НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 8:41 am Вижте мненията без отговор
Важността да опазим нашите физически, енергийни и финни тела
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Май 22, 2012 9:23 pm
МнениеЗаглавие : Важността да опазим нашите физически, енергийни и финни тела
Отговорете с цитат

Важността да опазим нашите физически, енергийни и финни тела в сексуалните ни връзки

Когато говорим за енергетиката на тялото, ние преминаваме през безкрайните клонове на познанието, които са безкрайни и неограничени.Повече или по-малко малко проучени, те ни показват нашата енергийната картина, която имаме, като следствие от правенето на секс с някои хора.

Да започнем с думата секс, което в превод значи числото шест- сборът или съюзът на на два пъти по три.Това символизира съюза между жената в нейния троен аспект/физически, емоционален и духовен/ и мъжа в неговия троен аспект/ физически, емоционален и духовен/. Тези три тела се обединяват в едно винаги, когато има секс, следователно аурата, която е магнитното поле което имаме може да бъде нарушена чрез сексуални връзки чрез които в нас могат да навлязат енергийни същности, ларви от ниският астрал и така наречените енергийни вампири.

Това взаимно проникване един в друг се осъществява без противопоставяне и като следствие се получава една различна енергетика на аурата на всеки от участниците в секса. Ако единия даде разрешение на партньор с по - слабо развита енергийно аура, то аурата на първия може да бъде повредена. Секса е начин на въвеждане на друго лице изцяло в полето на собствената аура, а така също възможност за нас да навлезем напълно в аурата на другия човек. В по-слабо енергийните аури на някои хора се намират астрални ларви, които в сексуален план представляват сексуални вируси или сексуални вампири.

Когато имаме секс, което не е същото като правенето на любов, става свързване с аурата на партньора. Създава се една аура с форма на балон при извършването на сексуален акт. Ако секса е резултат от любов, тогава вече се получава съюз на две същества, на два вида енергия и това представлява в същност един истински брак от любов, в духовния и физически смисъл на думата.В този случай всеки един от двамата, които се обичат,искат да споделят всичко с лицето,избрано от тях.

Този въпрос в древни времена, както и в модерните времена е винаги е бил един и същ. Секса може да бъде либерален и безотговорен, и човек да бъде с някой, без значение колко добре или зле ще му се отрази това в последствие. Човек може да не знае, че е достатъчно едно лице да ни вкара малко флуидна и емоционална "химия " в някой нощен клуб, бар ресторант или кафене, за да вземем “либералното”си решение ,че “искаме” да правим секс с него.

В случаи, когато има любов между партньорите,тогава последствията от свещения акт са красиви,правят двамата по-чувствителени и любящи и те се чувстват в равновесие.

Когато е само страст и плътски удоволствия, е рисковано, дори опасно, но по-опасно е, когато става въпрос за сексуално насилие (изнасилване) на невинни деца .Тяхната енергия се замърсява и ако те не са подпомагани във времето, когато те пораснат, ще станат потенциални изнасилвачи и педофили замърсени и представляващи лица с по-ниска астрални същност.

По време и след секса се обединяваме с аурата на партньора си, дори това да е било веднъж в живота ни. Заедно се събират карма, енергия, светлина, вибрация и знания. Ларвите - енергийните вампири, вирусни сексуални същества, които са мъртви черупки, могат да се въплатят като бъдат заченати в зависимост от степента на разврат и похот на родителите.Човек ще привлече такива субекти, които да се родят като негови деца, каквито са качествата в сексуален план на него самия или като тези на партньора му.

Много хора пренебрегват предупрежденията на тялото си следващия ден след секса.Те не владеят егото и суетата си. Не осъзнават последиците или промяната на признаците, които показват, че тялото ви започва да се чувства зле на следващия ден. Те намират за виновен някой ликьор или питие от предния ден в бара или ресторанта.



Ако ние наистина обичаме и искаме да прекараме времето с този човек до края на дните си, ако любовта и желанието да споделим добрите и лошите моменти с нашия партньор съществуват, тогава тази любов пречиства ..

Но когато това е просто един акт на удоволствие или за една нощ вече не е толкова приятно, защото енергиите и субстанциите, които изброихме по горе се обедняват и често отнема около една година, за да могат аурите да възвърнат първоначалната си същност ,каквато е била преди сексуалния акт. А при някои двойки понякога 3 години или, ако случаят е много тежък, могат да минат седем години след последния полов акт, преди аурата да възвърне първоначалната си конфигурация, характерна за индивида!

Седем дълги години!Това е така,защото степента на просмукване на аурите една в друга се разсейва на късно до 7 години-толкова ,колкото е периода на пълно обновление на всички клетки в тялото с нови.Дори в най- тежките случаи, след седем години от последния полов акт,ако не се осъществи такъв с друг партньор, тогава аурата си връща оригиналната същност,като следствие от обновата на всички клетки.

Когато семенните и вагиналните флуиди останат съединени с аурата и фините ни тела по времето на секс, тази връзка не може да се скъса лесно, ще продължим да бъдем обединени по този енергиен и кармичен начин с всеки един с, който споделяме леглото си.
Положението става още по-сложно, когато някой има постоянен партньор, защото веригата за прехвърляне на карма става още по дълга и сложна.

И по специално, когато имат и други сексуални връзки извън семействата си партньорите докарват всички тези енергийни отпадъци, които са възприели чрез секса и замърсяват постоянният си партньор.Ако си представим някой, който е правил секс с девет души, а те от своя страна са имали секс с множество други партньори, тогава се разбира какви замърсявания се наслагват в брака на двамата съпрузи.

Можете ли да си представите колко много карми и различни мисли са преплетени във вас? След тази кратка равносметка.

Това прави пътя ни по-тежък, по-тромав, носим все-повече товар, без да знаем от идва и как бихме могли да го отхвърлим. Чувстваме се като луди и търсим психиатри ,за да ни отнемат този товар и да ни помогнат.

Има различни методи за лечение и ще ги споделя с вас.

Единият от тях е една година в безбрачие, което може да ни очисти натрупаната енергийна нечистота от всички връзки, които сме имали. Друг начин е медитиране и изчистване на енергийното ни тяло чрез бяла, златна и виолетова светлина, мантри, музика, да отглеждаме и се грижим за цветя, да правим бани билки или с морска сол,а също бани с зехтин и сандалово дърво.

Нашето хранене трябва да е здравословно и да изпълняваме физическите упражнения и дишане от йога. Промяната на нашата вибрационна честота чрез позитивни мисли и нагласи ще се осъществи за тези седем години. Ако намерите любовта на живота си, дълбоката и истинска любов между двама души, тогава тази любов може да изгори всички замърсявания.

Сред последиците от секса с много партньори е заразата с кармата на много хора.Това е все едно и също да спите в легло от червеи-астралните сексуални червеи и вампири. Заразени с много гъста енергия и тежка карма, тези червеи, ще създават замърсявания в нашия собствен живот по един тънък и неуловим , но много действителен начин.

В нощта,в която хората правят секс с партньора си след изневяра и жената забременее, сексуалните ларви на онзи, с когото е била изневярата, ще преминат в аурата и тялото на бъдещото дете. Тези ларви , невидими за окото ще се развиват с детето, като в резултат на това се създават хора с определена двойственост в психиката. Създадените деца, ще са зли и жестоки от малки. Всичко това изглежда невероятно и илюзорно, но е истина, не е мит, не е фантазия.

Когато правим секс и обединяваме енергиите си ние отдаваме нашата сила, вибрация и енергия на другото лицеТова, което се създава ,е било наричано от древните мъдреци мостове на енергия или куки чрез връзка с чакрите.

Този въпрос е толкова сложен и дълбок, че няма да стигнат няколко дни, за да бъде обсъден.

Но тези малки познания ще ни помогнат да бъдем по съзнателни и задълбочени в нашите действия. Да имаме по-добро разбиране. По тези причинидревните създавали своите любовни и сексуални връзки внимателно и това е била причината, да се радват на ползотворен личен живот и поколение.

откъс от книгата
"Малко ръководство за тези странни времена " от Шри Дева Финикс.


източник: Pequeno Manual para esos dias Extranos

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov