НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:12 am Вижте мненията без отговор
Животът във Възнесеното Състояние
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 12, 2012 7:15 pm
МнениеЗаглавие : Животът във Възнесеното Състояние
Отговорете с цитат

Върховната цел на човечеството е да се възнесе в кристалното тяло от Светлина, състояние на истинско безсмъртие. Еволюцията не приключва там, а продължава след пета в шеста и най-накрая - в седма плътност, първоначалното ниво на душата.

В някакъв момент пътуването на вашата душа през по-нисшите светове ще бъде завършено и вие ще се върнете в седмо ниво, където ще се съедините отново със семейството на вашата душа. Няма значение дали ще се случи след 100 или след 1 000 000 години; от значение е какво е пред вас сега.

Това е най-вълнуващото време от историята на пътуването на вашата душа. Макар много от вас вече да се въплъщавали неведнъж в светове от четвърта и пета плътност, никога досега не сте преминавали директно в по-високо измерение по начина, по който предстои това да се случи сега.

Планетите еволюират през по-нисшите плътности, като за едно ниво на плътност са им необходими приблизително 108 млн. години. В случая с вашата Земя, която е на около 4,5 млрд. години, повечето от това време е отишло за утвърждаване по пътя на възнесението. Сега, когато Земята върви към четвърта плътност, предвиждаме, че ще остане свят в четвърта плътност през следващите 108 млн. години, въпреки че на нея ще могат да живеят души и в пета плътност.

В състояние на пета плътност вие няма да бъдете подвластни на същите закони и принципи като хората от четвърта плътност. Ще се движите в два свята или, по-скоро, в две различни нива на Гея, съзнателното същество, което наричате „Земя".


Допълнително обобщение за паралелните Земи

За някои от вас може би не сме дали задоволително обяснение за трите Земи, които ще възникнат по време на прехода през порталите. За останалите следното ще обобщи главните моменти на тази книга, включително какво означава за една планета и нейното население да се пробудят.

От нелинейна перспектива, Земята съществува едновременно в седем различни измерения. Човешките същества имат достъп до три от тях: трето, четвърто и пето. Тук използваме термина „измерение" вместо „плътност", защото имаме предвид по-скоро сфера, отколкото определено вибрационно състояние.

В крайна сметка за човешката душа е възможно да изпитва и седемте нива на Земята или Гея. Гея всъщност е името на „висшия аз" на Земята или Земята от седмо измерение. За нашите цели обаче ще се съсредоточим само върху трето, четвърто и пето ниво.



За да обясним напълно какво се случва по време на порталните преходи, ще използваме една аналогия от физиката на Айнщайн — черната дупка. За наблюдателя на космически кораб, който е извън кораба в „неутрална" наблюдателна позиция (но в сферата на Айнщайновото пространство), изглежда, че корабът изчезва над хоризонта на събитията на черната дупка. С други думи, корабът просто изчезва, докато линейното време продължава своя ход.

За пътуващия в кораба ще изглежда, че времето се забавя, докато спре напълно на хоризонта на събитията. На пътуващия ще му се струва, че засяда завинаги в някакво безвременно място (вечност). Всъщност той ще навлезе в по-високо ниво на съзнание и ще премине към други преживявания, всички вътре във вечния момент сега.

За наблюдателя, който е напълно извън Айнщайновото пространство, ще изглежда, че корабът се появява на другата страна на черната дупка във вселена-сестра, преминавайки през бяла дупка в алтернативен времево/пространствен континуум, но където времето и пространството са „обърнати" или огледални.
И трите гледни точки са валидни и истински, в зависимост от възприятията на наблюдателя, така както в квантовата физика един обект може да бъде вълна или частица в зависимост от начина, по който се възприема. Сега ще използваме тази аналогия, за да обясним трите паралелни Земи.

От гледната точка на душата от трета плътност на Земята тя ще изглежда нормална, макар същевременно ще изглежда, че светът върви от лошо към по-лошо. С други думи ще изглежда, че животът става все по-лош, докато в крайна сметка душата от трета плътност изгуби тялото си и се превъплъти на друг свят, за да продължи със своите уроци.

Душите, преминаващи в четвърта и пета плътност, ще изчезнат от живота на тази душа. Те няма да изчезнат просто изведнъж пред очите й, защото въпросният процес започва с психологическа невидимост. Тъй като няма почти нищо общо с душите от по-висока плътност, нищо няма да привлича съществата от по-високо и от по-ниско ниво едно към друго, защото всяко ще е научило от другото всичко, което може да научи, що се отнася до земния план.

От гледна точка на душата, влизаща в четвърта плътност, светът ще изглежда все по-добър и по-добър, тъй като душите ще достигат просветление и ще формират осъзнати общности навсякъде. Светът от трета плътност като че ли ще се отдалечава все повече от всекидневната реалност в четвърта плътност. И в крайна сметка ще започне да изглежда съвсем нереален, като лош сън.

Когато душите от трета плътност напуснат трета плътност, техните сгради и архитектура ще останат и ще бъдат възстановени от души в четвърта плътност.

От перспективата на пета плътност светът ще се превърне в бляскаво, искрящо място с голяма красота. Възнесената душа започва да усеща природните духове и елементали и сега пред погледа й се разкрива истински нов свят от същества. По-обикновеният свят също остава, но не изглежда така реален като ярката, изпълнена с живот, бляскава реалност, сякаш излязла от вълшебна приказка, която става видима сега.

Душата от пета плътност е способна да влиза и излиза от света на четвърта плътност и дори все още да възприема останките от света на трета плътност, но ще има усещането, че гледа на по-нисшите светове от по-високо... какъвто е случаят в действителност.



Душата от пета плътност ще има достъп до светове отвъд Земята. Първоначално контактите с други светове ще бъдат телепатични, но успоредно с по-нататъшното си еволюиране ще започне да посещава други светове в менталното и астралното си тяло и в крайна сметка - с кристалното си тяло от Светлина (етерното тяло). Като продължава да вибрира все по-бързо, ще стане невидима за душите от трета плътност (ако все още съществуват такива на Земята). Извънземните от трета плътност в своите космически кораби няма да усещат присъствието й, но тя ще може да ги усеща, ако избере да го направи.

Въпреки че душите от пета плътност ще помагат на душите от четвърта плътност да възстановят своя свят, ще изглежда, че между четвърта и пета плътност има разминаване. Когато порталите се затворят след 2030 г., едновременно съществуващите реалности ще изглеждат малко по-слабо пропускливи, което означава, че ще кристализират и ще станат по-независими една от друга (макар да са Едно от по-висша гледна точка).

Първостепенният духовен принцип по време на земните промени зависи от перспективата на възприемащия. „Човек се превръща в това, в което се фокусира" е върховният закон на по-нисшите измерения. Възнесената душа ще вижда възнесена Земя. Душата от трета плътност ще вижда Земя, където положението се влошава. Тъй като Земята минава отвъд трета плътност, жизнената сила ще се отдръпне от тази сфера. В крайна сметка Земята в трета плътност ще изглежда лишена от какъвто и да било живот, но това няма да стане веднага. След като човешките души напуснат напълно трета плътност, съществуването на Земята в трета плътност няма повече да бъде целесъобразно. Оцелелите растения и животни ще се трансформират в четвърта плътност. Строежът на тяхната ДНК ще се промени в съответствие с по-високите честоти.

По-нисшите светове в крайна сметка са илюзия. Това означава, че тяхната реалност зависи от гледната точка на възприемащия. Сферите, в които няма никой, който да ги възприема, всъщност престават да съществуват, дори в тях да навлизат нови форми на живот от първа, втора и трета плътност, за да израстват и еволюират. Такива форми на живот ще придават някаква степен на реалност на първите три сфери. Това е малко трудно за обясняване, защото вашите умове са творения на трета и четвърта плътност и не възприемат лесно измерения над или под тези нива.

За вас, които четете тази книга, най-важното е да помните, че сте избрали или Златната Епоха на четвърта плътност, или сферата на възнесението на пета плътност. Целта на работата ни с този канал е да ви помогнем да се подготвите за пътуването си към тези светове. Те са светли, бляскави и готови да ви приемат, щом разширите съзнанието си до тях. Не се вълнувайте от други сфери над четвърта и пета плътност, тъй като те ще ви отвличат от пътя на вашата душа, докато не бъдете готови за тях. Главният фокус на по-висшето ви съзнание е следният: Поддържайте фокуса си върху Светлината. Бъдете все така отдадени на задачата да изведете всички тъмни местенца вътре във вас на Светлината. Прегърнете всички аспекти на вашия Единен Свещен Аз, който е над пространството и времето.

Ние, Основателите, ви приветстваме и поздравяваме за решимостта ви да бъдете пионерите на човечеството и да минете отвъд ограниченията, към естественото си съвършено състояние.


Източник: "Земята се пробужда. Пророчества за 2012-2030 г."
Автор: Сал Ракели

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov