НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 10:21 pm Вижте мненията без отговор
Честотата на Земята и мозъка на човека
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 20, 2012 9:46 pm
МнениеЗаглавие : Честотата на Земята и мозъка на човека
Отговорете с цитат

От 1986 г. насам учените наблюдават повишаване вибрационните честоти на околния ни свят, достигащи пика си през 2012 г. Предполага се, че към този момент, честотата ще се повиси от 7 Хц до 40. За да оцелее в новите условия и да е адекватен, според учените, човекът трябва да научи мозъка си да работи на тези по-високи честоти.



Днес повечето деца се раждат с висока честота на епифизната жлеза – това са деца на новата цивилизация. Те осъзнато действат във фините светове, които за обикновения човек просто не са достъпни. Макар, от гледна точка на медицината, такава висока честота на мозъка е признак за шизофрения.

От 80-те години насам раждането на деца-индиго на Земята се увеличава и днес родените практически са на 100 % индиго. При това различни източници твърдят, че повечето се раждат с малка церебрална дисфункция. При тях практически няма алфа-ритъм – нискочестотния ритъм на мозъка, и от раждането си са на по-високи честоти.

Съществува понятието „честота на Шуман” – това е електромагнитната честота на Земята. Една от основните честоти е равна на 7,8 Хц, и което е интересно, тя съвпада точно с честотата на алфа-ритъма на човешкия мозък (човекът и природата са единни).

Алфа ритъмът (от 8-13 Хц) се получава за кратко, ако лежите със затворени очи в отпуснато състояние (полудрямка).

Това изследване е заинтересувало НАСА и е разработен прибор, излъчващ честотите 7,8 Хц за хармонизиране и успокояване на мозъка. Приборът се използва на първо място в космонавтиката, за тези от тях, които са били дълго време далеч от Земята. Следствие на това, че мозъкът на космонавта не чувства резонансната честота на Земята, при него се появява глаболие, разсеяност, главозамайване и др. симптоми на т.нар. космическа болест.

Работата е там, че честотата на Шуман нараства и днес вече е стигнала до 14-15 Хц, които съответстват на бета-ритъмът на мозъка, на съзнателната дейност. Това е причината повечето хора да се оплакват от главозамайване – мозъкът е принуден да работи на постоянно увеличаващи се честоти.



При постоянно увеличение на честотите мозъкът ще стигне до 30 Хц и повече, до малко изученият гама-ритъм, който отговаря за вдъхновението и творчеството. Честотата на вибрациите на мозъка при 50 Хц дзен-будистите наричат просветление.

За неподготвения човешки мозък, да се постигнат и още повече задържат тези високи честоти е невъзможно. Ако в обичайният свят настройката е към алфа и бета ритмите е нормално, то гама ритъмът е възприемане вече на фини светове.

Като повишава честотата си, Земята кара мозъците ни да излязат от състоянието на сън и да работят по-осъзнато. Когато е в състояние на осъзнат сън, мозъкът ни работи на вибрациите на по-високите честоти. Ако човек може да контролира съня си, то няма да се страхува от „края на света”, с който плаши жълтата преса.

И още нещо – увеличените честоти на пулсация при Земята, водят до ускоряване на процесите вътре в нея, което може да предизвика глобални катаклизми в природата.

Не ни остава друго, освен да развиваме структурата на тялото и съзнанието си, тъй като структурния човек придобива способността да се ориентира във всеки свят и да приема всяка енергия (ето ви го и прехода на друго ниво). Най-добрият вариант е да не се поддавате на паника, а да използвате новото време за собствената си еволюция.

Всеки от нас ще изпитва прехода по своему. Всеки от нас живее в малкия си свят - това, което виждаме ние, не винаги виждат и другите.


Превод: Анита
Източници: xperehod.ru
yosif.net

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov