НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:18 am Вижте мненията без отговор
Новини от Бенджамин Фулфорд - говорител на "Белия Драко
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Мар 14, 2012 7:20 pm
МнениеЗаглавие : Новини от Бенджамин Фулфорд - говорител на "Белия Драко
Отговорете с цитат

Бенджамин Фулфорд дава обзор на актуалната политическа ситуация в света – 12 март 2012 г.

Бенджамин Фулфорд, бивш главен редактор на азиатското списание “Форбс” и говорител на Обществото “Белият Дракон” (White Dragon Society), което се застъпва за мир, свобода, благосъстояние за всички хора, опазване на околната среда и нови енергийни технологии, дава в своя блог кратък обзор на актуалните събития в света, които протичат зад завесата на новините, съобщавани по световните медии...

Ето актуалното съобщение от блога от 12 март 2012 г.:

Финансовата война, която се води интензивно най-малкото от 2001 г., може би скоро ще свърши. Тази седмица от три страни се предприемат усилия да склонят луциферианския Кабал към промени.

Първо, китайското правителство обяви намерението си да инсталира масово по целия свят соларни и вятърни системи по покривите, за да освободи човечеството от енергийните доставчици, контролирани от Кабала.

Второ, централните банки, контролирани от Кабала, се призовават да изпълнят нарушените обещания и да върнат финансовите инструменти, които са обезпечени със злато, откраднато от жертвите на Холокоста по време на Втората световна война.

Третата стъпка още се държи в тайна, но по същество тя включва обещанието за стартиране на революция отдолу в страните, където владее Кабалът, като Италия, Франция, Германия, Великобритания и САЩ, ако те не прекратят техните непрестанни желания за водене на войни.

Арестуването на Бил Гейтс, съобщението на един италиански вестник, че папата ще се оттегли от поста си и присъствието на американски маршали, които придружават функционери на Кабала като Тимоти Гайтнер, показват, че се оказва много малка съпротива, ако изобщо се оказва.

Последната седмица китайска делегация се срещна с представители на обществото “Белият дракон” в Токио. При срещата бе постигнато неофициално споразумение, при което китайската страна се съгласи да осигури промишлените системи и финансовите средства за енергийни технологии от нов вид.

Като начало се осигурява комбинация от революционна вятърна турбина и соларен панел за монтиране върху покрива и без предварително плащане да се раздаде на домакинства и предприятия по целия свят.

Домакинствата ще плащат още 5 години сумите, които трябва да плащат сега за техните сметки за енергия. След това те ще станат енергийно автономни. Това е конкретен и реалистичен път, да се даде време на енергийните картели, които се базират на нефтената и атомната енергия, да усвоят нови сфери на дейност.

Други “свободни енергийни технологии” (предполага се, че такива съществуват) могат да се използват вместо тези уреди, но само след тестове за безопасност. Инсталирането на тези уреди ще се извършва на етапи, така че съществуващите енергийни концерни да имат достатъчно време да усвоят нови сфери на дейност.

Тойота започна вече атака срещу нефтената промишленост, като произвежда автомобили с разход по-малък от 1 литър гориво на 100 км. Автомобилите сега са на пазара.

В друг, по-директен ход Кабалът на банкерите се призовава да предостави 15 милиарда долара за приключване на войните, бедността, разрушаването на света и за освобождаване на човечеството от наемния труд и болестите. Това ще включи специална операция, за която в момента можем да кажем само, че нацистите Одеса/Буш се призовават да върнат златото, откраднато от жертвите на Холокоста. Единствената друга забележка за тази маневра касае жителите на Рим: “Внимавайте за идеите от март” (15 март).



На 13 март в Интернет ще се появи предизвестие на хакерската група “Анонимните”, на гностичната група Илюминати и на обществото “Белият дракон”. Ако това предизвестие не се появи, според изявленията на Анонимните и на Гностиците ще има революция.

На 20 март всички западни посолства в Токио ще бъдат затворени, под предлог, че искат да празнуват пролетното равноденствие. Ако това затваряне на посолствата става в подготовка на масова терористична атака срещу Токио, ще има непредвидими последици за властващите олигарси и техните семейства.

Освен това гностичните агенти вече инсталираха ядрени взривове както в Ерусалим, така и в Рим, така че двата града ще изчезнат завинаги от лицето на земята, ако бъде нападнат Токио. Ние съветваме всички граждани на тези два града веднага да избягат, ако Токио бъде засегнат от терористичен удар на Рим.

Японските и китайските военни завършиха тяхната подготовка да потопят Ла Палма в океана и да предизвикат цунами с височина 100 метра, което ще засегне американския бряг и южна Европа като ответен удар за планираната атака срещу Токио. Светът няма повече да търпи римския терор. Рим трябва да се отрече от Сатаната и Ватиканът трябва да се прочисти от всички сатанисти. Това условие не подлежи на дискусия.

Други новини: Информатор е предоставил на Фулфорд още подробности за манипулацията на японската политическа система от банкерския Кабал. Юкио Хатояма - сатанистки агент, свободен зидар и бивш министър-председател на Япония, е бил подкупен от банкерите с обещанието, че неговият син ще бъде обявен за “пръв министър-председател на световното правителство”. Източникът на тази информация е приятел на жената на Хатояма.

Хатояма, Банри Каеда и Сейжи Маехара се намират сред най-високите агенти на сатанистката ложа П-2 в сегашното правителство на Демократичната партия на Япония. Източникът потвърди също така, че бившият министър-председател Наото Кан е севернокорейски агент на сатанистката ложа П-2. Политическият манипулатор Ичиро Озава се опита да смени позицията си и да се присъедини към “китайците”, но в действителност действаше като агент на Рокфелер, който се опита да се внедри в азиатските тайни общества.

Японското списание Kami no Bakudan (Книжна бомба) съобщи в последното си издание, че настоящият премиер Йошихико Нода е част от хомосексуална мрежа от агенти, която има връзки с основателя на Панасоник Коносуке Мацушита, както и с международната хомосексуална мрежа на CIA с център в университета Джорджатаун. Всеки правителствен служител по света, който е завършил в този университет, вероятно е член на тази мрежа. Доколкото знаем обаче, тази мрежа поддържа обществото “Белият дракон” и неговите цели за прекратяване на бедността, войните и разрушаването на околната среда.

Искаме да помолим тази мрежа да направи всичко за разкриването на останалите сатанистки агенти, които все още работят за поробването на Япония, за да осъществят плановете си за фашистко световно правителство. На тях са им известни специфичните агенти, които са извършили тези предателски акции и те всички трябва да бъдат арестувани тази седмица.

Първата годишнина от цунамито и ядрената атака от 11 март 2011 дойде и японските медии съобщиха подробно за събитията, но при това се постараха да избегнат да характеризират катастрофата като природно бедствие. Това е ясен знак, че медийните магнати все още страхливо изчакват да видят кой ще спечели финансовата война.

Те трябва да разберат, че Сатаната вече е напуснал тази Вселена. Човечеството най-после ще бъде свободно.


Източник: benjaminfulford.net
politaia.org

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov