НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Яну 17, 2021 6:16 pm Вижте мненията без отговор
Технологиите на Кеше - да не бъдат освободени некотролеруемо
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 12, 2012 6:44 pm
МнениеЗаглавие : Технологиите на Кеше - да не бъдат освободени некотролеруемо
Отговорете с цитат

М.Т.КЕШЕ: Моята политика е проста - всеки може да вземе толкова, колкото може да носи

Господа, мисля че не е нужно разбиране за това, което тази технология ще направи, ако бъде освободенa неконтролирано. Цените не само, че няма да спаднат, но те ще скочат толкова високо, че след това вие бихте пожелали тази технология никога да не е била освобождавана. Тези системи използват специфични материали, които не са общодостъпни на пазара. Има по-голям контрол върху тях, в сравнение с горивата от днес. Те са на разположение на всички правителства по света и тези правителствата знаят какъв хаос би настъпил веднага, ако технологиите бъдат освободени без да се контролира процеса на тяхното освобождаване. Скоро ще кажа защо сме избрали начина, по който сега го правим.


Първата стъпка е да освободим като цяло тази технология, което е необходимо за световния икономически ред. Какво означава това: Всички хора на земята няма да тръгнат на пътуване до Луната, те няма да отидат и на Марс. Хората имат необходимост преди всичко от храната на земята, така че какво ще правят те?

Потокът от имигранти от Африка, Азия и Южна Америка ще пристигнат много скоро в Европейските големи градове, за да потърсят и получат това, което мислят, че им е отнето. Ще изчезне гражданския ред. Задоволяването на хората с храна не означава, че те ще спрат да са алчни и жадни за отмъщение. Видяхме това през пролетта в Северна Африка. Повечето от тези хора не бяха бедни, но искаха да си отмъстят за това, което смятаха, че е тяхно право. И те искаха това, което мислеха, че е било взето от тях несправедливо и чрез кражба. Така че, защо те унищожаваха активите на собствения си народ? Защото те искаха отмъщение и това беше техния начин на правосъдие. Мислите ли, че сега те ще имат милост към вашите народи, към вашата инфраструктура и към вашите активи, когато те получат нашите космически технологии. Ясно е, че НЕ.

Свидетели сме на пълно разместване на пластовете в Северна Африка поради несправедливостите на малцина над мнозина за твърде продължително време. Но скоро Централна Европа и Северна Америка, също ще последват този път, поради икономически причини и някои злоупотреби, които са били от неконтролирани в полза на някои от лидерите и монарсите на света. Истината е, че въстанията са като земетресенията - те балансират несправедливостите от миналото. От векове Европа и Северна Америка са взимали всичко от Африка и други части на света, тъй като са смятали, че това е тяхно право.

Но скоро, след продължителни векове на злоупотреба, ще настъпи реакция, която ще покаже своето лице, защото е нужен един баланс между народите. И тази технология, специално в нейната част за пространството и неговата енергия, ако не се контролира, тогава милиони от тези хора ще дойдат, за да питат за това, което в продължение на векове, несправедливо е било ограбвано от тях. И те ще вземат всичко до което се докопат, защото ще разполагат с всички най-модерни технологии успоредно с европейците. Това е причината, поради която правителствата са толкова взискателни и контролират достъпа до тази технология.

Тази технология е необходима, но тъй като в опашката на процеса на нейното разпостранение се крие отрова, то ние трябва първо да разполагаме с антидот (противоотрова), преди да я освободим напълно. Противоотровата не се осъществява под формата на освобождаване на технологията, а под формата на сортирането на книги, така че всяко нещо да може да бъде усвоено и направено чрез плавен преход. Вашите правителства не са глупави, нито аз, нито хората във Фондацията. Ние даваме тласък на разпостранението на технологиите и разткриването им до такива степени, до каквито са обществените нужди, за да бъдето това акт на отражение на една универсална справедливост.

Има нации в Западна Европа, които ще загубят с пускането на тази технология и те полагат всички усилия, за да се види това, което би могло да се случи, ако бъде изтърван контрола. Това са страни като Белгия, Великобритания и Франция. След като тази технология бъде напълно освободена, народа на Великобритания няма да спечели нищо, защото африканците, които те са ограбвали в продължение на векове, ще пожелаят да си върнат онова, което е било взето от тях. САЩ ще пострадат още по-лошо, тъй като тази нация е основана на кръвта и силата на Африка, когато най-добрите мъже от този континент са били взимани в робство, а също така и безплатно, огромно количество природни материали през последните векове. Светът и неговите граждани стават все по-образовани и мъдри за това, което е било направено по рано, както и какво не е наред и това, което е правилно.

Британците, френцузите и испанците са принуждавали слабите и болните хора от Африка да обработват богатата земя на континента Америка. Те са взимали най-силната и най-добрата част от човешките ресурси на Африка. Отнемали са от африканските народи най-добрите природни ресурси в продължение на много векове, за да задоволяват своите народи, като са смятали, че това е било тяхно право. Сега с тази технология всички тези въпроси ще бъдат уредени.

И сега по време на разпостраняване и усвояване на тази технология, ще е необходимо много да се дава и много да се прощава, за да дойде наистина обещания рай на земята. Хората в Северна Африка не забравят как техните владетели са правили нарушения и престъпления през последните 20-30 години. Смятате ли, че тези нации, след като получат в ръцете си тази технология и могат да пътуват без разходи и без никакъв контрол, ще простят и забравят злоупотребите на Запада през миналите векове? О, колко наивно е да се мисли така. Тази технология е началото на освобождаването на човешката раса, както за миналото, така и за ново равнопоставено бъдеще.

Дадох ви нож с две остриета, който реже и в двете посоки, а също и чаша, която съдържа както отровата, така и водата на живота. Ваше право е да ги използвате разумно и така да пиете от нея, че да получите живот. Защото тя може и да отнема живота, в зависимост от това с какво намерение избирате да използвате ножа, така също и как и от коя страна на чашата ще пиете вода - от страната на живота или от страната на отровата. Може би не се разбира това сега, защо ние сме толкова търпеливи. Ние знаем, че ще видите неща, които трябва да дойдат и имаме време да видим всичко това през всички нива на промяна. Този път човекът ще влезе в универсалното общество, заедно със своето единство на сила, която е гръбнака на съществуването му в универсалната общност.

Ние сме мъдри и сме наясно с това, което доставихме като технология, както и до какво ще доведе тя. Имаме време и знания, както и пълен контрол на съдбата на нашата работа, дори за някои да изглежда, че това може би не е така. Но нека човечеството направи своя ход и поправи грешките си, тъй като за нас всичко е ясно, като огрято от дневна светлина. В хода на това, което ние правим, ние влизаме в дуел по време на хода на освобождаването на информация и технологии на правителствата и на обществеността като цяло. Това е правилният начин, тъй като хората трябва да знаят какво може да се очаква от правителствата по отношение на технологията. За кратко време ще бъдат освободени много технологии, които в по-голямата си част не са дори известни в света на науката в настоящето.

Аз преподавам в книгите по пряк и скрит начин езика на науката и новите технологии. Отварям границите на науката за неща, които не са били разбрани от някои, а тези, които разбират, ще развиват знанията си допълнително. Чрез огледални сървъри на различни езици по целия свят ние следим движението на разбирането на технологиите и сме наясно, че възприемането им се извършва на различни мислени нива - както научни, така и ненаучни. Например, в едно мое интервю на 27.4.2011 повдигнах решението на въпроса за производството на CO2 в твърдо състояние на материята. Това беше първия етап от разкриване на технология от Фондацията. Тези, които разбират значението на тази информация, знаят, че това е нов по-висш порядък от проблеми, свързани с въпроси за материята.

Така стана възможно и да настъпят сериозни промени в производството на материали във всички аспекти на науката в областта на космическите технологии. Това означава създаването на интелигентни материали или дори интелигентни храни, които могат да променят характера си, след като веднъж влязат в тялото на човека, да се променят на витамини или минерали като желязо и т.н., от които тялото се нуждае. Тялото взема това, което му харесва от тези източници, когато то се нуждае от определен елемент с конкретна определена функция. Това може да бъде енергия или анти-вирус, нужен за да се бори с нови вируси в космоса, с които човек може да се сблъска.

Тази технология, тези нови материали ще бъдат на разположение, макар че хората на науката никога не са дори мечтали за тях. Всичко това би било възможно да бъде открито от съвременната наука. Дори да може да се разбере пълния потенциал на технологията, това ще отнеме на човек на науката още стотици години преди да бъде в състояние да произвежда такава динамична магнитна-плазмена материя. Например, CO2 под формата на твърда материя, показва поведението на най-добрите полупроводници, познати на човека. Това е новата граница в света на науката, но в бъдеще тези материали ще бъдат използвани всеки ден като настолни системи в човешкия живот, защото човек прогресира до отварянето на нови граници в космическите технологии.

Ние приемаме, че и вашите правителства чрез пълното разбиране на тези нови технологии, осъзнават толкова добре, колкото и ние, кога и какво трябва да бъде освобождавано за популярен достъп от новите технологии. От друга страна броят на хората, които се интересуват са независима оценка на различните части на нашата технология. Много независими квалифицирани заведения години наред избягват да предоставят на информацията. Те са направили пълен анализ и оценка на нашата енергия и гравитационни системи преди години. След това са довели преднамерено до липса на доверие към нас много институти и фирми. Но ние носим пълната отговорност с нашите имена и не се интересуваме от тези независими извършени, защото ние се опираме на нашата собствена сила, а не на партньорски проверки, оценки или необходимост от доверие. Но сега ние освобождаваме нашите патенти, за да покажем на правителствата и обществеността, че работим по правилен начин, че всяка нация може да има удоволствието от евтини и нови технологии.

Ние проявихме предпазливост по отношение на нашата космическа технология, защото говорихме за това, но никога не сме го показали. До обявяването на програмата за експлоатация на космически кораб, ние искаме потвърждение на правителствено ниво, така че да съществува сътрудничество директно за производство и развитие на тяхната пространствена технология. Първото съгласие, което получихме преди около три години ни позволи да покажем и първото видео на системи за намаляване на теглото.

Това е начина, по който ще работи Фондацията по отношение на енергията и другите въпроси. По този начин ние имаме много сигурна защита на нашата технология. Сега, когато започнахме освобождаването на нашите патенти и документи се разбра къде и от кого са били признавани нашите технологии в близкото минало. Започнаха да излизат наяве имена на групи, на фирми и университети, които са работили с тези технологии през последните 10 г., тъй като те са ги оценили правилно.

Моята политика е проста - всеки човек може да вземе толкова, колкото може да носи.

Ако той не e разбрал това, което сме писали или публикувани до сега, тогава в бъдеще други ще го направят и ще го използват. Аз не давам цялата информация и знания днес. Някои от вас, които са чели най-много от това, което съм написал, не разбират една малка част, защото не всичко е освободено, за да може да бъде прочетено. Аз давам познания за векове напред, като част от еволюцията на научния прогрес. Живота и времето ми не притежават никаква стойност. Аз съм се подготвил и се ръководя от колкото е възможно по-правилни основи за създаването на най-близко мирно бъдеще за човечеството.


Източник: blogzaserioznihora.blogspot.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov