НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 3:42 pm Вижте мненията без отговор
Прогнозата на Джуал Кхул за Януари - 2012
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 23, 2012 7:29 pm
МнениеЗаглавие : Прогнозата на Джуал Кхул за Януари - 2012
Отговорете с цитат

И така нека започнем с (тълкуванието)1-1 (отнася се до 1-ви януари) и 1-2 (2-ри януари), които означават мечтайте смело. Основно, тук имаме комбинация от няколко неща, които се случват през първите два дена от Новата Година. Това ще обедини вашите предишни идеи около темата за пари. Но тук не става въпрос за харченето им по празниците или подобни неща, а за много значителна експанзия на сърцето и ума.



Разбира се, тук имаме и духовната и психична енергия, която ще се разширява вътре у всеки от нас на планетата и всичко (наоколо). Така, че вие можете да говорите на своите кристали, на растенията си и на каквото си поискате друго. Първоначално това може да предизвика смут и страх у тези, които не са подготвени за него1 и които гледат на тоя процес като на не-нормално, вместо като на пара-нормално явление.

Сред светлинните работници виждам доста бунтуващи се хора, които търсят информация, така че те да се чувстват удобно да говорят за това. И те ще искат да купуват книги за това и дориQ и още, което е добре. (В случая - бел.ред) Вашето духовно и шаманско обучение или това в окултната наука, ще ви бъде доста полезно. Така че през първите 2 дена вие можете да пуснете в действие някой ваш позитивен проект.

Нека да предположим, че си мечтаете да сте в една библиотека, която съдържа само книги за духовни учения или, че сте в изцелителен център, където се съдържат всички хубави неща и може би сте директор на този център, или един от помощниците там. Вие можете да се заемете с интегрираща или холистична медицина - интегративната е на следващия реалм/етап. Ако ще изучавате неща свързани с изцелителната медицина, вие ще пожелаете и да можете да общувате с професионални доктори-алопати или пък ще имате повече шансове за практикуване на алопатична медицина, тази, която взема в предвид и личността на пациента.

Ще идва и повече енергия за този вид занимание. Основното за тези два дена е да мечтаете смело. Ние предлагаме учение, наречено "Мечтайте смело и проявявайте на едро" в нашия уеб сайт, което може да ви заинтересува, по време на тези два дена. Така, че когато голяма част от хората на планетата ще чувстват как финансовите структури се сриват, вие можете да останете гъвкави и с творчески фокус, и да се справите добре тази година, ако имате правилната основа, която е духовния прогрес.

И така на 1-7 и 1-8-ми Меркурий навлиза в Козирог. Сега Меркурий...има няколко планети Меркурий, Нептун и Венера, които привличат вниманието ми, но факта, че Меркурий, планетата на ума, комуникациите и мисловния процес, която минава в Козирог значи, че това ще ви донесе голямо количество решителност. Към каквото си насочите вниманието, то ще се проявява. Така, че напишете всички подробности от вашата смела мечта и дръжте ума си добре фокусиран към нея, така, че да имате хубав, продуктивен цикъл.

Това е също така период, през който ще искаме да знаем фактите, вместо измислиците, особено до 1-27-ми, когато Меркурий навлиза във Водолей. Вие ще станете свидетели как в медиите ще се спори относно фактите. По отношение на споровете за факти в личните връзки, вие разполагате с духовната енергия да се издигнете над това. Не позволявайте на личността да се въвлече в тези дребнави неща, особено в конфликтите. Старайте се да ги сведете до минимум.

А сега ще се занимаем с Пълната Луна на 1-8 и 1-9 в Рак и ще проведем семинар наречен "Резолюции", така че да настроим енергията си за годината на Дракона във водния елемент и към духовния фокус на годината. Вашите резолюции ще бъдат по-духовни, няма да бъдат толкова светски. Това всъщност е най-доброто време да започнете годината с мечтаене. Всички телесеминари и VIP обаждания ще започнат от 10 часа сутринта (Pacific Time, Los Angeles, CA, USA), ще бъдем последователни и разбира се, семинарите ще бъдат записани, и транскрибирани, така че да имате от всички опции.

Точно в този ден (1-8 или 1-9) вашите емоции ще бъдат особено водещи за изпълнението на резолюциите ви. Независимо дали ще изпитвате много радост, голямо количество страст, много сърдечна дейност, просто вълнение или решителност, емоциите ви ще бъдат тези, които ще определеят до каква степен ще изпълните резолюциите си. През този телесеминар, ние ще прегледаме някои идеи и ще призовем и емоционалните енергии.

И така това ни води до 1-13, когато Венера навлиза в Риби. Тук, отново, Рибите предизвикват психичната енергия и това вече е обсъдено. Венера, ще създаде много от енергията на любовта и близостта, но ще бъде също толкова важно да седите заземен и рационален по отношение на своите идеали. Хората, които се отдават на грандиозно мислене, или на фантазиите си ще имат голямо поле за изява.



На 1-13, ще проведем VIP, озаглавен "Призоваването на Изобилието". Енергията е идеална за него. След това, 1-14 и 1-15-ти ще бъде един много фокусиран уикенд. Това е идеалното време да се подредят и сортират касови бележки и фактури, да си платите данъците и да се организирате по някакъв начин, дори и ако трябва да организирате всички гайчици и болтове в гаража си.

Някои от вас могат да решат да карат ски, но и това е добре, защото ще ви бъде нужен голям фокус на вниманието. Отново, през това време ще има далеч по-малко инциденти или подобен род произшествия. И така стигаме до 1-16-ти, денят на Мартин Лутър Кинг Младши, когато Луната навлиза в изцеляващия Скорпион. Тогава ние ще проведем един VIP обаждане на този ден, наречено ‘Ясновидците’ в негова, но също и ваша чест, защото и ви сте ясновидци. Това се пада понеделник, а започващата седмица ще бъде наситена с предизвикателства.

Тя няма да може да ви осигури достатъчно гъвкавост, но вървейки по духовната пътека трябва да се да се научим да се огъваме като тръстиката, за да не се прекършим като дървото. Но в медиите могат да се наблюдават някои интересни събития. През този период са характерни и полувинчатите работи и може да ви се наложи да преправяте или да правите някоя дейност по няколко пъти, работейки по-дълго време, докато я направите, както трябва.

Бъдете особено внимателни във вторник, сряда и четвъртък, точно в дните след юбилея на Мартин Лутър Кинг, защото тогава са най-вероятните дни за грешки. Препоръчително е данъчните работници да си вземат почивен дни или пък да се занимават с по-леки задачи. На 1-20, слънцето навлиза във Водолей, а Луната в Козирог.

Водолеят е един хуманитарен знак и ние се приближваме до края на зодиакалното колело, което оповестява началото на китайската Нова Година. Всъщност официалната Нова Година е на следващия ден, но следващата Нова Луна ще бъде Тибетски Лосар (Tibetan Losar). Нейната символика е близо до тази на китайската Нова Година, така че те понякога са паралелни и същевременно различни в други отношения.

След това на 1-23, ние ще проведем телесеминар, наречен "Годината на Дракона". Отново да споменем, че това е водния елемент на дракона, така че огъня обединен с водата се явява под формата на пара. Парата тласка събитията напред, а понякога създава доста сила. Други го тълкуват като охлаждане на огъня. Вие сами си изберете какво бихте искали да преживеете от тази комбинация.

Марс става ретрограден по-късно през същия ден, на тази Нова Луна и ще бъде такъв до 14-ти Април. Марс, мъжката планета на войната, който става ретрограден в Дева, (знака на детайлите), ще накара световните лидери да решат, че това е подходящо време за конфликти или нападение над други страни или хора. Бъдете нащрек за събития, които да се случват около тази дата и аз му давам 1-2 дена за развой.

Тази енергия ще въздейства трудно за някои хора, особено върху тези с изострено чувство за контрол и това ще трае около 3 месеца. И така, на 1-25-ти, Нептун, мечтателната планета, и Луната навлизат в Риби - водните медиуми и мечтатели. Това е времето, когато мечтателите могат да се изгубят в своите мечти и фантазии отвъд нормалните граници. Ако сте един от тези типове и ако конфигурацията ви позволява това, използвайте въображението си така, че то да проработи за вас. Напишете книга, която да бъде творческа и да ви донесе нещо за в бъдеще или се обградете със заземени и практични хора, които да ви подкрепят.

Това е чудесно време за продуктивна медитация. След това, на 1-27-ми, Меркурий навлиза във Водолей, след което Луната влиза в Овен. По това време се очакват разгорещени дебати, които са с много страст, особено когато хората изразяват мненията си. Могат и да се наблюдават някои странни ефекти в медиите, особено към Декември, който ще бъде интересен период. Медиите, социалните медии, комуникациите, сателитите и подобни средства ще работят/действат странно.

Също така виждам и изисквания за реформи или пък някоя от тези Марсови енергии ще се задейства, за да сложи нещата в ред. Ще бъде интересно. Това е време, когато трябва да бъдете много добър слушател, особено, когато хората най-накрая изразяват съкровените си мисли, нещо което не са правили по-рано. Затова не трябва да се съгласявате или противопоставяте, само слушайте. И тогава самите вие можете да изразите свои неща(идеи) дори и това да стане само на хартия, или чрез фейсбук, каквото си решите.

Ще бъде живо и забавно. Това ме води до 1-29-ти, Луната ще навлезе в Телец по-късно през нощта. Това са благоприятни енергии, които ще доведат до други енергии, които ще донесат по-голяма стабилност към предишните (енергии). Следват 1-30-ти и 1-31-ви, отново дни на продуктивни енергии за плащане на данъци и организиране на бита, а също така и хармонизиращи за емоции, което ги прави добри за семейно излизане навън или на кино или пък уютна вечер вкъщи сред домашно приготвена храна. Те (енергиите) са добри за емоциите.


Следва ....

Превод: Нина Гаврилова
Източник: terrinewlon.com



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov