НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 11:04 am Вижте мненията без отговор
Великото подравняване
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Май 17, 2012 6:20 pm
МнениеЗаглавие : Великото подравняване
Отговорете с цитат

Какви ли не информации се изляха за предстоящата дата 20 май 2012. От чисти информативни и наистина подготвящи и помагащи, до такива, носещи скрити и дезинформиращи, дисбалансиращи скрити послания. Припомням ви да не приемате веднага всяко послание, изляло се през ефира, а да го прекарвате през личния си барометър за истинност.

Думи като “страх, помощ, тъмни сили, битки, мрак” и прочее, дори облечени в уж светли дрешки, всъщност идват от ниския астрал и целят смъкване на вибрацията. Много е лесно да го усетите, просто се вслушвайте в усещанията си. Какво винаги съм ви казвала – ако едно послание, събитие, човек предизвикват във вас чувство на тревожност, страх, несигурност, объркване, малоценност – бягайте надалече!

Аз разбира се, както винаги само ще споделя личното си субективно мнение и усещане (което не подлежи на логическа аргументация, доказателства и метрики). Последното го споменавам, защото в последните дни ми прави впечатление, че се появиха твърде много хора, които “много биха искали да повярват”, обаче търсят на всяка цена разпознаваеми за разума “научни” доказателства за всичко, което се случва.

Логиката неспирно се бунтува и търси истината. Истината. Какво е тя? Не е ли една прекрасна метафора? Изразява всички онези вярвания, нагласи и убеждения, които в даден момент резонират с нивото на съзнанието ни. Нима съзнанието ни остава вечно на едно равнище? Не. То се променя, еволюира, разширява се и … променя нашите истини. А те в крайна сметка отразяват нас самите.

Факт е ситуация или събитие, чиято истинност може да бъде доказана научно или логично. В науката факт е обективно проверено (тоест потвърдено експериментално) наблюдение, за разлика от теорията, която е обяснение на или тълкувание на факти. Факт, който се смята за истински, може да бъде по-късно опроверган, но също така опроверган факт може да се окаже истински. Тоест върху възприемането на фактите има голямо влияние смислите, които Егото влага. Хората са склонни да виждат факти, които потвърждават тяхната позиция и да игнорират такива, които ѝ противоречат.

Логиката е стремеж към фиксиране, задържане на онова познато нам състояние, което ни е известно. А вярата е поглед към неизвестното…

Развивайки логиката, потискаме интуицията, с което елиминираме възможностите за получаване на информация. Развивайки логиката, увеличаваме съмнението в себе си и така затваряме вратите на вярата. След това залостваме и портите на желанието си към развитие, с което се изолираме и всъщност елиминираме себе си. И в този план „унищожаваме” усета, способността си за несъзнателно проникване в същността на явленията, „убиваме” вътрешното си чувство, предчувствие, „премахваме” възможността за непосредствено достигане до истината… Затваряме достъпа си до интуицията, до информацията, която ни се дава от Библиотеката на пълното познание. (От теория на когиталността)

Затова сега ще ви споделя онова, което интуицията и и усета ми за надоказуемото ми подсказва, свързано с предстоящите дни. Защото това е една цяла поредица от невероятно засилена енергетика, не е просто една дата, в която очакваме нещо голямо да се случи. То така или иначе се случва непрекъснато – порталите се застъпват един с друг, оставяйки ни задъхани и дори голяма част от хората затруднени да интегрират високо честотните енергии, които ни се изпращат. Това е и причината толкова много хора в момента да са объркани, разфокусирани, да реагират неадекватно, да се въвличат в конфликти. Това е и причината при много хора да изплуват трудни изпитания.

Не се страхувайте, не се противете, не изпадайте в паника.



Старите матрици, в които все още се опитвате да се вкопчите просто не отговарят на новите енргии, старата парадигма просто се разпада. Просто е настанало едно велико чистене. Ама наистина сериозно чистене. Та как иначе, ако един пълен с мътилка съд не се изчисти и изпразни от ненужното, как ще се освободи пространство за светлината и високите енергии, който ни заливат? Отнесете се спокойно към енергийните предизвикателства, огледайте безпристрастно ситуацията, в която сте се озовали и намерете ползата и уместността. Колкото и на пръв поглед ситуацията да изглежда мъчителна и неприятна, тя носи нови възможности и ви подтиква към развитие.

А сега по същество: Още от Великден насам енергийното ускорение стана невероятно осезаемо. Земята вече буквално е с единия крак в петото измерение, нещата се случват (искате или не) и се променят с всеки изминал ден. И ние като енергийни същества също се променяме и еволюираме, следвайки Планетата към избрания път на Възнесение. Май месец поднася едни от най-мощните портали и възможности за ускорение и израстване.

След портала на трите петици, следва друга голяма поредица от събития, от огромна астрономическа и астрологическа значимост. На 20 май 2012 ще се подравнят в една линия Земята, Луната, Слънцето, централното слънце на Плядите-Алционе и центъра на нашата галактика – Хунаб Ку. На същата дата има и Слънчево затъмнение. Веднага след това следва на 05.06.2012 транзит на Венера, минаваща пред Слънцето.

Според календара на великите маи, които са майстори на времето, това е денят нула, новият ден, новата година. Вероятно заради това някои от източниците казват, че на тази дата ще бъде рестартирана енергийната решетка. Енергийната решетка отдавна вече е изградена на ново, като огромен брой светлинни работници работят денонощно за това. Енергийната решетка вече е изградена, със съвсем нови компоненти.

Тя регулярно и поетапно се пуска в действие, но наистина постепенно, за да можем да привикнем към новата енергетика, да я интегрираме и да нагодим телата си от светлина към нея. Както вече казахме – ако бъде пусната изведнъж, цялата – просто ще се получи нещо като токов удар – няма да издържим. То и сега се наблюдава такова объркване и хаос при много хора, та какво остава, ако всичко тръгне изведнъж…

Но това, което очаквам в предстоящото подравняване е действително да преминем в един от следващите нови периоди на съществуване, към пълното пускане на енергийната решетка в действие, поне пробно, докато изцяло се нагодим, за да бъде пусната изцяло и постоянно на 12.12.2012. При подравняването на 20.05 от Плеядите и Централното Слънце ще се изпрати силно концентрирана енергия, активационни кодове, които имат отношение към активирането на многоизмерното ДНК и телата ни от светлина.



Галактическото подравняване ни подтиква да създадем едно наистина мощно светлинно поле, да обединим работата си. И действително, на 20 май стартираме реалното, осезаемо обединение на ядрото на светлинните работници в България. Дълго време работехме поотделно, всеки осветяваше неговата част от пъзела, но сега се случва така, че работата ни се обединява и концентрира, дори на физическо ниво. Започваме с практиката на 20 май на Ваня Стойчева в Гайа.

След това продължаваме това мащабно разгръщане и активиране на светлинните кодове на 2 и 3 юни, когато е семинара ни с Тенислав Христов, а на 5 май, когато е транзита на Венера и подравняването и преплитането на Божествените мъжки и женски енергии завършваме веригата от светлинни активации с практиката на нашата специалистка по овладяване на женската енергия – Анастасия Гешева.

Всеки от нас бе планирал независимо от другите и поотделно практиките си, без дори да съзнава предстоящите астрономически събития. Призивът за обединение е изключително силен и настойчив и подаден към всеки от нас – по време на тези провеждания заземяваме мощно светлинно поле – стартирайки с голямото планетарно подравняване и свързания с него транзит на Венера ще имаме подкрепата на някои от най-силните светлоносци. Е, нима това е случайно?

Нашите космически братя от светлина постоянно и настойчиво изпращат информация в ченълинги, медитации, сънища, визуализации и видения. Но дори за търсещите видими доказателства има информация. Космическият език е съставен от звук, цвят, светлина, геометрични форми. В клипчето отдолу е дадена съвсем обективна, видима информация, подадена още преди години, чрез създадени форми в житните кръгове. Това събитие бе очаквано. Готови ли сте?

Не е необходимо да правите нищо кой знае колко особено – просто останете в тишина и покой, изучавайте вътрешната си природа, вслушайте се във вътрешния глас и визуализирайте мощното изпълване на физическите и фините си тела със светлина. Изпълнете със светлина, а след това я пуснете надолу през тялото си и я заземете – изпратете я право в сърцето на Планетата.

Останете центрирани в сърцата си, не се поддавайте на илюзорните външни вълнения и дразнения. Дали ще присъствате физически на тези практики, или ще се включите дистанционно в мрежата от светлина – направете го, бъдете осъзната част от промените, допринесете за повдигането на колективния светлинен коефициент. В настоящия момент няма нищо по-важно от собственото ви духовно израстване и сливане с Божествената ви същност.


Източник: svoizbor.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov