НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 1:14 pm Вижте мненията без отговор
Хитлер и Хиперборея
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Окт 31, 2012 7:20 pm
МнениеЗаглавие : Хитлер и Хиперборея
Отговорете с цитат

През 1938 година, под ръководството на Аненербе (Ahnenerbe), в Тибет се отправя експедиция с ръководител Е.Шефер (E. Scheffer). Няма да е излишно ако добавим, че Ернст е бил в Тибет и по-рано през 1931 и 1935 година.


Целите на експедицията:

1.Класификация на расите в Тибет;
2.Видими остатъчни признаци на нордически черти;
3.Търсене на мистичната страна Шамбала;
4.Установяване на дипломатически контакти. Какво се е случило там, какви са връзките след това, защо е имало пряка линия Берлин-Лхаса и какво е влиянието на религията "Бон" върху Хитлер - можем само да гадаем. Факт е обаче, че през 1945 година при щурма на Берлин съветските войски били втрещени при вида на мъртви тибетци в униформа на СС.

Последвалите експедиции на Блюмкин и Рьорих, от където и да погледнем са си неуспех в сравнение със Шефер, нали?

Да се върнем малко по-назад - в края на Първата Световна Война е било създадено тайното общество “Туле” - някои източници твърдят, че то е пряко свързано с експедицията на Шефер, и атомната програма на Третия Райх - тук отново правим връзка с проекта "Швабенланд" за който говорихме преди - в Земята на Кралица Мод и "летящите чинии" на Третия Райх. Най-интересното, че през 1947 една американска флота на адмирал Ричард Бърд се насочва към това място, но експедицията е прекратена малко преди да достигне базата. Защо ли ? "Туле" са се занимавали и с Хиперборея, между другото....

Според Николай Рьорих, в разрушения Берлин през 1945 година руснаците открили няколкостотин трупа на хора, носещи белезите на тибетската подрасова група. Всички те били облечени с германски военни униформи и снабдени с германски документи от Вермахта. Какво са търсели тибетци в обкръжения Берлин, за какъв дявол се е наложило всички те да умрат, каква е връзката на Третия Райх с Тибет...?



Връзката между нацистите, Тибет и Шамбала

Нацистите са знаели/вярвали в съществуването на Хиперборея, спомената още от Херодот, който казва, че тя се е намирала в далечния север. Нейните жители са се преселили на юг заради заледяването, което е настъпило там. Шведът Олаф Рудбек оприличава в един свой ръкопис (1679) атлантидите с хиперборейците. Според различни сведения Хиперборея се е разделила на два острова – Туле и Ултима Туле, които понякога биват съпоставени с Исландия и Гренландия.

Другото, в което са вярвали е, че земята е куха. В края на 17 век астрономът Едмънд Халей е първият, който казва, че земята е куха и се състои от 4 концентрирани кръга/сфери (нещо, което за тогавашните представи е било немислимо, всъщност и за много хора и до днес е немислимо).

В един момент се появява терминът Врил, който е бил свързван с високоразвита цивилизация (Vril-ya), които живеели под земята и планували да завладеят земята с врил, което представлявало психокинетична енергия. По-късно френският автор Луи Жаколио свързва Врил с хората от Туле, живеещи под земята, като кзва, че хората от Туле един ден ще използват Врил енергията, за да станат свръх-хора, и че ще управляват света.
Ницше също превъзнася идеята за свръх-хората и пише - „Да се погледнем в лицето. Ние сме хиперборейци“.

Идеята на Ницше е била, че обикновените хора ще умрат в стадото, докато свръх-хората ще се издигнат над него окрилени и независими от манталитета на стадото.

В книгата „The Arctic Home of the Vedas“ Тилак свързва преселилите се хора от Туле с корените на арийската раса. Така много германци, включително и Хитлер, са вярвали в началото на 20 век, че те са потомци на арийците, които са се преселили на юг от Хиперборея-Туле, и че са определени чрез силата на енергията Врил да станат свръх-хора и съответно господари на света.

Създадено е така нареченото Туле общество в името, на което се е извършвал расизъм, антисемитизъм, атентати и геноцид. От друга страна Хитлер е бил въведен в разни методи за използване на Врил енергията, за да се превърне в свръх-човек.

1918 е създаден Врил съюза и хората в него, заедно с тези от Туле общността, са търсили начини за осъществяване на контакт със свръхестествени същества под земята, за да получат от тях силата придобита от Врил енергията.

Хитлер е имал целта да завладее чрез стратегията на геополитиката Източна Европа, Русия и Централна Азия чрез арийската раса. Ключов фактор за успеха е трябвало да бъде откриването на предците на арийската раса, пазителите на тайната на енергията Врил в Централна Азия.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov