имайте под ръка координатите на пътна помощ. Но пък един такъв момент може да се приеме и като част от емоциите ви от лятната почивка.


Здраве за Дева през 2013

Вие сте известни с това,че се храните здравословно, даже мърморите и на другите да внимават какво ядат. В магазините оглеждате много внимателно, когато купувате храна. Това ви прави доста здрави. Няма да имате сериозни проблеми със здравето през 2013., освен леки смущения в гръдния кош.

Печелившите числа: 8,20,30

Рожден камък: сапфир, розов яспис

Щастлив цвят: черно, златно, кафяво

Планета: Меркурий

Най-съвместим с: Телец, Козирог, Рак, Риби, Дева

Специални качества: постоянно учещ, даващ

Слабости: заяждащ се

Подходяща професия: учител

Здравни проблеми: корем, далак, черва, диафрагма

Повече сблъсъци със Скорпион, Водолей, Лъв, Овен

Енергийни признаци: Ин

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 8:17 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп но Везни за 2013

2013 година ви носи драстични промени. Тез промени ще напомня на начина, по който се движи влакчето в увеселителния парк: то бързо набира височина, но се спуска с огромна скорост към земята. Зави ли ви се свят? 2013 ще напомня движението на влакчето. Успехът ще идва след тежка работа. Предстои ви да се борите за себе си и за вашите идеали. Ще има много промени, но и през тази година победата ще бъде ваша, независимо от изпитанията, които предстоят.

Работата и кариерата ще играят водеща роля през 2013 за нас. Материалните постижения ще зависят от онова, което сте съградили през предходната година. През 2013 година материалното ви положение ще стои на първо място, заедно с финансовите въпроси. Всички си спомнят какво бяхте длъжни на направите и какво, не. Идва времето всеки да получи, в зависимост от делата му.

Ако вие сте се трудили и не сте жалели сили, през втората половина на година, ще имате зашеметяващи успехи. Пред вас ще се изправят нови задачи, макар и да ви се струва от време на време, че вие не владеете ситуацията, все пак ще намерите правилното решение. Ще се обърнете за подкрепа към по-старши от вас, било то началници или роднини. Ако вашите близки са си отишли от този свят, то тогава тяхната подкрепа ще бъде духовна. Но знайте, по-лесен начин нищо няма да получите.

2013 година за вас ще се раздели на два периода : до есента и от есента до зимата.Зимата ще ви донесе нови промени, но техни платформи ще станат – всички духовни и материални мисли, думи и дела през последните 10 години.

До есента на 2013 вие ще се аклиматизирате към новата ниша във вашата работа. Вие ще бързате да разберете какво се иска от вас. Вече от началото на 2013 година сте в среда на бързопроменящи се събития. През пролетта и лятото на миналата година,те едва ви докоснаха, сега обаче те ще влязат във вашия живот с пълна сила. Обществените събития ще помогнат за това. Но вие сте балансьори, нали. Ще е съумеете да намерите изход. Той ще ви бъде подсказан от една жена, която ще нахлуе пак така внезапно и ще ви даде нужната подкрепа.

Ако вие успеете да се аклиматизирате бързо, то и бързо ще видите плодовете на успеха – ще получите признание от висшестоящи. Този успех ще доведе до нови такива, особено в края на зимата и начало на пролетта ще получите добра сума, които ще ви помогнат да построите кариера.. Вие ще можете да вложите парите в крупни проекти: несамо в лично строителство или дом.Вашите началници ще ви помогнат за това.

Бъдете внимателни в бизнес начинанията ви - началото на 2013 година ви обещава успех в дългите пътувания, но втората половина на зимата нещата ще се затегнат.Разногласия с партньорите ще ви направят по-стационарни. Ще възникнат разногласия с партньори от далеч. Възможна е криза в отношенията. Шефовете ви ще ви поставят условия, с които трябва да се съобразите. Не се притеснявайте, това ще ви направи по-силни.

Пролетта на 2013 ви носи успехи, най-сетне вашата балансираност ще даде резултати. Ще ви направят сериозно предложение и ще ви повишат. Какво по-добро от това?Всъщност може да сте изправени пред избор, кариерен ръст, или трудно изкачване по пътя на успеха. Но вие можете да избирате и спокойния отдих, който не ви застрашава, а ви прави доброволен затворник от трудностите, но знайте, че този избор няма да просъществува дълго.

Ще се наложи отново да променяте нещо. Вие обичате да си живеете спокойно и уютно, но съдбата не е съгласна. Тя иска от вас да преминете през трудности. Още повече, че в службата ще започне промяна в колектива, ново объркване, което не е по вкуса ви. Вие обичате реда, а това няма нищо общо с онова, с което сте свикнали.Вие обаче, ще имате късмет при избора на колеги. Това ще помогне да подобрите работата си, особено през пролетта.

Пътуванията от април 2013 година ще имат авантюристичен привкус. Възможно е по време на пътуването да срещнете интересни хора, които ще ви дадат идеи за нови проекти. Разбира се, възможни са и разочарования. По време на пътуванията ще има сплетни и завист, много обещания много думи, но малко дела. Възможни са и загуби, ако не се доверите на инстинктите, а действате само по импулс.

В течение на 2013 година вие ще бъдете внимателни, както към противниците си, така и към покровителите си. Ако вие се движите в правилна посока, не се отказвате, честно изпълнявате задълженията си, то в най-скоро време ще получите признания за каквото малцина могат да мечтаят.

В периода, който обхваща до началото на есента на 2013, вие ще трябва да изберете своите цели и да вземате решения, от които ще зависи съдбата на много хора.

Втората половина на 2013 година ще ви подари интересни срещи с хора, които ще влязат във вашия отбор. Те са избор на съдбата, нейна благодарност към вас, за това че спазвате определени принципи и правила. Те ще ви помогнат да излезете от сложната ситуация, която се е заплела в службата още от пролетта. Новите хора постепенно ще станат ваши приятели. Вие обичате да сте заобиколени от хора, които се държат мило и внимателно с вас. Ето, сега ги имате до себе си.Силни и интересни личности ще се появят в живота ви.

През втората половина от есента на 2013 в живота ви ще се върнат хора, на които бяхте изгубили координатите. Ще се възстановят старите добри отношения. Ще ви бъдат върнати дълговете, но и вие ще трябва да давате от вас в морален и духовен аспект. Идва времето, което ще компенсира загубите.

Началото на зимата на 2013 ще внесе във вашия живот нови тенденции. Те ще върнат вярата ви, ще преживеете успех, възвръщане на авторитета. Даже, ако остане петно на съмнение в добрия изход на нещата - вървете напред, поправете направените грешки, решавайте нови проблеми. Животът е низ от събития, някои от които ви правят по-силни и по-успешни. В този период съдбата ви дава още един велик шанс.

В края на 2013 очаквайте и наплив на роднини. Всички като по команда ще си спомнят за вас. Новата година вие ще посрещнете в компанията на близки хора. Вие ще сте обкръжени от любими хора. Смело планирайте бъдещето си – очакват ви нови хоризонти!


Любов и приятелство за Везни 2013

Любовта ще започне с малки словесни престрелки в началото на 2013. Вие не обичате спора, нали? Вие търсите хармонията, но пък затова умело можете с нисък, прибран тон да вкарвате чувство на вина у другия. И този път няма да бъдете по различни. Партньорът се е опитал да ви покаже някои ваши грешки. Но това е невъзможно, вие винаги сте прави, нали? Грешат само хора, които стоят срещу вас, но вие, вие сте безгрешни. Не бъдете толкова несъпричастни към любимите си хора. Погледнете навътре в себе си, там може да откриете онова червейче на съмнението, което често ви подсказва вашите грешки.Кажете добрите качества на вашия любим и насъбралите се облаци ще се разсеят.

Съдбата ще ви държи настрана от всички лоши неща, които могат да се случат на вашата връзка. Стойте настрани от романтични афери, особено в периода април май 2013.

Използвайте ума си, той ще ви подскаже, че не трябва да обричайте на риск настоящата си връзка или брак само в името на едно авантюристично изживяване.


Работа на Везни през 2013

Ще има много промени в работата на Везните през 2013 година, както казахме по-горе. Подгответе се за тези промени. Те могат да бъдат радикални и да променят нещата на 360 градуса. Може да се наложи да смените работата си, може да започнете самостоятелен проект или пък да поемете нови отговорности. Вие не обичате много промените, но в случая трябва да ги приемете като крачка напред в развитието си. В началото може да изпитате известно безпокойство и несигурност, но във времето нещата ще се променят. Ще видите,че всичко това е било за добро.

Дори и да изпитате несигурност, не се отказвайте. Възможно е да получите ново предложение, което ще развие вашите качества, както и да увеличи банковата сметка. Бъдете внимателни, не изпускайте нито едно предложение от ваши съмишленици през 2013.

Студентите, пък може да попаднат в нова изследователска група, която ще им отвори нови хоризонти в следващите години.


Финанси на Везни през 2013

Нека да разгледаме финансовото ви състояние през 2013 година, като го разделим на два периода – през първата половина на 2013 ще имате известни затруднения във финансовото състояние, поради промяна на работата или смяна на колектива. Тази адаптация може да ви коства средства. Но през втората половина на 2013 година, нещата ще се подобрят, възможни са постъпления и вие значително ще подобрите финансовото си състояние.


Пътуване през 2013 за Везни

През април 2013 може да пътувате със семейството си на почивка. Ще питате, добре а през лятото няма ли да ходя на море.Лятото може да се наложи да се утвърждавате в работа, затова бъдете благодарни и за априлското пътуване.


Здраве на Везни през 2013

Везните за предразположени към проблеми с храносмилателния такт.
Някои от вас, които страдат от нервни болести да очакват добри новини през 2013 година. До средата на 2013 година ще получите облекчения на състоянието си.
Конфликтите и разочарованията ще се неотлъчно в професионалната сфера.
Това ще натоварва психиката ви. Давайте си почивка.

Психиката ви ще бъде благодарна, ако има моменти на изолация и усамотение, за да се отърси от насъбралата се негативна енергия.

Печелившите числа: 7,21,31

Щастливи камъни: опал или турмалин

Щастлив цвят: син, жълт, черeн, бял

Планета: Венера

Най-съвместими с: Близнаци, Водолей, Дева, Лъв, Овен

Специални качества: честност, балансираност, артистичност, помирители

Слабости: нерешителност, обърканост

Подходяща професия: професия, свързана с изкуството, музика, писане

Енергийни признаци: Ян

Проблеми със здравето: бъбреците, долната част на гърба, пикочен мехур

Сблъсъци с: Телец, Козирог, Скорпион, Стрелец

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 8:22 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп на Скорпион за 2013

2013 година Скорпионите посрещат с много добро настроение и увереност. Вие сте родени победители и трудно се спирате пред каквито и да е трудности, това го знаят много добре всичките ви приятели.

2013 година ще премине под знака на пътувания и приключения, промени в личните дела, стари планове се съживяват и избуяват в нови идеи. Първата половина на 2013 година, късмет ще ви донесат приятелите, а през втората половина ще изисква от вас внимание и добро отношение към роднините. Обърнете внимание през този период и на здравето и работата ви.

През 2013 година вашия живот ще бъде тясно свързан с миналото. Знаете, че всяко нещо е свързано с друго нещо, минало през вашия живот. В това, което сте се трудили ще даде отражение и сега ще берете плодовете на труда си. Личният ви живот ще зависи в голяма степен от онова, което сте заслужили в предишната година.

А през изминалата 2012 година бяхте доста нетърпеливи и прибързани в много действия и сега, като че ли това поведение ще се окаже решаващо. Ето сега е моментът, в който на практика ще разберете, че всичко се връща – и добро, и зло. Вие ще жънете повече, отколкото сте посеяли. Вие разбирате, че направеното добро, ще заработи и за вас. Ще разберете,че максимата „хвърли зад теб, за да намериш пред теб”, работи в пълна сила.

В началото на 2013 ще реализирате стара идея. Вие толкова много държахте и работехте с всичка сила това да се случи, и ето сега, става действителност. Трябва да се гордеете, защото успяхте да се справите сами с трудностите при реализацията й. Но внимавайте вашата свобода да не се превърне в самота.

А вашите партньори изживяват възход и подем. Тяхното бъдеще също се решава в този момент, време е да ги подкрепите. Личните отношения също ще се решават на база на изминалите години. Но характерно за вас в този период ще бъде, че вие ще заложите на личната си свобода, независимо от предложенията, които прииждат към вас от различни колеги и партньори. Вие усещате, че сам ще се справите най-добре и това ще бъде вярна преценка.

Пътуванията през тази година ще стоят в центъра на успеха, вие ще спечелите доста от различни бизнес изяви. Печалбата ще бъде голяма и ще ви донесе ново самочувствие и усещане към света. Парите ще ви дадат нови възможности и идеи. Само ще кажем : следвайте инстинктите и ще успеете. Първата половина ще ви донесе много пари в дома. Ще ви се отдаде случай да инвестирате. През втората половина на 2013 внимавайте, възможни са известни загуби извън дома. Възможно е да подпишете неразумен договор. Затова съветът ни е да се допитвате и до верните си съветници, преди да вземете решение.


Важни етапи във живота ви през 2013 ще са:

- началото на 2013 – възможни са големи успехи в любовта, предстоят приключения.
- пролетта и средата на лятото ще ви донесат успехи в сделките, в строителството на недвижими имоти.
- есента очаквайте активен обществен живот.
- през втората половина на пролетта очаквайте промени в деловите отношения.
- в средата на есента очаквайте промени в работата, промени в партньорството и любимите хора.

През есенния период може да се наложи вие да поемете в ръцете водещата роля, тъй като близки хора могат да се окажат в трудна ситуация и вие да поемете отговорност и за техните дела. Ще успеете, вие сте силни, още повече, че когато трябва да показвате вашата сила, ставате още по уверени, нали? Сега е вашия момент. Не кършете ръце, това не е характерно за вас, действайте и ще бъдете победители.

В края на есента е възможно да влезете в пререкания с колегите си. Сега и на вас ще ви помогнат. Ще ви се притекат на помощ онези, на които помогнахте преди време вие.

Заедно с това партньорите ви ще ви покажат,че не бива да работите самостоятелно, защото в група ще сте още по-силни. В края на есента, независимо от проблемите, вие ще спечелите много морална подкрепа. През зимата ще свършат вашите стари проблеми и ще започне един по-различен период. От този етап ще остане поуката, че в никакъв случай не трябва да влизате в дългове, както морални, така и материални.

2013 ще бъде важна и удовлетворяваща година за вас.


Основни тенденции в хороскопа на Скорпион за 2013

Ще изпитате голямо облекчение през 2013, съпровождано и от удоволствието, което човек изпитва при добре свършена работа.

Социалния живот ще ви държи на високи обороти и приповдигнато настроение. Но вашата природа ще ви дърпа все към уединението. Спрете и се отдайте на промените, които настъпват в живота ви. Стига сте бягали и задържали старото, пуснете ново в живота си. Със сигурност ви е необходимо време, за да оцените всичко онова, което се случва в живота ви.

Независимо от материалните постъпления, дръжте кесията си затворена.


Любовта на Скорпион през 2013

Вие сте познавачи на любовта, не бъдете скромни, а си го признайте. Често любовта е за вас предизвикателство, което ви държи живи. Но все пак бъдете внимателни, защото през 2013 може да изпитате и някои препятствия в любовта.

За да бъде щастлива любовта през 2013 трябва да сте малко по-практични и разумни. Не оставяйте винаги другите да разгадават вашите чувства, а ги споделете силно на глас.


Работа на Скорпиона през 2013

Вашият професионален живот ще отбележи нови висоти през 2013. Вашите усилия ще ви донесат много добри резултати и признание.

Вашите решения и идеи ще бъдат оценени подобаващо от другите.

2013 година може да се окаже важна и относно решенията, които ще вземете за бъдещото си развитие и кариера.


Здраве на Скорпион през 2013

Като цяло здравословното ви състояние ще бъде добро.

Но обърнете внимание през месеците май и юни и не се претоварвайте. Отделяйте повече време за почивка и възстановяване от стреса.

Обърнете внимание и върху вашата диета. Не се храните здравословно, а това може да ви изиграе лоша шега. Заложете на здравословната храна, пийте много вода, забравете алкохола за известно време. Правете фитнес през свободното си време. Всичко това ще се отблагодари с едно здраво и красиво тяло, което вие заслужавате.


Финанси на Скорпион през 2013

През 2013 година няма да страдате от липса на пари, но както казахме по-горе, дръжте си кесията затворена, защото похарчените пари могат да се окажат решаващи в една бъдеща нова дейност, която ще започнете.

Печелившите числа: 14,17,38

Скъпоценен камък: Топаз

Щастлив цвят: тъмно синьо

Планета: Марс

Най-съвместим с: Телец, Дева, Скорпион, Риби

Специални качества: интензивен, страстен, проницателен

Слабости: често дърпа другите назад

Подходяща професия: изследовател

Енергийни признаци: Ин

Здравни проблеми в слабините, уретрата, репродуктивната система

Повечето сблъсъци с: Лъв, Близнаци, Везни, Водолей, Овен

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 8:26 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп за Стрелец за 2013

През 2013 ви очакват много приключения и забави. Нали това търсехте?

В първата половина на 2013 година ще се разкъсвате между службата и семейството. Ще трябва да изтърпите и капризите на роднините си, които все мрънкат, че им отеляте малко време. Е, наистина понякога не им заделяте достатъчно внимание, но това е заради вашата природа, която не обича да стои на едно място и да я ограничават.

През втората половина на 2013 година ще можете да си поемете дъх. Ще се появат приятели, които ще ви помогнат да разсеете проблемите надвиснали над вас. Във финансово отношение първата половина ще ви донесе голяма печалба или наследство от недвижими имоти.през втората половина ще се създадат условия за загуби. Така че - внимавайте. За да ги предотвратите ще помогнат проверени другари.

Началото на 2013 година ще ви подари семеен уют, топлота и популярност.Семейството ще бъде много важно за вас,независимо от мрънкащите негови членове.

През втората половина на зимата ще има големи промени в работата. На вас ще ви се отдаде шанс, не само да затвърдите позиции, но и да спечелите проект в ново направление. Обаче всички ваши разходи ще бъдат контролирани внимателно. В края на зимата всичко се движи по мед и масло. Любов и работата ви радват.

През пролетта ще се запази тази тенденция. Във втората половина на пролетта ще се прокраднат песимистични нотки и пререкания със служебните партньори, които могат да продължат до средата на лятото. Нашият съвет е да не се потапяте в безкрайни спорове, а да продължите напред, не губете ценното си време в безсмислени разпри. Знайте, че началството ще победи, а вие само ще загубите от безкрайните спорове. Махнете с ръка и подминете.

В началото на май и в средата на юни отново бъдете много внимателни, избягвайте крупните вложения. Възможни са загуби. В това време се заемете със семейни дела, поглезете децата, подкрепете любимите си.

Лятото на 2013 година ще ви зарадва с много пътувания. Хора, чужденци, могат да ви дадат ценни идеи. Ще се появят интелектуални контакти със задгранични партньори. Втората половина на лятото също ще ви предостави възможност за интересни контакти. Вие ще се чувствате като че ли сте център на Вселената. Всички ще проявяват интерес към вас и ще желаят да си сътрудничат с вас.

В средата на есента на 2013 година близки хора ще имат затруднения. Помогнете им, те се нуждаят от вас. Проявете съпричастност, ще бъдете възнаградени за усилията.

Хората, които сте срещнали през лятото на 2013 ще станат вашата опора.

През есента вие ще завършите голям цикъл, започнат още преди година. Ще изпитате удовлетворение и гордост от свършеното. Макар постъпленията да не са големи, престижът, които ще получите ще бъде огромен.ще пожелаете да си смените работата, за да изпитате нови сфери, непознати досега за вас. Голяма подкрепа ще получите отново от задгранични партньори.

Всичко ще се осъществи много лесно, толкова лесно, че и вие ще останете учудени от подаръка на съдбата. С изградения вече престиж към края на годината ще изградите добра база от контакти, които ще ви бъдат от голяма полза в новата ви дейност.сега вие ще летите на крилете на успеха, радвайте се, вие го заслужавате.

От вашите идеи ще станат реалност много проекти. На върха на успеха погледнете към началото от което тръгнахте, пътят бе стръмен,нали, но вие успяхте. Не забравяйте да се отблагодарите на хората, които ви помагаха. В края на 2013 ще се отдадете на романтични пътешествия.


Обща прогноза на Стрелец за 2013 година

Тази година вашият оптимизъм ще бъде възнаграден, когато Юпитер влезе във вашия знак. Положителното влияние на планетата ще ви помогне да преодолеете препятствията във вашия живот.

Поради нарастващото влияние на Юпитер и отслабването на влияние на Плутон вие ще видите как вашите проблеми изчезват. Но въпреки всичко бъдете внимателни, отнасяйте се с необходимата отговоронст към всяка възникнала неразбория.

Семейството ви през 2013 ще бъде щастливо с вас, независимо от малките недоразумение.


Любов за Стрелците през 2013

Любовта ще процъфтява през 2013 година, независимо от леките мърморения на партньорите за това, че им обръщате малко внимание. Един жест няма да е излишен към партньора, с който да му покажете вашата обич и привързаност. Сатурн ще има благоприятно влияние върху любовта на Стрелеца. Ще ви се наложи да инвестирате повече време в опита си да разберете партньора до вас.

Необвързаните ще имат доста авантюри през 2013. И в един момент ще се замислите дали не е време да създадете една по-трайна връзка. Ще имате възможност за това.


Кариера на Стрелеца през 2013

Кариерата ви ще бъде блестяща. Ще завоювате нова популярност, ще имате нови партньори, които ще ви помагат и вие ще вървите напред. Особен връх в кариерата ще имате през есента. Вие ще процъфтявате в областта на научните изследвания, обучението и предприемачеството. Възможната смяна на работата ще бъде за добро. Ще получите признание от колеги и висшестоящи.

Бизнесмените ще намерят ново поприще за развитие, което ще удвои печалбите им.


Здравето на Стрелец през 2013

Стрелецът се радва на добро здраве. Той има атлетична и добре подържана фигура. Добрият режим на живот, обаче е задължителен през 2013. От много ангажименти не ви остава време да спортувате, а това ще вие необходимо, за да потушите стреса през втората половина на 2013. Придържайте се към нисковъглехидратните диети, избягвайте мазните храни.

Прекалената ви заетост може да се отрази на съня ви и вие да потърсите приспивателни.

Дозирайте умерено спорт, почивка,забавления и работа.


Финанси за Стрелец през 2013

Парите през 2013 няма да бягат от вас но и вие не бъдете разхитители така, както си умеете само вие. Добрите постъпления от началото на 2012 не ги харчете безразборно. Независимо от добрите придобивки на имоти в началото на 2013, не разтваряйте широко ръце. Бъдете по-пестеливи.

Печелившите числа: 15,23,35

Щастлив камък: тюркоаз

Щастлив цвят: лилав, индиго, зелен

Планета: Юпитер

Най-съвместим с: Овен, Лъв, Скорпион, Дева, Стрелец

Специални качества: приключенски дух, интелигентен, общителен

Слабости: безгрижност, но понякога небрежен, снобар

Подходяща професия: Не монотонна длъжност

Енергийни признаци: Ян

Здравни проблеми: ханша, бедрата, ревматизъм

Повече сблъсъци с: Близнаци, Рак, Везни, Телец

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 8:32 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп но Козирог за 2013

2013 година открива пред вас огромни перспективи. Вие ще бъдете в центъра на вниманието. Късметът ви съпътства почти във всяка една работа. Животът е изпълнен със събития, както никога досега. Остава само да ви стигне вечно бързащото време.

През зимата на 2013 година вие ще станете най-значимата фигура във вашето обкръжение. Вие обичате да сте човек, чийто мнение се уважава. Ето сега ще имате тази възможност да изпитате човешкото внимание върху гърба си. Ще бъдете толкова ангажиран, че няма да ви остане време за почивка. Срещи, пътувания, партита – кръгът на познатите ви се разширява.

Вие усещате от какво се интересуват хората и им го предоставяте. Тази популярност променя начина ви на живот. Настъпват неочаквани събития и великолепни предложения. Даже противниците ви идват да се поинтересуват за вашите успехи. Почти във всички работи, с които се захващате, включително и образованието ви, успехът ви е гарантиран.

Творческите ви планове, далечните пътешествия – всичко това ви радва.
От 2013 година учението ще бъде вашия смисъл в живота. Навсякъде и във всичко вие се стараете да се научите на нещо ново.

През 2013 година ще засилите лидерските и административни способности. Възможно е да се проявят отрицателни аспекти, които се изразяват в липса на градивна енергия, въпреки че амбицията ви е силна. Ако наистина не се научите да владеете отрицателните тенденции, възможно е да проявите склонност към алкохолизъм, чревоугодничество или властолюбие на всяка цена, без да ви е грижа за когото и да било.

Вие имате склонността да приемате с неохота цялата идея за зрелостта. Бихте предпочели да останете в един незрял стадий, усещайки че ви очаква някакво правосъдие. Подобно на осъдения на смърт, който желае отлагане на екзекуцията, ще търсите прикритие зад другите, избутвайки постоянно себе си към задната линия, така че да избегнете срещата с последствията от всичко онова, което сте създали. Това е причината, поради която много от вас се затрудняват да приемат собствената си хронологична възраст и ако я приемате открито, вие се опитвате да не го преживявате.

През 2013 може да проявите сдържаност и хладнина. Вие сте стеснителни и несигурни по отношение на собствената си стойност; имате много подсъзнателни страхове и може да бъдете прекалено чувствителни, било към действителни, било към въображаеми обиди. Всичко това демонстрирате, въпреки че хората са ви издигнали на пиедестал и ви се възхищават.
През пролетта на 2013 в моменти, когато сте изключително изтощени, вие използвате това, което е направено за вас като трамплин за нещо повече. Вие изпитвате търпението на другите хора, товарейки ги с емоционалните си проблеми и дълго след като получите резултата се отказвате, за да погледнете през своите чувства.

Пазете се от лоши преценки през лятото на 2013.

Търсейки оправдание за себе си, действате с лично достойнство и голяма амбиция за успех. По този начин не сте нито много съчувствени, нито много емоционални.
Умът ви реагира бързо на впечатленията, но често с гняв и антагонизъм.
В резултат на повечето си стремежи вие добивате способността на човек, който предпазливо и методично съставя плановете си.

Постоянно мислите за своето настояще във връзка с това какво е трябвало да направите преди години или животи. Често може да бъдете видени да се ровите в стари снимки, надявайки се да създадете бъдещето си от фрагментите на своето минало.

През 2013 вие ще създадете кръг от избрани хора край себе си. Вие бихте предпочели да умрете, отколкото един ограничен човек да познава някоя страна от вашия личен живот, което противоречи на принципите, зад които сте избрали да стоите.

Лесно си създавате врагове, заслужено или не, и това може да ви причини проблеми с репутацията.

Вие сте предпазливи по отношение на финансовите въпроси и притежавате здрав разум и практични способности. Тези черти може да стигнат до крайност, през 2013 превръщайки се в прекалена предпазливост, мрачност и аскетичност.

Във всяка област от живота за вас ще бъде полезно да упражните самоконтрол. Ако поемете отговорност за своята диета и обърнете по-сериозно внимание на хранителните си навици, това ще бъде позитивно, ще ви изпълва с енергия и ще се чувствате страхотно.

Ще си определите схема за редовни упражнения, това ви кара да уважавате себе си, че сте достатъчно дисциплинирани да постигнете целта си.

За съжаление обаче, когато става въпрос за нещо по­ голямо, вие не винаги разбирате неговата важност. Отдаването на тази склонност ви пречи да установите интимността, за която копнеете във връзката си, тъй като не сте действително свързани с другите.

През 2013 ще приемате сериозно ангажиментите си и ще уважавате онези, които с достойнство изпълняват своите. Взаимоотношенията ви с приятелите и в семейството се диктуват от силното ви желание да изградите здрави, вдъхващи доверие основи, които да издържат поривите на времето.

В средата на лятото на 2013 ще говорите пред публика.

Вашата репутация е важна за вас; чувствата ви често ще са подвластни на амбицията и желанието за напредък. Тъй като се нуждаете от света като от публика, тази позиция може да ви донесе скандал. Имате ограничен личен живот и чувството, че живеете в риболовен кош. Имате нужда да се чувствате общественополезни.

В началото на есента на 2013 ще ви се струва, че върху плещите ви тежи цялата отговорност. Причината е, че вашата властна натура и желанието да видите работата свършена убеждават останалите да разчитат на вас да поемете основните тежести. Това е проблем само, ако изпитвате негодувание. За да го избегнете, дайте възможност на останалите да понесат полагаемата им се част от товара. Това ще предизвика голяма промяна в личните и професионалните ви връзки.

През цялата динамична за вас 2013 ще имате амбиция за власт и положение. Ако се посветите на ръководене, може да бъде или за добро, или за лошо. Вие сте готови да издържите много, за да достигнете целите си. Разбирате другите интуитивно и може да ги използвате за своя собствена изгода. Ефективни във всичко, което предприемате, печелите уважение и възхищение. Вие сте потайни в своите планове и може да се разстроите и да страдате от непреодолими обсебвания, ако не се ангажирате активно в подходящ проект.

Вие искате да бъдете признати като авторитетна и силна личност, както вече казахме това ще стане през 2013.

Емоционално сте свръхчувствителни, а същевременно сте критични към другите; обаче сте неуморни и внимателни, когато сте лично заинтересовани и замесени.

Не може да не ви го признаем - вие повече от всеки друг сте надарени със способности да бъдете управляващи. Вие сте толкова емоционално чувствителни към другите, че когато се заловите за работа, я вършите в полза на всички. Не сте ограничени за постигане на целите си, защото не сте попречили на никой по пътя си. Като резултат, колкото и далечна да е вашата цел, всеки ще ви подкрепи, за да я постигнете. Всъщност в този живот за вас е предопределен лесен професионален успех, след като веднъж сте решили да го постигнете.

Вие имате желание да бъдете за себе си авторитет над всички останали. Ще можете да поемете нещата в ръцете си, да напътствате другите, да бъдете шефове и да управлявате много служители - но под покровителството на някой друг през 2013. За вас е по-лесно да работите в името на чуждата цел. Вас не ви е грижа за заслуги и със сигурност не искате да поемате по-сериозна отговорност през годината.

Възможно е да преживеете смяна на няколко кариери. Донякъде имате нужда да работите с публика, жени или области, свързани с жени.

Понякога, ако не можете да намерите решение или го вземате прибързано, у вас обикновено настъпва объркване. Вие не знаете как да реагирате, защото има толкова много емоционални вмешателства. Но заемането на непреклонна позиция включва вземане на решение, а около почти всяко решение, което вземате, имате противоречиви чувства.

Малко неща ще могат да се сравнят с удовлетворението, което чувствате, когато преодолеете някакво предизвикателство и застанете пред добре свършената си работа.

Дори да сте на върха на постиженията си, желанието ви да укрепите сигурността си ви подканя да достигате нови висини през 2013.

Лесното е да поставите ударение преди всичко върху работата си, но привързаността ви към дома и семейството е мотивация да работите прилежно.

В работата показвате старателност; може да поемете отговорност и да си извоювате висока позиция чрез вашите постоянни усилия.


Кариера на Козирог през 2013

Блестяща кариера, много партньорства и голяма популярност-всичко това ще бъде реалност през 2013.

Вашето пословично трудолюбие, сдържаност и умение да общувате с другите ще ви предостави една фантастична кариера през 2013. Радвайте се и се наслаждавайте на успеха си.


Семейство и любов на Козирог през 2013

Вие държите на семейството си много. Често го поставяте наравно с работата си. Партньорите ви ще се отблагодарят за това. Ще се радвате на споделени мигове, който ще стоплят душата ви за дълго време. Ще направите много ценен подарък на децата си. Те ще изпитват респект към вас. Вие сте тяхната закрила и сигурност.

Лятото на 2013 ще премине в грижи, свързани със семейството ви. У вас се засилва интересът към световните проблеми. Възможни са образователни занимания, в които ще вземе участие и любимият ви. Ако професията ви е свързана с публиката, можете да очаквате изява, която ще допринесе за увеличаване на вашата популярност.

Може да се включите в благотворителна акция.

През отпуската си ще се опитате да разкрасите дома си на принципа "Направи си сам".


Здраве на Козирог за 2013

Като цяло 2013 година за вас ще е здрава година. По надолу ще обърнем внимание на зоните, в които трябва да сте по-внимателни.

На вас изглежда повече от на другите ви липсва късмет - вие по-лесно се препъвате и си навяхвате, изкълчвате или чупите нещо.

Другата критична зона е кожата. Вие сте предразположени към акне, нечиста кожа и алергии, екземи, псориазис, бръчки и пъпки. Ако ги пренебрегнете, те могат да загноят. Основните ви проблеми идват от лоша хигиена или преумора - артрити, зъбобол, костни смущения, затруднено движение (особено в колената) и ревматизъм. Вие сте предразположени към тъпи, тежки болки и продължителни трески. Инцидентите обикновено се състоят от удари, порезни рани, контузии, разместване на ставите, падане и наранявания от падащи предмети.


Финанси на Козирога за 2013

Пари няма да ви липсват през 2013. Освен,че ще имате достатъчно пари, вие умело ще ги и управлявате. Вие сте пестеливи и няма да забравите да внесете в банковата си сметка нова сума. Партньорите ви ще са сигурни и доволни с вас.

Печелившите числа: 12,20,23

Камък: гранат

Щастлив цвят: лилав цвят, черно, сребристо сиво

Планета: Сатурн

Най-съвместим с: Рак, Риби, Близнаци, Стрелец, Козирог

Специални качества: ориентиран към семейството, работохолик, независим

Слабости: сарказъм

Подходящата професия: дипломат, ръководител, консултант

Здравни проблеми: колене, кости, кожни заболявания

Повече сблъсъци с: Овен, Телец, Лъв, Дева, Везни

Енергийни признаци: Ин

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 8:36 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп на Водолей за 2013

През 2013 ви очакват промени в работата и в дома. Може да смените дома си или да построите нов. В работата също има нови начинания, които отдавна чакате.
Вашата човеколюбива природа ще се изяви с пълна сила през 2013 година.

Ако вашият мотив е да помагате на другите хора, няма да имате ограничения във висотата, до която можете да се издигнете. Общочовешката страна на вашата природа трябва да бъде развита.

През 2013 отново ще се покаже вашата природа, която приема всичко много сериозно.

Страшно мразите да губите, когато поемате рискове.

Дори когато играете най-обикновена игра на карти или хазарт с малки залози - винаги когато става въпрос за пари, вие не може да се наречете спортсмени. Приемате всичко прекалено сериозно и забравяте, че това е игра. Вие сте били отдадени на хазарта в миналите си животи и сега не се страхувате да поемате рискове. Но в резултат на липсата на обективност често нямате успех в подобни начинания в този живот.

В началото на 2013 ще играете важна роля в служебните промени.

Чувствате се удобно, когато нещата около вас са важни, което може да е проблем, защото емоциите често попадат в графата "безсмислици". Вродената ви обективност ви придава облик на здравомислещи, ала с годините се научавате, че трябва да оставите чувствата и емоциите да бъдат такива, каквито са.

Вашите възгледи ще са непредубедени, безпристрастни и обективни, въпреки че често сменяте целите си. Имате склонност да членувате в организации и добър организационен талант. Имате много приятели и познати, които са ви от полза и с които лесно се разбирате. Обаче, трябва много да внимавате да не дадете предимство на фалшивите приятели.

2012 ви донесе много ограничения, които искате да премахнете. Ще имате възможност за това.

Само вашето его да не ви изиграе лош номер.

Проблемите с егото пречат на вашите представи до такава степен, че можете да не обърнете внимание какво действителност искат хората от вас. Това ограничава възможностите ви за успех. Но когато вашият съзнателен мотив е 100% алтруистичен, вие ще се настроите и видите какво е необходимо да направите на тази етап, в този момент и в дадената ситуация. След като още веднъж откриете съществуващата нужда и реагирате добронамерено, ще постигнете слава и успех.

Вашата необходимост от емоционална независимост може да ви доведе през 2013 до самота и проблеми в емоционалните взаимоотношения; можете да изчистите това като не демонстрирате безразличие. Чувствителната ви природа може да изглежда студена, защото не разбирате емоционал­ните нужди на другите. Вие се отнасяте топло и дружелюбно, без да сте особено интимен, похотлив и пробивен.

За тези, които са ви близки и скъпи, вие ще сте изключителни покровители и ще имате странната склонност да скитате.

Защо обичате емоционалната си независимост?

В миналите животи вие сте правили всичко сами и това е една от причините, поради които сте толкова упорити. Вие продължавате, докато не постигнете желания резултат или докато не видите, че пречките са много големи и просто трябва да се откажете. Когато най-накрая наистина се откажете от нещо, което не дава резултати, вие виждате по-добър отговор защо нещата не са се получили така, както сте искали.

И тогава наистина получавате помощ: Бог и собствената ви интуиция ще ви покажат цялостната картина и тогава ще можете да разчитате на помощ от приятели, които споделят същите идеали. През 2013 не трябва да правите всичко сами, а да позволявате другите да ви помагат за постигане на целите, което създава положителна енергия у вас и у другите.

През 2013 вие ще имате невероятни способности да убеждавате. Ако се съсредоточите върху "едно по­ голямо добро" и начинът ви да стигнете до него наистина е по-добър от останалите, вие няма да имате проблеми да убедите околните в правотата си. Наистина другите приемат вашите творчески, новаторски идеи. Когато се съсредоточите и насочите вниманието на другите върху по-високата цел пред вас, всички саморазрушителни ограничения на егото се разчупват. Вие ставате обективни и може да използвате своята сила.

През пролетта на 2013 вие ще се докоснете до мечтата си – дейност, която отговаря на вашия натюрел. Ще се опитате да разкажете на целия свят за това. Притежавате една определена гордост, която се превръща в самохвалство, базиращо се на близостта ви с видни личности, поради което планирате живота си така, че да бъдете виждан в обкръжението на "специални" хора.

Вие правите разлика между аристократа и обикновения човек, поставяйки себе си на висок пиедестал. Виждайки се като център на вселената, вие гледате на силната си воля като средство за постигане на крайните цели, вместо да се пригодите към едно почтено съществуване.

Имате естествен усет за бъдещето през 2013, но това може да ви обърка по различни начини. На лично ниво ще може да виждате, че вашето бъдеще включва определен резултат и да се почувствате объркани, когато този резултат не се появява в настоящето.

Когато проявявате силната си воля, за да постигате своите цели, без да вземате предвид останалите хора, ще се отчуждавате от тях.

Склонни да се движите прекалено бързо, вие виждате целта и искате да стигнете до нея незабавно. Това съкращава целия процес на парт­ньорство и сътрудничество - и не печелите нито вие, ни­то те. Често процесът е изпълнен със серия погрешни стартове и обърквания и всичко това се случва, защото не чакате логичния и успешен път да се разкрие пред вас. Вие се учите да се отдръпвате встрани и да наблюдавате ситуацията: да наблюдавате онова, което се случва, вместо винаги да бъдете активни участници. Тогава ще откриете, че сте по-малко заплашени от агресивността на другите и по-рядко реагирате така, че по­ късно да съжалявате.

Когато става въпрос за собствената ви личност, Водолеите често сте несигурни и трудно издържате на конфликтна ситуация. За съжаление, връзката на горните, духовните енергии, с корените на личността не винаги е оптимална.

Което не означава, че през 2013 ще страдате от липса на духовни сили. Главният проблем при вас ще се крие "само" в инертността, която трудно преодолявате.

През пролетта на 2013 ще имате много приключения. Възможно е да срещнете човек, които ще завладее вашите мисли и чувства.

Вашето въображение ще бъде много продуктивно и ще притежавате много творческа енергия; ако не сте внимателни, изобилието от емоционална енергия може да увреди нервната ви система.

Водолеите ще предпочитат неконвенционалното и ще цените вашата лична независимост. Вие сте идеалист с широки възгледи, но зад привидната ви дружелюбност се крие голяма доза егоизъм.

Вашите възприятия Водолей са бързи и умът ви и емоциите реагират заедно; така вие имате духовна яснота. Вашето смесване на религиозни, хуманитарни, сексуални и научни наклонности е добро.

Водолей, вие ще притежавате универсални качества и сте изпревари ли времето си.

Интуицията ви е остра като бръснач, затова се облегнете на нея, когато не сте уверени в някой човек или ситуация - тя ще освети пътя ви! Силният ви порив да прехвърлите границите на всекидневието винаги печели.

Есента на 2013 очаквайте големи промени. Пътешествия могат да станат причина за големи промени в живота ви. Но пак ще стъпите на изминалия опит, за да градите нещо ново.

Водолей, вие считате опита като една добра основа за вашата личност. Реагирате едновременно на прагматично и на идеалистично ниво. Разпускането е много важно за вас, защото имате склонност да се претоварвате емоционално. Имате нужда от кауза или проект, който да освободи напрежението, в противен случай се разстройвате. Това може да доведе до нервно блуждаене или търсене на духовно просвещение.

Края на 2013 година Водолеите ще върнат своята популярност. Жена-покровителка ще ви протегне ръка. Зимата ви обещава хубави събития. Ще се върнат стари увлечения и връзки Ще създадете нови приятелства. В учението, литературата и науката ще имате успех. Вашите предишни постижения ще бъдат признати.


Здраве на Водолей през 2013

Родените под знака на Водолей почти не изпитват проблеми със здравето. Ако спортувате, застрашени сте от проблеми в ставите, а в напреднала възраст сте склонни към разширени вени.

Макар слабите ви места в тялото да не са от особено значение, с оглед на психиката заслужава да бъдете изследвани. Както проблемите с вените, така и слабите стави на стъпалото сочат за проблеми с устойчивостта.

Тъй като мозъкът ви е наелектризиран от необикновени идеи и знания, вашите болести отразяват взаимовръзката между тялото и разума. Истерии, нервни разстройства и физиологични нарушения са най-често срещаните. Те могат да се избегнат, ако поставите мислите си в ред. Заболявания на кръвта, спукване на кръвоносни съдове, болки в долната част на краката, запушени артерии и варикозни вени могат да ви се струпат в неприятна последователност. Но общото ви физическо състояние през 2013 ще бъде добро.


Любовта на Водолей през 2013

През 2013 Венера ще продължи да влияе благоприятно на върху любовния живот. За момент се беше настанила скука в семейството. Но през 2013 животът ви ще се разнообрази и вие ще погледнете с други очи на партньора.

Ако не сте семейни, тази година има възможности, които да ви срещнат с нов партньор. Вие през 2013 по-лесно ще изразявате чувствата си, така че сега няма да допуснете стари грешки да влияят отрицателно на любовта.


Кариера и финанси на Водолей през 2013

През 2013 ще откриете нови направления в кариерата си. Ще имате постъпления, които ще ви направят независими. Нали към това толкова много се стремите? Ще го имате. Това ще бъде една от изпълнените мечти за вас през тази година.

Онези от вас, които са си намерили мечтаната работа през тази година ще се чувстват уверени и разбрани от колегите си. Ще имате тяхната подкрепа.

Финансите като цяло няма да ви създават проблеми през 2013. Малко затягане на колана ще има през есента, но само малко.

Общата картина за финансите през 2031 ще бъде благоприятна.

2013 година ще бъде щастлива за вас.

Печеливши числа: 7,11,30

Скъпоценен камък: Аметист

Щастлив цвят: светло син, зелен, жълт

Планета: Сатурн

Най-съвместим с: Близнаци, Везни, Стрелец

Специални качества: креативен, идеалист, интелигентен

Слабости: не обичате

Подходяща професия: реклама, вътрешна украса, композитор

Енергийни признаци: Ян

Здравни проблеми: краката, глезените

Повечето сблъсъци с: Овен, Козирог, Телец, Дева, Рак

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 8:38 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат



Хороскоп на Риби за 2013

Хороскопът на Риби за 2013 предсказва напредък, но бавен. Вие ще изоставите импулсивното си настроение и няма да толерирате никакви пречки по пътя. С въздействието на Сатурн, вие ще възприемате себе си като по-уверени в сравнение с миналата година. Освен това, влияния на други планетни ще провокират у вас да използвате повече енергия и ще засили вашата жизненост. Ще държите на разстояние вашите лоши навици и ще прилагате нови неща, които ще ви донесат значителна промяна в начина ви на живот. В състояние сте да установите контрол над емоциите си.

Импулси, идващи от Юпитер ще ви помогнат да се поддържате в добра форма, особено през първия месец на годината. Ще успеете да пооткриете очарованието на по-заседналия живот. Ще използвате ума си, при вземането на важно решение, без да позволите околните да ви влияят. Вие ще вземете важни решения и ще изказвате смело позициите си на публични места, без да се страхувате. Въпреки бляскавия ум, ще изпитате и разочарования, вследствие на погрешно взето решение.

Планетните влияния ще ви окуражат да се съсредоточи върху личния си потенциал и да получите желаните резултати.

През 2013, вие Риби, ще се намирате на границата между реалността и фантазията и предпочитате да мислите за света, какъвто би трябвало да бъде - изпълнен със спокойна красота, прошка и мир. Често сте готови да предложите помощта си - където някои проявяват фанатизъм, вие отговаряте с толерантност, където има нещастие, дарявате съчувствие.

Особено интуитивни сте и тази чувствителност може да ви помогне да извлечете скритата истина от личност или ситуация. За да поддържате емоционалните си граници, вие се нуждаете от съзнателни усилия, особено в личния си живот, където сте склонни да жертвате своите потребности заради по-належащите желания и чувства на другите. За да не се възползват някои безскрупулни личности от наистина състрадателната ви природа, трябва да изградите емоционален филтър, с който да отделите реалностите.

За вас е важно да разберете, че през 2013 пътят, който ще ви върне до корените ви, минава през практическото приложение на фантазиите ви. По този начин ще превърне­те слабостта си в сила и тъкмо фантазията, отдалечила ви от корените ви, ще ви възвърне хармонията с реалността.

Подходът ви към живота през 2013 ще е артистичен. Чувствителността ви позволява да се реете сред вълшебното царство на въображението - готови сте да внесете магия във всяка една ситуация.

В началото на пролетта на 2013 умът ви е толкова аналитичен, че животът ви може да се впише в една игра на шах. Вие не изпускате подробностите и никога не подценявате очевидното. Вие сте експерти в решаването на загадки; готови да прекарате много часове в упорито издирване пипнешком на най-финия отговор, но въвлечени в това, което правите, често ще загубвате перспектива. Вашата минала склонност да дискриминирате често ви кара да разделяте онова, с което трябва да бъде заедно. По този начин, въпреки че сте способни да притежавате много ясна мисъл, вие не изживявате пълно умиротворение на духа.

За вас няма средно положение през 2013. Цялото ви мислене, догадки и анализи няма да направят живота ви по-лек. Без съзнателно и упорито да се опирате на висшата си­ла, за да видите края на деня, животът ще ви носи тревоги една след друга - никога няма да бъде достатъчна подкрепата, която ще получите, за да избегнете конфронтацията. Когато се появят препятствията, всичко, кое­то трябва да правите, е да оставите ситуацията в ръцете на съдбата и да тръгнете по стъпките, разкриващи се пред вас. Но все пак съдбата си е съдба, а работата, работа. Не се превръщайте в заложници на съдбата, а вземете живота си във ваши ръце.

Вие прогресирате, приобщавайки се към духовен начин на живот. Вашият растеж се простира дотам, докъдето достигат ръцете ви. Докато ръката на вашето минало все още държи самоналожените ви ограничения, ръката на бъдещето ви се е хванала за по-висши алтернативи. Единствено неуспехите ви, които трябва да изчистите напълно, ви пречат да завършите преминаването в състояние на висше съзнание. Все пак вие достигате позицията в края на пролетта на 2013, откъдето го виждате и докосвате.

Вие ще сте склонни да разпределяте времето си толкова рутинно, с толкова правила и задължения, че животът ви става изцяло предсказуем. След като веднъж сте създали подобна структура, вие всъщност вече не искате нещата да се развиват така. Но когато започнат да се случват определени събития, които могат да ви заведат в една интересна посока, вие пак ги вкарвате в ежеднев­ната рутина. За вас е много по-добре да поемате по един различен, по-живописен път, но за да сторите това трябва да започнете да живеете по-съзнателно през 2013.

Вие често имате проблеми с обсебеността - да бъдете упорити, а това не е във ваш интерес. Или в своите умове вие може да имате едно обсебващо качество, което ви кара да продължите да анализирате една ситуация, но не успявате да намерите решение и да постигнете спокойствие. Понякога внезапно проблемът или страстта изчезват. Вашият най-добър изход е да не анализирате защо, а просто да осъзнаете, че проблемът е изчезнал и съзнателно да изразите чувствата си на благодарност. Вие трябва да приемете даровете, а не да анализирате.

В резултат на миналите животи, когато сте работили за постигане на ред, вие сте родени с чувство, че винаги трябва да знаете отговорите. Затова в началото на лятото на 2013 непрекъснато търсите начини да поддържате и да възстановявате реда ­едновременно за себе си и за другите. Когато сте изправени пред проблем, започвате да се напрягате, за да намерите отговора - тогава ситуацията се влошава, а вашето безпокойство се усилва. Може да ви отнеме дни да преодолеете чувството си на неадекватност, че не сте могли да намерите правилния отговор. Впрочем, вие наистина можете да стигнете до отговорите, но само когато разберете, сами за себе си, че не ги знаете.

Ще трябва да предадете проблема в ръцете на по-висшата сила и да бъдете отворени за проникновенията, които идват чрез интуитивния, а не чрез аналитичния процес. Тогава верните отговори наистина идват под формата на проникновение или чрез общо чувство за благополучие в дадена ситуация.

За вас предизвикателството през 2013 ще бъде да се концентрирате върху любовта, да позволите да се сбъдне всяка възможна представа, като приемате обич, без да се опитвате да диктувате посоката на нещата. Ако вие изцяло повярвате в любовта и просто й позволите да съществува, резултатите ще са впечатляващи.

Лошото при вас Риби е, че до такава степен сте свикнали да живеете, водени от склонността си да анализирате, че не можете да си позволите да бъдете емоционално отворени - това е непозната територия за вас. Част от вас иска да бъдете въвлечени в нови отношения с любимия човек, но вие често попадате в капана на страха от неизвестното. Емоциите могат да бъдат източник на неопределена енергия и да ви отпращат в непредсказуеми посоки. Емоциите ви се струват безсмислени и подаването на тези вълни ще ви отведе отвъд границите на логическите обяснения.

През лятото на 2013 ще ви се налага силно да се идентифицирате с работата или службата, която изпълнявате. Вие се потапяте в работа и не можете да отделяте себе си от нея. Онова, което започва като забелязване на още един детайл, преди да се изостави дадена работа, скоро се превръща в синдром на работохолизъм. Макар, че вашата работа ви поробва, вие няма да приемате, че сте обсебени, а просто смятате, че правите каквото трябва. Необходимо е да спрете да се идентифицирате с вашата работа и тогава ще можете наистина да я свършите, без да губите част от себе си. Дори и ако не прекарвате много часове на работното място, вие ще отделяте много време в тревоги за нея. И в двата случая, тя е централен проблем, който стои над всичко във вашия живот.

В края на лятото на 2013 ще изпадате в по-висши състояния на съзнанието, до които дори не сте се опитвали да стигнете. След като веднъж сте изпитали това, вие винаги ще искате да го почувствате отново. Може да прекарате часове в медитация, да практикувате различни духовни техники и дори напълно да се изолирате, за да постигнете това състояние. Но когато се опитате да насилвате нещата, вие всъщност сами си пречите. Идеята е да се отпуснете и да приемете, че това състояние е естествено за вас.

Риби, през 2013 трябва да преодолеете своя кармичен страх от факта, че живеете в един покварен свят.

Вие сте неспокойни, стеснителни и твърде саможиви не обичате непознатото обкръжение. Имате нужда от усамотяване, за да презаредите вашите емоционални батерии. Обичате да работите в уединение и често живеете във въображаем свят. Имате активно подсъзнание и може да се засегнете от въображаеми обиди.

Чувствате неадекватност и несигурност в края на лятото на 2013, но тези чувства ви карат да бъдете двойно по-усърдни във всичко, което правите; това може да доведе до големи постижения. Вие сте много горди със семейния си произход, обичате антиките и имате успех в работата със земя и имущество. Отрицателните аспекти могат да доведат до проблеми с храносмилането, дължащи се на крайната тревожност и емоционалност. Духовният начин на мислене може да ви помогне да преодолеете много от тези ограничаващи чувства.

Опасявате се от старостта, имате много отговорности, свързани с вашия дом; това може дори да включва грижа за по-възрастни роднини. Въпреки, че изглеждате независими, вие се страхувате да напуснете вашите родители; все пак ще бъдете по-щастливи, ако сте далече от родното си място.

Да се превърнете в жертва е най-опасният ви потенциален капан през есента на 2013, независимо дали сте засегнати от пристрастно или измамно поведение. Копнежът да избягате от обикновеното е толкова силен, че е изключително важно да откриете отдушник за тегобите на всекидневието. Медитацията, особено практиките, залагащи на движение, могат да ви въздействат благотворно.

Проблемът за вас е слабата ви връзка със земята, т.е. с принципа на здравата, плодотворна, първоначална личностна основа. Освен това ви липсва както здрав оптимизъм, така и реализъм. Вие не стоите твърдо на земята, а търсите убежище в света на фантазиите, които не ви удовлетворяват.


Здраве на зодия Риби през 2013 година

Меланхолията и умствените разстройства са характерни за Риби. Тъй като хипоталамусът участва в асоциативните мисловни процеси и развитието на възгледите, пазете се от проблеми с органите на осезанието, включително кожата, или от налягане върху мозъка, породено от синусните кухини, контузии или черепни фрактури. Проблемите, свързани с ходилата, са подуване на палеца, измръзване, влажност. При вас те протичат с остри болки и са с потенциал да затруднят ходенето и стойката.

Осъзнавайки своята свръхчувствителност, трябва много внимателно да дозирате и избирате лекарствата си. Ходилата ви влияят върху цялото тяло, затова носете удобни и здрави обувки. Понякога сте привлечени, а често и обсебени от болката на някое животно или човек. Не губете надежда и не се предавайте.


Кариера на зодия Риби през 2013

Ако планирате да започнете собствен бизнес през 2013 година е момента. Близки и роднини ще ви помогнат, за да организирате дейността си. Вие добре се справяте с услугите и с инженерните специалност. Обичате да изобретявате и да майсторите. От вас стават и добри психолози. В тези области ще намерите добра реализация през 2013.


Финанси на зодия Риби през 2013

Екстравагантност е вашето мото. Но през тази година ще можете да направите добър баланс между приходите и разходите. Внимавайте да не пренасяте финансовите неразбории, които имахте през изминалата година. 2013 ще бъде добра финансова година за вас.


Пътуване на Риби през 2013

Пътуването на Рибите през 2013 ще бъде свързано с една топла държава, от това имате нужда, нали? Топлината ще ви зареди с нови идеи за работата ви. Отдайте се максимално на приятното прекарване, което ви носи пътешествието до екзотичната държава.

Печеливши числа: 17,21,37

Камък: Аквамарин

Щастлив цвят: черно, зелено,бяло

Планета: Юпитер

Най-съвместим с: Рак, Скорпион, Телец, Близнаци, Козирог

Специални качества: винаги иска нещо ново да се случи

Слабости: искат другите да ги ценят

Подходящ поле за изява: в сферата на медицина

Енергийни признаци: Ин

Здравословни проблеми: краката, ръцете, черния дроб, лимфната система

Повече сблъсъци с: Овен, Лъв, Стрелец, Везни

---------------------------
evropea.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov