НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 10:50 pm Вижте мненията без отговор
Подготовката за Новия световен ред върви с пълна сила
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 12, 2012 6:08 pm
МнениеЗаглавие : Подготовката за Новия световен ред върви с пълна сила
Отговорете с цитат

Дневен ред 21

Една статия, публикувана в www.Isnewsgroup.com, в която се визира планът за въвеждане Новия световен ред, представя интригуваща информация, заслужаваща вниманието на всеки жител на САЩ, както и на останалата част от земното население. Ето нейното съдържание:



Дневен ред 21: Новият световен ред е тук

По-нататъшен напредък по отношение на Новия Световен Ред, прогресивните имат планове за изпълнение на Дневен ред 21, по време на втория мандат на Барак Обама. Някои хора знаят малко за Дневен ред 21, а други не знаят абсолютно нищо. Републиканци, както и демократи, са в него. Става все по-трудно да се разбере, на кого да се вярва. Не забравяйте, че пълната власт корумпира в пълнота. Каква е същността на Дневен ред 21?

С две думи, планът призовава правителствата да поемат контрола над земята и да не оставят вземането на решения в ръцете на частните собственици на имоти. Предполага се, че хората не са добри стопани на земята си и правителството ще свърши по-добра работа, ако има контрол. Индивидуални права, общо взето, трябва да дадат път на нуждите на общността, както е определено от управителния орган. Нещо повече, хората трябва да се изселят от земята и да бъдат събрани в населени места или общности, близки до заетите центрове и транспорта.

Друга програма, наречена “Проект диви местности”, гласи, че по-голямата част от земята трябва да бъде заделена за не-човеци. Дневен ред 21 на ООН цитира богатството на американците като основен проблем, който трябва да бъде коригиран. Той призовава за понижаване стандарта на живот на американците, така че хората в по-бедните страни да имат повече и така имотите да се преразпределят. Въпреки, че хората по цял свят се стремят към постигане ниво на просперитет, каквото имаме в нашата страна, ще рискуват живота си, за да го постигнат. Американците са представени в много негативна светлина и трябва да бъдат свалени до състояние по-близко до средното в света. Само тогава, казват те, ще има социална справедливост, което е крайъгълният камък от плана в дневния ред на ООН 21.

Програма 21 на ООН за развитие, се осъществява в световен мащаб, за да опишат и контролират цялата земя, всички води, всички минерали, всички растения, всички животни, всички строителни средства, всички средства за производство, цялата информация, както и всички човешки същества в света. ИНВЕНТАРИЗАЦИЯ и контрол; това е, за какво става дума.

Имайки предвид, че политиките им са вплетени във всички общоустройствени планове на градове и окръзи, важно е за хората да знаят от къде идват тези политики. Въпреки че много хора подкрепят Организацията на обединените нации в техните усилия за умиротворяване, едва ли някой знае, че те имат много специфични политики за използване на земята и биха искали да видят приложение във всеки град, държава, щат и нация. Дневен ред 21 за устойчиво развитие има за основа комунизма. До сега повечето американци са чували за устойчиво развитие, но не са наясно с "Дневен ред 21.


Джордж Буш

Дневен ред 21 датира от 70-те, но започва началото си през 1992 г. на срещата на върха за Земята в Рио де Жанейро, когато президентът Джордж Буш-старши сложи подписа си под него.. Президентът Клинтън го подписа по-късно, като продължи развитието му в Съединените щати. Не правителствената организация, наречена Международен съвет за местни инициативи за опазване на околната среда, ICLEI, е натоварен с изпълнението на целите на Дневен ред 21. Над 600 града в САЩ са членове. Разходите са платени от данъкоплатците. Дневен ред 21 е приет през 1992 г. в международната среща на върха за изменението на климата в Бразилия, но не е утвърден от Сената. Договорът обаче беше подкрепен от всичките четирима президенти от приемането му до сега.

Като част договорът на Международния съвет за местни екологични инициативи е създаден за да помогне на местните власти да изпълнят препоръките на Дневен ред 21, които включват прилагане на велосипедни пътеки, слънчеви панели, както и наредба за използване на земята. ICLEI е честа мишена на противниците на Дневен ред 21, които смятат, че това е начин за ООН да постигне по-голям контрол върху американската политика.

Според демократите, срещу "Дневен ред 21", този план е житейски. Той включва образователната система, енергийния пазар, транспортната система, държавната система, системата на здравеопазването, производството на храни, и други.

Планът е да ограничите избора си, да ограничат средствата ви, да ви се стесни свободата и да ви се отнеме гласът. Един от начините е чрез използването на техниката Делфи, за да "произвежда консенсус". Другото е да се подготвят обществени групи или квартални асоциации с ръчно подбрани "лидери". Друга причина е младежите да се обучават за бъдещи кандидати на местни офиси, да се образова ново поколение по планирането и използването на земята,което изисква нова урбанизация. Друга причина е да се конвертират фабрики, да се въведе енергийна мярка, която ще се отрази негативно на производството. Да се регулира емиграцията, с цел намаляване стандарта на живот и източване местните ресурси.

Гражданите трябва да се запознаят с Дневен ред 21 сами за себе си, за да не гласуват за тези длъжностни лица, които желаят Дневен ред 21 в изпълнение.

Също така на Организацията на обединените нации трябва да бъде казано, че проектът им трябва да бъде спрян.

Всеки, който е антикапиталист, срещу суверенитета или против конституцията, ще насърчава Дневен ред 21. Ние сме на ръба на пропастта на едно световно правителство и Конституцията на САЩ и конституционните патриоти са единствените неща, които преграждат пътя към този ред. “Непокорни деца”, както веднъж ни нарече Барак Обама.

Америка няма да разбере напълно, докато не стане твърде късно, освен ако се предприемат действия сега. Индивидуалната свобода и правата ни са заложени на карта, както и тази на децата ни.


Коментар на Писано е

Не е тайна, че откакто Сатана измами нашите първи родители, желанието му за господство не е намаляло и той счита нашата планета за своя собственост. Големият бунтовник не би успял, ако не намираше отклик сред падналото в грях човечество. Подклаждайки егоизма и желанието за власт на непокаяните, Сатана подготвя света за един последен, грандиозен сблъсък с Бога. През вековете падналият херувим е направил всичко възможно да създава конфликти между хората, за да се избиват помежду си и по този начин да доставят удоволствие на неговото извратено от греха съзнание.

С наближаване края на земната история обаче, Сатана се опитва да задържи властта, получена чрез измама и за тази цел се нуждае от нова система за манипулация. Ако хората имат свобода, планът му за световен бунт срещу Бога би се провалил. Сатана прави всичко възможно да доведе човечеството до състояние, при което хората ще престанат да мислят, защото са се превърнали в безмозъчни кукли. Поради тази причина планира неговите инструменти да поставят ръцете си върху всичките природни богатства, храните, средствата за производство, комуникация и т.н., та живеещите в последните дни мъже и жени да мислят само дали ще се откъсне през деня от сърцето на управляващите този свят , къшей хляб.

Гетата, в които ще се озове по-голямата част от земното население, ще бъдат места, подобни на лагерите на смъртта от времето на Втората световна война. Всички, които се окажат в тях, ще трябва да се задоволяват с трохите, подхвърлени им от лидерите на Новия световен ред и от благоволението им, че са ги оставили да поживеят още един ден. Не е тайна, че според вижданията на тези бъдещи лидери, 95% от земното население трябва да изчезне, “за да не загине човечеството”.

Разбира се, те не слагат в това число себе си и своите близки. С което доказват, че съвсем не ги е грижа за света, защото един истински хуманист би пожертвал себе си за благото на другите. Всъщност, с намеренията си показват само на кого служат и какво се крие зад толкова рекламираната глобализация. Това няма да продължава вечно. Сатана и неговите инструменти се опитват да свалят Бог от трона Му, но краят ще бъде неочакван за тях.

Светът се нуждае от истината за това, което става. Сега, когато идва времето на последната битка, всеки истински вярващ трябва да посвети себе си и всичко, което Бог му е дал, на Божието дело, за да достигне светлината до всеки един човек. Само истинската вяра в Исус и Неговата спасителна Жертва и изграждането на Христоподобен характер дават смисъл на нашето съществуване. Живот за прослава на Бога!


25.07.2012
Източник: pisanoe.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov