НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Съб Яну 22, 2022 10:33 am Вижте мненията без отговор
Кристално ясно
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 12, 2012 8:05 pm
МнениеЗаглавие : Кристално ясно
Отговорете с цитат

Среща с Йорданка и Дария - разговор в цветове
(Интервю на Светослава Димитрова)

Дария е на 6 г. и е кристално дете. Тя вижда аурата си в лъчисто кристален цвят, а когато е на открити пространства, цветът около нея е с розови оттенъци – те са любовта, която излиза от сърцето й.


Срещнах се с малката Дария и нейната майка, Йорданка Тодорова, в края на един обикновен работен ден. Отправих се към срещата с леко главоболие от прекараните часове пред компютъра и с леко недоверие в различността на кристалните деца, сравнени с „обикновените” чувствителни натури. Не мога да приведа друго доказателство за това, което ме убеди в различността на кристалната Дария, освен срещата ми с нея и майка й. Интервюто е израз на мисли и състояния, които по-скоро усетих и почувствах, отколкото видях. Но повярвайте ми, ако някога се окажете около такова дете, ще почувствате това, което сега само ще прочетете. Освен, ако не сте родител на кристално дете и всичко написано, вече добре знаете.


- Как разбрахте, че имате кристална дъщеря?

Разбрах по някои нейни различия – много чувствителна, много магнетична, изострено усещане за шум, силна светлина, непоносимост към дрехи, които не са от естествени материали. Компютърът, телевизорът, мобилните телефони отнемат положителната енергия и изтощават силите й. Усетихме със съпруга ми, че притежава свръхестествени способности, вижда третото око, цвета на аурата около всеки човек, включително около себе си.


- По-крехка и ранима ли е дъщеря Ви от другите момиченца на нейната възраст?

Да. Тя не искаше да ходи на детска градина, поради агресията при някои деца в групата. Плаши се, когато види деца да се бият, да крещят силно и изпитва силно състрадание, когато друго дете е болно или плаче


- Привързана ли е към семейството?

Да, много. Тя много често ми казва „Мамо, обичам те”, казва го и на баща си постоянно. Търси присъствието ни – моето, на баща си, на сестра си, на баба си и дядо си, все пита баща си кога ще се върне от работа, защото той много работи. Има силна духовна връзка с всички нас.

Психолозите говорят за кристални и индигови деца, като за две свързани понятия – кои са основните прилики и разлики?

Основната разлика е, че индиговите деца са по-големи, като възраст. Приликите между кристални и индигови деца са, че и двете поколения притежават изострена чувствителност, силен интелект и важна житейска мисия.

Различават се основно по темперамента – индиговите са войни по дух, дошли са да изкоренят старите вярвания, закостенелите предразсъдъци и да проправят пътя на новите, кристални деца. И едните, и другите са тук, за да ни научат да живеем по нов начин. Да ни дадат истината за това, което е важно, като ценности. Злобата и завистта са се настанили трайно между хората и за да се съхраним, трябва да се върнем към нематериалното начало.- Какъв съвет бихте дали на родителите на кристални и индигови деца – как да разпознаят различността на своето дете и да не го третират като проблемно, а като специално?

Има много литература – хубаво е да четат книги за децата на новото хилядолетие. Aз, като майка и на кристална, и на индигова дъщеря, нямаше да имам всички притеснения, които изживях през годините, ако по-рано бях започнала да чета книги за тези деца.

Често при индиговите деца се поставя диагнозата хиперактивност и дефицит на вниманието. В случаите, когато диагнозата е погрешна, те се лекуват неправилно, с медикаменти и последствията са неприятни и за тях, и за семействата им.

На кристалните деца пък нерядко се поставя диагноза аутизъм. Съветвам родителите да се консултират с няколко специалисти, да се обърнат към психолози и хомеопати, преди да приемат такава диагноза, тоест, да проверят дали е правилно поставена.

Голямата ми дъщеря, която е индигова, не внимаваше в час, имаше проблеми в училище и се оказа, че всичко това е, защото на нея не й е било интересно. Нашата система на обучение има нужда от промяна. На децата трябва да им е интересно, да бъдат научени да мислят, но не и да бъдат учени какво да мислят. Кристалните и индиговите деца трябва да бъдат оставени да са различни, защото те са на много по-високо духовно ниво от нас и не винаги ги разбираме правилно.


- Кристалните деца феномен ли са?

Дали са феномен, ще покаже бъдещето. Чела съм в книги, че тези деца имат различия в ДНК структурата, затова са по-устойчиви на различни болести например. Би било добре индигови и кристални деца да посещават специални училища, както е в Русия, САЩ, Китай. Тези деца биха развили способности като телепатия, телекинеза и ясновидство. Биха могли да помагат на хора, които са болни, защото при общуването с тях се получава т.нар. биоенергоинформационен обмен.

Те са дошли с благородна цел и ние трябва да знаем, че са тук, за да ни направят по-добри и да ни покажат как да живеем по-хармочнично и пълноценно – в разбирателство със самите себе си, с хората около нас и с природата.


Декември, 2009г.
sharenobg.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 12, 2012 8:23 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хроники на Великия Преход – срещи с Новите Ангели

За невероятната ми среща с Данчето и дъщеря й Дария ви споменах неотдавна… Една необикновена жена, надарена с две прелестни деца. Едното индиго, а другото кристалче. До тук добре – нищо ново ще кажете. Само че и двете деца са с абсолютно запазена памет за това кои са, какви са, какво се случва на планетата, а майка им е истински притегателен остров на спасението за търсещите.

Данчето е до такава степен свързана с децата, предимно с малкото момиченце, че само две минути с нея те карат да подскачаш от невероятния заряд и потенциал на енергията й. Малката принцеса те кара да трептиш от радост, а в същото време си респектиран от мъдростта и красотата на цялата Вселена, която се оглежда в очите й. С тези мои близки от духовното ми семейство ме срещна Духа, а това, че сме сестри беше едно от най-естествено изпуснатите реплики от принцеса Дария, съвсем непринудено, ей така, между другото Истински необятен океан от информация искам да споделя с вас, затова директно преминавам към първата част от разговора ми с тях.- Здравей, Данче. Моля те, представи се. Коя си ти и защо живота ти е толкова интересен?

Майка съм на две дъщери – едната индиго, другата – кристал. Разбрахме за малката ми дъщеря, че е с по-специални способности на около 4 години и половина, когато започна да рисува разни неща – сгради, цветя, растения с точки около контурите им. Като я попитахме какво е това, тя учудено ни попита “Ами как какво, това са енергиите, вие не ги ли виждате?. Те са навсякъде – около камъните, около растенията, цветята”. Ние малко се шокирахме. Повечето аз бях шокирана, а мъжа ми реагира по-сокойно, беше по-подготвен.

След като научихме за това, Дария ни заведе в парка, седна в поза лотос, която до тогава не бях чувала – нищо не знаех за пози, нито за учения, практики. И каза – сега ще направим най-хубавото – ще свържем сърцата си със Слънцето. Вие много имате нужда от това, защото сте доста твърди, забравили сте откъде идвате, а аз съм дете, което съм ви избрала и искам да ви покажа неща, които ще са ви полезни. Започна да ни говори за това, че сме много твърди, че е погрешно да мислим с главите си, вместо със сърцата си. Тогава още не знаех какво се случва, защо се случва, трябва ли да правя нещо. Това се случи през 2007 г.

След това обаче се появиха едни много силни енергии в мен, които така и не успях да разбера за какво ми се дават. Реших да отида да се изследвам при д-р Игнат Игнатов, който ми направи снимка с кирлианова фотография. Установи се че имам аура на 20-годишен лечител, тоест – че мога да лекувам. След като разбрах това, взех решение да започна да се занимавам с лечителство, за да мога да помагам на хората. С течение на времето обаче осъзнах, че правилния начин да помагаш на хората е да им кажеш и покажеш какво те сами да правят, не да ги лекуваш, а да ги научиш сами да се лекуват.

Не трябва да се намесваш в тяхната енергия и да ги лекуваш. Всяка намеса в чуждата енергия е неправилна, трябва да дадеш насока, да им покажеш. Силата не е в лечителя, неправилно е да се възхваляват отделни хора като по-специални, по-висши, гурута. Всичко това, което е дадено на хората, то е дадено за всички – всеки е в състояние сам да се лекува, стига да разбере за какво става въпрос, как да го направи и да си повярва. Защото ние вървим към едно колективно съзнание. Не може да създаваме и подхванваме и водачи и гурута – така само слагаме прегради между хората.

А когато кажеш на хората, че всички сме еднакви, равни, едно цяло, че всеки е достатъчно могъщ за да твори сам своя вселена, тогава виждаш в хората вярата, невероятното усещане, че могат да се справят с всичко, с всички трудности, че няма никакви спирачки пред тях. А когато им кажеш “ела да те излекувам, дай 50 лв.”, това в най-добрия случай ще им реши частично проблемите, но явно след това пък се отварят други проблеми. Ти си разрешил един проблем, но веднага след като го излекуваш (на друг човек), идва друг проблем и той е на по-високо ниво. Затова и се отказах от мечтата ми да имам център за лечение и да лекувам хора.


- Това означава ли, че хората които лекуват чрез различни методи всъщност не правят най-добрия избор? А дали и някаква негативна енергия не се връща и към тях тогава?

Да. По онова време Дария (малката дъщеря) ми каза “Мамо, ти знаеш ли, че когато започнеш да лекуваш, нещо винаги ще остава след това в теб. Може да е едно зрънце само, но то ще остане в теб. И когато започнеш да лекуваш много хора, това зрънце се увеличава все повече и повече и става черно. Ти наясно ли си с това, което започваш да правиш? Искаш ли твоята хубава, бяла енергия да бъде помрачавана от негативната енергия на другите хора? За да им е дадено такова изпитание на хората, Господ явно така е решил.”

Ето един пример: Един човек решава да открадне някаква дамска чанта. Последните пари на жената са в тази чанта. И този човек после идва при теб да му помагаш. И ти помагаш – чистиш го. Обаче след като изчистиш този човек, той нищо не разбира от урока си и си казва “А, ами че то няма никакъв проблем, мога да продължа да си правя същото”. И така се получава един кръг. Той получава изпитание, обаче ти започваш да изчистваш от него нещата, заради които е получил изпитанието.

А ти в случая изобщо не му помагаш, ами пречиш. Затова всеки трябва да направи своя избор. Моят избор беше такъв – отказах се да лекувам. Хората вече могат сами да се справят с проблемите си, дори с лечението си. Всички избори, които трябва да направим са в нас. Детето не ми каза какво да направя, какво решение да взема, а само ме насочваше с въпроси. Тя ми е казвала, че правото на избор е даден на всеки човек, от него зависи какъв избор да направи. Ако си зле, ако не се чувстваш добре – просто направи следващия си избор, Вселената е отворена.


- Какви неща е споделяла Дария с вас?

Дария дойде с много информация. Говорила ми е с таква конкретика за планети, за измерения. Даже до 7-годишната си възраст ми е говорила много по-точно и ясно какво се случва във Вселената, какво ни предстои. Сега пак разказва много неща, но малко или много вече сме я вкарали в матрицата на 3D, на образованието, на живота – тя трябва все пак да свикне да живее тук на Земята. Но това какво е тя, откъде е дошла, какъв е произхода и миналото й – тя казва, че никога няма да го забрави.

Имаше един много интересен случай: излезе по телевизията информация за новооткрита планета, близнак на Земята. Тя изчака да мине цялата информация, която течеше по телевизията и ме изведе навън. Каза, че са казали само част от истината и започна да ми показва разни звездни формирования в небето и да ми разказва за тази планета.

Каза, че на тази планета има живот само в един определен отрязък, точно на линията между тъмното и светлото – така се изрази. Едната страна на планетата е бяла, другата е черна. Има едно червено слънце джудже, около което се върти обаче винаги от едната страна е светло и топло, а от другата е тъмно и студено. И аз се усъмних и започнах да търся информация в интернет – все пак по телевизията казаха, че планетата се върти. И наистина – всичко се припокри като информация. Да, планетата се върти, само че скоростта й на въртене към себе си и към слънцето е една и съща – синхронно въртене. Тогава за първи път видяхме че тя познава информация на ниво макрокосмос. Беше много интересно като каза за една от планетите “Ох, на тази планета ядат червеи, животните са им без опашки, колко неприятно. Добре, че вас съм ви избрала”


- Двете ти дъщери са типични представители на две коренно различни нови деца, как се справяш с това – сигурно е част от мисията ти? А какво казва Дария за нейната мисия?

Дария още като малка започна да ми разказва за всичките тези неща в големи подробности. Записвала съм много от нещата, които ми е разказвала в едни тетрадки. Тя в началото имаше голямо желание да говори на тези теми. Всичко излизаше от душата й, обаче аз не бях много подготвена тогава. Но въпреки това приемах всичко – та нали ми е дете! Вярваш или не – това няма да спре развитието на нещата-те си се случват.

В момента в който осъзнах какво невероятно дете имах, как тя е дошла тук за да спасява не само мен, но и хората, сред които се движи, каква важна информация идваше чрез нея, исках да кажа на целия свят. Исках да разкажа на всички какви хубави неща ни чакат, за преходи, портали им говорех. И всички казваха “Ти си луда”. Голям отпор получих. И после осъзнах, с помощта и на мъжа ми, и на Дария, че тези неща не бива да се говорят така безразборно на хора, които не са готови. Всички искаме да стане най-доброто, но някои хора ще минат по друг път.

Голямата ми дъщеря е индигово дете. С нея обаче не се справихме така добре, не я усетихме и разбрахме навреме, За индиговите деца казват, че са доста властни, с по-голямо его, своеволни, напористи и нетърпящи възражения. Имат си собствено мнение за нещата и отстояват своята истина. Но без това те няма как да успеят да разчупят този строй, трябва да са авторитети. Голямата ми дъщеря изобщо не признава други авторитети Даже си мисля, че нейната мисия е по-сериозна. Казва се Весела, на 23 години е – индиго. Те трябва да минат през тръните, да утъпкат пътя. Докато белите ангели като Дария вървят след тях.

Индиговите деца се възмущават, съпротивляват се, не искат да ходят на училище, виждат неправдата, виждат всичките проблеми на обществото през собствената си призма, но искат да ги решат сами! Още в училище се опитват да ги вкарат в едни шаблони и модели, които децата не искат да спазват. Всички родители на такива деца започват да се тюхкат, да говорят как имат големи проблеми, обикалят по лекари, по психолози и психотерапевти и слагат децата си на медикаментозно лечение. За тях това са болни деца, които трябва да бъдат излекувани! Така стана и при нас за жалост.

Признавам си, че направихме грешка – давахме й лекарства в продължение на 6 месеца, а изобщо не е трябвало да правим това! Отначало имаше едни странни втренчвания, после започна да прави припадъци и лекарите ни наплашиха, че ако не започнем да й даваме лекарства, няма да спрат тези припадъци. И ние взехме, че им повярвахме. А просто е трябвало една изчистваща програма, енергийно. При нея има много висока концентрация на енергия, Мисълта й тече толкова бързо, че буквално се получават искри, тя понякога не успява да изкаже с думи мислите.

Това са много интелигентни, но и властни деца. И дойде момент, в който тя сама взе решение и спря лекарствата, беше само на 15 години. Каза ни “Рано или късно вие ще разберете, че сте направили грешка като ми давахте тези лекарства. Но сега аз сама поемам отговорността и вземам решение за живота си”. Децата индиго са много самостоятелни, те искат сами да откриват и изживеят нещата – да се удрят, да падат, да стават, сами да се отриентират. Не искат нищо наготово. Искат да се откъснат, да са сами и самостоятелни.

Хубавото в цялата работа е, че след тези ми опитности с голямата дъщеря, аз започнах сериозно да чета, да търся информация, да се образовам. Много хора говорят и пишат за тези деца, но малко са живели с тях. Индиговите деца са много самостоятелни, знаят си пътя и не искат никой да им се меси, знаят си мисията. Те много ни обичат, но не винаги го показват, не и по начина по който го правят белите ангели като Дария. Дария е винаги прилепена за нас, винаги иска да ни прегръща, да ни усеща, иска да демонстрира любовта си непрекъснато и да чувства любовта. Ако ги оставиш сами, те страдат. Когато ги откъснеш от духовното семейство което са избрали, те страдат, Особено като са по-мънички – 5-6 годишни. Всичките са невероятни деца, с ясно отворено съзнание за мисията си тук, но са разлини като същности. Едните проправят пътя, а другите внасят любовта след тях, хармонизират.

Децата индиго са невероятни учители. Те те учат на нещата, които трудно ще минеш сам. Аз преди време бях много милозлива и исках да помогна на всички, И дъщеря ми каза, че ако продължавам тка, няма как да се оправя в тази среда. Тези деца ти дават изпитания, които трябва да преминеш като опитност, а кристалите просто те обгръщат с любов. Толкова са чисти и крехки тези ангели на любовта, че понякога си мисля, че ще им е много трудно да се справят с тази чернилка, която още я има тук. Иска ми се хем да ги съхраним като душеност, хем да им помогнем да се справят с живота тук.

Моята мисия е свързана със спасяването на души в момента – хора които са объркани, мислят че са луди и не разбират какво им се случва в момента. Когато те попаднат в една осъзната духовна група, промените започват да текат много бързо – колективната енергия е толкова силна, че повдига всички. Мисията на Дария: тя си е избрала родителите при които да живее. Тези родители трябва да я приемат таква каквато е, да не я тровят с лекарства. Нейната мисия е да ни върне от там, от където сме дошли.


- А тя откъде идва?

Тя често говори за Звезда. (ударението на Е, б.р.) Казва, че идва от там. Казва “Аз съм дошла да ви кажа да не се страхувате от смъртта, защото смъртта е само преход към по-доброто състояние. Вие защо толкова се страхувате? Нали след това ни очаква най-хубавото!” Първото, което казва, че трябва да изчистим са страховете ни. После да повярваме в себе си. Казва, че в момента започва да се отваря една нова безцветна енергия в сърцето. Тази енергия е пътя към тази нова трансформация, която идва, защото в тази безцветност се крият всички цветове. Чрез тази безцветност влизаме в едно състояние, в което с мисълта си започваме да строим един наш нов свят. (пустотата, нищото, точката нула. б.р.)


- А как се чувства в този свят всъщност, как се чувства в училище?

Понякога съжалява, че тук вижда много черно, от това страда имунната й система, спада и енергийния й заряд. След като отиде на училище, тя се чувства много много зле. Налага се след това вкъщи да правим разни изчистващи процедури, защото тя казва, че в училище има много черно, много агресия, много метали и изкуствени материали, които не се отразяват никак добре на тези нови деца. Но от друга страна те сами са избрали да дойдат и да живеят тук точно в този момент. Тя казва “Аз имам изпитание и трябва да го издържа, защото аз съм го избрала.” Тя сама казва, че знае много добре, че е избрала този живот, родния си град, родителите си, средата в която живее.

Отначало отделих много време за да търся подходящо училище за нея. Казваха ми, че има подходящи условия в Америка, в Русия, в Китай. Обаче с времето осъзнах, че това е ненужмо. След като тя е избрала да дойде точно тук, значи тук трябва да бъде, за да изпълни мисията си. Тя много харесва Китай, знае, че там ще се чувства по-добре. Но ако се намеся и я преместя там, имам чувството, че ще попреча да изпълни мисията си такава, каквато я е избрала. Това би означавало да наложа своя избор и така да променя нейния. Тя ще си върви със съучениците си до там, до където е избрала.

Дария много обича да е с децата, не иска да се лишава от тях. Но нещата, които учат в училище, тя просто не ги разбира. Ето конкретен пример: правят контролно в училище. Дават им схема, разграфена на четири: камък, растение, животно, човек. И трябва да се реши теста – кое от изброените е жива материя, кое не е. Тя е писала, че всичко е жива материя. А според разбиранията на училището, това не е така. Другото неприятно нещо в училище са оценките. Тя казва “За мен оценките са съревнование. Никога не ни съревновавайте. Така изкарвате от нас лоши емоции”. Когато тръгнеш да съревноваваш децата – било в училище, танци, спорт – ти изкарваш злобата от децата. Няма такова понятие като добра спортна злоба. Това е негативна, разрушителна емоция. Дария не хресва това съревнование, цялата й същност се бори с това нещо.Дария казва, че когато влезе в голям град, усеща тъмните енергии от агресията и негативните емоции на хората, замърсяването на въздуха, многото коли. Хубаво е да се правят общности, в които да има по-добри условия за тези деца. Но това не е техния избор. Все едно да станем като хората, които отиват в манастири, ашрами, отделени общности. Живеят абсолютно изолирано, в среда, в която няма как да преживеят целия спектър от опитности, които ги водят напред в развитието им. Да, в такава стерилна среда можеш много да вдигнеш вибрациите си, но каква опитност получаваш, как опознаваш живота?

Ами, ако душата е избрала друго нещо и заради нечия чужда намеса не успее да ги преживее докрай – това ще предизвика поредното превъртане, поредното идване на Земята, отново, за да може да изживее избраните неща. И сега съм изправена пред сериозен избор – дали трябва да създадем общество, в което да се изолираме с тези деца и определени хора, или да сме тук сред хората, сред множеството и да спасяваме още души, които имат нужда от информация, търсят подкрепа и себеподобни, които да им кажат, че не са луди. Масата, може би около 80% от хората ни мислят за луди обикновено.


- Какви други неща е споделяла Дария с теб?

Още в самото начало започна с едни въпроси: “Защо сте толкова твърди, защо мислите с мозъка си? Стига с тези мисли, махнете ги тези глави, мислете със сърцето.”. Някои от нещата, които ми казва са трудни за възприемане от хора, които не са стигнали до такова ниво. Разказва как ще имаме светлинни тела, как във Варна има портал, как ще минем през спиралата, как по време на тази спирала се закачат ДНК нишки, тогава се отваря и третото око и ще видим света в пълната реалност, вместо тази илюзия, която виждаме сега. Казва, че нещата, които ни се случват сега са просто сън.

А в сънищата, които сънуваме са истинските неща. Казвала ми е “мамо, вие в другия свят няма да перете, няма да чистите и да правите неща, които не харесвате. Ще правите само това, което ви е на сърцето.” Разказва, че този Преход, който се разгръща в момента ще го минем с физическите си тела. Новите ни енергийни тела няма да са толкова видими, колкото ще светим. Според това кой на каква тема, с какви емоции говори, светва различна чакра и различен цвят. Това ми го разказа наскоро.

Каза ми: “Ние ще се различаваме по светлината. Няма вече да мислите как сте облечени, кой как изглежда. Няма да има лъжа и манипулация, защото веднага нещо светва, което ще ви издава”. Казва, че телата ни ще станат толкова фини, че ще можем да преминаваме през всичко, дори през стени. Това сигурно звучи много странно и трудно за възприемане от логическия ум, особено за хора, които не са много запознати с промените. И не само това, всичко, което си помислиш – ще става, веднага се материализира. Например искаш някаква храна – веднага се материализира. Искаш да отидеш някъде – и вече си там.

За Дария е много характерно, че не познава и не признава времето. За нея няма време, няма минало, бъдеще. Знае, че ще го има този преход, но не може да каже точно кога. Никой всъщност не знае това с точност. Това явно ще е изненадата на Създателя.


- Какво знае за Прехода тя, как ще се случат нещата?

Говори за спирала. Във Варна има портал, през който ще преминем. На много места има портали. По време на този процес влизаме в процес на спирала. Там вече колко време ще седим – никой не може да каже. Много зависи кой на какво ниво съзнание е. Ще има и хора, които ще влязат в спиралата, но ще се върнат от там. Защото страха от непознатото, от това, което се случва, ще върне някои хора. Трябва да сме с отворени сърца. Това което ще ни се случи е невероятно. Но страховете са нещото, което може да ни попречи. Затова спасяването на душите е толкова ключово. Трябва да се говори на хората, трябва да има информация, да започнат да се подготвят.


- Как да се подготвят?

Могат да се подготвят много просто. Само чрез две неща. Тя каза: Отворете сърцето, любов и светлина. Няма друго. Съвсем простичко е. Всичко останало е една илюзия, различна за всеки.. и всеки си влиза в неговата измислица. Колкото и да се чистиш и освобождаваш от привързаности, страхове и тъмни емоции, все пак си в 3Д.

Тук има разни конфликтни ситуации, неще които те изнервят, материален живот – пари, дрехи, храна. Трябва да изкарваш пари. Пак си в земните дела и изпитанията ти вървят. Но паралелно с това, трябва да се издигаш в нивата. Колкото са по-големи трудностите които преодоляваш, ти се качваш на по-високи нива. Дария казва – трябва да минем през всички трудности, защото на следващите 12 нива, нещата са съвсем различни.


- А какви са типичните особености, с които се характеризират промените, които стават с нас, с телата ни?

Промените, които се случват с мен и с Дария на ниво физическо тяло са доста странни… Тя има.. ами няма как да го кажа по друг начин – има отвори по главата си, на чисто физическо ниво. Като дупки в твърдата кост – съвсем меки части. Има ги при всички от семейството. При мен има три такива меки “дупки”, но при нея са на много места. Това също й създава понякога дискомфорт, боли я.

Казва ми, че започваме да излъчваме вече лъчи през тези канали. Мен лично тези промени ме карат да спя. Особено често през деня. Започват да ми пищат ушите, приижда информация. Имаше дни в които нещо ме разсейваше, трябваше да стана, разсъних се и усетих процеса много болезнено! Така че искам да кажа на хората да са спокойни, да приемат тези трансформации, но ако тялото им иска да почива, ако им се спи – него го направят, да не се съпротивляват, защото иначе процесът може да бъде много дискомфортен и дори болезнен.

Всичките тези промени се случват с енергията която идва от Слънцето. Дария ми обясни всичко. Като има магнитна буря по телевизията обикновено казват “Пазете се, стойте вкъщи, не се излагайте на слънце”. Обаче всичко това е подвеждащо и заблуждава хората, не е вярно. Това са едни частици светлина, които пристигат при нас за да ни изчистят и трансформират. Хората го чувстват силно и понякога дискомфортно, защото енергията е много силна, телата ни са замърсени, а в момента става изчистване и трансформация както на духовно, така и на физическо ниво.

Когато отидем на лекар обаче в момента, с тези ни болежки, лекарите само експериментират с различни лекарства, но са безсилни да помогнат. Ако човек е толкова вкопчен в лекарските методи и послуша да се натъпче с лекарствата – най-много да си влоши състоянието, да си смъкне вибрациите до ниското ниво на лекарството – на химията. Така че по-добре да изчакат хората да отмине дискомфорта, да не посягат към лекарствата, или да потърсят други алтернативни методи за лечение – хомеопатия, билки, добавки.


- И това всичкото ти го казва Дария, така ли?

Ами то вече сме сляти ние двете. Ние вече 9 години споделяме всичко, заедно сме непрекъснато, няма как да не се слеем. Вече сме едно цяло. Това, което идва към нея като информационен пакет, се прехвърля и към мен, и тези неща, които тя не успява да ги изкаже с детския си речников запас, ми го прехвърля на мен. Аз не ги виждам нещата, които идват към мен, но ги усещам – това дава много по-цялостна информация. Невероятен синхрон и единение постигнахме.

Това което ни предстои е нещо невероятно. Тя казва нещата по нейния си начин, по детски, а аз успявам да ги обясня така, че да се разберат от всички. Макар че често Дария казва такива неща, които смайват хората. Вярвайте в децата си, слушайте ги, те са ни учители. Те притежават новите кодове. Те идват от много високи нива, от много висока вибрация. Само при мисълта, че от толкова висока вибрация са избрали да слязат на нашата – само това е достатъчно доказателство за любовта и мисията, която имат те тук.

За да ни каже всичките тези неща, за да бъде с нас, тя си сваля енергията, за да може да трепти на нашата честота за да я разберем. А от това не се чувства добре, започва да изпитва стрес, притеснява се от много хора. Но когато се чувства спокойна в по-малка компания се отпуска и казва много неща. Каза също, че вече хората които знаем за тези неща, за новите деца, за мисията им - трябва да говорим с повече хора.

Най-интересното е, че аз вече не я приемам само като мое дете, а като дете на всички. Тя самата понякога се обръща с “мамо” към някои от по-близките ми приятелки. Ние сме от едно духовно семейство. Всички сме в това семейство и сме си някакви близки роднини. Повечето деца които идват знаят за какво става въпрос.. но много от тях не помнят, а някои избират и материалното. Но сега, с тези трансформации – всички деца ще започнат да си спомнят!

В момента е пълно с такива деца като Дария, но не всички са готови да се отворят, защото направо си е страшно за тях – все още е много черно, много негативна енергия има. Но децата се усещат взаимно и когато стане дума за такива неща, веднага наострят уши, познават прекрасно тези теми. Когато Дария е сред другите деца – видях го вече – сякаш всичките стават на нейното енергийно ниво, сякаш агресията се стопява. Това, което се излъчва, обгражда всички и те започват да вибрират на едно ниво. С тази разлика, че другите деца още не говорят. Дори и ние – с нашите закостенели схващания, предразсъдъци, стресове и страхове – ние също ставаме като нея. Ние сме си в дома чрез тези деца – забравяш за всичките ненужни неща, които те тормозят и просто живееш на честотата на любовта. Ето това е петото измерение.


* * * * * * *
Продължаваме разговора с вълнуващите герои на Новото време от Варна – Данчето й кристалното ангелско дете Дария. Благодарим за всички прекрасни, развълнувани отзиви след първата част на материала с тях, благодарим за добрите думи и подкрепа. Знам, че много от вас се разпознават в описаните преживявания, мисли и информация, или пък разпознават децата си. Това е съвсем нормално! Децата като Дария са хиляди, може би милиони. Много са и са навсякъде. Всеки един от нас носи част от промените закодирана в ДНК кодовете си, и от нивото ни на осъзнатост зависи дали ще успеем да ги разкодираме и активираме. Знам, че следващите думи могат да подействат точно като катализатор и отключване за много от вас. Знам, че четете този текст не случайно. Знам, че сърцето ви се изпълва с радост, благодарност и съпричастност. Насладете се на тази енергия, топлина, любов и благодарност и ги насочете към нашата светла малка героиня. Мисията й в прехода е съществена, а всяка фокусирана вълна от любов я подкрепя и й дава сили да я осъществи.


- Един от най-интригуващите и нашумели въпроси днес е – какво ще се случи с нас след прехода. Знаем, че отиваме към едни по-високи нива на съзнанието, към пето измерение. Но какво е характерно за този свят там?

В момента вървим към високите нива на съзнанието, но паралелно с това продължаваме на пребиваваме в материята и съпровождащите я изпитания. Но паралелно с тях, трябва да се издигаш в нивата. Колкото са по-големи трудностите които преодоляваш, ти се качваш на по-високи нива. Дария казва – трябва да минем през всички трудности. Самоусъвършенстването ни е безкрайно. Тук в момента се занимаваме с много неща, които са излишни, всички са в една матрица и не могат да видят истината. Но там където предстои да отидем, нещата ще бъдат много по-различни. Ще учим много по-лесно.

Това, което в момента е характерно за материални ни свят там няма да ни е нужно. Сега имаме много материални потребности, защото доброволно сме се съгласили да слезем толкова долу в плътната материя, в най-ниските вибрации. Пари няма да ни трябват след време. Храна според Дария ще ни трябва само до определено ниво, а след това ще се храним само със светлина и ще се лекуваме с кристали. Тя това го прави и в момента. Ние вечно се притесняваме за нея, че яде много малко. Но тя казва “Аз ям само това, което наистина ми е необходимо и заедно с това си хапвам и светлина.”

Понякога се случва да се изкуши и да хапне нещо, което не е добра храна и много скоро се появява проблем в последствие – възпалени сливици, или нещо друго. Тя като малка изобщо не искаше да яде месо и животински продукти, но ние я насилвахме. Сега вече свикна и с тези храни и като нещо такова й се яде – даваме й. Но след това задължително ги преболедува изконсумираните недобри храни – кашлица, секрети веднага се появяват – чисти се. Тоест – дори тя се замърсява сега като не яде правилни храни. Но това няма да продължава още дълго.

Ще дойде време, съвсем скоро когато ще можем да пречистваме всяка храна със силата на съзнанието си. А след трансформацията няма и да има нужда да чистим нищо, защото всичко ще бъде пречистено. Не знам колко време ще продължи всичко това. То вече тече в момента, процесът е активен. Има хора, които твърдят, че тази трансформация ще продължи още много години. Но аз чувствам точно обратното – че се приближаваме все повече и повече и съвсем скоро ще бъде кулминацията на прехода. С много висока скорост идват големите промени и не ги виждам да се разгръщат тепърва още 20 години.


- Какво е мнението на Дария за ваксините?

Това е много, много важен въпрос! Не веднъж Дария е казвала “Хора, моля ви, спрете с тези ваксини! Това е невероятно зло!” В момента има много агресивна рекламна кампания за една ваксина за превенция на рака на маточната шийка при жените, която е много, много опасна! Имунната система, всичко се срива с тази ваксина.

Всичките ваксини които се слагат на децата действат точно така – сриват съпротивителната система на децата. Ние слагахме ваксини на Дария до известна възраст, а тя все се съпротивляваше и пищеше. Накрая ни каза “Господ ще ви накаже, ако още един път ми сложите такова нещо. Ще дойде време и ще разберете.”

Интересното е, че тя никога не е боледувала сериозно. Всички детски болести, които се изкарват “задължително” при нея не се проявиха. Никакви шарки, нищо. Дария твърди, че е с 12 двойни активни нишки ДНК. И вероятно тези болести тя изобщо няма и да ги преболедува. Структурата ни вече е различна, не само на децата, но и на възрастните хора. Вече нямаме нужда от тези ваксини, ако изобщо някога е имало нужда от тях.

За ваксините – Дария ги вижда по много интересен начин. Веществата, които съдържат, тя ги вижда като червени точки, които се движат в организма на човека. И тези червени точки се насочват към главата, може би към мозъка. Последствията след ваксини са доказани и са страшни – има деца с епилепсия, деца аутисти, деца с болни крака, всичките жертви на ваксините.Но и на това вече му се вижда края! Хората стават много по-осъзнати. Вечното домогване за пари, игрите на бялата мафия – вече няма да могат да се развиват по стария начин. Създателят е приготвил много голяма изненада за хората, които си въобразяват, че могат да продължат да ни манипулират и “лекуват” по старите начини. Как се случваше всичко до сега? – Взимат ни още като малки бебета, слагат ни един куп ваксини, разболяват ни и след това цял живот ни лекуват. Цял живот сме абонирани за най-новите изобретения на химията на фармацията, за да върви бизнеса.

После какво се случва – вкарват ни в училищата, където всички са в едни и същи рамки, там затъпяваме, не успяваме да се оправим в живота, страдаме от какви ли не неудачи и психически травми, не познаваме истинския си потенциал, не си вярваме, неуспешни сме. И какъв е изходът – тръгваме пак по психотерапевти и психиатри да ни лекуват. Къде ни е свободата в този шаблон? Може ли някой да каже, че сме щастливи в тези рамки? Дори супер богатите хора – те са много нещастни. Но и много от тези хора също се осъзнават и започват да помагат, да споделят богатството си. Те също ще преминат тази трансформация.


- А кога се очаква точно да се случи според Дария?

Не мога да кажа с точност. С годините се наслагва информация и тя се повлиява от това, което чува. За Дария няма линейно време. Преди като беше 5 годишна ми е казвала, че когато стане на 10г. ще има голяма трансфромация. (бел.р.: в момента Дария вече навършва 10 г.) Според мен е много хубаво това, че никой не може да каже кога и какво точно ще се случи. Защото само така можеш да си истински и непресторен в собствената си вътрешна трансформация, а не да се повлияваш от някакви дати, в които някой ти е казал, че нещо ще се случи.

Всеки сам ще реши кога е неговия момент. С всеки наш избор, ние променяме съдбата си. Мисля, че няма да преминат всички хора. Интересно е, че Дария ни накара да си свалим обеци, накити – всичко, което е от метал. Защото енергиите, които ни отнемат металите са много силни. И по време на тази трансформация, металите ще се трансформират. Ще се редуцират и върнат към първоначалното си, природно, естествено състояние. Може и да не съумеем да ги видим с очите си променени, но те ще се видоизменят.


- Това означава ли, че ще се разрушат жилищните сгради, нали те имат голямо количество метали в конструкцията си?

Това е много резонен въпрос, който всички ми задават. Дария каза да не се притесняваме, че за всичко ще бъдем предупредени навреме и ще се погрижат за нас – всичко да ни е наред. Забавното е, че на много места по света (и това е доказано чрез сателитни данни) има построени специални бункери, дело явно богатите хора, които са решили да се спасяват за края на света. Много дълги, с километри, заредени за няколко години с храна и вода. Голямата ирония е, че тези бункери са метални.

Когато Дария разбра за това се изуми и каза “Ама тези хора добре ли са? Защо си причиняват това? Че те няма да могат изобщо да излязат от там”. Или пък – представете си друг сценарий – по някакъв чудодеен начин да успеят да излязат от металните си бункери. Представяте ли си в какава реалност ще се озоват? Те ще се побъркат! Ще видят съвсем различна реалност – Земята ще бъде в 5то измерение, за което те не са готови, защото вибрират на честотата на плътната материя, на трето измерение.

Но не трябва да се притесняваме за този момент. Дария ни е казала, че ще бъдем изрично предупредени и подготвени. Ако трябва, ще излезем някъде извън жилищните сгради – на чисто място, дрехите ни е хубаво да бъдат от естествени материали, да нямаме никакви метали по нас – ципове, обеци, всякакви украшения. Всички изкуствени материали ще се разпаднат. И това важи не само за дрехи и материали от бита, ами и за храните. Всички изкуствено създадени ГМО храни няма да издържат на този преход, няма да продължат да съществуват.

Това, което вече се знае от много източници ми го е казвала отдавна Дария – че всички планети ще се подредят в една права. Начерта ми планетите и потока обединяваща се енергия. В нея е разковничето. Дария каза, че в момента има всякакви енергии, разфокусирани и разпръснати навсякъде. Тогава (през декември?) ще стане обединението – всичко в едно. Ето ти го колективното съзнание. Това ми го каза много отдавна, опита се да ми го обясни детето. Едва след това тръгнах да търся в книгите и интернет, по всякакви източници информация, тогава попаднах на термина “прецесия”. Непрекъснато търсех потвърждения отвън.


- Добре де, ама това с разпадащите се метали няма ли да бъде болезнено все пак? Има хора с разни импланти, изкуствени ченета, байпаси?

Да, сигурно ще бъде болезнено. Точно затова много хора няма да успеят да преминат – заради страха ще дадат назад и ще предпочетат да си останат в добре познатото, където да се скатаят, вместо да се хвърлят напред в непознатото. 5 милиарда ще се върнат, а около 30 милиона ще преминат – според информацията дадена от Сал Ракели. Но това е информация от него, аз не мога да дам такива данни! Не знам!


- Беше споменала, че голямата Хеопсова пирамида е много важна и Дария често я вижда и говори за нея. Даже я беше видяла в медальона, който нося.Каква е нейната роля?

Да, важна е. Дария често говори за голямата хеопсова пирамида. Има кристал на върха й. И кога и как не знам, но този кристал се е активирал. Самият кристал не се вижда на физическо ниво, но на енергийно ниво стои. Ние сме тези, които непрекъснато изпращаме енергия към мястото, където стои кристала и лека полека запълваме тази празнина там. Тази “празнина” всъщност вече е доста запълнена, почти е пълна. Дария казва, че когато се запълни изцяло, тогава ще започне процеса. Възможно е това да стане на 12 декември. Тогава – на 12.12.2012 се затварят решетките.

Не са малко съществата, които искат да ни заблудят. В момента се води истинска битка за душите. Говори се и за неистински чуждопланетни кораби, които ще искат уж да ни спасяват. Говори се, че може да има опити за заблуда, за холограми. Дария гледа да не ни въвлича в мисли и информация за конспирации. Защото ако оставиш съзнанието си да тръгне в тази посока, ако започнеш да мислиш за тези същности – пак си в капан, с вниманието и страха си ти подхранваш с енергията си точно това. Спасението е само едно и то е вътре в нас, само това мога да кажа – слушайте сърцето си. С Дария говорихме съвсем скоро пак на тази тема и тя каза, че с всеки ще се случи точно това, в което вярва. Реалността му ще бъде точно такава, каквато човекът вярва, че ще бъде.


- А каква информация има Дария за ДНК?

Тя седна и ми начерта много подробно ДНК структурата ни. Казва, че нашите двойни ДНК връзки са 6 на брой и са непосредствено свързани с функциите на мозъка. Колкото повече нишки ДНК се активират, толкова повече умения ще придобиваме, ще се отвори и третото ни око. Всичкото това според мен ще стане по време на спиралата. Това е нещо, което вероятно няма да се повтори повече. Или поне се случва за пръв път сега. Затова толкова много души искат да се въплътят точно сега.

Живеем в най-хубавото време. Дали ще има втори шанс, дали някой ще пропусне великия момент – това не знам. Когато се е взимало решение какво може да стане, на всеки от нас му е дадена Божествената искрица, всеки я носи в себе си, в сърцето си. На всички са дадени равни шансове. Но е дадено и още едно нещо, което е най-голямото и великото – свободният избор. Всеки трябва да направи своя свободен избор – да премине или не. Никой не трябва и не може да се опитва да се меси, да влияе и да нарушава правото на свободен избор. Всеки трябва сам да вземе решението си.

Има си хора, които харесват третото измерение, харесва им твърдата материя, играта на конкуренция, пари и власт, агресията и войната. Те искат да останат тук, в тази реалност и да продължат да трупат такива опитности. Това си е техният избор и той е ОК. Но Дария ми е казвала, че който избере да остане в това измерение, в това ниво, ще преживее истински ад. Няма да има различни планети, на които да се пръснем, ще има просто няколко различни измерения, които ще съществуват тук. И всеки ще избере в кое измерение иска да живее.


- Ти имаш много сериозен опит в разходките между измеренията. Разкажи ни за тях?

За да получа такъв невероятен дар като това дете, то трябва и да се изчистя по някакъв начин, нали? И тъй като аз не ходя на работа и за мен не течеше стандартния процес на изчистване със срещи с други хора, конфликтни ситуации и предизвикателства, трябваше да ми се случи по друг начин. И така през февруари започна нещо много странно при мен. Уж като кръвоизлив, но беше нещо средно между плазма и кръв. Срещнах се и с друга жена, при която е имало подобно изчистване, но само плазма, без кръв. И така, започна се – първи, втори, трети месец.. и все не спира!

Правиха ми какви ли не изследвания, изчиствания, но нито една диагноза не се потвърди! Усетих лично, от моя собствен опит как става трансформацията в тялото, как се пренастройва решетката, но само когато сам вземеш избор и поемеш отговорност за него! В началото се опитвах с всички познати способи да си помогна – лекарства, хомеопатия, кръвоспиращи, болкоуспокояващи – но нищо не помагаше! Всички близки и роднини вярваха, че единствения изход е операция. И аз, под въздействие на тяхното влияние, отворих компютъра с намерение да потърся в интернет информация.

Не знам как и какво стана, но вместо да си избера ден за операция, някак се озовах на страница, където се казваше “Ако имате еди-какъв-си проблем, имате нужда от изчистваща програма. Спрете месото и консервираните храни”. Какъв знак! Така и направих – спрях животинските и преработени храни – тези, които отнемат енергия и започнах да се храня с храни, даващи енергия. Това са плодове, зеленчуци, ядки, мед, кълнове, билкови чайове. Аз пих и добавки. И тогава взех решението си!

Когато изпратиш ясно намерение и заявиш пред Вселената, че си готов за такава промяна – спираш месото, лекарствата, трябва да си готов да минеш през редица изпитания, преди да се разреши първоначалния ти проблем. Така направих и аз. Още щом заявих, че спирам да давам на тялото си отрови, буквално след 10тина минути започна да тече подробна информация какво точно да правя. И в този момент усетих много мощно енергийно присъствие. Веднага дойдоха.

Родните ми разбира се се притесниха, те всички са свикнали с идеята, че незаменимите хранителни вещества идват от месото. Хората просто не знаят, не са запознати. Дария щом разбра, че най-сетне съм взела решение, само се усмихна и каза “браво, мамо, взе правилното решение”. Каза, че е можела отдавна да ме наведе към вземането на това решение, да ми каже. Но така щеше да наруши свободния ми избор, трябвало е сама да достигна до това решение.

И така, взех си решението и понеже започнах да получавам информация, че изпитанието ще бъде продължително и болезнено, осигурих си да съм сама и на спокойствие у дома. Когато заявиш намерение, енергията винаги се връща за да те провери – колко наистина си готов. В следващата седмица всичко се усили. Кръвотечението стигна до половин литър на ден. И аз на всичкото отгоре все казвах : “Добре де, то чистене, чистене – хубаво, ама до кога ще продължи цялата тази работа?”. И на шега, или наистина, но чух отговор “до сряда”. А сега де.. ама коя сряда? Трудни дни бяха. Във вторник вечерта се озовах в много странно състояние. В един момент имах много силни болки, а в другия не усещах нищо. Сякаш бях изпаднала в безтегловност. Запалих свещ до леглото ми, а от пламъка й на тавана се образува пирамида.

Какво се случи тогава и как стана... не знам. Знам само, че не бях в това измерение. от 21 вечерта до 9 сутринта. Няма болка, няма мисли, няма злоба, няма проблеми – просто ти си в едно с цялата природа, с въздуха, небето, всичко. И нищо не може да те изкара от това състояние. Жалко, че продължи само няколко часа. На сутринта като усетих пак болките, разбрах, че се приключи временното прескачане в пето измерение. Но през цялото време, вечер като си легна усещам много странни боцкания, но не като от метал, ами като кристал. Започна като разгръщаща се решетка от крайниците и постепенно минава към вътрешните органи. Болките продължиха още ден. И точно както беше казано – на другия ден – сряда, всичко свърши, като отрязано с нож.

Разбрах колко е важно веднъж щом си заявил нещо, да изпълниш всичко до край. Само едно нещо да не изпълниш и край – всичко свършва. Явно трябва да минем през такива изпитания, има и болка, има и вътрешни терзания. При всеки е различно. Но за да приемем новото, трябва да се изчистим от старото.


- А какво ще кажеш за всички онези хора, които сякаш са абонирани за всички “популярни” болести и гълтат лекарствата със шепи?

Да повярват в себе си, но истински в сърцето си, да усетят откъде идва проблема, да изберат да минат на по-лек режим на хранене – суровоядство, ядки, мед, зеленчукови супи, да спрат месото. Месото и млечните храни много ни смъкват вибрациите. Но не го правете насила, защото някой отвън ви е казал. Ако ви се яде – яжте. Съзнанието само трябва да стигне до осъзнаването, само трябва да поиска да откаже тези храни. Ако много ви се яде това нещо – изяжте го, Но ако съзнанието ви казва “мога с него, но мога и без него”, значи можете лесно да изберете, вече сте се отървали от привързаността! Тогава по-добре не го правете, не се връщайте към стария начин на хранене. Аз например имам привързаност към хляба.

Най-хубаво е да се яде хляб от лимец. Лимецът е съвършено чиста храна, без всякакви химикали, без ГМО. Една от малкото, които ще преминат. Много хора искат да я унищожат, защото не е финансово изгодна, защото предпочитат изкуствените храни, злоупотребяването с ресурсите на природата и финансовите облаги от индустрията с храна. Лимецът дава невероятна енергия на хората. Ако можем да минем само на такъв хляб, това ще е прекрасно. Но не трябва да се обработва с метал, а само с камък. Лимецът е защитен. Колкото и да го пръскат с разни аерозоли, нищо не може да му повлияе. Дария казва, че върху него има нещо като безцветен енергиен щит, който го предпазва от негативни влияния. Чрез лимеца ти ставаш проводник на тази енергия.


- Дария, а какво се случва в училището, какво трябва да стане там, за да бъде интересно за децата?

Да има повече физическо, за да са повече свързани с природата децата. Да има повече рисуване, да правят каквото си желаят децата – да играят, да четат – каквото пожелаят. Трябва да им е интересно и да получават знания. Ако ти е интересно да четеш книги като тате – правиш го. Важното е да ти е интересно – така по-бързо получаващ знания.


- А какво е най-глупавото нещо, което правят учителите в училище?

Казват “небето, камъните, водата са нежива природа”. А! А защо небето се движи тогава, като не е живо? Не ми отговориха. Аз нали виждам, че е живо! Аз виждам аурите на всичко. И вашите виждам в момента. Но когато е тъмно, ми е по-трудно да ги виждам и ми се доспива.


- А ние кога ще можем всички да виждаме аурите?

Когато си изберете. Трябва просто да повярвате в себе си и ще стане. Така е и с хората, които са болни, за които ме пита по-рано. Чудиш се как да им кажеш да повярват в себе си. Ами просто им го кажи! “Ако не искаш да се излекуваш – оставям те. Но ако искаш – трябва само да повярваш в себе си.” Първата стъпка е да повярваш в себе си. Втората е да махнеш лекарствата. А третата – да спреш месото. Вътре в месото е стреса на животното като го убиват.


- Ти казваш, че си от Звезда. Звезда чака ли ни? Всички ли ще отидем там?

Звезда откога ни чака.. Да, всички ще отидем там, но не в самото начало. Звезда е чак в безцветното. Преди това има друго. Мама сега ме пита за планетата Марс. Тя сега е червена. Но не винаги е била така. Преди е била в бяло и синьо. В средата синьо а наоколо – бяло. Лошите нарушиха живота там. Искат да направят същото и със Земята. Но това няма да стане – ние няма да им разрешим. Ние като мислим и правим добро, ставаме едно цяло. И няма да позволим това да се случи със Земята.


- А ти познаваш ли Бог, виждаш ли го?

Ами да, разбира се. Той е светлина, много ярка. Също като лапмата, виждате ли я? Но него не можете да го видите с тези очи. Когато стигнете до Звезда ще го видите. Аз вече съм го познавала. Мноого пъти.


- А ти за пръв път ли идваш на Земята?

Нее, идвала съм много пъти. Нали ти казах – в един живот с теб бяхме сестри, Миналия път бях в Китай, там беше превъзходно. Имаше много дървета и нямаше толкова много метал, както тук. Там има само дърво, всичко е от дърво и слама.


- А помниш ли кога се роди тук на Земята?

Аз не съм се раждала. Аз съм се родила на един и същи ден. Когато съм тръгнала съм се родила всъщност. Когато Господ ми каза да избирам, избирах между много места. Не исках София, не исках други места.. накрая срещнах тати. И мама. Така ви избрах двамата, вие се срещнахте и така. Имах тяло от светлина тогава. После Господ ме превърна в бебе. Помня, че там беше много хубаво и топличко и как тати пееше песнички. Аз идвам от тройното безцветно – това е над десето ниво. А твоята дъщеря как се казва?


- Зорница.

Зорница! Това е тройната планета! Тя е от там! По-висока е от мен по енергия! Не си спомня, не говори, защото още не е разбрала дали ти знаеш. Ето така й кажи: “Дъще, аз знам, че не искаш да казваш едни работи, но ми ги кажи спокойно, няма да ти се смея, отпусни се.” И така ще ти разкаже всичко, ама да не се смееш! Май още не си е спомнила…Още й е рано. Аз преди бях тройно безцветно, но после свикнах тук. Всички сме били тройно безцветно, ама всичко сме забравили. Мамо, мога ли да ти кажа нещо? Докато си говорим така, ние се издигнахме още. Ние повече се издигаме като се събираме така с енергията си. Виждам я енергията в това цвете – в розата.


- Добре де, значи ние всички идваме от това тройното безцветно, слизаме на Земята в плътната материя, за да отидем после пак в тройното безцветно. Защо ни е тази игра, ами не си стоим там?

Това не е игра, не си мислете, че е игра! Така можете да стигнете най-високото ниво, от четвърто до осмо! Чрез изпитанията стигаме до по-високите нива.


- И какво сега, твоята мисия тук е да ни накараш да си спомним?

Разбира се. Господ ако не бях тук, щеше да ми даде по-лесна мисия. И ние си избираме мисията де.


- А след трансформацията ти ще си на по-високо ниво от нас, нали? Ще се виждаме ли тогава, ще можем ли да се гушкаме?

Ама мамо! Сърцето! Гушкането е ето така.. като се гушкаме сме свързани, вътре в нас. Когато се прегърнем, аз съм вътре в мама и я усещам. Когато се свържете така, усещаш кой си бил преди и кой е другият.


- А какво ще стане с телата ни след Възнесението? А храна ще ни трябва ли?

Ние този път тръгваме към Възнесението заедно с телата си. По време на процеса те ще се видоизменят и ще станат по-ефирни. Храна.. там ако поискаш, винаги ще бъде пред теб. Плодове, зеленчуци – каквото си поискаш и когато си поискаш ще го имаш. Ето така. Безплатно. Всичко ще е безплатно. Само че ти ще трябва да дадеш любов. Вместо пари – любов и надежда, вяра. Също като онази приказка. С тези вяра, недежда и любов ще можете да създавате също като Господ. Например можете да създадете ей такава хубава роза.


- Дари, а как да се справят хората със страховете си? Това им е най-трудното.

Забравете ги. Ето така.Аз когато бях на около 7 години, малко се страхувах от смъртта. Но накрая просто си казах “Аз мога, няма да се страхувам, никой няма да ме кара да се страхувам”. И просто спрях да се страхувам. Да ви кажа честно по-лесно е да не казвате тази дума “смърт“, ами да казвате “трансформация”. Това колко бързо става трансформацията зависи само от теб – от това колко вярваш и колко любов имаш. Злото може да ви изчисти по-добре от доброто. Защото като ти дават изпитания, може и да се уплашиш, но накрая можеш да си кажеш “Да, аз мога”, и така да вземеш правилното решение и да качиш по-голямо ниво. Така че не се страхувайте!


- Знаеш ли за какво служи Слънцето?

Слънцето е създадено на нас да ни дава сила, и ние също му отдаваме енергия – така става кръговрат. Енергията която минава през нас е необходима за трансформацията на телата ни от въглеродна основа към силициева. Когато сме заедно и искаме да предадем по-силна енергия към слънцето и колективното съзнание е хубаво да се хващаме в кръг за ръце – така усилваме енергията на любовта.


- А какво още трябва да знаем от нещата, които се случват в момента?

Сега има много земетресения. Те ще продължават да се случват, това е нормално. И вулкани може да изригнат. Аз ги чувствам всеки път независимо в кой край на земята се случват. Но всичко ще е наред. Едно от последните земетресения които станаха наскоро – в Шабла – епицентъра му е точно там където е била Атлантида. Там има кристали, които се движат. Те в момента се изчистват енергийно.

Атлантида не е в материалното, а е в друго измерение, където скоро ще отидем. Виждам града хем като кристали, хем като енергия – движи се измежду измеренията. То е като точка по средата на Черно море и там се пораждат звукови вълни. От едната страна е морето, а от другата Варна. През нощта потъва, а при изгрев отива към повърхността на морето. Виждам го само на повърхността като кристален град от светлина. Тепърва ще разбираме още в дълбочина…- Дари, какво според теб ще се случи с този преход и спиралата за която говориш? Кога ще стане това?

Не знам кога точно. Виждам я спиралата. В нея ще се изчисти всичко. Там ще се отвори и третото ни око. Няма да ви разказвам как, защото ще се уплашите. Но това ще стане. Даже вече сме по спиралата и нещата се случват. Разделечаваме се от хората които не ни трябват. Имаше много които уж вярваха и вървяха заедно, но сега започват да се раздалечават. Тези, които вече не ви трябват се отдалечават от вас. Много от тях са се спряли и дори са се върнали, защото не издържат и ги е страх. Там в петото измерение ще бъде съвсем различно. Няма да трябва да работите, да готвите, да перете. Всичко ще става само с мисълта. Но не с главата, махнете я тази глава. Тя ви дава само неприятности. Сърцето ви дава поуки.

Вече влязохме в спиралата. Много хора няма да успеят да преминат – заради страха ще дадат назад и ще предпочетат да си останат в добре познатото, където да се скатаят, вместо да тръгнат напред в непознатото. И тук е важно правилото за свободния избор – всеки решава за себе си и трябва да го направи сам. Всеки ще преживее точно това, в което вярва. За всички ще има промяна, нещо ще стане, но всеки ще го преживее по свой различен начин. Няма смисъл да се запасявате с храна и да се страхувате. Най-важното от всичко е колко вяра, надежда и любов носиш в себе си.


svoizbor.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov