НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Чет Апр 18, 2024 5:21 am Вижте мненията без отговор
Подготовката за Четвъртото Измерение е започнала
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Дек 12, 2012 7:42 pm
МнениеЗаглавие : Подготовката за Четвъртото Измерение е започнала
Отговорете с цитат

Как ви следят и подслушват, а четенето на мисли е реалност...
Енергийното информационно въздействие върху биообекти е едно от най-напредналите в науката и техниката.

Така нареченото “четене на мисли” става реалност.

Това е и колосалната опасност за хората.



Става дума за новите открития за Пи-вълни (по точно Р-вълни), които с помощта на специална апаратура позволяват да се четат мислите в мозъка на човека от разстояние.

С помощта на генератор на Р-вълни е възможен и обратният процес – програмирането на хората на подсъзнателно равнище.

Всеки човек на земята има своя собствена полоса за излъчване на психическа енергия. Настройването на нея може да оказва обратно влияние върху човека според избора на оператора на генератора на Р-вълни.

Това напомня за настройката на нужната вълна на радиоприемник. Достатъчно е да се завърти необходимото копче.


Какво са Р-вълните?

Според много учени, човекът представлява сгъстяване от електромагнитни вълни. Неслучайно в научния свят съществува мнението, че равнището на цивилизацията зависи от това каква честота е могла да достигне.


Равнището на научно-техническия прогрес до сега не позволяваше да се достигнат тези честоти, на които работи мозъкът на човека. По-рано и над тезата за аурата на човека се надсмиваха, но сега по света има специални фотоателиета, където всеки желаещ може да я фотографира.

Оказа се, че така нареченият “тънък свят” не само съществува, но е и невероятно сложен и многостранен. Даже “душата на човека” учените вече наричат ИРСИ (информационно – разпоредителна система). Всъщност и до днес учените не знаят с какво човекът се отличава от маймуната, въпреки че разшифровката на генома на човека и на шимпанзето показва в 90, а някои учени дори считат 95 процента еднакъв набор от гени.

Но едва днес науката може да подхожда към честотите на психическата енергия. Р-вълните на тази енергия имат честота примерно от 1040 (степени) херца. А скоростта на разпространението им във вакуума е от порядъка на 1019 (степени) метра на секунда.
Това не е измислица, а реалност, проверена на практика.

Известно е, че вътрешните органи на човека работят на различни честоти (стомахът на една, бъбреците – на друга, и т.н.). Това означава, че има смисъл да бъде създадена банка от еталонни честоти на здрави хора и с тях да се сравняват илекуват болните.

Вече широко се използват така наречените мало-габаритни биопотенцори, оказващи положително влияние в половата сфера на мъжете, създаващи определена честота на излъчване върху съответните мозъчни центрове.

През 2001 г. беше съобщено, че спецотрядът “Алфа” в случай на раняване в бой за обезболяване използва медальон, който носи на гърдите си всеки боец. Сега той е разсекретен и се продава свободно.

Методът на лечението с този нормализатор се основава на корекцията на енергийно информационното състояние на организма и взаимодействието на слабите и свръхслаби полета на различни диапазони със самия човек (всеки биообект). Специалистите предполагат, че усъвършенстването на тези методи е бъдещето на съвременната медицина.
Що се отнася до Р-вълните пред тях се откриват огромни възможности именно в областта на медицината.

Преди всичко времето за обучение на човека може да бъде съкратено.

Сега за това са нужни около 15-20 години, но този процес може да бъде съкратен със записи върху мозъка на необходимите знания с помощта на Р-вълните.

Но този процес може и да е изключително опасен.

Въпросът е: “Няма ли да се повреди мозъка на човека по време на учебното биоинсталиране“?

Генераторите на психическа енергия са двустранно оръжие. От една страна, могат да дадат толкова силен импулс, че човек да умре от силния вълнов удар незабелязано за околните хора.

Или може да се извършва планирана психологическа агресия, т.е. психотерор и невидимо информационно насилие над личността, което докарва хората до лудост. Например човек денем и нощем чува музика от съседите, която реално не съществува.


И кой може да каже, че честотните психогенератори вече не съществуват?

Поведението на тълпата в Грузия, или масовото полудяване преди 20 години на войниците на Саддам Хюсеин, някои експерименти по време на събитията в Кайро, Тунис и Либия подсказват не само наличието, но и използването на такова оръжие.

Генераторът на Р-вълни със сигурност може да бъде отнесен към това оръжие.

Всъщност терминът психотронно оръжие се появи неотдавна. Става дума за първите генератори на торсионно поле, които влияят върху психиката и здравето на човека. По този начин по принцип може да се причинява всичко – инфаркти, инсулти, тежки болести със смъртен край.

Не трябва да се изключва и възможността с помощта на Р-вълните да се внедряват в мозъка на друг човек различни реакции и озверяване. Подобно психоклониране е много опасно.

Да си представим, че някои които притежават биоенергийни генератори, могат да постигнат контрол над голяма група хора, да извършат тяхното зомбиране и овче подчинение. Това ще е пълно психическо заробване!

Не трябва ли да разглеждаме Р-вълните, изкуственият интелект и много други изследвания върху човешкият мозък и тяло като тайни опити, свързани с евентуалното преминаване към “четвъртото измерение”?

Човешкото тяло е открита енергийна система за преразпределяне на енергията, която постъпва отвън, а също и за регулиране на енергийните потоци в организма.

Това се осъществява последством чакрите, чието откритие води началото си от древна Индия.

Чакрите представляват информационно-енергийни системи, които са разположени в тялото. Балансираната работа на чакрите определя състоянието на човека.



Космическата енергия протича през седем невидими центъра на човешкото тяло – чакрите. Те са невидими за обикновеното око и чрез тях от Космоса приемаме, преобразуваме, ползваме и предаваме жизнената енергия.

Чакрите са седем на брой, като пет от тях са разположени по дължината на гръбначния стълб.

Първата чакра, наричана още коренова се намира в основата на гръбначния стълб, в областта между ануса и половия огран.

Вторият енергиен център е т.нар. сексуална чакра. Тя се намира в центъра на кръста и нейната физическа проекция е областта над сексуалните органи.

Трета по ред чакра се нарича още слънчев сплит или пъпна чакра. Тя се проявява като разширено съзнание и желанието за мощ. Свързана е с волята, егото, индивидуалността, самодисциплината и интелигентността.

Четвъртата чакра – т.нар. сърдечен център е разположен в областта на сърдечния сплит. Въздейства върху любовта, симмпатията,алтруизма, състрадателността и призванието.

Петият енергиен център – чакрата е разположена в основата на гърлото. Символизира чистото съзнание и креативност, управлява изразяването, вдъхновението в речта, красноречието и усещането на съвършеното.

Шестата чакра е разположена по средата на челото, в междувежието. Носи имената Трето Око и представлява върховното умствено съзнание, което благоприяства за директно възприемане на невидимите светове. Ако енергията е хармонизирана, чакрата дава умствено прозрение, самоконтрол, ясновидство, върховна интуиция и извън сетивно възприятие.

Последният от седемте енергийни центрове – последната чакра е разположена над короната на главата. В Източната литература е позната като “Върховен център за контакт с Бог”.

Тази чакра символизира откъсването от илюзията, основен елемент в постигането на върховната истина и че „Всичко е едно и Едно е всичко”.

Достигайки нивото на тази чакра, човек приема съзнанието на Безкрайността.

Физическата функция е духовно отваряне към сътворяващата сила на Вселената.

Древноизточното учение за чакрите, чиято родина е Индия печели все повече привърженици, включително и между научните медицински среди.

Човешкото енергийно поле не се признава от ортодоксалната медицина, но много от практикуващите лекари не го отричат.

Неврологът и психиатър Шафика Карагюла е със специализация по хирургия в Американския университет в Бейрут, специализира и психиатрия при известния психиатър сър Дейвид К. Хендерсън в Кралската Единбургска болница за психични и нервни болести.

Три и половина години е научен сътрудник при Уайлдър Пенфийлд -канадският неврохирург, чийто повратни изследвания за паметта насочват и други млади специалисти в научни търсения на човешкото енергийно поле и връзката му с космическата енергия.

Започнала като скептик, Карагюла след няколко срещи с хора които виждат аура се уверява в тяхната способност да поставят точни медицински диагнози в резултат на видяното от тях. Става тяхен поддръжник, а способността да се вижда човешкото енергийно поле тя нарича „усилено сетивно възприятие”- УСП.

Някои лекари виждат чакри, но тъй като не знаят термина, те ги описват като „завихряния от енергия в определени точки по гръбнака, влияещи върху жлезите с вътрешна секреция или са свързани с тях “. И Карагюла заключава:

„Когато много хора, на които може да се има доверие, независимо един от друг докладват един и същи вид явления, време е науката да му обърне внимание.”

Аурата е енергийно поле, което обгръща човешкото тяло. Виждат я много от сензитивните (чувствителни) хора, а вероятно и някои животни.

Аура имат всички живи същества, растенията и някои твърди структури като минералите и изделията от метал.

Човешката аура е триизмерна, има формата на яйце и се простира от 2 см. до 3,5 метра извън тялото.

Аурата на високоеволюиралите души, на представители на висша духовност е много по-голяма и може да е километри извън физическите им тела.

Ореолът, който се рисува около изображенията на светците в иконографията, всъщност представлява рисунка на аура.

Присъствие на аура около човека, животните, растенията, минералите и други е регистрирано от учените още в края на 19 век. Аурата е видяна и документирана за първи път от сръбско-хърватския велик откривател Никола Тесла.

През четиридесетте години на 20-ти век стават известни фотографиите на съпрузите Кирлиан,които заснемат излъчваната електромагнитна енергия от човешките ръце и от растения.

Поради фината енергия от която е съставена аурата в нейната цялост, може да бъде видяна от малък брой надарени хора. Но пък може да бъде заснета с подходяща апаратура.

Дишането се състои от приемането и усвояването предимно на две неща – въздух и прана.

Праната е жизнена енергия, даряваща сила, по-животворяща от въздуха и с по-голямо значение от него за нашето съществуване. Тя присъства не само във въздуха и не липсва на нито едно място, дори и в празното пространство.

Праната съществува под формата на енергийно поле, свързано толкова тясно с духа, че този дух не може да съществува без нея.

Дишането, свързващо духа ни с праната, е безспорно от най-съществено значение за нашата човешка форма на живот.

От окултно гледище моралните сили на човека зависят от първичната енергия в неговия организъм. Индусите наричат тази енергия прана.

В днешно време има не малко данни, позволяващи да се твърди, че нашата вселена и нашето мислене работят на един и същ холографски принцип.

Учените, наблюдаващи нашата вселена, все по-често стигат до мисълта, че външният свят е изграден на основата на този холографски принцип.

Невролозите и психолозите и те стигат до извода за холографската организация на нервната система.

Самата идея за холографията съществува повече от половин век. Основните положения на холографския принцип били формулирани от Дейвид Бом в средата на ХХ век. Съгласно неговата теория, целият свят е изграден на принципа на холограмата.

„Както всяка, дори нищожно малка част на холограмата съдържа в себе си изображението на триизмерния обект, така и всеки съществуващ обект се включва във всяка от своите съставни части” твърди квантовият физик Бом.

Времето не е единственото нещо, което е илюзорно в една холографска вселена.
Пространството също трябва да бъде разглеждано като продукт на нашия начин на възприемане. Това е още по-трудно за разбиране от идеята, че времето е мисловно действие, защото, когато започнем да си градим представа за „безпространственост”, няма аналогии. Ние сме свикнали да мислим за пространството като абсолютна даденост.

Трудно е да си представим, че е възможно да съществуваме в някаква сфера, в която не съществува пространство.

Извънтелесно преживяване (ИТП) е това преживяване, в което цялото съзнание изглежда разделено физически от тялото на преживяващия. По време на ИТП тялото на човека изглежда като още един неодушевен предмет в стаята и виртуално не съдържа чувство за съзнателно усещане. То е ярко преживяване, което е неподвластно на волята. Преживяващият реално вижда, чува и усеща всичко докато се намира на място различно от тялото си.
За извънтелесните преживявания има много информация в цялата човешка история, като се започне с Гьоте и се свърши с Джек Лондон.

ИТП са били известни още от времето на египтяните.

Холографският модел на вселената е открил природата и механиката на много явления, които по-рано нямали обяснение, като телепатията, предсказанията, мистичното чувство на единство с вселената и даже психокинеза – способност на психиката да премества физически обекти на разстояние.

Все повече учени се убеждават в това, че с помощта на холографския модел могат да се обяснят практически всички паранормални явления и всеки мистичен опит.

В действителност, явно или прикрито една значителна част от авангардната наука се занимава с въпроси, които все повече изпреварват традиционната наука, от гледна точка на връзката между Вселената и човека.

Ако наречем това научно търсене като изучаване на „паранормални явления” определено ще сбъркаме.

Това вече е потребност, защото е свързано с бъдещето на планетата и на самите нас. Вече много хора, включително и неспециалисти се вълнуват от тези въпроси.

Мисълта, че съзнателно или несъзнотелно човекът и природата се подготвят за по-възвишена форма на съществувание, се възприема от все повече хора.

Може би трябва по-сериозно да се отнесем и не само мисловно, за необходимостта от нашата готовност за преминаване към по висша форма на съществуване – „четвъртото измерение”.


Източник – “Строго секретно”

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov