НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 6:43 am Вижте мненията без отговор
През бариерите на Ню Ейдж религията към Възнесението-1 и 2
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Мар 19, 2012 3:50 pm
МнениеЗаглавие : През бариерите на Ню Ейдж религията към Възнесението-1 и 2
Отговорете с цитат

Настъпи времето, когато ще бъдат активирани всички Храмови Кристали до един. Готови ли сте за това?! Само една малка част в рамките на 3% от човечеството са готови да посрещнат в истинския смисъл на думата лазурния рубинен блясък на Главния Водещ Земен Кристал, както и Божествения Кристал. С тях приключва цикъла за отварянето на Портала на Времето, през който ще преминете за да влезете в активния процес като Съ-творци на Златния Век.

Рубиненият Огнен Кристал ще хармонизира в единна компонента енергиите на всички останали и активирани вече Кристали на вашата планета. Той ще затвърди активирането на функциите на вашето Третото Око/епифизната жлеза със силициевите кристали в нея, като ще даде възможност за установяване на тотална телепатична връзка с всички и всичко около вас; ще активира Сърдечната чакра до висотата на тоновете и обертоновете от Втората Небесна Октава на Живота като ще даде възможноста да се влее изцяло животворната Небесна Женска Енергия в обемащото нейно тантрично изражение; ще увеличи капацитета на вашия Жизнен Поток повишавайки мотивацията за вашето духовно развитие като ще привлече към себе си изобилието от всички нива.


Рубиненият Огнен Кристал

Рубиненият Огнен Кристал ще ви даде огромна защита срещу попълзновенията на всяка една негативна енергия насочена към вас и планетата ви; той ще изчисти фините полета на алфа ритъма във вашите мозъчни вибрационни структури и сънищата ви ще бъдат стимулирани към позитивните проявления от невидимите сфери и измерения; така вашата епифизна жлеза ще започне да улавя изключително точно всички събития в детайлен план във всеки един миг от фините планове.

Рубиненият Огнен Кристал ще активира неимоверно много струните на Радостта; така ще бъде дадена възможността да се трансформира/преобразува всеки пакет от негативна енергия в позитивна, насърчавайки проявлението на Любовта в Сърдечната Чакра. Той ще стимулира към промяна на вътрешния ви духовен потенциал в скритите и подтиснати духовни нива на съзнанието ви; така ще бъде насърчено и стимулирано вашето личностово духовно израстване и развитие.

Чрез своите уникални характеристики Рубиненият Огнен Кристал ще даде изключителен достъп до областта на ретроспективните полета от миналите ви животи и ще ви даде възможността да се докосвате до тайните им по всяко удобно за вас време. Така чрез характерните за него проявления ще бъдат активирани и насърчавани всичките онези вибрационни излъчвания, които ще доведат до хомогенността на Единството на Народите, съчетани с повсеместния блясък от Светлина на Обединяващата Аурична Дъга.

Рубиненият Огнен Кристал с активирането на фините кристални структури на вашата епифизна жлеза ще помогне за преобразуването на Въглерод-12 в телата ви във Въглерод-7; така ще се даде възможността на вашите плътни триизмерни тела и тяхното ДНК да бъдат по-бързо и активно прекодирани в новата им форма на Кристални. Под въздействието на Рубиненият Огнен Кристал основата на Кодът на вашите плътни физически тела 666, приеман на планетата ви и като сатанински, защото е проявление от плътната материя, ще бъде окончателно сменен с Кодът на Новото Измерение в Златния Век 999, в световете на което ще пребивавате за в бъдеще.

Кодът 666 е характерен единствено за човешките същества, защото е носител на Въглерод-12, който е съставен от 6 протона, 6 електрона и 6 неутрона = 666/9. Вълшебството на новият код на вашите тела 999 се крие в неговите съставни елементи - 6 електрона, 6 протона и 1 неутрон=13.

Това е вибрационната структура на ефирните ектоплазмени полета на Светлинните Кодове и Елементи, които по принцип могат да бъдат забелязани като частично проявление около вашите глави под формата на ореоли. Според прогресията на сакралната геометрия свързана с Небесните Октави съотнесени към вашите чакрични полета Кодът 999 се равнява по вирационно звучене на 13 чакра от Втората Небесна Октава със златисто бял цвят, обхващащ всички съществуващи цветове; нейното активиране ще ви даде достъп до науките свързани с нумерологията, вибрациите и честота на всички цветове в плановете на тяхната мнозоизмерност - едни от бъдещите основни течения в преобразуването на вашите науки. Ще започнете да възприемате нюансите на всичко невидимо като видимо.

Маякът на всички Храмови Кристали, който обединява целия им пакет в единство. Това е универсалният Кристал на Божието Познание, съчетал всички компоненти на земната матрица. Той ще ви даде реалната възможност да се настроите изцяло към всяка една от новите вибрационни структури, засягащи окончателното завършване на процеса към Възнесението.

Кристалът на Божието Познание е последното стъпало към действителното Възнасяне и преминаване в 5-то измерение. Неговият блясък ще ви озари открай до край със Светлината на Познанието и ще ви разкрие всички онези съкровени истини за живота и Вселената, в която се намирате, и които са били старателно скривани от вас толкова дълги хилядолетия.

Кристалът на Божието Познание е основния ключ към отварянето на Звездния Портал за преминаване между по-висшите измерения. Той ще открие възможността за пътуване/пренасяне в Измеренията на Времето из цялото Вселенско пространство. Така вие ще напуснете завинаги световете на илюзията в 3D, както и по-нисшите октавови измерения на 4D, където ви очакват в прикритие драконианските същности за да ви оставят там във вечно пълно робство.

Това обаче не се отнася за цялото човечество...за съжаление.


3. Блокажите към Възнесението

Повечето индивиди от човешкото съсловие не са готови да прехвълят границите на собственото си измерение и да се настроят на вълните на Новото Време - това е нерадостна новина. 97% от човечеството все още продължава да живее в капана на драконианското племе, пленено в своите умствени ограничения и пагубни желания. Те представляват симулация и манипулация на одухотворен човек; и се причисляват към животинско-подобна групова душа, която съществува, еволюира и се инкарнира колективно вместо индивидуално. Докато всеки човек с Душа има относително уникална и стройно изградена Антахкарана, оформена от личностното осъзнаване, опит и есенция свързани изцяло с Божествената Монада - искрица от Божествената субстанция.

Симулативните индивидуални същности се потапят все по-дълбоко и дълбоко в илюзиите, наложени съвсем тенденциозно от драконианското племе под лъжливата и изкуствена светлина на Ню Ейдж прожектора, който е най-солидната платформа за установяването на Новата Световна Религия в Новия Световен Ред. 97% от човешките индивиди вече са предани нейни служители, потопили се в забравата на заблудата им. 66% от земните жители са пленници на евтината и пошла романтика, скрита под булото на духовни псевдо-науки, които най-изкустно биват използвани за блокирането на процесите в Издигането към Възнесението.

Основните 31% от 97% са просто онези заблудени псевдо-духовни имитатори, които са основната прослойка на Ню Ейдж Религията и нейни главни представители и последователи; които вече са наложили новите псевдо-модели на Ню-Ейдж Религията, която ще потопи в тотално робство останалите 66% симулативни индивидуални същности. Преставителите на Новата Религия просто се опитват да се събудят, но...излизат от една илюзия и влизат директно в матрицата на другата, още по-голямата Илюзия. Те почти са били стъпили на прага за сдобиване с възможността да сключат връзка с Душата в Антахкаричната верига на Монадичната Сфера, но...са били умело и изкусно примамени и заблудени от драконианското племе, поради което са поели в невярната посока на псевдо-духовността, активираща се в полетата на силно ескалиращите емоционални структури в първите три плана на 4 D. Те са будни, но...не са осъзнати. Има много голяма разлика между осъзнатостта на 3% духовни Личности и 31% Ню ЕЙдж индивидите.

Останалите 66% са хора без души - напълно неосъзнати индивиди; т.е те нямат връзка с Душата си. Те са част от колективното съзнание на отделни елементи от сферичната душа в нисшия астрал, Нарака/Домът на Мрака или още по точно казано Ада. Тук, малки Ангелоподобни мои, ще припомня само част от посланието на Селена Суварна-Вишудха (Ярослава Велесова) с Махаватар Бабаджи:

"Първата Низша Октава, наричана Нарака или Домът на Мрака/Тъмнината, а още по-точно и ясно казано Ада, е свързана с вътрешния и външен израз на човека като духовно изражение от по-нисш ранг. Тя се намира в най-долната част на физическото му тяло като започва и се месторазполага под първият тон (нота), на Втората Октава. Тя е Низхождаща Октава, в която пребивават невежите и напълно заслепени хора, живеещи предимно в бездната от черни мъки, жестоки и тежки страдания от всякакво естество, породени от неразбирането на Живота."

А иначе казано водещите 66% се проявяват в най-нисшите вибрационни структури на анти-чакричните полета; т.е. те са симулация и манипулация на одухотворен човек, но не са нищо подобно - те са от животинско-подобна групова душа, която съществува, еволюира и се инкарнира колективно вместо индивидуално. А животинско-подобната душа се намира в Първата Нисша Октава на анти-чакричните полета.

Докато всеки човек с Душа има относително уникална енергия изградена цялостно в полетата и нивата на Антахкаричната верига и оформена от личностното съзнание, опит и есенция свързани изцяло с най-висшата Монадична структура, т.е. с Духа - искрицата от Божествената субстанция. 3% от Личности пребиваващи в Осъзнатите сферични структури са именно техни представители.

Но скъпи Богоподобни, не могат да бъдат отменени по никакъв начин цикличните космични процеси. Тече Великото преображение и преподреждане на Вселената Небадон и Земята пътува към центъра на Галактиката. Така, че е наложително колкото е възможно повече хора от човешкото съсловие да се приобщят към потока от светли души за да се увеличи светлинния коефициент на Майката-Земя. Наложително е да се събуди не само Мер-Ка-Ба, но и всички останали тела за окончателното Извисяване в полетата на по-висшите измерения. Но 97% от вас дори не са постигнала тази триизмерна фаза на активация; повечето от това процентно съотношение все още спят дълбоко в своя летаргичен сън...

Богоподобни мои, за да активирате тризмерната полярност на земната Мер-Ка-Ба трябва да изчистите и активирате първо, вашите анти-чакри от нисшите вибрационни конструкции, структурите и чакрите от Първата Възходяща Небесна Октава. Така, ще влезете във вибрацията на Звездата на Душата. Тогава вече Мер-ка-ба ще е събудена и действаща. Но...нещата не свършват до тук. Мер-Ка-Ба се задейства тук, в триизмерната пространствена реалност за прехвърлянето на плътното човешкото тяло в нисшите измерения на 4D. Но...за да достигнете до прехвърлянето ви в 5D трябва да сте овладели трите равнища на Кристалните Светлинни Тела, освен двете на анти-чакрите от нисшите вибрационни полета и тези Първата Възходяща Небесна Октава за да можете да навлезете във вибрационните структури на Втората Възходяща Небесна Октава.

Трябва да овладеете изцяло Матричната Сфера на Мер-Ка-Вик.


Какво представлява Мер-Ка-Вик?

Това е проявлението на енергийно-вибрационната Матрична Сферична Система изградена от честотите на Мер-Ка-Ба, Мер-Ки-Ва, Мер-Ка-Ва и Мер-Ка-На. Мер-Ка-Ба е активацията на телата от физическо ниво; Мер-Ки-Ва е активацията от фините ментални структури на 4D; Мер-Ка-Ва вече е навлизане в активационните кристални структури от 5D; а Мер-Ка-На е пълното изграждане и оформяне на чистото Кристално Тяло в целия му завършен вид, което принадлежи на 6D. През последните 2 години ви беше дадена и дори подсигурена идеалната възможност да активирате вашата жизнена кристална сфера в триизмерността на земния план до степента на Мер-Ка-Ва, за да сте в състояние да подходите към активацията през настоящата 2012 към изграждането на цялостната сферична структура на Мер-Ка-Вик.

Готови ли сте да извървите този път от чиста Светлина?!

Нека не живеете в заблуда, защото вие не заслужавате това. Нека у вас да не остава илюзията, че останалите 66% от човешкото съсловие ще погинат до крак или няма да претърпят духовно преобразование - въпроса е в това в какъв срок от време могат да го сторят. Защото мнозина от тях няма изобщо да пожелаят да се променят през и без това малко оставащото време до последния цикъл на Мар-Ка-Вик и ще останат да вибрират в развитието си на нисшите октави и чакри в Нарака/Ада изразен в триизмерните планове. Това ще бъде техният непоклатим избор продиктуван от тяхната свободна воля; те сами ще пожелаят бавно и постъпателно с течение на годините да напуснат физическите си тела без да достигнат ефирните кристални слоеве на 5-то измерение; те ще продължат да се прераждат отново и отново на други планети, докато не постигнат духовната висота на своите духовно по-развити съ-братя.

На този етап от времето обаче все още някои от тях могат да променят своя избор като преодолеят, превъзмогнат влиянието на нисшите вибрационни конструкции налагани и разпръсквани на планетата ви от драконианското племе. Пунктовете в това направление са основно три на този така спешен етап от времето:

1. Овладяване на страха от безнадежност, от бедност, от мъките на болестите.
Страхът провокира на вибрационно ниво похотта в най-нисшето сексуално направление; страхът активира хормоналната система като защитен механизъм и химията във вашите човешки тела вземат обратно направление към негативните сфери. Страхът ви прови зависими.

2. Промяна в целия механизъм на храненето като се полага старание да се избягва всячески месото; за тези човешки същества, ДНК-то на които не може да функционира без употребата на месо е горещо препоръчително да се хранят поне с месо, което не е обработено в месокомбинатите. Да се набляга на суровата храна като чисти от химическа обработка плодове и зеленчуци, както и да не се употребяват модифицирани продукти. Това е необходимо да се направи поради основната причина на вашата висока киселинност в организма, свързана с вашето рН система, съпричастна и отговаряща за имунната система, защото това е основния лост на илюминати към вашето унищожение. На това се дължат високата смъртност от ракови заболявани, силното увреждане на имунната система, високите проценти на инсулти и инфаркти. На това се дължи контрола върху числеността на вашето човешко съсловие, манипулирано от драконианците.

3. Овладяване на емоциите, които рушат из основи потенциалите на цялата ви чакрична и аурична система. Благодарение на трите фактора: наличието на страх, болести и неовладяни емоции повечето от вас са любители на алкохола, тютюнопушенето и наркоманията. Благодарение на същите тези фактори сте замърсили и унищожавате най-безотговорно цялата флора и фауна на вашата екологична среда. Излишно е да изреждам в детайли всичко останало, засягащо вашите увредени емоционални структури - мнозина от вас са съвсем наясно с този проблем, който при добро желание от ваша страна може да бъде преодолян изцяло.

Не бива да позволявате да бъдете подвеждани от нисшите похвати за възбуждане на ерогенните ви зони чрез музика от ниските честоти, тъй като тя има силата да формира и моделира човешките характери, постъпки и взаимоотношения в съответно направление, необходимо като оръжие на драконианската система; музиката с нисши вибрации е увредила много сериозно и продължава да уврежда 4-те слоя на ауричния ви калъп, свързани с физическото, етерното/емоционалното, астрално и менталното тела. Тя е блокирала напълно сетивата на въпросните 66% от представителите на човешкия род, за които вече споменах подробно, като ги лишава окончателно от достъпа до духовното им осъзнаване.

Сътворяващата, изчистваща и целебна музика се движи в диапазона на специфичната вибрационна структура от тонове и полутонове свързани с Божествеността на вашите физическо, емоционално и духовно тела (каузално и атмично). Така например можете да слушате изтънчената индийска музика от мантрични тонове и свещенни химни, които са вибрационни носители на 1/4 тоновете и въздействат върху най-дълбоките нива на чистото съзнание и Дух/Монада; можете да слушате египетска музика със същото съдържание, която е в 1/3 тоновете и изчиства, и активира емоционалното тяло на ауричния ви кълъп давайки му мощна и сигурна защита; можете да се наслаждавате и на гръцката музика, която е в 1/2 тоновете, която активира кръвообращението във физическото ви тяло като урегулира кръвните съставни елементи в пълна синхронизация.

Блокажите, които са нанесени върху Матрицата на земния ви живот са изразени най-вече в изграждането на въображаем "духовен" свят във виртуалните реалности на деструктивните силови полета. Този въображаем духовен свят е антипод на истинските висши духовни реалии, пълна тяхна имитация - един изолиран свят в преобладаващата нова Матрица на Двойната Илюзия в 3D.

Така, че цялата схема от романтични изживявания бива напъхана в менталната сфера на въображаемата Матрица Двойната Илюзия, която е платформата на главния носител на новата Ню Ейдж Религия. Тя е най-мощното поразяващо ментално оръжие, с което оперират дракониаските илюминати. Създаването и поддържането на тази въображаема реалия от хаотични и неконтролирани емоции на симулативните индивидуални същности, играе ролята на най-дълбоките подводни скали и течения, в които може да разбиете корабите на вашите животи като обемащо цяло един път и завинаги.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov