НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Яну 22, 2022 10:55 am Вижте мненията без отговор
Великият Преход (избрано)
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Ное 01, 2012 3:41 pm
МнениеЗаглавие : Великият Преход (избрано)
Отговорете с цитат

Приятели, участници сме в най-значимото събитие в историята на човечеството – Великият преход. От срещите, които провеждам, разбирам, че по-малко от един процент от образованите хора имат представа какво се случва и какво поведение трябва да имат в това съдбовно време. Затова написах тази малка книга. Моля всички да работят за нейното разпространение, тъй като в момента не съществува по-достъпно послание, а от познанията, които тя носи, буквално зависи живота на много хора. Предварително благодаря на всички, които ще приемат тази апостолска мисия!

Великият Преход

Наближава датата 21.12.2012г. Мнозина от нас я очакват със страх, други с любопитство, а трети с радостно нетърпение. Тези смесени чувства идват от пророческите твърдения, че на тази дата огнена стихия ще унищожи човечеството. Наистина първоначалният божествен замисъл е бил такъв. Предвиждало се е, в деня, когато земята премине през галактическия екватор и получи мощна енергия от центъра на галактиката, тя да се взриви и да се превърне в свръхнова звезда. Тогава хората са щели да се преродят на други планети и по този начин да преминат в по-високо – четвърто и пето измерение. Но тъй като съзнанието на човечеството през последните три десетилетия рязко се повиши, божествения план за прехода беше променен.

От 1988 година се провеждат опити с доброволци, които да преминат в по-високи измерения, без да минават през смърт, както досега се е случвало при прехода на други планети. Окончателното решение за този вариант е взето през 2009 година. Никога до сега във Вселената не е извършван такъв /експеримент – да преминем в по-високо измерение с физическите си тела. За да бъде успешно реализиран този преход, напреднали космически цивилизации работят вече няколко десетилетия и особено през последните три години. Те полагат огромни усилия за почистване атмосферата на планетата от замърсявания, за балансиране магнитното поле на земята, за омекотяване на неминуемите природни катаклизми.

Но една от най-важните насоки, в които работят нашите космически приятели, е подготовката на физическите ни тела, за да могат те да приемат мощните енергии, които ще въздействат върху нас по време на прехода. Вече раждащите се деца са само „индиго“ и „кристални“. Те имат съвсем различна структура от нас, по-добра имунна система, носят съвсем различно съзнание и творчески потенциал. Преди две години от нашите тела са отстранени микрочипове, вградени чрез имунизациите. В момента се променя нашата клетъчна структура от въглеродна към кристална, изгражда се трета нишка към нашето ДНК.

Какво ще бъде развитието на човечеството след неминуемото осъществяване на прехода? Преминавайки на ново, по-високо духовно ниво, човечеството ще получи много дарове. На нашите учени ще бъдат предоставени нови технологии, които те, заедно със своите космически колеги, ще внедрят в нашия живот. Една от най-важните придобивки ще бъде безплатната, неизчерпаема енергия, която ние ще получаваме направо от космоса. Това ще премахне необходимостта да добиваме енергийни ресурси от недрата на земята и чрез тях да замърсяваме атмосферата.

Двигателите с вътрешно горене ще отпаднат от употреба и на тяхно място ще заработят двигатели, ползващи чиста космическа енергия. Те ще бъдат вградени в нови превозни средства от съвсем нов тип, които ще бъдат много по-бързи и безопасни. Ще ни бъдат предоставени нови технологии, осигуряващи изобилие от храни и блага, което в крайна сметка ще доведе до отпадане на необходимостта от пари.

В по-близък план ще бъдат опростени дълговете на тези, които има опасност да изгубят ипотекираните си жилища. Този процес вече тече в САЩ. Там са изпратени съобщения до всички, които не могат да обслужват ипотечните си задължения, че те им се опрощават. Ще бъде променена изцяло и финансовата система, което ще премахне бедността като явление.

Но най-ценната придобивка, която ще получи човечеството, ще е промяната в здравословното ни състояние. Вече са изградени част от центровете за лечение, които нашите приятели наричат Градове на Светлината. В тези центрове и чрез локални устройства ние ще получим съвършено здраве. Ще бъде спрян процесът на стареене и ще започне регресивен процес, който ще възвърне младежкия ни вид. Както се досещате, това ще доведе до продължаване на човешкия живот със стотици години. А тези, които постигнат по-високо духовно ниво, на практика ще получат безсмъртие.

С тези промени, всъщност, ще започне предсказаният Златен век на земята. Сега ние използваме едва пет процента от капацитета на мозъка си. Предстои обединяване на двете му полукълба в едно цяло и от там постигане възможност за небивало разгръщане на творческия потенциал на всеки един от нас. В този нов свят, който неминуемо ще бъде изграден, ще бъдат непознати злобата и завистта, омразата. Сърцата на всички ще бъдат изпълнени с любов и състрадание, с желание да помагат на другите.

Докато пиша тези редове, се опитвам да си представя мислите и настроенията на тези, които ще ги прочетат. Знам, че почти всички вие ще си кажете с въздишка: „Ех, ако можеше това да бъде вярно...“ Разбира се тази въздишка не е вяра. Тя е едно плахо очакване, едно, може би, малко тъжно мечтание. Сега вие се държите като дете, което е видяло на витрината любимата играчка и си мечтае Дядо Коледа да му я донесе, но не вярва, че ще я получи, защото мама е казала, че играчката е много скъпа, а само татко работи в семейството.

Детето прекрасно разбира това, но някъде дълбоко в доброто му сърчице се таи надежда, че може би ще се случи някакво чудо, че вълшебникът Дядо Коледа ще намери начин да му донесе мечтаната играчка. Точно така се чувствате и вие. Знам, че всеки от вас си казва: „ А може би, това наистина ще се случи...“ Да това наистина ще се случи! То е неотменимо! Но има една малка подробност... Има едно мъничко „но“. (Винаги има едно „но“). Просто Дядо Коледа ще поиска от очакващото с трепет дете да му изпее една песничка и едва тогава играчката ще бъде негова. Ами, ако детето не знае песничка? Какво ще прави тогава?

Ето, затова започнах да пиша тази малка книга – защото знам, че повече от всичко желаете да получите даровете, за които ви разказах, но не знаете как да си ги поискате, още не сте научили песничката, която трябва да изпеете на Дядо Коледа. Ето, сега ще се опитам да ви разкажа за това, което трябва да постигнете, за да получите този подарък. Опитайте се да ме слушате, докато ви чета тази приказка, така както слушат децата – с ВЯРА! Помислете дали бих се наел с този труд, ако самият аз не бях сигурен в истинността на този разказ. Знам, че ще ви бъде трудно, защото твърде малко се говори за това. По-нататък ще ви обясня защо.

Но преди да започна своя разказ, искам да обясня какво ще стане с децата, които не успеят да научат песничката за Дядо Коледа. Вече споменахме какви прекрасни времена ни очакват. Представете си, че изведнъж всред тази идилия, която предстои, се втурне някой и започне да ни заплашва, започва да сее омраза и агресия, опитва се да ни върне в света, който за нас е вече отминал. За тези, които не са разбрали урока, няма да има място в това общество. На всички ще бъде даден равен шанс да се променят, но тези, които не желаят да го направят, ще бъдат отстранени.

Това ще стане чрез смърт. Така те ще се преродят (инкарнират) на друга планета в по-ниско измерение. Нашата планета ще бъде в четвърто – пето измерение. Така в близките 20 – 30 години населението на земята рязко ще намалее. Но вие не се плашете! Това не се отнася за вас. Защото вече сте започнали да учите песничката за Дядо Коледа и много скоро Той с любов ще ви прегърне и ще каже: „Браво, деца Мои! Чудесно сте научили урока, в училището, наречено Земя, където ви пратих преди 13000 години. Живейте в радост!“

Разбирате ли сега каква голяма отговорност стои пред нас? Разбирате ли каква отговорност поемам, като започвам да ви говоря за нещо, изглеждащо толкова странно и непознато? Хората, с които съм разговарял до сега, посрещат думите ми по различен начин – с недоверие, с любопитство, с вяра и надежда, но понякога и с иронична усмивка. Нищо. Дори и един от вас, след като прочете тази книга, да се промени така, че да стане от тези, които ще заживеят в така мечтания свят от любов, значи си е струвало.

Песничката, за която говорим, се нарича ОСЪЗНАВАНЕ. Космосът, Вселената, Създателят, нашите космически приятели очакват от нас да осъзнаем някои истини, някои правила, които са основен закон всред Издигнатите същества, каквито ние много скоро ще бъдем. Ако трябва с една дума да определим това, което трябва да осъзнаем, думата е ЛЮБОВ! Безрезервна Любов към всичко.

Когато затворите последната страница на тази малка книга и след като сте потърсили, евентуално и други източници на информация, би трябвало да почувствате, че сърцето ви е изпълнено с Любов. Това ще значи, че добре сме си свършили работата. Но осъзнаването в Любов минава през много стъпки. Ще се опитам да ви ги посоча. Но тъй като това е моето лично виждане, което съм придобил, като съм ползвал много източници и е част от моя личен опит, бихте могли да ги допълните.

1. Необходимо е да осъзнаем, че човечеството, живата и „неживата“ природа, планетата сме едно цяло.

2. Ние сме неделима частица от Бога. Бог не е нещо вън от нас. Той не е нещо, от което трябва да се страхуваме. Ние и Бог сме едно.

3. Един вмирисан просяк, циганинът, учителят, президентът и ние сме в еднаква степен души. Различно е нашето социално положение, но като души сме едно.

4. ВЯРАТА! Няма по-силен двигател от ВЯРАТА. Ние получаваме от живота това, в което вярваме.

5. СТРАХЪТ. Няма по-голяма спънка в развитието ни от страха. Докато не се освободим от него, не можем да продължим напред.

6. ПРОШКАТА. Докато не осъзнаем прошката, ако не сме готови да простим на всички, развитието ни ще бъде спряно.

7. Освободете се от ЗЛОБАТА, ЗАВИСТТА, АГРЕСИЯТА, ГНЕВА, ГОРДОСТТА, ЗЛОСЛОВИЕТО. Не се обиждайте.

За всички тези стъпки ще говорим по-обстойно. Но за да можем по-добре да ги разберем, е необходимо да се запознаем с основните събития в историята на човечеството, с пътя, който сме изминали в нашето развитие.

Човечеството е един експеримент. Първосъздателят започнал да експериментира със сътворението в тази вселена, за да постигне едно по-добро себе-познаване, себе-изразяване. Той донесъл в тази вселена енергиите и същностите на живота „част от самия него“ и ги надарил със своите способности. Тези части или продължения на Първосъздателя – богове-създатели, започнали да експериментират и създали собствена йерархия. В процеса на създаването се породила идея Земята да стане интергалактически център за информация.

Тя била прекрасно място и се намирала близо до много енергийни магистрали. Цивилизации от всички галактики се надпреварвали да дадат от своето ДНК, за да бъдат представени със собствен код на тази планета. Така майсторите на генетиката създали невиждано на никоя друга планета разнообразие от животински видове. Така земята се превърнала в жива библиотека. Изначалните автори на Земята били членове на Семейството на Светлината. Така на Земята преди 500 000 години била създадена високоразвита цивилизация на южния континент Антарктида. Но тогава започнали космически войни за собственост над този райски кът.

Някои от боговете-създатели окупирали Земята преди 300 000 години. Тези същности победили Светлината, като лишили хората от информация, за да могат да бъдат управлявани по-лесно. Новите собственици се хранели с енергията, породена от хаоса и страха. Те променили ДНК на хората, като от 12 оставили само две спирали. Всичко, което не било жизнено необходимо и което би могло да носи информация, било изключено. Около Земята била създадена честотна бариера, която пречела на проникването на светлинната информация. Така започнала ерата на Тъмните сили. От 26 000 години на земята властват Архонтите. Те са разработили специална система за контрол над човечеството, програмират ни още преди раждането, като изтриват нашата памет.

Програмирана е нашата бедност, потиска се интелигентността и свободната воля. На Земята има шест милиона физически Архонти. Те владеят икономиката, енергетиката, банковата система, военно промишления комплекс, фармацевтиката, киноиндустрията, всички медии. Те са виновниците за всички войни, които се водят на планетата. Но на първи юни космическият кораб на Плеядинците успя да разруши тяхната основна опора – честотната бариера, чрез мощен удар, нанесен, като многократно била увеличена силата на мощно слънчево изригване чрез четиридесет километров рефлектор. Това беше последната опора на Архонтите и сега тяхната власт бързо се руши.

За тази операция изначалните автори са призовали Семейството на Светлината да се намеси и прочисти планетата. В момента този процес тече. Изначалните автори се заели да реализират своя план, съвпадащ с момента, когато честотата на Земята ще бъде променена, момент, в който тъмните сили ще изчезнат, ако не променят своята честота. (Става дума за събитията около 21.12.2012г.) Хранителният източник на Тъмните сили – страх, тревога, хаос, глад, отчаяние, ще бъде премахнат. Ако ние се изпълним с любов и радост, ще спрем да подхранваме с негативната си енергия тези, които толкова дълго ни държат в робство и те завинаги ще си отидат от нашия живот.

По този начин ние се включваме в борбата със злото. Така ние се превръщаме в бунтовници, опълченци, които подпомагат тези, които са дошли да ни освободят от мрака. Кои са Те? Това са нашите приятели и близки, с които сме се разделили преди 13 000 години, за да дойдем на земята и чрез стотици прераждания да създадем неоценим опит за Вселената. Много скоро нашата памет ще бъде възстановена и ние ще си спомним за тях и буквално ще ги прегърнем, ще се завърнем в своя истински дом от това вълнуващо пътешествие. Те с нетърпение ни очакват и ни помагат да извървим своята част от пътя.Знам, че много от вас не могат да допуснат, че нашата душа е безсмъртна и може да се преражда в нови и нови тела. Без да осъзнаем тази възможност, не сме в състояние да разберем пътя на нашето духовно развитие. Как се осъществява това? Преди поредното прераждане стотици и хиляди души, които са общували в предишния си живот, анализират набрания опит и плануват следващото си прераждане, като разработват възможно най-добрия сценарий за всяка от тях.

Така избират кой ще бъде майката, бащата, приятелите, враговете. Някой ще изнасили детето ви, за да може вие да му простите. Друг ще ви измами или ограби или ще ви изкуши да изневерите на съпруга си. Всичко е така планирано, че да може да се извлече възможно най-добрия опит. Ето един пример, установен чрез регресивна хипноза. Младо момиче било изнасилено и изпаднало в тежка депресия, с която лекарите не могли да се справят. Когато поставили момичето в регресивна хипноза, се оказало, че в предишния си живот е било адвокат, разглезено дете на богати родители. Той изнасилил една девойка, след което я убил. За да осъзнае грешката си, сега сам избрал да преживее същия кошмар. Това е пътят, по който минава всеки от нас.

Ние сами определяме дали да преживеем в бедност или разкош, дали да извършим престъпление и да попаднем в затвора и да наберем негативен опит. След като са написали сценария на следващия си живот, всички актьори идват на земята и спектакълът започва. Ние непременно трябва да осъзнаем, че участваме в един спектакъл, в който сами сме избрали какви да бъдем и затова не бива да се сърдим, че актьорите изпълняват добре ролите си. Това осъзнаване е особено необходимо, за да можем да простим на всички. Тази прошка не е само думи на извинение. Това опрощаване трябва да мине през сърцето. Когато искаме да простим, трябва да изпратим любов към този, на когото прощаваме и с нашата любов да му помогнем да се промени.

Христос ни съветваше: „Обичай дори врага си.“ Много дълго не успявах да осъзная как може това да се случи. Та какъв враг ще ми е той, щом трябва да го обичам. Преди няколко години, докато бях още учител, в моето училище стана тежък инцидент. Две момчета се бяха сбили и непрекъснато бяха в конфликт. Намесиха се родителите, стигна се до съд. На учителски съвет трябваше да се вземе решение за тяхното наказание – най-вероятно изключване. Присъстваха и родителите.

Единия от „обвиняемите“ постоянно създаваше проблеми и сега част от колегите радостно потриваха ръце, че е дошъл моментът „да му дадат да разбере“. Съветът вървеше с много напрежение и взаимни обвинения. По едно време поисках думата и станах. (В нашето училище беше прието да се говори седнал. Ставах да говоря прав за втори път от трийсет години.) Настоях съветът да бъде прекъснат и да продължи, след като родителите оттеглят исковете си. Тогава те въздъхнаха с облекчение, защото искаха вече тъкмо това. Когато исковете бяха оттеглени, съветът бе свикан отново. Наложихме по-леки наказания, а довчерашните врагове станаха приятели. Ако не бяхме прекъснали тази вражда и ги бяхме изключили, те най-вероятно нямаше да завършат образованието си и щяха да останат врагове за цял живот.

Тогава осъзнах силата на прошката. Така че, ако искаме да продължим напред в духовното си израстване, непременно трябва да намерим сили да простим на останалите актьори от спектакъла, наречен живот. Трябва да изпратим любов не само към тях, а към всички, които таят в сърцата си омраза, дори и към тъмните сили, които толкова години тровят живота ни. За тях няма по-тежък удар от любовта. А ако изпитваме към тях злоба, ако ни се иска да ги унищожим в злобата си, само ще ги подхраним с негативната си енергия. Така че, продължавайте да променяте света чрез любов. Много земни представители на тъмните сили вече променят убежденията си под въздействието на мощните добри енергии, които излъчва човечеството.

Ако все още не сте осъзнали как да изпълвате сърцето си с любов, просто отидете на прекрасния площад в нашия град и вижте децата. Те са съвършени. Не искат нищо, нямат никакви амбиции, а само се радват на света. Христос беше казал на учениците си, когато го попитали какви трябва да бъдат: „Хубаво е да имате хладен ум, но по-важно е да имате добро сърце. Но най-хубаво е да носите душата на дете.“ Ето го доброто послание – бъдете като децата. Още повече, че сега всички деца се раждат „индиго“ и „кристални“. Помогнете им да си изградят добри хигиенни и трудови навици и ги оставете да извървят пътя си. Ще видите, че те ще го намерят по-лесно от нас. И се учете от тях!

Друго нещо, за което си бяхме обещали да поговорим, е страхът. Той е внедряван в стотици поколения и затова е толкова трудно сега да се освободим от него. Казахме, че нашите мисли се материализират, като създават мисъл-форми. Този, който очаква радостни събития, ги получава, а този, който се страхува, живее в болка и скръб. Не забравяйте този закон: „Който не познае любовта, ще получи болката. Който не осъзнае и болката, ще получи скръб. Но който и скръбта не разбере, ще получи разрушение.“

Четох за такъв случай. Бременна жена, която била свидетел на злополука, при която човек изгубил ръката си, родила дете с една ръка. Когато разказах този случай на моя позната, тя ми каза, че една бременна кучка била ударена от кола и изгубила едното си краче. По късно родила пет кученца, на които липсвало същото краче. Има ли нужда от по-добър пример за материализирането на нашите страхове? Ето, аз имам хубав велосипед и като минавам край него в коридора, казвам: „Какъв прекрасен велосипед!“ А моите близки казват: „Опасно е да не го открадне някой от тук.“ Виждате ли? Ситуацията е една и съща, но погледите са различни, енергиите, които поражда тази ситуация, са противоположни.

Вижте начина, по който живеят циганите. Те са обгърнати от мизерия, но въпреки това живеят с много повече радост от нас, имат усещане за свобода. Именно усещането за свобода, е което може да премахне страха. Може би тук е уместно да споменем утвърждението на Луиз Хей: „В моя свят всичко е наред!“ И още нещо от нея. Всяка сутрин казвайте: „Днес ме очаква един прекрасен ден!“ и в края на деня: „Това беше един прекрасен ден!“ Казвайте това, каквото и да се е случило, дори да сте си счупили крака. Този ден е прекрасен с това, че сте придобили опит. (Нямаме възможност да говорим по-обстойно за това, но препоръчвам на всички книгата й „Излекувай живота“)

Една от стъпките в нашето осъзнаване беше разбирането, че всичко на тази планета е едно цяло. Всичко в природата общува и се поддържа в баланс. Американски учени провели следния експеримент. Прикачили към една маруля електроди от детектора на лъжата. Появили се електрически импулси. Когато някой си помислил: „Сега ще отрежа тази маруля“, импулсите изчезнали, марулята припаднала. Тя разчела мислите на човека. Така предавали информация степни храсти в пустинята на дървета, за приближаващите се жирафи, които се хранели с техните листа. Дърветата изпълвали листата си с горчиви сокове и така се предпазвали. Вече всички знаят за реакцията на водата, която променя своите кристали в зависимост от начина, по който й говорим. Тя също се „радва“, когато й казваме: „Обичам те!“ Нашата прекрасна Земя също е един дишащ, жив организъм, който взема решения, развива се, грижи се за нас.

Това лято заедно с моите внучета започнахме да храним гълъбите на площада. В нашия град няма такава традиция. Постепенно гълъбите ни се довериха и започнаха да вземат храна от ръцете ни. При нас започнаха да идват и други деца и да поднасят шепичките си с храна. Представете си тази картина: Накацали по ръцете ни доверчиви гълъби, детските сърчица обединени в едно усещане на сливане с природата, родители и минувачи гледат с умиление тази идилия и се изпълват с любов. Няма противоречие, няма омраза. Времето е спряло в един миг на съвършено изживяване, на усещане за цялостност.

До мен седеше дядото на едно от децата. Той нямаше храна в шепата, но изведнъж един от гълъбите кацна без страх на ръката му. Той просто беше разпознал добрия човек. Това е състоянието, за което говорим, като изживяване в четвърто измерение, към което скоро ще преминем. Вижте тези деца, които, без да са чели никакви духовни книги, вече са преминали в следващото измерение, което на нас, възрастните образовани хора, се струва толкова трудно и невероятно. Виждате ли колко е просто да осъзнаем, че всичко на тази планета е едно цяло?

Един рейнджър, като вървял през джунглата, отсякъл главата на питон, който висял на клона пред него. След време рейнджърът хванал голяма морска риба. Когато започнал да я чисти, от вътрешността й се изстреляла отровна морска змия, която рибата била погълнала наскоро. Рейнджърът починал веднага. Вероятността това да се случи е едно на милиард или може би на сто милиарда. Но то се случило. Защото било нарушено единството на природата и за да се изпълни законът за Карма. Той гласи, че всеки получава за действията си възмездие в подобен вид. Този, който върши добро, получава добро. Колкото повече даваш, толкова повече получаваш.

Ако отнемеш нещо, ще изгубиш многократно повече. Наблюдавах една дама как внимателно спуска в реката ненужни стъклени бутилки. Тя внимаваше да не се счупи някоя от тях и децата й да се порежат на счупените стъкла. В същото време на нея й беше безразлично, че някъде могат да се порежат други деца. След време върху къщата й падна гръм и всичко изгоря до основи. Заради посегателството си върху природата, получи удар от природата. За да се изпълни законът на карма. Как действа този закон?

Всички наши действия и мисли се записват автоматично в така наречените Акашови полета, а записите се наричат Акашови записи. За по-лесно разбиране тези записи са ни обяснявани, като тефтера на Свети Петър. След време ще видим на екран записите на целия свой живот, както се случва при всяко наше прераждане. Вселената използва тези записи за своя механизъм на самосъхранение. Той действа автоматично, като стимулира всичко, което е любов и унищожава това, което пречи на любовта.

Наскоро ми разказаха случай от едно съседно село. Един селянин дал преди около четирийсет години съгласието си да бъде построена от съседа му къща на границата на имотите им. Но наскоро се оказало, че техничката била допуснала някаква формална грешка, която променяла смисъла на договора. Тогава единият съсед поискал къщата да бъде разрушена или да му бъде даден откуп от петдесет хиляди лева. Тогава потърпевшият бил принуден сам да разруши дома, който толкова години изграждал, иначе трябвало да плати седем хиляди лева за разрушаване.

И всичко това се случва само заради някаква хартийка! Ето, заради тази злоба Бог имаше намерение да изгори земята и по този начин да унищожи злото, вкоренявано толкова години във втвърдените ни сърца. Аз ще наблюдавам внимателно развитието на тази драма, но от сега знам, че този, който е получил удара, ще се издигне много по-високо, ще получи по-добра карма във времето, което предстои, а този, зад който е застанала „справедливостта на закона“ (а нима наистина може да има такъв закон?!), ще получи, под една или друга форма, разрушение.

Виждате ли какви неща се случват в нашия, уж прекрасен свят. Ние сме забравили, че всичките седем милиарда души, които се намираме сега на планетата, преди последното си прераждане сме дали клетва да работим за прехода, който толкова скоро ще се състои. Ние сме забравили, че зад всеки от нас стоят стотици животи, през които е преминала нашата душа. Нима е бил напразен опитът, който сме добили, когато сме били въплътени в тялото на един роб, гладиатор, учител, престъпник или проститутка, или сме издъхнали като един опълченец на Шипка, или като изгарящ в самолета летец?!Разбирате ли сега отговорността, която стои пред нас? От всички тези животи е останал само един – нашият. Ние отговаряме за това, дали ще се възнесе нашето тяло, заедно с безсмъртната ни душа или натрупваният хилядолетия опит ще бъде изгубен. Ние сме като абитуриенти, които са преминали целия срок на обучение и им остава само да вземат последния изпит. Тези, които не направят това усилие, ще започнат своето обучение от начало. Това начало преминава през смърт. Тези, които не са разбрали урока, ще се преродят на друга планета от по-ниско измерение, защото животът им ще бъде несъвместим с живота, които се опитваме да изградим тук.

Те ще започнат своя нов живот не от първи клас, а от памперсите. Ще започнат в неизвестно какъв вид и на неизвестна планета. Тогава отново ще започнете своя хилядолетен път за придобиване на нов опит. Отново ще бъдете тормозени, изнасилвани, убивани, докато не се научите да откривате сред потока от страдания радостта. Може би тогава отново ще ви бъде дадена възможност да промените живота си. И нищо чудно в ръцете си отново да държите една такава малка книжка и този път тя наистина да ви помогне да тръгнете по пътя на светлината, защото вече ще сте разбрали, че този път е неотменим.

Независимо дали ще са ви нужни хиляда или един милион години да го откриете, но този път е неотменим. По този път вие постепенно ще губите своята плътност и все повече ще се изпълвате със светлина, докато не засияете като едно прекрасно светло същество и се слеете с Първоизточника, който също е Светлина и Любов. Ето, сега ние сме в началото на този светъл път. Не отлагайте. Тръгнете сега. Забравете за всичките си грижи и тръгнете сега. Затова пиша сега тези редове – за да ви помогна да извървите последните крачки от хилядолетния си път. И толкова малко е нужно, за да го постигнете. Просто се изпълнете с радост и любов! Толкова ли е трудно?

Когато говоря за простотата, с която можем да постигнем това, обикновено чувам оплаквания от живота, който водим. Казват ми – „ Как можем да мислим за духовно извисяване, когато сме потънали в мизерия и живеем толкова трудно. Не можем да мислим за друго, освен за оцеляването си.“ А толкова малко е нужно, за да се изпълните с радост, въпреки всичко. Представете си, че сте изгубили зрението си и ви попитат: „Ако ви възвърнем зрението, ще се откажете ли от омразата, от амбициите да имате все повече и повече, от стремежа си към власт?“

Знам, че всички вие в един глас ще отговорите: „ДА!“. Кажете сега, вие, зрящите, толкова малко ли имате? Вие имате божествения дар да виждате и да се радвате непрекъснато на този прекрасен свят! Стига да отворите очите си... Или това, което е още по-важно – да отворите сърцата си, защото и най-доброто зрение не може да види това, което е дадено да види сърцето. Просто застанете до ручея и се вгледайте в течащата вода. Представете си как отмива всичките ви грижи. Наблюдавайте тревата, дърветата, гълъбите, звездите. Просто съзерцавайте, като не мислите за вече отминалите неща, защото не можете да ги промените. Не мислете и за бъдещето, защото е неясно. Осъзнайте само настоящия миг и се потопете в него. Изпъдете всички мисли и просто съществувайте, просто БЪДЕТЕ.

Това е едно прекрасно състояние на медитация, което ви зарежда с енергията на радостта и помага да промените живота си към добро. Не е нужно да искате нищо конкретно – само съзерцавайте и по този начин изпратете вашата добра енергия към Вселената и тя ще ви отвърне със същото. Нали сте чували: „Блажени низшите духом, защото те ще се възвисят.“ Низшите духом са тези, които живеят простичък живот, без големи амбиции. Тези, които се задоволяват с малкото, които са щастливи с малките житейски радости, които много от нас отдавна са забравили в стремежа си да постигнат „голямото“.

Да се опитаме сега да разберем какво конкретно предстои да се случи в близките месеци и години. В момента тече битката между доброто и злото на нашата планета. Може би това е битката между титаните, за която се говори в библията. Тази битка се води от векове, но сега е навлязла в последната си фаза. Казахме, че вече е разбита основната опора на Тъмните сили – честотната мембрана. Но с това битката съвсем не е приключила. Слугите на злото са се вкопали дълбоко в нашето общество и все още определят начина, по който да живеем.

В национален план това е програмата за разрушаване на нашите ценности, сриването на икономиката, образованието, културата, духовността. Основните представители на Архонтите – Илюминатите, са се врасли с всички финансови, политически, културни институции на планетата. Те разполагат с огромни финансови средства и по този начин корумпират всички слоеве на обществото. Религиите също са структурирани по начин, по който да пречат на духовното развитие на човечеството и да поддържат разделението му. Затова, в недалечно бъдеще, те ще отпаднат. Тези процеси се регулират от нашите космически приятели. Кои са Те, всъщност.

Вече казахме, че представителите на Семейството на Светлината, от което ние също сме били и ще бъдем част, са основният двигател на процесите, които се случват в момента на земята. Основно те са представители на съзвездието „Плеяди“. Ние носим 75% от техните гени. Те са представители предимно на четвърто измерение, но част от тях са в по-високи измерения. Те разполагат с огромна флота. Корабът майка е в по-високо измерение и затова е невидим за нас. Част от останалите кораби могат да преминават в трето измерение и да бъдат видими. През последните години те се показват твърде интензивно, за да ни подготвят за предстоящата среща.

Плеядинците и представители на други цивилизации поддържат непрекъсната връзка със земните лидери и им оказват съдействие в усвояването на нови технологии и особено в борбата с престъпния кабал. За тях не е трудно да откриват престъпниците, защото четат мислите им. Но задължение на земните им съюзници е да извършват арестите. Това са основно лоялни представители на военните. Плеядинците имаха намерение да се представят на олимпийските игри заедно с основните земни лидери, но този план не се осъществи, поради нерешителност на земляните. Все пак това представяне ще се състои, вероятно преди края на годината или поне земните лидери и медии ще бъдат принудени да обявят присъствието им.

Една от възпиращите причини е неподготвеността на човечеството за това посрещане. Тъй като има затъмнение на информацията, по-голяма част от човечеството би се шокирало от една такава среща. Истината се скрива от Тъмните сили, които все още не са се отказали от намерението си да осъществят своя план за Армагедон, като организират подчинените им сили да нанесат, колкото се може повече поражения на човечеството. Вие виждате реализирането на техните планове в събитията от Близкия изток, в атентатите, в уж случайно създаден филм или карикатури, целящи да създават напрежение чрез агонизиращата, но все още работеща машина на злото. Вече споменах, че нашето участие в тази битка, е изпращането на любов, поддържането ни в състояние на непрекъсната радост. И вярата, че тази битка ще завърши в полза на доброто. Вибрациите на планетата се повишават, повишава се все повече и нашето съзнание и се създава по този начин среда, в която злото не може да вирее.

Какви събития ни предстоят до края на годината и след това? Предстоят две затъмнения – слънчево на 13 ноември и лунно на 28 ноември. Те ще балансират окончателно енергиите. На 12. 12 .12. – тройната дата-вибрация, ще бъде завършено дострояването на Кристалната решетка 144. Това ще активира Атлантическите Мастер-Кристали, чрез които древните Атланти са се обезпечавали с неограничена безплатна енергия. Много скоро нашите учени ще разберат как да я използват и да я предоставят на човечеството. Не забравяйте, че това са много важни дати и за вас самите. Защото не можем да продължим напред, ако не сме скъсали с миналото.

Важни дати са 21.10, 11.11 и 21.11.

Използвайте енергията на тези дати, за да заявите намерението си да започнете нов живот, подчинен на законите на доброто и любовта. А в промеждутъка между 12 и 21 декември ще се извърши неотменимият преход на цялото човечество. На самата дата 21.12.12, Земята ще застане в една линия със Слънцето и центъра на Галактиката. Ще видим мощна светлина, след което небето ще остане много по-светло. На другия ден ще се събудим, все едно че нищо не се е случило, но всъщност нищо вече няма да е същото. Вече ще сме се сбогували завинаги със света на тъмнината. Дори времето ще започне да върви в посока обратна на часовниковата стрелка, макар че няма да го забелязваме. Ще започне Златният век на човечеството!

Но едновременно с това тези резки промени ще предизвикат интензивна вулканична дейност и мощни земетресения. Не са изключени и вълни цунами. За намаляване пораженията от тях специален космически кораб, на който има и доброволци земляни, ще изгради стъклени предпазни диги край морето. Предстои ни година, в която ще има доста объркване и хаос, но едновременно с това ще започне изграждането на един нов свят, за който много поколения са мечтали. Спомняте ли си Гео Милев? „...Всичко писано от философи, поети ще се сбъдне! Човешкият живот ще бъде един безконечен възход! Земята ще бъде рай! Ще бъде!“ Има ли по-точно определение за това, което предстои!?

Докато изграждаме своя рай в този триизмерен свят, ще започнем да работим и за по-високото ниво – четвърто измерение. За да можем окончателно да се простим със стария начин на живот, ще ни бъдат опростени частично кармичните натрупвания. Ще започнем необременени да изграждаме едни нови отношения на любов и уважение. В това изграждане ще ни помагат нашите наставници, които хилядолетия вървят неотлъчно до нас. Промяната, към която ще се стремим, се нарича възнесение. (Възнесените са преминали в по-високо измерение хора и са в постоянно състояние на екстаз, на възторг.)

Това възнесение се извършва едновременно с планетата. Нейното ядро вече е в пето измерение. Освен нашите наставници, за нашето възнесение ще работят и Кристалните хора. Те прилетели тук преди 28 000 години по покана на Лемурийците от съзвездието Сириус. През всичките тези години те са се намирали в спящо състояние в пещери в Тибет и в западното полукълбо. В източното полукълбо има 32 от тях, а в западното – 16. Те са се съхранили в това състояние, благодарение на непознато за нас – четвърто агрегатно състояние на водата. Руският офталмолог и учен, доктор Мулдашев, бил допуснат от охраняващите монаси да ги види. За това и много други неща той разказва в своята книга. Тези Кристални хора скоро ще бъдат събудени, за да ни помогнат за нашето възнесение. Те имат опит, защото са го правили и на други планети.

Нали разбирате, че целият този процес е твърде сложен и не бива да се безпокоим, че много неща не са ни ясни. Има кой да държи ръката ни по непознатия път към Светлината. Стига да сме научили урока за любовта. Всичко останало ще ни бъде дадено. За преминаването в четвърто измерение на други планети са били необходими сто хиляди години, а ние ще извървим този път за две. Някои от нас вече са преминали в това измерение и дори в пето. Когато работим в група – семейство или група по интереси, дори само един от нас да е повишил нивото си, той изтегля останалите.

За да бъде успешен преходът на човечеството, е необходимо да бъде достигната критична маса поне от 70 000 издигнати до нивото да изпадат в състояние „нирвана“. В момента те са над 100 000. До 21.12. те ще станат около 140 000. Тяхната енергия ще бъде решаваща за успешния преход. Повишаването на нашата информираност, нашето осъзнаване и светимост също дават огромен принос за успешния преход. Нали вече чувствате, че започвате да излъчвате светлина. Дори и да не го съзнавате, приемайки тази информация, вие ставате носители на светлината. Нашите приятели казват, че с всеки ден светещите точици, които те виждат по нашата планета, се увеличават и това е една прекрасна гледка.

Тъй като знам, че вече сте осъзнали необходимостта да вървите по пътя на духовно развитие, сега трябва да поговорим за пречките, които ще срещнем по този път. Най-опасната и трудно преодолима пречка е телевизията. Мислите ли, че тези, които държат всички лостове за въздействие върху човечеството, ще пропуснат телевизията? Тя с нейните непрестанни бомбардировки от визуални и звукови стимулации, разсейва енергията и води до пробив в нашето обединено тяло. Прилага се техника на управляване на мозъка, която води до пристрастяване.

Телевизията е създадена от тъмните сили, за да контролира нашето мислене, да всява страх и да създава заблуда за нашата реалност. Въздействието е програмирано така, че да руши нашето здраве. Спрете да гледате телевизия и ще видите как то ще се подобри. Знаете ли, че в рекламите, включително и адресираните към децата, има скрити картини, подобно на двадесет и петия кадър, които са създадени да въздействат върху сексуалната чакра. Представяте ли си какво огромно въздействие върху подрастващите има само този факт. Всичко е перфектно програмирано. Влагат се огромни средства, за да се създават филми, които рушат духовността и програмират страдание. Във филмите на насилие ние сме поставени в положение да изпитваме симпатия към насилниците, към тези, които оставят след себе си десетки трупове.

Може би много по-тревожно е положението с турските сериали. Ние съпреживяваме измислени драми, част сме от измислени събития, чиято единствена цел е да руши нашата духовност, да понижава нашите вибрации, а от там и вибрациите на цялата планета. Наскоро чух една дама да въздиша, че тази серия не трябвало да завърши така. Представяте ли си колко лоша енергия произвеждате, докато коментирате с приятелките си или в трудовия колектив, поредния сериал? Представете си, че един милион души в нашата малка България въздишат едновременно по „нещастната“ съдба на Фатма Гюл. Те изпращат едновременно послание на скръб към Космоса. И космосът ни отговаря със същото.

После, потопени в скръбта, която сами сме си поръчали, въздишаме, че са малки пенсиите ни и живеем в нещастие. Затова, моля ви, не се оплаквайте от живота, който сам сте си поръчали. Разбирате ли сега по какъв перфектен начин работи машината на злото, създадена от Тъмните сили? Знаете ли колко светли хора ежедневно правят медитации и прилагат духовни техники, за да намалят поне част от пораженията, които нанасяте, докато въздишате в унисон с измислената сълзлива драма, с която духовно сте се сляли? Това е най-голямата спънка в този толкова важен за човечеството момент.

Така че, ако искате да направите стъпка в помощ на промените и в интерес на вашето здраве, просто престанете да гледате телевизия. В същото време спомнете си възторга, с който наблюдавахме играта на нашите прекрасни волейболисти. Изпратена към космоса, тази радост се завръща към нас, като програма за сбъдване и успешно развитие. Разбирате ли сега колко са важни нашите емоции и мисли? Чрез тях ние програмираме личностното си израстване, повишаването на духовното ниво в страната ни, а от там влияем на промените, които стават на планетата и в цялата вселена.

Не по-малко поражения създава и чалга-културата. Нейният примитивизъм, пошлите текстове и лесната възприемчивост от децата ни, а и от възрастните, значително понижава духовното ниво и вибрациите.

Една от значителните пречки за нашето възнесение е робската ни психика, готовността ни да се подчиняваме на безсмислени заповеди, да се съобразяваме безрезервно с наложени авторитети, да се подчиняваме на измислени правила. Освободете се от всички предразсъдъци и норми. Просто бъдете себе си. Обичаите себе си такива, каквито сте. Обичайте тялото си и начинът, по който функционира то. Обичайте мислите и действията си, способността да възприемате и да се радвате на този прекрасен свят.

Това е началото на любовта към всичко останало. Това ще ви даде свободата да се предвижвате напред. Нищо не можем да постигнем, ако нямате усещането за свобода. Ако сте прекалено привързани към материалните неща, трудно ще се издигнете към свят, където всичко е един свободен дух. За да вървите спокойно напред, почувствайте, че сте изпълнени със светлина, че излъчвате светлина. Тогава всички, които срещате и с които общувате, ще забележат вашата светимост, ще се повлияят от нея. Като носите светлина и усещане за свобода, с лекота ще преминете пътя, който ви очаква. Има и още нещо много важно. Дискутирайте нещата, които научавате.

Това, че вече четете тази малка книга, значи, че допринасяте за създаването на този свят, за който говорим. Но когато дискутирате, когато разпространявате информация, когато печелите другите за тази светла кауза, тогава вие ставате Работници на Светлината. Повярвайте, няма нищо по-важно от тази дейност сега. Знам, че всички сте потънали в ежедневни грижи, но нима заради тях ще пропуснете най-важното събитие в историята на планетата. Не забравяйте, че това, което се случва днес тук, се наблюдава с огромен интерес от представителите на стотици галактики, дошли да видят това вселенско шоу, в което ние сме главните герои. Не забравяйте и още нещо.

Промените, които стават на Земята днес, са част от промените във Вселената и ще оставят завинаги отпечатък в нейното развитие. Хилядолетия напред вашите деца и внуци, а и вие самите, ще разказвате с гордост, че сте били част от събитие, което е променило света. Разбирате ли сега колко незначителни са на този фон дребничките ни житейски грижи и несгоди? Още повече, че нашето участие в този процес може да ни донесе само радост и удовлетворение.

Смятам, че разговорът ни до тук в значителна степен ви е убедил в необходимостта от промени. Но някъде дълбоко във вас се таи едно съмнение: „...Ами ако това не се случи...“ Вярвайте ми, Ще се случи! „...Да, но, може би... все пак...“ Да допуснем, че може би има вероятност едно на един милиард То да не се случи. Какво ще изгубите тогава? Нима е загуба, че вече сте осъзнали необходимостта да живеете в любов, като част от една планетарна и вселенска цялостност? Нима е загуба, че сърцата ви са се изпълнили с вяра или със състрадание към хората с по-ниско социално положение? Не може това обогатяване да бъде загуба!

Знам, че докато четете тези редове, се питате откъде ли идва тази информация. Тя е натрупвана от десетки години общуване с най-значимите автори на духовна литература. А информацията за последните събития пристига до човечеството чрез така наречените „ченълинги“. Това са високотехнологични канали за връзка между представители на развити цивилизации и земни хора. Тези канали са създадени преди няколко десетки години с цел човечеството да бъде информирано за предстоящите събития.

Общуването чрез тези канали е двупосочно. Нашите коментари под техните послания се четат и анализират внимателно. Ако се получат повече въпроси в определена посока, изпращат ни се отговори. Много от авторите на тези послания са ни добре познати от библията. Това са Архангел Михаил, Архангел Метатрон и много други представители на небесната йерархия. Всеки има свой език и начин на общуване. Особено ясен и интересен е езикът на Крион. Той е началник на службата за магнетизма на Вселената. С помощта на тази служба бе изграден около Земята специален енергиен корпус, чрез който бе предотвратена размяната на полюсите, което иначе щеше да стане само за няколко месеца и щеше да нанесе непоправими щети.

Други специализирани служби в момента почистват атмосферата на планетата и се грижат за омекотяване на природните катаклизми. Те помагат и на душите на нашите покойници да успеят да се възнесат и ни учат, когато ги изпращаме, да се молим и ние за това. Вършат и нещо изключително важно. Грижат се за нашата сигурност. Чрез своята способност да четат мисли те са информирани за плановете на престъпния кабал и предоставят тази информация на земните си съюзници. Не знам дали ви е известно, но Обама е представител на високоразвита цивилизация. Той е бил поканен да се прероди на земята и да спомогне за решаване проблемите на прехода, тъй като е имал опит в организирането на този процес и на други планети.

Тъй като Тъмните сили са знаели това, те организирали опит за убийство, като за това са наели рептилии от друга планета. Опитът за убийство бил осуетен и от тогава семейството на Обама е под постоянна охрана на Синовете на Светлината. С тяхна помощ се осъществяват и арестите на лидерите на престъпността. Това ще доведе до промени в много правителства, където преобладават корумпирани управници.

В стремежа си да всеят ужас сред нас, както бе предвидено според пророчествата, Тъмните сили имаха намерение да разпалят Трета световна война. Сега тази възможност е отминала. Чрез специална технология са блокирани ядрените оръжия на планетата и по никакъв начин няма да могат да бъдат използвани. Помощта на нашите приятели ще стане още по-значима, след като се осъществи тяхното представяне пред човечеството на специална церемония. Вероятно това ще стане преди края на годината.Източник: stihovebg.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov