НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 9:33 am Вижте мненията без отговор
Магнитните урагани във Вселената и механизма за телепортация
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 12, 2012 6:14 pm
МнениеЗаглавие : Магнитните урагани във Вселената и механизма за телепортация
Отговорете с цитат

Както и в атмосферните урагани на Земята, които представляват смес от газове, тялото на човека също може да устои на сътресенията на смесите от магнитни полета, каквото представляват магнитно - плазмените урагани във Вселената. Наблюденията показват, че в центъра на галактиките се забелязва наличието на зони, в които бушуват толкова мощни магнитни урагани, че те могат да причинят съществени загуби или да унищожат обектите, попаднали там.

Това, което наблюдаваме при ураганите в атмосферните условия на Земята - подхвърляне на автомобили и други предмети, може да бъде наблюдавано и в полето на действие на тези магнитни урагани, но увеличено многократно в милиони пъти. Действието на магнитните урагани може да доведе до разпадане на магнитно-гравитационните полета на физическото съдържание на космическия транспортен кораб, както на неговите пътници и всички обекти вътре, така и на самия кораб. Възможно е да настъпи физическо разпадане на магнитните полета на множество остатъчни фрагменти.

Интересното е, че в настоящите контролирани магнитно - гравитационни системи /Magravs/ се развиват и има готови разработки за оборудване със специални композитни системи Magravs - полета. Именно тези системи позволяват да се осъществяват пътувания при обстоятелства, каквито възникват в магнитните урагани на Вселената. Те позволяват на космическия кораб да не се срине или да загуби контрол, ставайки като перце от вятъра или като част от магнитните полета на тези урагани.

Трябва да се знае предварително как биха се държали обектите и космическите кораби, след като веднъж са достигнали до дадени точки на галактиките, как би се държала материята, от която са изградени те. Трябва да се знае каква защита биха имали те при промяна на позицията или дадена маневра в условията на магнитен ураган. Обектите трябва да бъдат гъвкави и да са в състояние да променят своите Magravs-полета, така че да бъде постигана предварителната желана промяна в позиционирането им.

В същото време те трябва да поддържат целостта на всички свои отделни фрагменти в рамките на техните Magravs-полета, така че преминавайки през мястото на действие на магнитния ураган, да останат като един колективен цял обект.Тези райони във галактиките, където действат магнитните урагани са най - интересните и невероятни места, за да бъдат изпробвани границите на познание на всяко творение. В тези области може да се получи цялостно разбиране за механизмите на разделението и взаимодействието между магнитните полета на почти всички нива.

В тези региони на Вселената има различни видове живот, които са динамични и интелигентни. Тези области на пространството не са временно явление и чрез своите магнитни области създават магнитните ветрове в галактиките.Тези ветрове в последствие изчезват, но сътресенията на динамичните магнитно-плазмени зони продължават достатъчно дълго през целия живот на Вселената.

В тези зони съществуват състояния на живот на много интелигентни и невероятни структури и същества.Поради най-различните измерения на свободно съществуващата динамична супа от магнитно-гравитационни полета в споменатите зони, тези интелигентни структури на живот и не притежават физически осезаеми форми или лица. Но те съществуват, внедрени в тъканта на магнитните полета, по подобен начин както капка мастило може да съществува във вода. И тези същества са приели да живеят в такива бурни условия.

Но това е интересното, че човека след не много време, сам ще отиде и ще види как тези същества с висока интелигентност и воля пътуват в рамките на тези магнитни бури и това е тяхната жизнена среда. Но това, което е важно да се разбере, е техния метод и принципите на взаимодействието на комбинациите от магнитни полета, които използват! А също така е важно да бъде разбрана и системата им за блокиране на магнитните полета ураганите на околната среда! Това е нужно, за да знаем как те имат възможност за свободно последващи движения в тези бурни центрове на Вселената.Те постигат такова придвижване без загуба на вътрешната структури на своите мисли и комуникация.Те постигат едно нематериално съществуване, като в същото време си взаимодействат в рамките на тяхната общност в тези зони на Вселената.

Човека може да премине или да живее и да работи в рамките на тези комбинации от изключително силни магнитни полета, каквито представляват магнитните урагани в пространството. За целта той трябва да разгадае тайните на магнитната мозайка на интелигентното създаване във Вселената, без да се налага да се докосва до тези зони на пространството.Това означава, че хората на науката трябва да разберат и да развиват технологии за това как да бъде конвертирано физическото тяло по време на космическия полет. Значението на такъв процес е подобен на значението на процеса при преминаване на течни и въздухообразни обекти в твърди и обратно, така както това става на Земята. Но в този случай процесът е вътрешен и силата на Magravs-полетата, както и тяхното позициониране, зависят от процесите, протичащи в различни области на тялото.

Тези въпроси ни връщат на принципа за създаването твърдите обекти от газове, както и обратно.Това са въпроси, свързани с вътрешната структура на съставните магнитни полета на дадено състояние, със структурата на полетата при твърдо състояние на материята навсякъде в галактиките. Този момент на преход от материя в поле и обратно представлява въпрос, известен под наименованието Свещения Граал, т.е. така наречената Телепортация.

Този въпрос не е добре разбран от хората, но той е добре обяснен и показан в документите на Фондацията и нейните научни статии, публикувани през последното десетилетие. Човек не трябва да смята и да чувства, че трябва да достигне до Светая Светих на собственото вътрешно информационно поле, за да може да оперира и да пътува в различните участъци на Вселената чрез реалните условия на съществуване.

Така, че ние ще покажем как може да се постигне движение на магнитно-гравитационното поле на физическото тяло на човека без необходимостта от използването на превозни средства, като автомобили и други познати до сега машини.В действителност дори и автомобилите са колективни динамични енергийни системи и източници, с които сме избрали да пътуваме.Всъщност е напълно възможно малки, но мощни магнитно-плазмени полета да се въвеждат в експлоатация в рамките на структурата на тялото, така че те да могат да се използват за транспортиране на полета на самото тяло от едно място до друго.

Ето как човек може да се движи в един интервал от време в реалното време, а не в зависимост от други външни източници, например като автомобили. Това е най-добрата част от знанията и не е необходимо много, но трябва да бъдат създадени тези органи за физическото тяло на човека, който да работят на тази база. Знанията и технологиите трябва да се разработват както трябва и търсенето да бъде в необходимата правилна посока, продиктувано от нуждата.

За да се осъществи тази цел, трябва да бъде създаден мисловен процес на действието, съпроводен с чувството на тъга или на щастие, който да са породени от факта, че човека се доближава до процеса на създаване на някои специфични плазми в рамките на структурата на тялото. От своя страна новите създадени плазми могат да взаимодействат със съответните им центрове в рамките на структурата на мозъка и крайниците на тялото. По този начин радиационните източници вътре в тялото позволяват освобождаването на доминиращата магнитно-гравитационна сила в областта на клетките на организма. Това от своя страна води до взаимодействието на организма с други области и по този каскаден начин, в края на процеса, се стига до създаването на Magravs-полета на самото физическо тяло, но вече с друго позициониране.

Резултатите от този каскаден начин на взаимодействие позволяват да създадете едно ограничаване на физическото тяло в един момент, което може да се постигне чрез работата върху Magravs-полето, създадено в областта на мозъка. Диктувайки посоката на движението и на полезния товар, може да бъде постигнато ограничаването на Magravs-полето на физическото тяло на човек и фиксирането му в друга позиция.Този е механизма на Телепортация. По този начин хората могат да пътуват на всяко разстояние и във всяка среда, по начин и полезен товар толкова, доколкото начина и товара са прикрепени към Magravs-полетата, предварително създадени вътре в органите и съответните им центрове в мозъка.

От друга страна в нашите нови материали е разработена функцията те да бъдат абсорбирани в даден слой на тялото, като по този начин е определена една конкретна цел.Тази цел е да бъдат създадени такива магнитно-плазмени области вътре във физическото тяло, които да бъдат равни на силата на силата на магнитно-гравитационните полета /Magrav/ в точката на търсене, т.е. в крайната точка на желаното пътуване.Чрез активиране на тази предварително обусловена сила на полето от центровете на мозъка, става физическото преместване на тялото на желаното място.По този начин не е необходимо да се ходи никъде за да се извърши пътуването, но след като се бъде създадено програмирано силово поле, то абсорбира и засмуква само това, което е необходимо.Определени концепции на това е явление са разбрани от някои изследователи, но те не са разбрали как точно работи неговия механизъм и как може да бъде използван по правилния начин за движение и транспортиране.

Промяната в аурата около тялото по метода на преднамерено култивиране на определени мисли в мозъка е добро начало, ако искате да започнете да изучавате и разбирате този механизъм.Тъй като, в същността си механизма представлява контролирана навигация на магнитни полета, то мозъка на човека може да осъществява този контрол чрез промяна на необходимостта от привличането и взаимодействията на различните слоеве магнитна сила.

Коментар:
Аз силно се съмнявам, че сегашните учени имат право или обясняват правилно.Човешките мисли не са магнитни полета, а поток от електрони в мозъка създава тези области от магнитни полета.

М. Т. Кеше:
За съжаление вие сте прав, но по този начин на мислене, тялото и мозъчната информация са на базата на поток на електронни магнитни полета, макар тези полета да са еквивалентни на същата тази база. Това е голямо отклонение.Ние никога няма да видим никъде електронен поток в мозъка, защото информацията се прехвърля посредством външните граници на магнитните полета. Може би затова не обръщам внимание на вашето разбиране, но движението на електрона не е толкова лесно, както движението на магнитните полета.Тяхното движение е практически безгранично и с огромна скорост, и именно затова мозъкът обработва информацията толкова бързо.


М.Т. Кеше
Превод: Миоджералвомбо

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov