НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 10:57 pm Вижте мненията без отговор
Плазмените същества са по-низши от хората: Друнвало Мелхисед
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Мар 26, 2012 6:15 pm
МнениеЗаглавие : Плазмените същества са по-низши от хората: Друнвало Мелхисед
Отговорете с цитат

Плазмените същества са по-низши от хората: Друнвало Мелхисед

Бел.ред.: Във втората част на интервюто си за сп. „Седона“ Друнвало Мелхизедек каза, че по време на промяната, през която всички ще преминем (става дума за смяната на полюсите), необходимостта от религии и правителства ще отпадне, а всичко, което притежаваме, няма да има никакво значение, защото ще ни останат само физическите тела и хората, които обичаме.

Ще си останем там, където се намираме, защото няма да има нито самолети, нито каквито и да било машини и начини за придвижване, освен собствените ни крака.



- Кое е най-доброто място за живеене по време на промените?

- Всяко едно място е добро за живеене, стига да обитаваме свещеното пространство на сърцето, да живеем в сърцето. Ако всеки от вас започне да живее чрез сърцето си, ще усети новата вибрация в себе си, в своя дух и вътре в съзнанието си. Тази вибрация я знаят Майката-Земя, Небесният Отец и почти всички наши братя и сестри от другите планети и измерения.

И най-важното е, че Земята е осъзнала тази вибрация, затова по време на Прехода, където и да се намират хората, които тя ще защити, дори и да седят върху кратера на вулкан, тя ще ги премести от там и ще се погрижи за тяхното оцеляване. Това ще бъдат хора, които са пожелали да издигнат на по-високо ниво своето съзнание. Другите, които не са намерили своя път, ще умрат, но смъртта не е лошо нещо. Те ще преминат много бързо през смъртта на това ниво, на което са били преди нея.

Това имат предвид коренните племена – хопите и другите северноамерикански племена – като казват, че в сегашните времена ще има много смърт. Погледнете наоколо и вижте – смъртта е навсякъде. Но каквото и да се случва, трябва да помните, че това е времето на Прехода и всичко е нормално – вие сте длъжни да вярвате в своята връзка с Бога и живота.

Ако можете да направите това, не само с вас всичко ще бъде наред, но ще можете да помогнете и на семействата си и на хората, които обичате, защото ще станете едни от новите хора, които ще преминат Прехода. Припомням ви, че да влезеш в сърцето означава, че ти си длъжен да отдадеш всичко свое, да се откажеш от привързаността си към физическите вещи – пари, автомобили и т.н.

Трябва напълно да отдадете живота си и каквото и да се случва, с вас и вашия живот всичко ще бъде нормално. Това е най-опростената версия, която мога да ви предам, за да разберете всичко. Кундалини-йога и крийя-йога, тибетският будизъм и някои форми на суфизма съдържат ключа за всичко това, което се опитвам да ви предам по възможно най-елементарния начин.

Ние мислим, че сме много развити, но има хора от коренното население на Америка, които са на толкова по-високо ниво, че изглежда невероятно. Например, има хора в Колумбия, които живеят на височина 4000 метра вътре в планините, които светят в тъмното и бдят над Земята. Тези хора буквално поддържат живота ни, затова нека им благодарим за духовната работа. Именно те удържат света да не настъпи пълен хаос.

Има обаче и едни други хора, които искат да избият „светещите“, защото не разбират кои са те, но светлоносците не могат да бъдат унищожени, защото са извън пределите на всяка досегаемост.



Ние сме върха на пирамидата на нашето генеалогическо дърво и в основата всички сме свързани. Каквото се случи с всеки един от нас, ще се случи с цялата голяма пирамида на живота. Ние сме отговорни не само всеки за себе си в сегашните времена, а и такива времена не се случват често. Сега ние сме длъжни да излезем от пределите на това да мислим само за себе си и да се вайкаме „дали ще оживея, или не“.

И тук изобщо не става дума за оцеляване човека на планетата Земя и продължаването на живота, а става дума за оцеляване в един нов план на съществуването, в който нивото на човешкото съзнание ще бъде на следващото по-високо ниво. Ето какво се е случило на Земята – определени раси са дошли на планетата и са се съединили с нас, а това е неправилно използване на енергията.

Тези, които са направили това, не са били хора и заради това са създали големи проблеми. Всичко това изглеждало ужасно, но после, точно преди края, нещата са се променили и ние сме станали много ценни за живота по целия свят. Кой е мислил тогава, че ще стане така?! Но сега ние виждаме какво се случва. Сега никой не се съмнява, че на нашата планета, се случват удивителни неща.

И даже тези 250 000 извънземни раси, които се намират тук в момента, са на едни от най-ниските нива, защото са им нужни космически кораби и въобще летателни средства, за да дойдат тук. А хората, които са по-развити, не използват нищо, за да се придвижват – мислите ли, че Архангел Михаил, например, има нужда от космически кораб? Не, защото той може да бъде навсякъде, където пожелае и по всяко време.



- Какво ще кажете за плазмените същества?

- Те са същите като извънземните. Ако ангелите са фиксирани в 4-то измерение, то плазмените същества са в 3-то измерение. Те сега се учат как да се издигнат до 4-то измерение и нагоре. Тези същества са съединени със Земята. Те са земни хора и нямат нищо общо с извънземните – били са родени тук. Всички форми на живот се развиват по различен начин.

Например, дух, който е станал паяк, се отличава много от дух, който е станал кон или пък човек. Той е също толкова дух, колкото и останалите, но е последвал различна форма на съществуване. Ако проследим всички форми на живот от техния източник, ще установим, че има само едно същество, един дух.

Всички висши форми на живот знаят това. Само същества от низките планове могат да споделят идеята, че всички ние сме различни и разделени, но това изобщо не е вярно. Най-висшата истина е, че Земята не съществува така, както планетите, галактиките, вселената, нашите тела. Всичко е творение на Духа, а той не е нищо повече от Образ, от холографски Образ на реалността.


- Да, но този Образ изглежда реален и статичен?!

- Да, така изглежда, но ще бъдете много озадачени, ако можете да го измените. Ние не знаем своята история, не знаем кои сме, защо сме тук и на всичкото отгоре сме станали най-важните живи същества. Животът е удивителен! На всяко ниво!

- Оказва се, че трябва да поправим много от нещата, които са записани грешно и не сме били на верния път…

- Това е само в човешкия разум, но другите форми на живот имат доста по-ясна представа за историята и това, което им се е случило в определен отрязък от време. Ние, Мелхизедеците, знаем много за това, което се е случило в миналото. Например, науката може да използва звездите, за да види тяхното минало.

А Мелхизедеците знаят всичко за всяка планета от началото на съществуването й, цялата й история от начало до край, както и защо са се случили определени събития. Сега ще ви разкажа някои неща: Когато била сътворена Вселената, Бог я направил така, че да бъде изпитан животът по начин, който бил непознат преди това – т.е. това е Божествен експеримент.

Когато Творецът започнал да я създава, било пусто, нямало нищо. Вибрационната честота на името на Бога, който встъпва в творение, се нарича Мелхизедек. И миг по-късно бил създаден Христос. Мелхизедекът и Христос са неразривно свързани образи. Затова, преди Исус да започне да върши своите мистерии, той не можел да направи нищо, докато не станал част от Алфата и Омегата на ордена на Мелхизедеците, той бил длъжен да се свърже с аспекта на Мелхизедека, за да завърши онова, за което е дошъл.

В момента, в който бил създаден Христос, третият компонент бил сътворен, който е едновременно и Мелхизедек, и Христос. При нас на Земята няма наименование за този трети компонент, но става дума за височайша личност, която е по-велика от всичко и е продукт от Мелхизедек и Христос. Така се образува триединството, 3-те аспекта на нещата, които са създадени едно след друго.

Христос – това е тялото, физическото въплъщение на всичко, което съществува: планетите, галактиките, Слънцето, всичко видимо и невидимо е част от Христа, от неговото тяло. Така започнали еволюционните творения чрез Христа, но от Мелхизедека. Съзнанието на Христа и Мелхизедека се спускало по-надолу и по-надолу в плътността, докато не достигнало до нашето сегашно ниво.



А сега ние всички поемаме обратно – към върха, към Източника.

Истината е, че всички са Мелхизедеци и всички са Христос, защото всички са част от тази енергия. Идеята, че съществуват хора, които са „по-високо“ от останалите, просто не е истинна. Ние всички сме еднакви и ценни на всяко ниво. Просто някои са изминали по-дълъг път от останалите и притежават мъдрост, но това не ги прави по-добри. Ние (бел.прев.: Друнвало има предвид Мелхизедеците) сме само изследователи. И сега се връщаме назад.

Нови неща почти никога не се случват. Известната фраза „Нищо ново под Слънцето“ е много вярна, но това, което се случва сега, е ново. Всички ние сме безсмъртни, независимо дали го знаем, или не, и няма да умрем, а ще преминем през нещо съвършено ново, което Бог ни е приготвил. Защо да не съм щастлив? Това е невероятно! Аз съм дошъл много-много отдалече, за да попадна именно тук.

Ще дойде време, когато човеците, дори и тези, които умират в момента, ще се срещат на други места и ще си казват: „Помниш ли, когато бяхме на Земята?“ Ние ще се помним един друг и ще се окаже, че всичко, което ни се е случило, е било много отдавна. Ще преминем през всички нива на съществуване, които обикновено отнемат милиарди години, за да бъдат преминати, а ние ще направим това буквално за минути.


Превод: Анна Димитрова
Източник: в-к "Психо", psihobg.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov