НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 11:05 pm Вижте мненията без отговор
Дългоочаквания контакт
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2012 5:23 pm
МнениеЗаглавие : Дългоочаквания контакт
Отговорете с цитат

Всички вие, Светлоносци вече знаете, че щом сте подписали договор да служите, пълната изолация не е съвсем уместна и възможна в тези динамични времена.

Точно динамиката и шума, който се вдигна в последните дни ме накара отново да седна зад клавиатурата и да споделя усещанията си за настоящите, а и предстоящите събития.

Отдавна знам и се опитвам да ви подшушна, че още в първите дни на август ни предстоят големи раздвижвания и промени. Та дори и се пошегувах във фейсбук - “Ама какви ти промени, какво възнесение, ние тогава сме на палатка” Е, палатката ми все още си кротува в гората до плажа, но промените пак си текат – все по-усилено и по-настоятелно – на всички нива.


Необяснимите дискомфорти, липса на настроение, дисбаланс в емоционално и физическо отношение и преди всичко във взаимоотношенията – всичко това сякаш се изясни, нали – вече не си задаваме толкова въпроси “Ама как, откъде, защо, до кога?”. Космическите лъчения и намесата и навлизането на чужди обекти в орбитата на Земята вече не са тайна за никого, както и съпътстващите ги промени и въздействие върху нас. И никой не бе подминат, не си мислете, че при мен нямаше такива отблясъци.

Отдавна всевъзможни източници ни подготвят за информацията, която така настоятелно взе да се излива в последните дни от всевъзможни източници. От месеци се публикуват материали за нарочното и много специфично построение на цялата матрица на Олимпийските игри, като се тръгне от логото, рекламните клипове, разположението на улиците, различните конструкции, сякаш специално моделирани за да внушат извънземно присъствие. В интернет ни заляха картинки на полуголи момичета, гушнали се в извънземни младежи, ефира изобилства от рекламни, в които присъстват огромни фигури на извънземни.

Сякаш всичко, със всички налични средства се опитва да ни подготви за идеята, че извънземните присъстват вече видимо сред нас. Те, че присъстват – присъстват и това е от незапомнени времена. Но сега е различно, нали? Просто визията и усещането до такава степен се внушава, че няма начин да остане незабелязано.

Но това не е непременно нещо лошо. Едва ли е останал човек на тази Планета, който все още да си въобразява, че сме единствения разумен живот в необятния Космос, нали? От незапомнени времена световните правителства комуникират с извънземни цивилизации, даже обменят опит, знания за технологии и какво ли още не. Но това се крие от масите. Причините са много, но започват и свършват с монопол, власт, държане в неведение за произхода, силата и смисъла на съществуването ни.

И по повод съобщенията, които ни заляха напоследък, че ще има вече видима намеса, явно и публично заявяване на Присъствието си мислех “Ама няма начин това да идва от Галактическата Федерация на Светлината. Светлината не може да поставя условия, ултиматуми, да е показна, изискваща, привличаща така вниманието”. И до някъде това е така. Но от друга страна – от години се дават възможности на земните правителства да признаят и разкажат на хората за Истината, да се изнесат най-сетне фактите, крити с години – че не сме сами, че има други цивилизации, замесени в създаването на

Планетата Земя заедно с нас, че Земната раса е създадена от “инопланетяни”, че всички ние сме звездни семена от други планети, решили да се въплътят в човешко тяло за да участват в това уникален експеримент. Че притежаваме огромна сила, че принадлежим към Семейството на Светлината, че носим Божествената творческа искра, която има мощта да твори нови планети, вселени, съвършено нови светове…



И понеже всички дадени досега възможности бяха безотговорно пропуснати, вече стигнахме до там, че да трябва да се даде ултиматум. Планетата Земя взе решение да продължи еволюцията си в Светлината, в Единното съзнание. И всички ние като част от нея вървим натам. Освен ако разбира се не останем в лапите на страха и игрите на дуалността, които да държат към трето измерение. И както вече знаете от информацията споделена до сега, включително от Инелия Бенц – хората, направили този избор, просто ще бъдат преместени на друга планета, която да отговаря на условията, които те са избрали.

А останалите, мили хора – останалите трябва най-сетне да проумеят какво се случва и да направят избора си – в Истината и Любовта. Тези, които до сега владееха Планетата, нарушиха Вселенските закони и това нарушение допуска силите на Светлината да престъпят условието за ненамеса. В момента всяка душа се брои и има значение – затова е жизнено важно да се внесе яснота, да се разкрие Истината, за да могат хората ясно и съзнателно да направят своя избор. Декември месец кулминационния момент на преминаването към по-високите измерения предстои и е от ключово значение този процес да бъде подпомогнат.

Но и това не е толкова лесно. Игрите на светлосенките винаги са много умели, а сега повече от всякога. Да, настъпва епохален момент, да ще има среща, ще има разкриване и контакт – но дори аз не съм сигурна на какво ниво точно. Дали ще протече на дали ще се има показно “шоу” и поява на извънземни кораби? Ако се случи втория вариант, ще ме накара сериозно да се замисля дали е акт на Семейството на Светлината. Защото едно такова шоу ще предизвика само страх и разделение, което както знаем не са атрибути на Светлината.

От днес, до края на месеца престоят изключителни събития, особено концентрирани в седмицата от 11ти до 17-ти август. Отново се очаква забележително подравняване на планети и завършва цял един еволюционен цикъл, който тече от милиони години. Да, кулминацията на Голямата Игра започна. Във всеки случай, приятели – бъдете много внимателни, наблюдателни и подлагайте всичко на съмнение. Прекарвайте три пъти всяка информация, всичко което виждате, чувате и четете през сърцето си. Ако усещате сянка на съмнение – значи има защо да е така. В този епохален момент непременно всяка от страните в дуализма ще се опита да привлече енергия.

И поради тази причина, отново ви моля – бъде осъзнати, мислете, прекарвайте всяка информация през сърцето си. Дори ако дългоочаквания контакт се осъществи съвсем скоро – така както бе тиражирано навсякъде в интернет пространството, че и във вестниците – бъдете нащрек и не се подлъгвайте по всяка новина, която се изпусне в пространството. Това е дълго подготвяна сценка. Съвсем скоро президентите на водещите земни правителства ще говорят от ТВ екраните – бъдете още по-нащрек! Обещания за чудодейни технологии, чудни звездни кораби, различни примамки и залъгалки ще ни заобиколят. Не казвам, че са лоши – просто бъдете нащрек.

Осъзнайте, че ние, земляните сме точно толкова важни, съвършени, и величествени колкото всеки извънземен, предлагащ ви невероятни технически достижения. Не се подлъгвайте да мислите, че сте нещо по-малко, че поредните спасители идват. Ние сме РАВНИ. Ние сме представители на едно и също СЕМЕЙСТВО НА СВЕТЛИНАТА. Помнете и достойно отстоявайте вашето право на свобода, независимост. Помнете, че имате право на свободен избор. И ако утре някой ви протегне ръка и ви покани да разгледате чудния му кораб, ако се опита да ви подлъже със щедри обещания за какви ли не чудеса, постави ултиматуми или по какъвто и да било начин се опита да ви направи зависими – просто откажете! Имате право! Сега са най-важните избори!



Помните ли какво ви казваха мама и татко като бяхте деца – “Не се качвайте в колата на непознати”. Е сега е още по-важно да приложите правилото “Не се качвайте в корабите на непознати”. Приемете това като едно от най-сериозните изпитания на Духа – ще съумеем ли да разпознаем истинската Светлина? Ако и когато ви се случи да се срещнете с някои от извънземните, заобиколили Земята – питайте. Питайте го поне три пъти дали е от Семейството на Светлината. И прекарвайте информацията през сърцето си, за да разпознаете Истината.

Да бъдем достойни, осъзнати и спокойни в тези велики дни. Защото те са велики не заради някакви събития извън нас – ние сме тези, ние сме великите същества, които чрез великия си осъзнат избор направиха тези велики промени възможни – промени пред които благоговее и се прекланя цялата Вселена.

Независимо от мен, моята звездна сестра Анастасия Гешева написа тази тема, с която както винаги чудесно се допълваме. А избора.. той както винаги е във вашите ръце:
“Нещо се мъти, да. Но дали това, което се мъти е чисто или ще бъде отвличане на вниманието и отново прихващане на енергия, ще видим. Има някои сигурни неща. Едно от тях е, че от години се очаква американският президент да признае, че правителството на тази държава има връзка с някои не-земни раси от 50-те години на миналия век. Тези раси не са от Светлината, не служат на Светлината и нямат никакъв интерес в Светлината.

Това си е въпрос, който касае тяхната държава, защото по закона за кармата този народ и техните правителства носят отговорност, че са допуснали предоставянето на права на въпросните същества. Както и правителствата на страните от Г-20. Те контактуват редовно. Контактуват и с двете страни – тъмна и светла. Информирани са какво се случва с енергийните изменения на планетата. Въпрос на време е кога това ще се оповести публично. Друго сигурно нещо е, че летателни апарати от типа “летяща чиния” са технологии на ниско вибриращите сиви. Корабите на семейството на Светлината са напълно различни, неописуемо невъзприемливи за нашите сетива. Приличат на нашите летни пухкави облаци /някои от тях/ и излъчват светлина от вътре.

Друго сигурно нещо е това, че ставащото на Земята енергийно повдигане е толкова силно и могъщо, че всякакви същества са привлечени като магнит към нашата планета. За повечето от тях ние сме като детска игра, защото сме толкова безсъзнателни, че програмирането на мозъците ни е по-лесно от фасул. Могат да ни прожектират по небето, пък и на земята, каквото си поискат и ние тук да зяпаме с отворена уста. Още поне едно сигурно нещо – ние нямаме нужда от никой от тях, за да си постигнем светлинния коефициент, който си пожелаем.

И сега идваме до най-същественото сигурно нещо. И то е – Всеки човек е Божия искра. Във всеки човек живее Божията матрица и притежава огромна Светлина и Любов. Не всички други същества са такива, но Ние Сме такива! Ние сме творци и създатели на реалност. Като следствие от това възниква напълно резонния въпрос – Кой и Какво може да е по-величествено и могъщо от Нас? Така че кацане на извънземни може да е доста фън събитие, но то не ни помага да израстем в собствената си рождена Светлина.

Всъщност запомнете добре, че Светлината във вас е единствената истина и само тя може да ви изведе нагоре в еволюцията. Нищо извън човека не е фактор за това. Светлите знаят това и ако имат намерение да се появят тук, ще го направят елегантно, като близки роднини, които ви обичат и почитат, дошли на гости в дома ви. С много любов и без излишни думи. Понеже сме семейство, тяхното присъствие се усеща главно чрез сърцето, а не чрез външни изяви.

Тъмните се чувстват отлично сред спящото човечество и тъй като се хранят с нашата енергия си “умират” за сензации, страх, противоречия и пр. Най са ми интересни тези, които твърдят, че ще ни спасяват на техните кораби. Ако някой ви каже, че ще ви спасява, това е най-сигурния знак, че не сте на честотата на Светлината. Моля ви, дръжте се достойно и не се качвайте на никакви кораби. Или пък ако искате качете се. Изборът както винаги си е личен.

И накрая най-сигурното нещо. Дори да се разкрият братята и сестрите ни от Светлината, защото безспорно е наближило времето за заявяване на звездните ни корени, знайте, че ние сме им равни по всички показатели. Даже в известен смисъл сме по-величествени от тях, защото работим в дуалност. Да, напоследък се говори активно за това. Сигурно е, че ни подготвят за такова нещо. И на лично, и на планетарно ниво. Хайде да се събуждаме вече, че работа ни чака – изграждане на колони от Светлина, разчистване на боклука, че да започнем да градим новия свят. Бъдете внимателни във всичко, което се случва сега. Бъдете Любов и Светлина, защото сте творци на собствената си реалност.


Мартина Иванова
Източник: svoizbor.com
spiralata.net

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov