НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 10:39 am Вижте мненията без отговор
Имплантиране на микрочипове чрез ваксинация
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Апр 10, 2012 10:14 pm
МнениеЗаглавие : Имплантиране на микрочипове чрез ваксинация
Отговорете с цитат

Имплантиране на микрочипове чрез ваксинация, без знанието и съгласието на пациента

В близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А една мащабна грипна пандемия е отлична възможност за глобална ваксинация. Не е трудно да се досетим дали птичият, а после и свинският грип с психозата за ваксиниране, не са били една лека репетиция за това...




Развитието на технологията е такова, че биологичните нанотехнологии, като бълхите, вече са на много напреднало равнище и не са фантастика, а близко бъдеще... един препарат в ампула може да бъде внедрен тайно по трасето между търговските складове и аптеката, в нормална опаковка и да бъде имплантиран от нищо неподозиращият лекар....

Технически е възможно във всяко новородено да се имплантира микрочип, който да идентифицира лицето до края на живота му... Невидимото правителство, което отдавна контролира умовете ни, скоро ще настрои и нашите мисли на стандартизирани вълни и честоти, които после може да управлява от платформи..

Вашата мозъчна функция може да бъде наблюдавана от голямо разстояние от свръхмощни компютри и дори променена чрез промяна на честотите....лицето с имплантирания чип може да бъде преследвано навсякъде по света ...Чрез RMS могат здрави лица да бъдат доведени дотам, че да получават зрителни халюцинации и да чуват гласове в главата си..."

В статията "Имплантиране на чипове чрез ваксинации" доцент Д-р Татяна Грачева, твърди, че в близко бъдеще можем да очакваме масово имплантиране на чипове чрез инжектиране на специални нанопрепарати. А една мащабна грипна пандемия е отлична възможност за глобална ваксинация.

Не е трудно да се досетим дали птичият, а после и свинският грип с психозата за ваксиниране, не са били една лека репетиция за това?!

За първи път за нанотехнологиите говори нобеловият лауреат Ричард Файнман, който преди почти 50 години прогнозира, че хората ще могат да коструират материалният свят, чрез манипулиране на атомите и молекулите, като болтове и гайки.

Същото понятие "нанотехнологии" въвежда през 1974 г. японецът Нора Taнигучи за описване процеса на изграждане на нови съоръжения и материали, чрез манипулиране на отделни атоми. В действителност, това е началото на третата научно-техническа революция. В този случай, учените за пръв път имат възможност по своя воля да създават нова материя, на базата на изкуствена регулация.

Още през декември 2000 г., бившият ръководител на Министерството на здравеопазването на Финландия Рауни-Лина Лууканен-Килде заяви, че вече е технически възможно да се осъществи имплантиране на микрочип на всяко новородено, който ще функционира като контролен апарат в рамките на целия живот на човек.

Такива планове тайно се обсъждат в различни държави.

Днес микрочиповете действат с насочени нискочестотни радиовълни върху тях. Чрез спътник човек с чип може да се проследява във всяка точка на света. Според д-р Карл Сандърс, тази техника вече е тествана по време на войната в Ирак. Сандърс изобретил разузнавателен, с дистанционно управление операторски биотичен интерфейс, който се имплантира в хората. Чрез суперкомпютри в Националната агенция "Сигурност" може
да се "види и чуе", както и да се проследява поведението на всеки войник на бойното поле с помощта на система за дистанционно управление (RMS).

С помощта на компютър, RMS операторът може да изпраща електромагнитни импулси в нервната система, влияейки по този начин на лицето. RMS ви позволява да заставите напълно здрав човек да види халюцинации и да чува гласове. Електромагнитната стимулация може да повлияе на функционирането на мозъка и мускулната активност, което води до спазми и пристъпи на остра болка, както при изтезания.

Използвайки различни честоти, тайният оператор, работейки с компютър може да променя емоционалният живот на човек, което да го доведе до гняв или апатия. Също така може изкуствено да се повлиява на сексуалната функция на човека и да се контролира не само ума му, но и подсъзнанието. Могат да му се вграждат дори и мечти.

Въвеждането на ваксина с микрочип е въпрос на близко бъдеще. Производителите на нановаксини ще се опитат да "продадат" идеята на населението. За да го накарат да се съгласи с нановаксинациите, ще бъдат привеждани в действие всички видове сценарии за предполагаемото полезно действие на такива препарати.

Производителите и разработчиците на тези ваксини ще представят свои "документи" и "доказателства", в които се посочва тяхната "ефективност".

Д-р Хосе Делгадо - директор в Департамента по Невро-психиатрия в Йелския университет: "Човечеството няма право да развива свое собствено съзнание. Трябва ни психо-хирургична програма, с която политически да може да бъде контролирано обществото ни. Целта е физически контрол на самосъзнанието. "Всеки, който се различава от зададената
норма, може да бъде променен по хирургически път.

На 9-ти Януари 1998 г. научното издание "Modern Times ORF2" излъчва предаване, в което се представя имплант с размери 0,8 на 2 мм, т.е. колкото оризово зърно, който, според "Modern Times" в бъдеще ще бъде имплантиран във всички жители на Федералната република.

Д-р на мед. науки Хайнц Герхард Фогелзанг: "Междувременно елементите би трябвало да са вече много по-малки и да могат да се инжектират по кръвен път. С това се отваря широко вратата за криминалното инжектиране - един препарат в ампула може да бъде
внедрен тайно по трасето между търговските складове и аптеката, в нормална опаковка и да бъде имплантиран от нищо неподозиращият лекар."

По този повод криминолозите Б.Л. Инграхам и Г.В. Смит казват: "Развитието на системи за размяна на информации чрез имплантирани в тялото сензори скоро ще направи възможно, да се наблюдава човешкото поведение без директен контакт и чрез електронни манипулации да се управлява човешкото поведение."

Поради тази причина Германия служи за опитно поле за импланти: така например от 1993 година насам с така нареченият Smart Device, чип, разработен от дъщерна фирма на Дженерал Мотърс в САЩ с име Hughes Aircraft. Също така разработеният от швейцарската фирма Lipo Matrix Vigliance TM ID, който се изпробва на хора в Германия от 1994 година.

В горепосоченото предаване на научното списание "Modern Times" като място на разработка на мозъчния био-чип се назовава университетът в Бремен и професора по приложна информатика Д-р Клаус Хефнер. За пред обществеността се излага разбира се, надеждата от медицинска полза и се премълчават манипулационните намерения.

Армин Ризи - писател: "Днес чиповете са толкова малки, че могат да бъдат имплантирани във врата или в гърба, както и интравенозно по време на хирургически операции в различни части на тялото, със или без съгласието на лицето. Сега е почти невъзможно, да се открият тези импланти и да се отстранят. Опитните зайчета в тайни експерименти са били затворници, войници, душевно болни, деца-инвалиди, глухи и слепи лица, хомосексуални,
самотни жени, възрастни хора, ученици и социално слаби хора."

Технически е възможно във всяко новородено да се имплантира микрочип, който да идентифицира лицето до края на живота му. Такива планове се дискутират тайно в САЩ, без да се дава публично гласност и да се дискутират свързани с това проблеми на личната свобода.

Вашата мозъчна функция може да бъде наблюдавана от голямо разстояние от свръхмощни компютри и дори променена чрез промяна на честотите. С помощта на сателити лицето с имплантирания чип може да бъде преследвано навсякъде по света. Тази техника, според д-р Карл Сандърс, който е разработил човешкият интерфейс intelligence-manned interface (IMI), била тествана по време на войната в Ирак.



Преди това, по време на войната с Виетнам, е инжектиран "рамбо"-чип на войниците, който увеличавал притока на адреналин в кръвта. Свръх-компютрите от 20 милиарда бита на NSA (National Security Agency), днес могат чрез система за наблюдение (RMS) от разстояние да „виждат” и „чуват”, какво преживяват войниците на бойното поле.

Когато един чип с големина от 5 микромилиметра (диаметърът на един косъм е 50 микромилиметра) се имплантира в очния нерв на окото, той черпи нервни импулси от мозъка, които отговарят на опита на лицето с имплантирания чип, като мирис, зрение, слух. В момента, в който тези нервни импулси се предадат на компютър и се запишат, могат чрез чипа да бъдат обратно прожектирани в мозъка на лицето, за да бъдат преживени отново. Чрез използването на RMS може посредством компютър да се изпращат електромагнитни послания към нервната система (кодирани като сигнали).

Чрез RMS могат здрави лица да бъдат доведени дотам, че да получават зрителни халюцинации и да чуват гласове в главата си. Всяка мисъл, всяка реакция, всяко слухово и зрително възприятие има определен неврологичен потенциал или схема в мозъка и на неговото електромагнитно поле, който сега може да бъде разкодиран в мисли, картини и гласове.

Затова електромагнитната симулация може да промени мозъчните вълни на човека и да повлияе на мускулната активност, да произведе болезнени мускулни гърчове, които да бъдат преживявани като мъчение. Електронната система за следене RMS на NSA може да манипулира и преследва едновременно милиони хора. Всеки от нас има уникална биоелектрична резонансна честота в мозъка, така както и пръстовите ни отпечатъци са уникални. С изцяло кодирана електромагнитна честота (EMF) могат да бъдат изпращани електромагнитни сигнали към мозъка и така се произвеждат желаните визуални ефекти, които после се преживяват
от набелязаното лице.

Така може да бъде създаден перфектният киборг-войник. Тази тайна технология е прилагана от военните в различни държави на НАТО от 80-те години насам, без цивилното население или учените да разберат нещо за това.

Невидимото правителство, което отдавна контролира умовете ни, скоро ще настрои и нашите мисли на стандартизирани вълни и честоти, които после може да управлява от платформи.
Развитието на технологията е такова, че биологичните нанотехнологии, като "бълхите", вече са на много напреднало равнище и не са фантастика, а близко бъдеще.

Подобни механизми представляват технологичната версия на паразитите. Произвеждат се от IT фирми като Alien Tecnology и намират широко приложение не само във военната област, но и във всеки друг сектор от гражданската област, а днешните успехи в изследванията позволяват да се произвеждат дори такива с диаметър сто микрона, т.е. една десета от милиметъра, по-малки от зрънце пясък.

Могат да бъдат вкарани в тъканите на дрехите, във филиграна на банкнотите, и е наистина малка крачката, която ги дели от инжектирането им в човешкото тяло за терапевтични цели и за сигурността и обществения ред. Достатъчно е само хората да свикнат с идеята, като с всяка друга технология и да предпочетат предимствата и удобствата на прогреса пред загубата на личната свобода.

Имплантираните "бълхи" в човешкото тяло формират система от приемане на информация, която система влияе на мозъчните импулси и възприемането на сигнали отвън. И това е вече осъществено, дължи се на факта, че тези "микробълхи" имат плътност, по-ниска от тази на кръвта, пътуват вътре в кръвоносната система като малки мехурчета.

Във вътрешното ухо има нерви, които са свързани с възприемането на определени честоти и едно негово увреждане би предизвикало звукови илюзии. Тези нерви се подхранват от артерия с малък диаметър, "средната мозъчна артерия", свързана с извивката на аортата, която е вече с по-голям диаметър и започва направо от сърцето. Когато кръвта пренася азотни мехурчета, които могат да се образуват поради липса на кислород, тези мехурчета проявяват тенденция да се разполагат по дължината на мозъчната артерия, защото аортата се оказва съвършен капан.

Нервите на вътрешното ухо са свързани помежду си чрез капиляри, с малко разклонения, които блокират оттичането на тези мехурчета и така се увреждат капилярите, а оттам се увреждат и тъканите. "Бълхите" ще имат същото поведение, тъй като са със сфероидна форма, леки са и са със същия размер на мехурчетата. Ще следват този път с
разклонения, които се стесняват все повече, натрупвайки се по дължината на мозъчната артерия.

Веднъж след като тези "бълхи" се разгрупират в капилярите във вътрешното ухо, те могат оттам да действат не само на слуховата система, но и на мозъка и тогава ще служат като антени за приемане на сигнали под формата на компресирани микровълни. Тези сигнали атакуват нервната система, свързана със слуха, и могат да създадат звукови халюцинации и дори да поставят в зависимост индивидите, вследствие на послания, предавани по сублиминален път, т.е. под звуково ниво, възприемано по съзнателен път.

Под звуково ниво се подразбира нивото на възприемане, тъй като тези сигнали не минават вече през възприемателната система на звуковите вълни, т.е. през тъпанчето. Всъщност посланията ще бъдат приети и отново предадени, извършвайки при това истинско "промиване на мозъка" при пълното ни незнание.

Не става въпрос за научна фантастика, нека да е ясно, защото тези техники са били успешно тествани още в началото на 70-тте години, използвайки като ефектор компресираните микровълни. Последните могат да бъдат изпратени от сателит, който може да покрие обширни райони или пък предавани от предаващи централи, или с мобилен телефон.

В действителност системата HAARP е била замислена, за да експериментира една система за контролиране на тълпите, без да знаят цели народи: САЩ и Русия са единствените страни, които сега контролират тази технология.

Когато вълните са излъчвани на голямо разстояние, те могат да бъдат отразявани от невидими огледала, представляващи като повърхност йонизирани газове, които йонизирани газове се създават на по-голяма височина и на свой ред са породени от други източници на микровълни.

"Бълхите" могат да бъдат инжектирани в тялото ни чрез ваксини, които влизат в кръвообръщението като същински вируси, ставайки невидими рецептивни центрове. Разпространяването на новината за риск от пандемия, ще доведе до масово ваксиниране, зад което ваксиниране се крият стратегии, целящи контролиране на масите.

Вирусът на птичия грип има вече готова своята ваксина Tamiflu, а страхът от пандемия се създава с всеки изминал ден. Английското правителство заяви, че вече има програмиран план за оборудване на болници и гробища, за да посрещне пандемията, докладите на ООН прогнозират милиони жертви, а всички държави се договарят с Roche за производството на ваксината.

За тази цел са избрали един вирус, който поради своите характеристики може лесно да отприщи паника - може да се разпространи по цялата планета, защото неговият вектор са прелетните птици, а и има симптоми, които не могат се идентифицират, защото са подобни на грипа.

Птичият грип е невидимият план на един процес за промяна и можем да твърдим, че невидимото правителство крие от нас нещо толкова потресаващо, далече от всяко възможно статическо и прагматично предвиждане. Това, което е в ход не е само механизъм на фармацевтичната индустрия, на мултинационалните компании, на Банки и Застрахователни дружества, а е много повече.

Борсите падат, системата наистина пропада пред очите ни и разпространението на птичия грип е антидота, защото преди всичко техният крах може да бъде лесно приписан на разпространението на пандемията. И второ, масовото ваксиниране ще позволи имплантирането на "бълхи" и на напреднали наномеханизми, така че да има пълен контрол над населението, след като хората са консуматори и спестители.

Трябва да ни накара да се замислим фактът, че Bill and Melinda Gates Fondation е дарила на Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI) 750 милиона долара за проект за ваксиниране на децата в Африка за период от 10 години. Освен това не за първи път фондацията на Бил Гейтс поддържа тези инициативи, защото вече е превеждала огромни суми за ваксини против СПИН, тетанус и малария.

Веднъж след като този план за ваксиниране в световен мащаб се задейства във всички страни, а не само в африканския и азиатския континент, може наистина да се каже, че световният контрол се е осъществил. Америка би могла един ден да се събуди, озовавайки се във финансов крах, с опашки пред гишетата и криза в платежността, с парична единица, обезценена с 50 до 80% и дълг, който никога не може да бъде платен, но никой наистина не би могъл да си даде сметка за това, което става в момента.

Решението и контрамерките относно краха са вече програмирани и предвидени в най-малките детайли - нова глобална телематична финансова система, контрол над медиите, на всяко средство за предаване и за комуникация, от медиите до музиката, от телевизията до спектакъла. Всички ще продължат живота си без особени обрати. Не е нещо трудно за разбиране, ако човек си помисли, че цял свят повярва на срутването на Кулите-близнаци, само защото стоманеният пилон се бил стопил от топлината при експлозията на самолета.

Контролът вече съществува и фирми като Vodafone, Ibm и Microsoft знаят добре какво се случва сега.



Източник: polezni-linkove.hostzi.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov