НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 3:38 am Вижте мненията без отговор
Световни пророчества
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Авг 20, 2012 5:27 pm
МнениеЗаглавие : Световни пророчества
Отговорете с цитат

"Народът, който Херодот нарича хиперборейци...сегашното му наименование е Московия...ще изпита ужасен упадък и невероятен разцвет. Не бива да ви смущава бедственото му положение...Хиперборейците ще преживеят 3 падения и 3 пъти ще бъват възвисени...В тяхната земя...в тази страна на хиперборейците...ще възсияе Великият кръст, което трябва да се случи през 2041 г.! Този кръст ще видят всички жители на Земята. Тогава ще се върне Златният век".


Ето астрологическа прогноза на Макс Хайндл:

"С навлизането на Уран в знака на Водолея руският народ и славянската раса като цяло ще достигнат степен на духовно развитие, която ще ги издигне много по-нагоре в сравнение със сегашното им състояние. Духовността трябва да се развива успоредно с интелекта и посредством интелекта. Съществуването на славянската цивилизация ще бъде кратковременно, но през този период тя ще бъде велика и радостна, понеже ще се роди от дълбока скръб и непоносими страдания. Когато му дойде времето, законът за компенсация ще доведе до противоположното. От славяните ще произлезе народ, който ще образува последната от расите на арийската епоха. Славянската цивилизация ще стане основата на развитието на 6-тата раса на човечеството".


От Едгар Кейси

"Надеждите на света и неговото възраждане ще дойдат от Русия и няма да имат никаква връзка с онова, което днес се нарича комунизъм. Точно в Русие ще възникне истински и велик източник на свободата. Тогава всеки човек ще започне да живее заради ближния си... Това ще бъде съвсем друг начин на съществуване".

"В Западен Сибир вече протича процес на изпълване на тази местност с чиста енергия, която ще я предпази от разрушителното действие на природни и енергийни катаклизми. Западен Сибир ще остане почти невредим".


Олга Гурбанович - рускиня

"Това, което не се е появило, лесно може да се предотврати. Стига да има желание".


Пак от Едгар Кейси

"Бъдещето не е нещо застинало и предопределено. Не, това е серия от вероятности и възможности, водещи от едно към друго. От тази гледна точка човешката "съдба" е предопределена само от това как човек използва свободната си воля спрямо огромното количество получавани данни и цялата достъпна информация".

"Ще дойде времето на чудесата, когато науката ще направи значими открития в областта на нематериалното. Ще станем свидетели на изумителни археологически открития, които коренно ще променят представите ни за древните светове... Бъдещето пренадлежи на добрите хора, те ще живеят в прекрасен свят, който сега дори ни е трудно да си представим..."


Ванга

"На земята приключва узряването на най-големия енергоносител - на Минерала, на Кристала, който напълно ще измени системата, принципа и технологиите за нейното енергийно осигуряване. Този Кристал почти едновременно ще бъде намерен и изучен на всички континенти. Без да е радиоактивен, той ще осигури чиста, животворна енергия на хората за близките хиляда години. На Земята ще спре разрушаването на естествените ресурси - ще се прекрати добивът на нефт, газ, въглища, торф, шисти и други суровини.

Ще спре използването на ядрено гориво. Непознатият преди енергоносител ще доведе до осъществяването на нови технически идеи: нови двигатели и задвижващи устройства, нови средства за производство и привдижване, нови продукти за потреблението и бита. Науката ще прекрачи в дълбините на нова енергетика. В съответствие с това ще се пречисти и ще стане здравословна околната среда, ще се решат екологичните пролеми. Човекът ще започне да живее значително по-дълго..."

Войните ще бъдат прекратени! Кристалът ще донесе ново мислене!"



От "Феноменът Окуньово"

Рампа Лобсанг, книгите му ги има на български. От книгата му "Третото око" -
"Началото на новия век вещае глобални катастрофи на човечеството. Ще се разрази война между Запада и мюсюлманския свят. В земната кора ще се появи огромна цепнатина. Потънали някога континенти ще се издигнат от океана и обликът на планетата ще се измени напълно. Ъгълът на наклон на Земята ще се промени /то, след земетресението в Индонезия оста на Земята се наклони, май беше с около 2 градуса/, ледените шапки на полюсите ще се разтопят/вече се бие по това сериозна тревога/ и ще освободят нови земи/нали сега вече започна борбата за земите около Северния полюс между Русия, Канада, Сащ, част от Скандинавските страни!/, богати на минерални ресурси.

Япония, Корея и част от китайското крайбрежие ще се скрият под водата...Приблизително около 2009 от глъбините на Космоса ще дойдат на Земята пришълци /че те са си отдавна тука?/, които ще поискат да се заселят на нашата планета. Отначало между земните обитатели и пришълците ще има разногласия, но после ще заживеят мирно. Смесените бракове ще доведат до появата на единна раса Тан и това ще бъде началото на Златен век за цялото човечество".

"Още през 1997 г. "Всемирные новости"(№1) публикува соъбщението:
"Археолозите са стъписани от откриването на тайна зала под загадката на загадките - древноегипетския Сфинкс! Списъците, намерени под него, говорят за скорошен край на света!..."

Реших отново да проверя всичко, за което вече стана въпрос, чрез ясновидеца и контактьор Олга Гурбанович. Въпросът към финия свят беше формулиран така:"Действително ли в Египет, под Сфинкса са открили свитъци с предсказания за край? Какво ги чака Земята и човечеството?". Отговорът беше:"Да, има такива свитъци, но опастност за Земята ще възникне малко по-късно, когато в непосредствена близост до нея премине голямо космическо тяло.

През май-юни 1999 г. невидимото око на енергиен ураган ше предизвика значителни промени във въздушното пространство на Земята. Планетата ще навлезе в друга система. С нея нищо няма да се случи. Тя е необходима както на вас, така и на още много светове. Няколко години по-късно на Земята ще има серия от катастрофи с много жертви, предстои ви да възродите цивилизацията от пепелта и ада, да я издигнете до равнището на рая. На Земята ще настъпят вечен мир и спокойствие. Ние вярваме във вас."."

Ревностната католичка Мария Есперанса, домакиня от Венецуела, известна и почетана на Запад, през последните 30 години пророчествата й се сбъдват почти на 100% (докато при Ванга са 70%), общува с Дева Мария и предсказва, че идващите години са "решаващи за планетата", тъй като човечеството може да се окаже на ръба на нова световна война, която щяла да разпали Русия /?!/ /не е ли по-скоро САЩ?/ или една от бившите републики на разпадналия се СССР. Кошмарът на самоунищожението няма да приключи с това. Ще се появи нов вирус, в сравнение с който СПИН е обикновена хрема. Новият вирус ше убива само за няколко дни. В края на невижданите страдания, оцелялата част от човечеството я очаква Ера на щастие и духовно възраждане.

И Русия има пророк! И не в стародавните смутни времена, а в нашето просветно време. Той и сега е жив и здрав, живее в град Торонто /Канада/. Майкъл Браун пише за него книгата, превърнала се в бестселър "Тръбата на Гавриил". Папата /Йоан Павел ІІ/ има 36 аудиенции с нашия пророк. Името му е Осип Тереля.

Веднъж, в приличащия на хладилна камера затворнически карцер, където е хвърлен чисто гол, му се явява Божията майка и започва да излага пророчествата си. Тя казва за предстоящата в началото на ХХІ век страшна война и показва картата на Русия в пръстен от огнени отблясъци. Предрича, че неин противник ще бъде Китай, а бъдещият руски лидер Владимир /?/ /добре, че Русия и Китай всъщност подписаха и създадоха съюз, свързан с нефта и защитата на Централна Азия/ ще разпали война с Израел /пълен /. След всичките катаклизми Тереля, както и Есперанса предсказва духовно възраждане и "златен век"...
.
..Едгар Кейси казва:"НАЙ-ВЕЛИКИТЕ ПРОРОЧЕСТВА СА ОНЕЗИ, КОИТО НЕ СЕ СБЪДВАТ!". Волята на хората е в състояние коренно да измени съдбата на цялото човечество! Стига да има желание!.."

"Феноменът Окуньово" - Михаил Речкин



Мариана Везнева - "И ще се разбират с езика на мисълта"

"1. Настъпване на период на Апокалипсис, изразен в природни катастрофи, глад, болести и намаляване на броя на човечеството.

2. Промяна в съзнанието на Човека и неговото духовно израстване.

3. Обединение на света в планетарев мащаб - териториално и духовно - и в Галактически Съюз на разумните цивилизации."

"Смърт на изток. Смърт на запад. Смърт на север. Смърт на юг. Смърт по цялата планета. Болести. Болести. Болести от насекоми. Болести от говеждо месо и млечни продукти. Болести от птици и яйца. Тежки смъртоносни болести.

И ще се развихри Стихията на Огъня. Пожари. Пожарища по цялата земя. И ще се активират вулканите. И ще се молите за сянка и прохлада.

И ще се развихри Стихията на Водата. И ще заличи цели местности. И ще се промени релефът на планетата. И ще се сбъдне пророчеството "Всички острови изчезнаха...".

И ще се развихри Стихията на Въздуха. Катастрофални бури, ураганни ветрове и торнада ще изчистят лицето на Земята, замърсено от разрушителните ви мисли.

И ще се развихри Стихията на Земята. Катастрофални земетресения ще променят облика на планетата.

Климатът ще се влоши. Сняг посред лято. Жега. Студ. Глад. Глад. Като мравки ще събирате семена. Ще се оголи планетата. И ще се наруши хармонията между Огъня и Водата - основата на Живота на планетата. Запустение.

И както става в края на всяка епоха от еволюцията на Земята, полюсите ще се изместят. И ще настъпят големи промени както на планетата, така и в съзнанието на хората. Планетата ще се издигне на по-високо ниво на развитие. Осъзнаване на Закона за Единството. Промяната ще засегне цялата цивилизация.

И Новият Човек ще се пробуди за духовността. И ще вкуси от плода на Посвещението в Тайните Знания за Скритите Сили в себе си и използването им.

И Новият Човек ще тръгне по Пътя на Посвещението. И ще разбере основния космически закон - Закона на Вечния Кръговрат, на Прераждането и Безсмъртието на Духа. И ще осъзнае енергийната си същност. И ще се убеди, че всичко е енергия с различни вибрации. И ще узнае Вечните Истини за Живота и Смъртта.

И ще се появи Новият Човек в Светлина, постигнал хармония между Ума и Чувствата, Вътрешен мир - "Венеца на живота". Новият човек ще бъде с Разум в Ума и Любов в Сърцето. И разширено Съзнание.

И Новият Човек ще бъде посветен в най-голямата тайна - силата на Мисълта. И Новите хора ще се разбират без думи и знаци. Ще общуват чрез телепатия. И ще получават Откровения от Висшите светове. И ще контактуват с космическите цивилизации.

И Човечеството ще се обедини - териториално - в 5-те континента (но с промяна на очертанията им) и духовно - по 7-те лъча. И ще се изгради един по-справедлив свят. Духовно човечеството ще се обедини в 7 направления: Управление, Образование, Наука, Изкуство, Религия, Езотерика и Любов-Мъдрост. И обединеното човечество ще възвърне Живота на планетата като възстанови хармонията на природата. И ще заживее в мир и сътрудничество.

И земното човечество ще осъзнае своята космическа принадлежност. И обединената цивилизация ще бъде включена в Галактически съюз на разумните цивилизации.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov