НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 2:51 pm Вижте мненията без отговор
Соларни същества управляват човечеството
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Апр 20, 2012 10:56 am
МнениеЗаглавие : Соларни същества управляват човечеството
Отговорете с цитат

Таня от групата ми във Фейсбук разказа за една нейна приятелка, която контактувала със съществата "солати". Помолих я тази нейна приятелка да разкаже нещо за тях...Тя го стори. Информацията й е абсолютно вярна и точна. Но...имаше малка грешчица просто в името. Най-вероятно тя е свързана с телепатичното чуване и не е предадена точно - случва се. Въпросните същества не се наричат "солати", а СолаРи, а още по-точно казано Грахаси. Грахасите са Владателите на Слънцето. Ето тук, в този мой ченълинг със Солдейра от Плеядите, какво казва тя за тях:

Съставих една малка трилогийка специално за вас, група, в която се разказва за Соларите/Грахасите...




* * * * * * *
Mилена Иванова Стоева-Иванова написа: "Аз смятам да разкажа малко за солатите, защото повечето хора не са чували за тях, така както за ангелите, архангелите и т.н.

Солатите са т.нар.слънчеви хора или жителите на слънцето. Солатите са светлинни духовни същества. Реално те нямат материя. Изглеждат като искрящи златисти силуети, доста издължени. Имат невероятно силна вибрация и комуникират телепатично. Знам, че за някои това звучи абсурдно.

Самата аз бях много объркана в началото, защото разумът ми не можеше да го приеме като реално. За пръв път срещнах тези духовни същности на сън. Именно тогава те ми казаха,че се наричат солати. Това нищо не ми говореше. Почнах да се ровя из нета, но не можех да намеря нищо за тях. Единственото нещо, което ми излизаше беше салати Е, отказах се. След време, аз ги срещнах в етера и те ми показаха мястото, където живееха, а именно слънцето.

Това е едно прекрасно място. Отвън изглежда изгарящо и изпепеляващо, а отвътре е просто невероятно. Има такива красоти, каквито дори не може да си представите. От една страна цветовете са ярки, а от друга, всичко сякаш изглежда златисто, все едно сте попаднали в древен златен град. Отвън слънцето представлява огнена броня, огнена защита, а отвътре сякаш цари вечна пролет. Има голямо изобилие на всичко, за което смеете да си помислите.

Там цари топлина в отношенията, а не толкова температурна топлина. Всяко едно от тези духовни същества има важна роля да изпраща положителна и съзидателна енергия, блага към цялата слънчева система. Енергиите, които излизат от Слънцето, крият в себе си запас от жизнени, лечебни сили. Ако човек не носи любов в себе си, не може да стъпи там.

Солатите не позволяват някой да замърси техния дом и много стриктно подбират гостите си. Там може да се ходи мислено, но само и единствено ако солатите позволят. Солатите най- често осъществяват контакт с духовни същности, които имат духовно сродство с тях.

Всяка духовна същност има различно начало на сътворение и това има много голямо значение за ролята и способностите, които са заложени в нея. Именно това начало е всързано и с мисията на всяка духовна същност."


* * * * * * *
СОЛАРНИ СЪЩЕСТВА УПРАВЛЯВАТ ЧОВЕЧЕСТВОТО

Слънцето, този могъщ източник на светлина и топлина, олицетворява животворното начало на всички органични твари и изпепеляващата им гибел в огнените му обятия след милиарди години. Обожествявано от най-великите земни цивилизации, то е превърнато в символ на всичко съществуващо и творец на Всемира от фараона Ехнатон. Но днес простосмъртните едва ли допускат, че дневната ни звезда е не само първоизточник и регулатор на живота, но и …негова среда за обитание.

Соларни култове и общества в цялата човешка история са считали Слънцето за живо същество, олицетворяващо божествения гняв и справедливост. Древноиндийските “Веди” наричат повечето привидно необитаеми планети от свитата на огнения бог “грахас” - населени със живи същества светове. Но в древните текстове срещаме изумително твърдение и за обитателите на …Слънцето.

Брамините ги описват като притежаващи тяло, състоящо се от огнена енергия. Прастари легенди от долината на Нил разказват, че след като Слънцето залязло за първи път, богинята-крава Хатор изпратила с него огнени същества, за да не изгуби своята топлина. В новозаветното “Откровение на Йоан” (19:17) се говори за “ангел, стоящ в слънцето”, който призовава всички птици да се хранят с труповете на унищожените при Апокалипсиса “свободни и роби, малки и големи”.

А съвременният парапсихолог Арон Донахю твърди, че е пътувал с астралното си тяло до огнения ад на Слънцето и срещнал там враждебно ангелическо присъствие, което го върнало шокиран обратно далеч от непристъпната си обител.



В последните три столетия невероятната хипотеза за живот на Слънцето се възприема и от авторитетни учени. През първата половина на ХІХ век е широко приета теорията на английския астроном Уилям Хершел, който, изследвайки слънчевите петна, стига до извода, че вътрешността на Слънцето е студена, а може би дори обитаема. В публикуваната си през 1984 г. уникална разработка руският изследовател Борис Соломин обосновава хипотезата за съществуване на плазмен живот на Слънцето и неговото въздействие върху земната биосфера.

Според Соломин магнитно-плазмени структури от горещ йонизиран газ със силно магнитно поле, наречени “плазмоиди”, периодично напускат огненото светило и ускорени от слънчевите избухвания, достигат и навлизат в радиационните пояси и йоносферата на Земята и се спускат в ниските слоеве на атмосферата. В края на 50-те години на миналия век Тревор Констейбъл пръв успява да фотографира над калифорнийската пустиня Мохаве ефирните небелтъчни форми на живот, наречени “критери” (създания) от италианеца Лучиано Боконе.

Още в зората на времето хората са осъзнавали намесата на могъщите плазмени същества от Слънцето и са ги наричали “сияещите” или “стихийни духове”. Древните египтяни са вярвали, че слънчевият бог Ра създал човешкия род от сълзите си. Много явления от духовния мир на човека се свързват с огъня и огнените елементи като соларни символи. Зороастрийците са почитали огъня като главна духовна стихия.

В древногръцката митология Прометей принася духовен дар във вид на небесен огън. Бог в Стария завет се явява на Мойсей като пламтящ храст - неизгаряща къпина и като светещ в нощта огнен стълб в похода към Обетованата земя, а на пророк Исая - като огнен серафим. От новозаветните текстове познаваме и огненото превъплъщение на Христос на планината Фавор.

В учението на видния теолог Рьорих централно място заема Светът на Огъня. Изследванията на промените в соларната активност през последните 5000 г. от американския астроном Джон Еди потвърждават, че появата на 17 човешки етногенезиса съвпада както с най-ниските, така и с най-високи стойности в основния 11-годишен слънчев цикъл. Някои сравняват областите и периметъра на появата на тези цивилизация върху глобуса с “удари на бич”, следващи меридианите, паралелите или разположени под ъгъл спрямо тях, но винаги с правилна геометрия.

Пратениците от Слънцето могат да приемат всякакви форми, да преминават във видимия спектър и развиват невероятни скорости. От хилядолетия тяхната мимикрия влияе и върху противоречивото им възприемане в митологията и религиозните текстове. Те са и божествените ангелически създания серафими, и фантастичните дракони, грифони, серафими или демони на злото, а появата им се свързва с революционни научни открития, но и с опустошителни бедствия, епидемии и войни.

Има сериозни доказателства, че тези същества и свързаните с тях процеси на Слънцето са в основата на глобалното затопляне и на феномените кълбовидна мълния, спонтанното човешко самоизгаряне, масовите самоубийства на птици във високи сгради, както и на катастрофалните горски пожари през последните години.

Автор: Мирослав Минчев


* * * * * * *
"Огнените деца" или така наречените "Solari" (солари),соле-слънце, cа войни на светлината.Първата им поява датира още от ранния римски период.Тогава са се появили, за да помогнат и да оставят траен отпечатък в историята на света.

Не случайно италианската земя остава свещена и пазена, въпреки че днешните италианци са много разнилни от онова си време както и много други народи,които са постигнали завидни успехи за своята епоха и време. Това е заради помощта, която са получавали! Както и при византийците, траките, римляните и не на последно място са българите. При византийците са се появили Verdanite verde-зелен, la verdat-истината.

Огнените деца се разпознават по буйния си нрав, винаги сериозното изражение и готовността да помогнат във всяка една ситуация.При по малките се наблюдава интереса към животните и уважението, с което ги наблюдават.Те стават тяхни ревностни пазители, което след време се усилва за всичко заобикалящо ги.

Те са самостоятелни, прями, кратки и ясни в желанията си към околните. За тях няма пречки и прегради и са изключително смели. Верни приятели са и винаги следват каузата си. Те са уверени в себе си и от малки погледа им е ясен и дълбок. Имат високи критерии и затова и изискват много от себе си, но не са взискателни към другите поради факта,че разбират разликите в хората и считат като свой дълг сами да се справят с трудностите.

Те даряват околните със спокойствие и усещането, че трябва да бъдат естествени. Цветовета на тяхната аура са в огнена тоналност. Тяхната цел е мир и винаги биха жертвали единствено себе си, за да спасят другите. Те винаги носят в себе си светлината, която озарява околните и носи хармония на родителите. С тях трябва да се отнасяте като с големи хора, защото те самите се чувстват такива.

Държат на решенията си , затова не ги спирайте, а само ги съветвайте, защото за тях това е важно. Не случайно сега "слизат" толкова много същности, наближаваме определен етап, в който ни е нужна помощ!


Източник: indigota.com



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov