НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 4:52 pm Вижте мненията без отговор
Ангелите от Уран готвят промяна
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Апр 04, 2012 1:38 pm
МнениеЗаглавие : Ангелите от Уран готвят промяна
Отговорете с цитат

Дарете старите вещи и дайте път на късмета в живота си, съветват мистици за деня на четворките

София. Поличбен ден на еднакви цифри се задава утре. В срядата денят и месецът са четворки. Общият сбор от всички числа в датата също се опростява до това магическо число (4+4+5=13=3+1). В египетски текстове тези дни са наричани портални. През тях

нишките на кармата се разпукват и може да се случат много неща

както беди, така и щастливи събития. Радиестезисът Радослав Димитров съветва в този ден да се простим със старите задържащи енергии. "Изхвърлите или по-добре дарете стари дрехи, обувки. Оставете ги до контейнера и дайте път на новото в живота си", призовава радиестезистът.

По думите му човек е една чаша, която непрестанно се пълни както с добри, така и с лоши неща. "Мислите, хората и вещите около нас дават сбора на всички потенции, определящи нашия свят. И според фън шуй за да ви се напълни чашата (животът) с нови възможности и с късмет, то тя не трябва да е пълна. Това се отнася както за материалния свят, така и за менталния.

Затова когато сме на кръстопът и се чудим кое решение да приемем в живота си, ние се усамотяваме, изпразваме чашата на съзнанието си и отговорът ни сякаш се налива отогре", обяснява образно Ради Димитров. Според него примерът важи с пълна сила за пари, запознанства с нови любовни партньори и всичко, което можем да си помислим.


Източното учение фън шуй призовава често да се освобождаваме от старите и ненужни вещи

за да даваме път на новите енергии в живота си. В нашата традиция този метафизичен закон е залегнал под израза пролетно почистване.

Според нумеролозите смисълът на тройната портална дата 04.04.2012 е доста натоварен.

Кабалистката Ели Маринова коментира, че в този ден имаме шанс да поправим грешки както в личен, така и в обществен план. "Но ако започнем да драматизираме проблемите, ще допуснем още грешки и вместо да ги поправим, ще се опитаме да замажем всичко с демагогия, политически манипулации и провокации.

Утре вероятно и в глобален план, не само у нас, ще има проблеми със сигурността и реда. Администрацията ще има много работа с обработка на документи. Навсякъде ще бъде обръщано внимание на производството на материални блага и за всичко това ще са необходими повече организация и дисциплина от обичайното.

Обществото ще прояви интерес към проблемите на хората в неравностойно положение

и ще има опити те да бъдат подпомогнати. Ще има разисквания на казуси, свързани с природата и природните ресурси, на замърсяването. Възможно е на места да има необходимост от спешно въдворяване на ред", предрича Маринова. Гадателката посъветва хората в сряда повече от всякога да се съобразяват със строгите ограничения и формалности, да се пазят от прояви на войнственост, егоизъм и ксенофобия.



Ели Маринова допълни още, че "има опасност от злополуки. За съжаление може да възникнат проблеми със стари сгради или пък сериозни спорове за собственост, които да излязат извън контрол".

Струпването на четворки и според астрологията е доста инфарктен момент, тъй като тази цифра отговаря за планетата на революциите и изненадващите обрати Уран.

"Положението до 16 април няма да бъде никак розово", констатира астроложката Таня Павлова.

Точно на 4 април планетата на интелекта и комуникациите Меркурий променя посоката си от ретроградност в права. "Уран също крие изненади. Той винаги стартира някаква каскада от фундаментални трансформации. Отгоре на всичко на 10 април и коварният Плутон сменя посоката си. Той ще се отрази така, щото ако нещо дълбае в подсъзнанието отдавна, може в най-неподходящия момент да изригне под формата на конфликт. Психически лабилните хора са уязвими", предупреди Павлова.

За щастие ретроградният цикъл на Меркурий, който по правило ни "подарява" много недоразумения във всички сфери на комуникацията, свършва точно в сряда. Често пъти по време на този астрологичен период

старателно подготвени делови срещи и договори най-неочаквано претърпяват промени

Те може да варират от неясно отлагане във времето до пълен провал. Делови обещания, дадени от абсолютно сигурни партньори, внезапно може да не се изпълнят, като причините за неизпълнението на поети ангажименти. Павлова обаче съветва да се изчака още две седмици с реализацията на важни планове.

"При положение, че към момента и други две планети са ретроградни - Сатурн (до 25 юни) и Марс (до 14 април), са възможни различни доста сложни ситуации - от по-голямо напрежение в бизнеса и кариерата, като се преминава през остри и драматични служебни или приятелски конфликти и се стигне да понижен тонус и явен здравословен дискомфорт! Така че моят съвет е до 16-17 април повишено внимание по отношение организацията на пътуванията и техническата изправност на превозните средства. И ако имаме нещо важно да стартираме, да го отложим за след Великден", заявява Павлова.

Хора, занимаващи се с ангелска терапия, пък разкриха, че струпването на 444 показва, че сега ангелите са ви заобиколили, уверявайки ви в своята любов и помощ. А комбинацията от 445, където пет е сборът от числата в годината (2+0+1+2), разкрива следния смисъл: "Не се тревожете, тъй като помощта на ангелите е наблизо. Вашите ангели участват в една значителна промяна във живота ви. Точно сега е моментът."


Източник: standartnews.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov