НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 4:26 pm Вижте мненията без отговор
ВАШИЯТ ДНЕВЕН ХОРОСКОП - 2013
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 07, 2013 9:28 am
МнениеЗаглавие : ВАШИЯТ ДНЕВЕН ХОРОСКОП - 2013
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 07.01.2013

Овен

Това е един от опасните дни, през които хората са предразположени към конфликти. Не се препоръчва да се започват нови дела, а всяка загуба на енергия ще води до физическо изтощение. Назовете недостатъците си, работете за отстраняването им, а за да се справите с трудностите и да преодолеете раздразнението си използвайте чувството си за хумор. Не за всички денят ще е труден, ще има и такива, които ще се похвалят с успехи, най-вече във финансовата сфера. И любовта не ви е забравила. Пазете от преумора краката си и изключете месото от менюто си.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 07.01.2013

Телец

Поради недобрата енергетика днес не се препоръчват нови начинания, суета и споделяне на намеренията, за да не се превърнете в лесна мишена за злонамерени хора. Бъдете дипломатични и ще ви бъде по-лесно да постигате намеренията си. Административен или друг служебен въпрос ще ви срещне с хора, чието задължение е да ви бъдат полезни, но за съжаление не при всички това ще се случи. Каквито и да са развитията запазете спокойствие и не прахосвайте парите си за глупави покупки. Културните занимания и спортът ще освободят натрупаното у вас напрежение и направят вечерта ви по-приятна.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 07.01.2013

Близнаци

Днес ще ви бъде по-лесно да се преборите с натоварващите си мисли и притеснения, да върнете вярата си и да посрещате новостите, като насочите енергията си в практични и полезни занимания, трансформирайки ги според собственото ви виждане за нещата. Покажете готовност да ги приложите в работата и в живота си, без да се страхувате от нечие неодобрение или особено отношение на някои. По силите ви е да подпомогнете и другите в търсенията им, имате такава възможност и е добре да го направите. Щадете нервите си и не претоварвайте крайниците, които днес са по-уязвими.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 07.01.2013

Рак

Днес си наложете да говорите само по същество и не създавайте излишно напрежение със собственото ви бездействие. Поради повишената емоционалност на всички енергетиката е утежнена, за това се пазете от конфликти. Доверете се на близките си, кой повече от тях ви желае добро. Достъпно представете идеите си и определете своето място в реализацията им, като по-малко разчитате на другите. Внимавайте да не подхраните прекаления интерес на някого към себе си, без да сте в състояние да го задържите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 07.01.2013

Лъв

Осигурете си повече душевно спокойствие, за да запазите енергичността си и не се поддавайте на ласкателства и други изкушения, с каквито ще бъде наситен денят ви. Избягвайте риска и не предприемайте нови начинания, не се самозалъгвайте и се пазете от физическо претоварване. Рекламирайте себе си или това, което правите, за да подобрите доходите си, но го правете елегантно и без агресия. Спортните и културни занимания ще се отразят обновяващо на психиката и духа ви. Не претоварвайте краката, които днес са по-уязвими.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 07.01.2013

Дева

Колкото по-малко говорите днес, толкова по-малко ще грешите. Новите начинания отложете за по-добро време, тъй като всичко ще донесе само загуби. Бъдете по-сдържани в отношенията си с онези, които не споделят идеите ви, изключете от поведението си всякаква агресия и не се поддавайте на нездрави емоции, рисковани начинания и ласкателства. Следвайки съветите ще запазите спокойствие и работоспособността си, без да се претоварвате физически. Периодът е добър за прочистване на кръвта със сок от моркови, цвекло или нар.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 07.01.2013

Везни

Денят не предполага започване на важни и значими задачи, за да не прахосате времето и парите си напразно. Вероятността от конфликти е голяма, за това ще се почувствате по-добре, ако намерите време за освежителни процедури, масажи, занимания с йога или плуване, с които да се разтоварите от напрежението без риск от физическа преумора и стрес. Уязвими са долните крайници. Избягвайте дима и замърсените помещения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 07.01.2013

Скорпион

Пробудените недобри мисли и настроения ще нагнетят атмосферата покрай вас, но въпреки това ще останете бдителни за всичко, което ви интересува и е важно за вас. Образованието и повишаване на квалификацията са сред темите, на които е препоръчително да обърнете повече внимание. Изпитите ще протичат според очакванията и подготовката ви. Новите знания са добра възможност да откриете своето поприще, помагайки ви да разкриете повече от потенциала си. Не се претоварвайте, избягвайте цигарите и задимените помещения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 07.01.2013

Стрелец

Каквото и да предприемете днес изисква да се съобразите с условията и даденостите, независимо от предпочитанията и мнението ви. Не избързвайте с реакциите си по въпроси, касаещи изпълнението на общи задачи, за да не сбъркате, предвид на това, че напрежението е голямо. Добрата стратегия налага да овладеете емоциите си и да действате, без да излагате на опасност здравето, финансите, авторитета и спокойствието си. Щом имате ясна визия за целите си и сте последователни в действията си, всичко ще бъде наред.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 07.01.2013

Козирог

Анализирайки отминали събития, ще откриете закономерности, с които ще се съобразите занапред, за да избегнете грешки и не допускате пропуски в работата си. Ще откриете и други причини, които ще ви мотивират да продължите, амбицирани сте да доведете делата си до край. Добре е да сте наясно, че денят не е подходящ за започване на нови начинания, за физическа активност и самозалъгване по отношение на значимостта ви. Ако проявите достатъчно воля ще ви се отдаде да се разделите с вредните си навици, които със сигурност ви създават притеснения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 07.01.2013

Водолей

Каквито и мнения да имате за работата и живота си, погледнете на тях откъм добрата им страна, и не разкривайте докрай плановете си пред никого. Очаквана развръзка на семеен или здравен въпрос ще внесе успокоение в душата ви и помогне да съхраните доброто си отношение към конкретни хора и събития. Бизнес – ангажименти ще помогнат на бюджета ви, но работата по тях продължава. Културните и спортни занимания ще ви освободят от стреса, освен, че ще ви доставят и душевна наслада.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 07.01.2013

Риби

Днес е най-добре да се въздържате от активни действия и да се грижите по-добре за здравето и душевния си уют, като си останете в къщи или ограничите контактите си. Във всички случаи бъдете деликатни и не говорете излишно, а само по същество. Втората половина на деня ще ви донесе повече емоции и нещо приятно, но за да му се насладите ви е нужна почивка. Роднини ще ви изненадат с претенциите си, но бързо ще ги приземите, обръщайки повече внимание на собствените си нужди.

..............................................................................
zodiac.dir.bg


Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Чет Яну 02, 2014 9:36 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 08, 2013 10:06 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 08.01.2013

Овен

Без да отделяте прекалено внимание на битовите проблеми, с позитивни мисли за възвишеното и духовни практики ще получите прозрения за бъдещето, които ще укрепят вярата ви и направят повече оптимисти за утрешния ден. Това ще ви помогне да намерите по-лесно решение на настоящите си проблеми и да работите за изпълнението им. За други от вас денят се свързва с нови професионални проекти и цели, с финансови придобивки и лични удовлетворнеия. Нуждаете се от повече разнообразие в живота си, но не чакайте друг да се погрижи за тях, а вземете нещата си в свои ръце.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 08.01.2013

Телец

Откровения и духовни прозрения ще ви помогнат да намерите решение на проблеми, които ви създават безпокойство. От опит знаете и по-малко се доверявате на хора, които прекалено много говорят за себе си, така ще бъде и днес. Но в общуването си с околните бъдете търпеливи и си дайте сметка, че те също имат своите проблеми, а присъствието ви е важно за тях. Възможни са болки в колената, затова днес си наложете по-щадящ режим на работа и избягвайте употребата на химични препарати.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 08.01.2013

Близнаци

Каквито и задачи да ви очакват днес, не оставайте безразлични към духовното, защото днес то носи особен енергиен заряд и помага да надникнете в невидимото. Без раздразнение приемайте съвети, много хора около вас са загрижени за настроението и здравето ви, за това бъдете внимателни. Денят е подходящ за разрешаване на конфликти и други спорове, стига да вземете под внимание казаното по-горе. Промените са за добро, както и всичко започнато и направено днес.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 08.01.2013

Рак

Следвайте задълженията си днес, без да парадирате със способностите си. Изпълнявайки ги съвестно и качествено, ще доловите от посланията на деня и влагайки старанието си, ще постигате желаните резултати. В много отношения това означава да обърнете ситуацията около себе си в своя полза, в случай, че нещо ви притеснява. Авантюристично настроени сте в личен план, с което е възможно да изненадате някого, но не и да го настроите срещу себе си. Бъдете общителни и към онези, които по-малко ви интересуват сега, никога не се знае кога отново ще ви потрябват.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 08.01.2013

Лъв

Ако обстоятелствата около вас днес ви поставят в условия различни от обикновените, не се притеснявайте, защото ще се справите. Не пренебрегвайте и интуицията си, особено ако се налага да вземете спешно решение, но и за да доведете до край действията си. Искрените ви молитви ще бъдат чути, за това насърчете порива си, ако той зове към смирение и почит. По отношение на здравето си избягвайте всичко, което би натоварило сърдечната дейност и коленете.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 08.01.2013

Дева

Днес е ден на надежда, на вяра и интуитивно познание. Много скрити истини и неща ще излязат наяве, полезни са промените и съзидателната дейност. Доверете се на партньора си, заедно можете да постигнете много, защото сте добър екип и силни духом. Не се обезсърчавайте от хорското неверие и насърчете доброто у себе си и у другите. Проявленията му ще довеждат успеха до вас. Погрижете се за здравето си, лечебните процедури ще бъдат с траен резултат, стига да прогоните нервното напрежение и тревожните мисли.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 08.01.2013

Везни

Ще пристъпите към работата си днес, използвайки уменията и опита си, без да оставате чужди и на по-възвишени мисли. Неочаквани откровения ще ви развълнуват и ще ви разкрият истини, които ще подпомогнат кариерата ви. Бъдете красноречиви там, където е нужно, за да изразите по-ясно намеренията и целите си пред хората, с които смятате да ги осъществите. Желаните срещи ще ви разнообразят и освободят от натрупаната умора и стрес, полезни са промените и общуването с природата.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 08.01.2013

Скорпион

Добрата енергия на деня внушава на хората с отворени сетива, сред които сте и вие, интуитивно познание, укрепва вярата им и ги изпълва с надежда за бъдещето. Говорете открито за чувствата си, това ще внесе повече яснота и разбиране в отношенията ви. Нежеланието ви да се срещнете с някого съвсем не означава да прекъснете връзката си с този човек. Денят е подходящ за получаване на работа и общуване с възрастни роднини.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 08.01.2013

Стрелец

Ако се почувствате наранени от разкрити тайни и откровения не търсете реванш. Бъдете дружелюбни към всички, с които животът ви срещне днес и ще успеете да превъзмогнете трудностите си. Развитията ще укрепят вярата и върнат надеждата ви за по-добро бъдеще. Ще получите възможност за обновяване на дейността ви, други ще започнат нова работа. Бъдете находчиви, възползвайте се добре от възможностите си и ще имате печалба. Хранете се здравословно, за да не натоварвате допълнително сърцето и ставите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 08.01.2013

Козирог

С днешните си прозрения и с повече вяра в доброто ще намерите решение на въпрос, който ви притеснява. Няма да ви липсва и енергийна подкрепа, подсилваща възможността ви да обновите дейността си. Укротете в себе си желанието за надмощие и не действайте едностранчиво. Търсете мнението на колегите и близките си, направете ги съпричастни на общите ви задачи и няма да съжалявате. На някои от вас им предстои запознанство с привлекателна личност, с която ще споделяте интереси и желания.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 08.01.2013

Водолей

Мистичен ден, за откровения и разкриване на тайни знания, които ще ви помогнат да напредвате във важните за вас неща. Ако се възползвате добре от предоставените ви възможности ще имате успехи, сред които започване на нова работа, обновяване на дейността и осъществяване на срещи със специални за вас хора. Наложете си да сте внимателни и мили в поведението и в отношението ви към околните. Така делата ви ще се случват лесно и бързо. В личен план ще се радвате на внимание и подкрепа, показали сте, че заслужавате да ви се вярва.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 08.01.2013

Риби

Прозорливостта и умението ви да разчитате посланията днес ще подпомогнат всяко ново начало, което поставяте в кариерата и в личностното си развитие. Учените могат да направят големите си открития. Всичко това е възможно, ако сте активни, добри и с положително отношение към всички. Полезни са промените и общуването с природата. Пътуванията ви ще са успешни, стига да са съобразени с пътната обстановка. Направете разтоварваща диета.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 09, 2013 10:17 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 09.01.2013

Овен

Денят е удачен за начало на добри дела и занимания с духовни практики. Заредете се с положителни мисли и контролирайте емоциите си, за да се възползвате от възможностите си. Ако в новите ви и смели начинания прозират конкретни цели и сте наясно с начините за тяхната реализация, не се тревожете за бъдещето си. Срещите с приятели и спортните занимания ще ви разнообразят и помогнат да се освободите от стреса. Подновяване на стари връзки и начало на нови.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 09.01.2013

Телец

Хармоничната енергетика на деня ще благоприятства новите ви и смели начинания. По никакъв начин не бива да бъдете груби и агресивни в поведението си, дори и да възникнат проблеми, които да повишат напрежението около вас. Дайте си повече време и ще се справите, като потърсите компетентно съдействие. Иначе денят е удачен за промени, било в личен или в професионален план. За някои това означава преместване в нов дом или на нова работа. Споделете вечерта със семейството си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 09.01.2013

Близнаци

Всяко начало днес ще бъде полезно и толерирано от Съдбата. Използвайте времето си за създаване на всичко, за което сте подготвени, като се постараете да изчистите съществуващите недоразумения между вас и околните. Водени от такива и други мисли, ще потърсите различни мнения, за да си изградите обективно мнение по конкретен въпрос, с който предстои да се занимавате. Пазете от претоварване главата, мозъка и очите си, следете кръвното си налягане. Полезни са занимания със спорт, йога, танци и самопознание.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 09.01.2013

Рак

Насочете градивните си действия към печеливши проекти и други земни дела. Проявеното ви разбиране и добро отношение към някого ще му помогне по-добре да се справи с отговорностите си. Вие също ще срещнете разбиране в работата си и подпомогнати от лоялни партньори ще постигате намеренията си. Ще свършите много работа и то с огромна лекота, без да се затрудните. Смело се разделете с всичко, което пречи на развитието ви и в същото време може да подновите стари връзки или да започнете нови.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 09.01.2013

Лъв

Денят ви ще бъде успешен, ако стартирате важни и дългосрочни проекти, задачи и събития, подобряващи бита и живота ви. В работата си ще постигнете добри резултати, които ще се отразят и на бъдещите ви ангажименти. В пряката си ангажираност ще срещнете подкрепа в случай на нужда, но и не само там. Денят е удачен и в личен план, желателно е да сте в приповдигнато настроение, с добри мисли и намерения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 09.01.2013

Дева

С повече вълнения и хубави емоции ще преминете през днешния ден, и отговорно ще се отнесете към професионалните си и лични ангажименти. За съжаление няма да липсват и разочарования, може да се почувствате ощетени от някого или нещо. Не изпадайте в униние, изяснете се и без крайности защитете интересите си. Новите условия и отговорности го изискват, пък и вие сте показали достатъчно доказателства в подкрепа на каузата си. Препоръчително е да не взимате окончателни решения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 09.01.2013

Везни

В работен план ви предстоят делови срещи и контакти, за част от които инициативата ще бъде ваша. Повечето от тях ще преминат според очакванията ви, без да ви натоварват с нови изисквания или финансови обвързвания. Някои от тях касаят предстоящи съвместни действия с наши и чуждестранни партньори. Служебните и лични пътувания няма да ви затруднят, при условие, че са съобразени с времето и условията на пътя. В случай, че установите чужди грешки и пропуски не бързайте да се гневите, а погледнете на случващото се от към по-добрата му страна. Не се претоварвайте физически и щадете нервите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 09.01.2013

Скорпион

Денят е зареден с добра енергия, която ще се отрази на работата и самочувствието ви. В движение ще отхвърлите много задачи, с което ще си спестите бъдещи притеснения, а и ще помогнете на някой, който очаква това от вас. Денят е подходящ за изпълнение на творческите ви планове, за начало на добри дела и духовни практики, за прекъсване на ненужни връзки, възстановяване на стари или започване на нови. Многолик и интересен ден, през който е препоръчително да слушате сърцето си, да не късате и да не подарявате цветя.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 09.01.2013

Стрелец

Търпеливо изслушвайте другите, но се съобразявайте със собствените си интереси. Осигурете приоритет на онези свои дела и намерения, чрез които да подобрите финансите си и да затвърдите позициите си, било на работното място или в друг план. Ако сте последователни и коректни в действията си, няма да сгрешите. Поставяйки ново начало, ще поемете по пътя към върха, само бъдете активни, смели, решителни и съзидателни в действията си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 09.01.2013

Козирог

Хубаво настроение днес ще ви носят занимания, имащи пряко отношение към вас самите и нещата, които ви вълнуват. Добро решение е да подредите живота си, вземайки нещата в свои ръце, без да разчитате на близки и роднини. Успеете ли, делата ви ще потръгнат, следвайки най-доброто, на което сте способни. Здравословните ви проблеми ще отшумят, стига да се отнесете сериозно към тях. Усетите ли умора, спрете и починете. Денят е измежду най-добрите за пречистване, гладуване и намиране на изход в кризисни ситуации.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 09.01.2013

Водолей

Поставяйки си ясни и точни цели, ще улесните изпълнението им, осигурявайки си подкрепата на партньори, колеги и хора от управленските среди. Внимавайте да не си направите лоша услуга, ако прекалено много си повярвате. Иначе денят е подходящ за нови и сериозни действия, за запознанства и реализация на печеливши идеи. Съдбата закриля силните духом, сдържаните и търпеливите. Въведете ред в бита си, потопете се в рутината на домашните грижи и обърнете повече внимание на семейството си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 09.01.2013

Риби

С повече прецизност подготвяйте документацията си и решавайте въпроси от важност за кариерата, семейството, децата и връзките ви. Проявената ви смелост при взимане на решения ще впечатлява, но не рискувайте излишно, за да не си създадете сами проблеми. Денят е добър за начало на нови дела и духовни занимания, за прекъсване на ненужни връзки и създаване на нови. Въвеждане на ред в бита и решаване на домашни въпроси.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 10, 2013 9:13 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 10.01.2013

Овен

Енергетиката на деня не предразполага към общуване и започване на нищо ново и важно, ограничете активността си в рамките на текущите ангажименти, бъдете по-спокойни и въздържани. Използвайте времето си за проучвания и подготовка на предстоящи проекти, задачи и планове, реализацията на които е добре да отложите за следващите дни. По отношение на интимната ви връзка, ако не пристъпите с открито сърце в нея, не очаквайте взаимност. Възможни са разкрития и раздели, които може пък да са и за добро.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 10.01.2013

Телец

Отложете важните си срещи и нови начинания, ограничете изявите си и се погрижете за спокойствието и уюта на дома и близките си. Така ще си спестите разочарования, които биха ви навредили повече. Дискретността ви също ще се цени, за това не изпадайте в излишно любопитство, нито разголвайте душата си пред външни хора. Добре премисляйте решенията и действията си, контролирайте завистта, гнева и алчността, които незнайно от къде могат да се появят днес.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 10.01.2013

Близнаци

Това е ден за самооценка, през който е препоръчително да назовете и анализирате недостатъците си. Бъдете честни и се опитайте да отстраните негативите от характера си. Професионалната ви подготовка и отговорно отношение ще позволят да постигнете целите си, ако такива ви занимават сега, но като цяло денят не е подходящ за нови начинания. Ако сте обвързани и поддържате паралелна връзка с друг или друга сте наясно, че не бива да я афиширате, за да я предпазите от нездравия интерес на определени хора. Пазете се от простуди и следете кръвното си налягане.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 10.01.2013

Рак

Направете си самооценка и анализирайте поведението и пропуските си, има върху какво да работите, за да подобрите живота си. Победете собствените си демони, за да отворите място на по-добра енергия, да обновите мислите и плановете си. Следвайте решенията си и ще постигнете по-бързо целите си. От друга страна, ако дейността ви е свързана със съмнителни хора и нездрави интереси е най-добре да се откажете, защото предварително е обречена на неуспех. Възможни са и разочарования, но за неща, на които не можете да въздействате. Уязвими са коленете.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 10.01.2013

Лъв

Денят е особен, заради нездравите енергии, които властват днес за това е важно по подходящ начин да изразите доброто си отношение към хората около вас, като запазите за себе си емоциите, които ви владеят. Каквито и да са те утрешния ден ще бъде по-добър от днешния и тогава ще може да се възползвате по-добре от обстоятелствата. Днес не трябва да се решават важни въпроси и да се захващате с нови дела. Това е ден за самооценка и колкото сте по-честни към себе си, толкова по-полезни ще бъдете и на околните. Предпочитането на нещо познато и рутинно ще ви спести разочарования и стрес.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 10.01.2013

Дева

Каквито и важни ангажименти да имате днес бъдете по-търпеливи и не давайте израз на съмненията и емоциите си. Придобивките ще подобрят настроението ви, но не изпадайте в заблуди. Бъдете реалисти и се отнесете с внимание към мнението на хората от обкръжението ви, със сигурност ще научите нещо полезно и ново. Самооценката ще ви помогне по-добре да осъзнаете и видите мястото си, без да робувате на егото и амбициите си. Може да се обострят хронични страдания, уязвими са коленете.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 10.01.2013

Везни

Ще се чувствате по-спокойни днес, ако се посветите на рутинните си занимания и не се обвързвате с нови задачи, хора, финанси и каквото друго планирате. Погрижете се за всички детайли и не изпускайте от контрол онези, които биха ви провокирали. Няма да останете очаровани, но го направете, за да защитите интересите си. Съветът ми е да сте спокойни, като премисляте внимателно всичко, с което се захващате и се доверявате повече на интуицията си. Бъдете честни и се опитайте да отстраните негативните си черти от характера, за да победите собствените си недостатъци.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 10.01.2013

Скорпион

Запазете самообладание и не усложнявайте допълнително обстановката около себе си с претенции, защото и без друго денят е наситен с отрицателни енергии, които се отразяват на всички. Добре премисляйте решенията си и огледайте плановете си от всички страни. Трудът ви, ако е честен и в полза на другите ще ви носи успехи, в противен случай е по-добре да не се захващате. Препоръчително е да говорите само по същество и не давате напразни обещания, ако желаете да убедите някого в правотата на идеите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 10.01.2013

Стрелец

Търпеливи в отношенията си и прецизни в действията си, такива трябва да бъдете днес, за да не допускате изненади и конфликти. Заниманията с дома и семейството ще ви предпазят от външни дразнители и грешки. Във всички случаи бъдете естествени, етични, отговорни и добри, все неща, които не би следвало да ви затруднят. Не избързвайте с решенията си и вярвайте на интуицията си. При липса на други ориентири тя е най-верният ви водач днес.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 10.01.2013

Козирог

По възможност избягвайте да се обвързвате с много задачи днес и запазете спокойствие, като потиснете поривива си да наставлявате и критикувате. В търсене на правилните решения ще се наложи да се запознаете с допълнителна информация, което няма да ви затрудни. Каквито и да са плановете ви, задължително отделете време за отдих, претовареността ви не е полезна за здравето и психиката ви. Не започвайте нищо ново. Заемете се само с най-важните си и неотложни дела, и не подписвайте важни документи.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 10.01.2013

Водолей

Това е един от неблагоприятните в енергийно отношение дни, през който не бива да се захващате с нищо ново и да решавате важни въпроси. Каквито и да са развитията около вас, запазете добро разположението на духа си и бъдете полезни. Това ще е и най-големият ви успех, оставайки коректни и почтени в отношенията и в поведението си. Ако отстраните негативите от характера си, ще постигнете победа над самите себе си. Не започвайте нови дела и ограничете активността си в рамките на неотложното. Емоционално уязвими сте, за това си наложете да говорите по-малко за себе си и повече да слушате.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 10.01.2013

Риби

Днес е по-добре да се занимавате с дома, с домакинството и с неща, чииято важност не ви създава стрес. Ограничавайки се в рамките на рутинните занимания, ще си спестите главоболия и време. Не е нужно да демонстрирате нищо, бъдете естествени и дружелюбни. Перспективата да спечелите пари ви привлича, но днес мислете повече за себе си. Избягвайте фалшивите и ненужни връзки, досадните хора и мрачни мисли. Направете си равносметка, но не вярвайте на никакви обещания.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 11, 2013 9:32 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 11.01.2013

Овен

Това е ден на хармония, на покаяние и прошка. Организмът ви е отслабнал, за това не бива да го претоварвате с физически упражнения и силни емоции. Съобразете се най-вече със себе си и задачите, които предвиждате, бъдете внимателни и добронамерени в отношенията си. Изразете любовта и милосърдието си. Подходящо време за отказване от вредни навици. Избягвайте многолюдните и прашни места. Хранете се здравословно, а ако сте решили да намалите теглото си, денят е подходящ за начало на диета.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 11.01.2013

Телец

Възможно е нечии думи днес да предизвикат у вас противоречиви чувства и мисли, но не се гневете, ако везните клонят натам. Размислете и ще откриете нещо полезно за себе си, пък било то и като следствие от нечии действия. Истината е, че сами трябва да вземете решенията си, за това овладейте емоциите си, бъдете добронамерени и живейте спокойно. Довършете всичко започнато и отложете новите начинания. Гладуването е лечебно за организма, а за пушачите това е идеалното време за отказване от цигарите.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 11.01.2013

Близнаци

Денят е силен с посланията си за любов, покаяние и прошка. Не се препоръчва да се започват нови дела и дори да градите новите си планове. През утрешния ден ще може да свършите всичко онова, за което сте нетърпеливи. Днес избягвайте суетата и се откажете от всичко излишно. Благодарете на Съдбата си и си вземете поуки от случилото ви се през последно време. Извинете се за допуснатите грешки и се старайте да не ги повтаряте. Избягвайте обстоятелствените разговори и се съсредоточете върху най-важното.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 11.01.2013

Рак

В мислите и делата си покажете здравия си разум, без да пренебрегвате вътрешното си усещане за нещата. Денят е подходящ за почивка и за съзерцаване на красивото. Избягвайте да се суетите и не започвайте нови дела. Препоръчително е да се откажете от всичко ненужно и излишно. Подходящо време за връщане на дългове, зарадвайте близките си с подаръци или ги изненадайте с нещо приятно. Подходът ви към конкретно начинание е правилен, което означава, че изпълнението му няма да се забави, но акото е свързано с други хора, по-добре да го отложите за друг ден.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 11.01.2013

Лъв

За предпочитане е да обърнете повече внимание на дома и семейството, и по-малко да се вълнувате от външни събития. Ще зарадвате близките си, ако направите нещо специално за тях и не пропуснете да се извините за грешките си. Това е ден на любов и прошка. Благодарете на съдбата и си вземете поуки от случилото ви се през месеца. Ако се чувствате с отслабени сили не се подлагайте на големи натоварвания. Приемайте лека храна и не напрягайте сетивата си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 11.01.2013

Дева

Промените вече са в ход, за това е препоръчително да сте подготвени за развитията и за по-честата смяна на ситуациите. Ще избегнете нежеланите, ако сте внимателни и предвидливи, което няма да ви затрудни. За предпочитане е да избягвате натоварващите ви емоции и стрес, и да се погрижите за отдиха си. Енергетиката на деня предразполага към душевна хармония, любов и милосърдие. Подходящо време за отказване от вредни навици. Не започвайте нови начинания, довършете започнатото.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 11.01.2013

Везни

Следвайте вътрешния си порив, който при много от вас ще нашепва за нещо скорошно, приятно и желано. За някои то е свързано с определен човек, за други с работа и бизнес, или с нова придобивка. Използвайте времето си за своите нужди, като влагате по-малко нерви и се въздържате от конфликти. Денят е за любов и прошка. Благодарете на съдбата и си вземете поуки от случилото ви се през изминалите дни, като простите на онези, които са ви обидили. Направените покупки за дома ще зарадват близките ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 11.01.2013

Скорпион

Днес се съсредоточете върху конкретни задачи, свързани с дома и близките ви. Вниманието ви ще ги зарадва, от което ще останате доволни и вие. Ще усетите по-осезаемо нечие присъствие, което ще подсили усещането ви за близост и сила. Любовта е силна и ви вдъхновява към разкриване на повече качества и умения, разширявайки познанията си в много сфери. Подгответе се за новостите, които навлизат в живота ви. Приемайте лека храна и не се претоварвайте с нищо.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 11.01.2013

Стрелец

Новолунието днес може да ви завари с отслабени сили, за това е препоръчително да не се подлагате на големи физически и емоционални натоварвания. В тази връзка е препоръчително да ограничите общуванията си само с приятни за вас хора. Това е ден на хармония и любов, на покаяние и прошка. Желаното присъствие на важен за вас човек, с когото споделяте силни чувства, ще ви мотивира да се развивате, разкривайки повече от потенциала си. Избягвайте тежката храна. Ако сте сред пушачите денят е подходящ за отказване на цигарите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 11.01.2013

Козирог

Не правете планове и отложете новите начинания, за да преминете през днешния ден без излишен стрес и товар. Имате сили да се справите с трудностите, стига да вземете правилните решения за себе си. Контактите ви с хора от бизнеса и средите, от които се интересувате ще ви държат в добра кондиция, но отложете важните решения и действия за по-добри времена. Намерете сили да простите и се покаете за допуснатите грешки. Прилив на любовни емоции. Честит празник!

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 11.01.2013

Водолей

Реализуемите ви цели днес ще поставят начало на по-добър период за вас, но важните и нови дела започнете през следващите дни. Денят носи хармония, любов и милосърдие, включете се в енергиите, като направите нещо повече за близките си. Осигурете си и време за отдих, размишлявайте, покайте се и поискайте прошка от онези, пред които сте сгрешили. Така ще започнете преход към нов етап в живота си с пробудено и чисто съзнание.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 11.01.2013

Риби

Довършете започнатите задачи и се стремете да не изоставате в плановете си. Избягвайте новите начинания и анализирайте случилото ви се през последно време. Денят е отличен за любов, покаяние и прошка. Споделете го с най-близките си и ги зарадвайте с нещо специално. Ако ви позволяват възможностите поканете гости, но не започвайте нищо ново. Пазете се от претоварване и щадете нервите си. Приемайте много течности – вода, билков чай, мляко. Денят е подходящ за отказване от вредни навици, сред които и цигарите.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 15, 2013 9:44 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 15.01.2013

Овен

Търсейки решение на финансов проблем, ще станете по-напористи в изпълнение на предстояща задача. Откритостта в поведението ви позволява постигането и на други ангажименти, без да изпадате в криза на духа или да задълбочавате отношенията си с околните в нежелана посока. Това може и да не се хареса на някои, но вие ще се почувствате удовлетворени и ще продължите. В същото време работете и за пречистване от всичко лошо, което ви пречи да изразявате по-добре себе си.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 15.01.2013

Телец

Самостоятелното изпълнение на служебен ангажимент ще ви провокира да покажете знания и опит, каквито не ви липсват. Заради сериозността му, а и защото сте отговорни ще изисквате подобно отношение от колегите и хората от екипа си. Все пак бъдете внимателни, за да не постигнете обратен ефект, показвайки се прекалено строги и принципни. Под въздействие на нездрави емоции е възможно да си създадете проблеми, за това бъдете премерени и в никакъв случай не прибързвайте в решенията си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 15.01.2013

Близнаци

Днешните ангажименти ще изискват по-голяма съсредоточеност в изпълнението им и в тази връзка е препоръчително по никакъв начин да не издавате вълненията, емоциите и чувствата си. Още по-малко на агресивното си отношение към определени хора и събития, с които животът може да ви срещне днес. Контролирайки поведението си, ще постигате очакванията си, за това си струва да сте премерени и разсъдливи, каквито всъщност сте. По отношение на всичко онова, което ви пречи да се чувствате жизнерадостни е време да вземете нещата си в свои ръце и да промените онези, които вредят на здравето и самооценката ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 15.01.2013

Рак

Нездрави емоции, провокирани от нечие поведение може да възпрепятстват работата ви днес. Овладейте гнева и агресията, ако такива се появят, за да не създавате излишно напрежение около себе си. Денят е подходящ за инициативи и изяви от различен характер, но работата в екип ще се понася по-трудно, затова ако можете заложете на самостоятелните занимания. Обърнете повече внимание на семейството и домашните ангажименти, близките ви очакват от вас повече самоинициативи.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 15.01.2013

Лъв

Успехите ви днес ще зависят от вложените усилия и време, но ако в програмата ви настъпят изменения, не се притеснявайте. По-късно ще си дадете сметка, че са били за добро. Старайте се проникновено да разпознавате посланията и с подобаваща нагласа се включете в събитията, като работите не само за собствените си интереси. Сигурно е, че самостоятелните занимания през днешния ден ще ви се отдават с повече лекота, обърнете внимание на дома и семейството си. Не бъдете конфликтни и не предприемайте инициативи в любовта, за да запазите добри отношенията си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 15.01.2013

Дева

Обсъждане на бъдещи действия, в резултат на променените условия на работа и бизнес, ще ви подтикнат към по-голяма самостоятелност в действията, и няма да сгрешите. Базирайки се на опита си и с прагматизъм в мисленето и делата е сигурно, че ще ви бъде по-лесно и удобно. Заради заетостта си, а и по други причини ще усвоявате новостите в движение, без това да се отразява на темпото ви. Обърнете повече внимание на близките и дома си. Щадете силите си, като избягвате конфликти и претоварване.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 15.01.2013

Везни

Вникнете повече в самостоятелните занимания днес и по никакъв начин не се оставяйте на случайността, развитията ще потвърдят правилността на всичко, което правите. Прогнозите ви са верни, имат пряко отношение към работата и са в пропорционална зависимост от постигнатото до тук. Въпреки заетостта си не се хранете на крак, а го правете в спокойна обстановка, като съобразите менюто със здравословните си проблеми. Овладейте емоциите си, ако имате провокации към тях, не влизайте в конфликти и по-често давайте израз на добронамереността си към околните.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 15.01.2013

Скорпион

Отговорното ви отношение към работата и прецизираните детайли в нея ви носят предимство, но не натоварвайте отношенията си с околните. Приемете недостатъците им и не се опитвайте да ги коригирате, сигурно е, че не е по силите на никого, но може да влошите атмосферата около себе си. Търсенията ще ви обогатят с нова информация в сферата, която ви интересува, а от вас ще има какво да се научи, стига другите да се възползват от шанса си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 15.01.2013

Стрелец

Конкретизирайте целите и действията си за изпълнението им, за да сте сигурни в резултатите, без да го правите за сметка на семейните и личните си взаимоотношения. Отнасяйки се добре към другите, ще се радвате на вниманието и уважението им. Не изисква големи усилия, а носи радост на всички ви. За съжаление няма да липсват провокации, на които е добре да отвръщате с овладени емоции и чувства, за да не губите от енергията и устрема си. С работата си по обществени задачи ще помогнете за положителното им развитие.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 15.01.2013

Козирог

Работни задачи, семейни и други проблеми ще се отразяват на поведението ви, за това е препоръчително да владеете по-добре нервите и потиснете негативните мисли. Имате и добри очаквания. За някои те са свързани с нова работа, смяна на местоживеене или друго интересуващо ги обстоятелство. Анализирайки събитията около вас, бъдете по-обективни и емоционално овладени. Във всички случаи денят носи и положителни послания, стига да ги прозрете и запазите добронамереността си във всеки един момент.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 15.01.2013

Водолей

Ще продължите с работата си по конкретна задача, с която разчитате да подобрите бюджета си. Без да губите от инерцията, която ви владее през последните дни, ще работите и по други проекти, въпреки, че общуванията и работата в екип могат да ви създадат повече напрежение, а за съжаление могат да доведат и до неблагоприятни последствия. Противоречията ви с партньора и други членове на семейството може да бъде преодоляно, стига да имате нагласа за това, а не само да изтъквате недостатъци, които само вие забелязвате. Пасивността ще ви спаси от конфликти.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 15.01.2013

Риби

Денят е нееднозначен. Поради умора и нерви общуванията и работата в екип се понася тежко и може да имат неочаквани последствия. Обърнете повече внимание на семейството и ангажиментите по дома, за да съхраните силите и ведрината на мислите си. Споделеното време с близките ви ще ви направи по-спокойни и изпълни с добри очаквания. Овладяното поведение е за предпочитане пред всяка показност и суета. Само така ще успявате да наложите промените, които считате за важни и неотложни.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 16, 2013 9:05 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 16.01.2013

Овен

Щастлив ден. Бъдете активни и ще успявате във всичко, което предвиждате. Не е нужно да налагате мнението си на всяка цена, щом сте искрени, принципни и честни нещата прозират и позициите ви ще се затвърждават. Честите промени в настроението ви могат да провокират нежелани ситуации, за това бъдете по-овладени и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Денят е подходящ за заздравяване на семейните и интимни връзки, продължаване на рода и всичко, насочено към доброто на дома. Пътуванията ще са успешни.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 16.01.2013

Телец

Днес е измежду най-подходящите дни за планиране на важните промени в живота ви. Конкретизирайте целите си и работете по изпълнението им. Ако сте честни и принципни няма да срещнете затруднения в реализацията им. Приведете в ред документацията си и бъдете изрядни в работата си. От оценката, която ще получите, ще зависят много от бъдещите ви дела. Времето е подходящо и за начало на всичко, което планирате и е добре обмислено. Работете и за заздравяване на връзката ви с партньора, в случай, че имате разногласия, или просто се наслаждавайте на близостта си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 16.01.2013

Близнаци

Със задоволство ще откриете по-бързи начини за справяне със служебните си и домашни задължения, и ще работите по изпълнението им, без да срещате непреодолими трудности. Съзнателно избягвайте конфликтните ситуации и запазете неутралитета си във всичко, което е свързано с хора и оценките им. Ако се създадат такива, преди да обвинявате си изясните причините, като проявите повече съобразителност и запазите коментарите за себе си. Споделените мисли и чувства с партньора ви ще благоприятстват общите ви и индивидуални начинания, а и не само тях.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 16.01.2013

Рак

Всичко, което предвиждате и сте подготвени за изпълнението му през днешния ден няма да ви затрудни в реализацията, а също новите хрумвания и желания. В отношенията ви с колеги, партньори и семейството бъдете приветливи и не налагайте на всяка цена мнението си. В интимната връзка денят е подходящ за начало на нещо ново, което ще ви направи щастливи, ако тя е основана на искрени чувства и споделени интереси. Днес може да консумирате всичко, което искате, храната се усвоява изцяло.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 16.01.2013

Лъв

Конкретизирайки намеренията и действията си, ще се предпазите от разпиляване на силите и запазите в отлична кондиция духа и здравето си. Обвързването ви с други хора и проблемите им може да ви натовари повече, но ще намерите изход в ситуацията. Добре е да се въздържате от излишества, като контролирате емоциите и желанията си. Не всичко е позволено и колкото по-смирени сте, толкова по-малко загуби ще понесете. В интимната ви връзка дайте воля на чувствата си, защото енергиите ще благоприятстват и двама ви в нея.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 16.01.2013

Дева

Голяма част от времето си днес ще посветите на въпроси от личен и битов характер, без това да се отрази неблагоприятно на нервите и настроението ви. Деловата работа също ще изисква по-голяма концентрация, предвид сложността на задачите ви, но и там нещата ви ще се подреждат добре. С участието си в международен или друг проект ще подобрите финансите и професионалния си авторитет. Уязвими са краката, за това се предпазвайте от преумора и носете удобни обувки. Може да консумирате всичко, което обичате, храната се усвоява изцяло.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 16.01.2013

Везни

С принципен подход в работата и деловите контакти ще постигнете желаните спогодби и договорености, и ще свършите в срок започнатото, справяйки се с възникващите затруднения. Предстои ви натоварен ден, но не само заради ангажиментите ви, а и защото много хора ще ви търсят по свои си причини, и това може да обърка програмата ви. Ще получите отговори на въпроси, които ви вълнуват лично и най-вече в интимната сфера. Използвайте деня за заздравяване на връзката ви с партньора, бъдете мили и любящи.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 16.01.2013

Скорпион

Ерудирани, с опит и подготвени по професионалните теми, върху които работите, ще се възползвате от създалите се обстоятелства и уверено ще изразявате позициите си по въпроси от обществен и социален характер. Пътувания по дела, свързани с работата или семейството. Общата работа с партньора ви ще заздрави връзката ви, използвайте силата на енергията и за нещо повече, ако плановете ви са в такава посока. Денят ще бъде най-благоприятен за онези от вас, които са способни предварително да преценяват и обмислят всичко.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 16.01.2013

Стрелец

Отстоявайки принципните си позиции по въпроси, интересуващи повече хора, в много отношения днес ще се изявите като водачи. Бъдете добронамерени в оценките си и изразете широтата на мисленето си, като приобщите онези, които търсят закрила. Това ще ви спечели повече симпатии, а и ще съхрани енергията ви. В интимните отношения се оставете на партньора ви да дава тон, но и внимавайте да не ви упрекнат в безразличие. Общата работа ще заздрави връзката ви. Поставяйте си цели и със сигурност ще успеете да ги постигнете.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 16.01.2013

Козирог

Като хора, уважаващи истината и заставайки на принципни позиции по дискусионни теми е препоръчително да изслушвате и уважавате мнението и на онези, с които не споделяте общи интереси. Дори и да имате забележки, денят предполага смирение и въздържание. Независимо от самооценката ви, може да срещнете противоречиво настроени към вас хора, за това владейте по-добре емоциите и поведението си. Ще се покровителстват новите начинания, най-вече ако са насочени към подобряване на бита, семейството и дома. Направете почистване и се освободете от ненужни вещи и мисли. Честит празник!

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 16.01.2013

Водолей

Денят е отличен за планиране на важните промени в живота ви. Не се плашете от трудностите – всичко е преодолимо, стига да сте наясно със себе си и това, към което се стремите. Работете за постигане на споразумения от интерес на всички вас, включително семейството, колегите, партньорите, приятелите. Възможни са притеснения, свързани със здравето ви или на близък човек, за това направете консултация със специалист. Пестете енергията си, като по-малко се притеснявате и говорете предимно по същество. Споделените мисли и чувства с партньора ви ще направят деня ви по-приятен и ползотворен.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 16.01.2013

Риби

Ако в част от делата си днес се окажете зависими от волята на други хора и институции, не се изнервяйте. Много от вас ще търсят решение на финансовите си проблеми в сфера, малко позната им досега, очаквайки тя да е по-успешна от предишната. Каквито и да са намеренията ви, проучете пазара и не рискувайте напразно. Ще успявате, ако сте честни, принципни и активни. Пътуванията ви ще са според очакванията, ако предварително сте планирали детайлите и знаете какво целите. Не претоварвайте краката си, щадете нервите и здравето си.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 17, 2013 9:47 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 17.01.2013

Овен

Денят е благоприятен за придобиване на благодат, смирение и прошка. Положителната ви нагласа към някого или нещо ще ви окуражи за действия в посока подобряване на съществуващото положение или отношения. Финансови успехи за част от вас. Щадете здравето си и по-малко се натоварвайте физически и емоционално. В умствените ви занимания прозира напредничавото ви мислене и усет за невидимото. Активират се скрити способности, които предстои да развивате занапред.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 17.01.2013

Телец

По никакъв начин днес не бива да изразявате недоволството си от някого или нещо. Това е ден за смирение и прошка, за благодат и прозрение. Проявете търпение в общуването с роднините и се погрижете за нуждите на семейството си. Ще си помогнете много, ако си наложите да мислите по-ведро за нещата, които ви предстоят. Хубаво настроение ще ви създаде нечие желано присъствие, нещо повече. Ще ви се разкрият истини в любовните отношения и помогнат да планирате заедно общи задачи.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 17.01.2013

Близнаци

Днес бъдете активни и ще успеете, занимавайки се с всичко, което е важно за вас. Денят носи придобивки от материален характер. За предпочитане са индивидуалните занимания, насочени към разкриване на способностите ви и към разширяване на информираността ви. Това ще въздейства обновяващо на мислите и настроението, а и ще ви предпази от необмислени действия. Ще има кой да ви насърчи в предстояща изява и това ще разведри мислите и настроението ви. Бъдете дружелюбни и великодушни, простете злобните думи и ще издигнете на по-високо ниво отношенията си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 17.01.2013

Рак

Работа, свързана с научни изследвания, духовни търсения и пълноценно усвояване на космическата енергия са посланията, към които ви призовава днешния ден. Добро усещане ще ви носят писмените занимания и проявления на скритите способности. Смирете агресията и не бързайте в нищо. Денят е подходящ за изглаждане на отношенията в семейството и с роднините, като не ограничавате ничия свобода. Интересът ви към някого може да ви подтикне към по-смели стъпки, но бъдете благоразумни и по никакъв начин не накърнявайте доброто си име.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 17.01.2013

Лъв

Заемете се с решаване на семеен или личен въпрос, чието забавяне може да ви струва скъпо. Размишлявайте за мястото си сред онези, от които зависите в професионален или в друг, интересуващ ви план. Предстои да си изясните позициите, а ако считате, че сте прави, не налагайте на всяка цена мнението си, защото и без друго то е ясно. Научните занимания ще ви потопят в градивна и съзидателна атмосфера, и ще им се посветите с удоволствие. Почивайте си повече и избягвайте физическото натоварване. Денят е добър за общуване с природата.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 17.01.2013

Дева

С интерес ще работите върху интелектуалните си занимания, а по отношение на обща семейна или друга задача, практично ще разпределите ролите, за да облекчите своята. Не допускайте физическа преумора, ще ви се отрази на настроението, психиката и отношенията с околните. Ще получите благодарности от хора, на които сте помогнали в труден момент. На базата на взаимното доверие ще изгладите противоречията помежду ви, ако сте имали такива, а различията ще се трансформират в общи идеи. Уязвима е главата. Пийте повече чиста вода и се откажете от кафето. Подмладяващите процедури ще бъдат с видим ефект.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 17.01.2013

Везни

Изострената ви чувствителност ще благоприятства умствените ви и духовни търсения днес. Смирете се и поискайте прошка, простете злобните думи към себе си и ще почувствате облекчение на душата. Заинтересовани сте да привлечете на своя страна представители от финансовата и професионалната сфера в подкрепа на идеите си и ще търсите подходящите за това възможности. Ще работите в изпълнение на общи ангажименти и с този си ход ще обърнете нещата в своя полза.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 17.01.2013

Скорпион

Благоприятно време за научни занимания и духовни проникновения. Изострената ви интуиция ще ви помогне по-лесно да се ориентирате в сложна ситуация, въпреки, че не пристъпвате към нищо, преди да сте го обмислили детайлно. Работете за помиряване, ако с някого сте в недобри отношения и мислете с добро за всички. Това ще направи атмосферата градивна и предразположи към творчество. Положително развитие на проблем, свързан със семейството ви ще внесе повече настроение у вас, заслугата за което ще бъде ваша. Може да се изострят хронични неразположения, пазете се от простуди.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 17.01.2013

Стрелец

Убедено ще работите за промените, към които сте се насочили и привеждате в ход свързаните с тях действия. Старайте се по никакъв повод днес да не изразявате недоволството си от живота, за да сте в хармония с енергетиката на деня. Това ще ви направи по-активни и успешни в начинанията. Затопляне на отношенията с човек, с когото до скоро сте били в конфликт. Ще изпитате душевен уют и с добра нагласа ще планирате общи задачи. Пазете се от простуди, приемайте повече течности и ограничете приема на кафе и шоколад.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 17.01.2013

Козирог

Размишлявайте върху посланията, които достигат до вас, за да не си създадете погрешни впечатления, водещи към неправилни действия. Няма съмнение, че ще овладеете положението и ще се погрижите за обстановката около себе си, пък било то и за чужда сметка. Общуването с интелигентни хора ще провокира у вас нестандартни идеи, чиято реализация няма да ви затрудни, но я отложете за друг ден. Времето може да събуди хронични неразположения, пазете се от разболяване.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 17.01.2013

Водолей

Изострената ви възприемчивост ще ви помага да отгатвате намеренията и на околните, в случай, че ви интересува мнението или друг щрих от бита им. Подготвени сте за събитията и от вас ще зависи да направите най-доброто, на което сте способни. Не говорете излишно и по никакъв повод не изразявайте недоволството си от някой или нещо, дори и преценките ви да са правилни, за да не развалите магията на успеха си. Не се претоварвайте, пазете се от простуди и отделете време за отдих.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 17.01.2013

Риби

Имате идеи и цели, които ще следвате както в професионален, така и във всеки друг план, но не се претоварвайте в нищо. Щадете силите си и мислете повече за нуждите си, като не се оплаквате и не се опитвате да променяте никого. Не позволявайте на припряността и скритите ви тревоги да объркат плановете ви. Ще решите спорен въпрос, свързан с финанси или с лични взаимоотношения. Интелектуалните занимания ще ви се отдават с лекота и най-вече работата с писаното слово. Подходящо време за подмладяващи процедури.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 18, 2013 9:21 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 18.01.2013

Овен

Денят е особен и изисква внимателно боравене с думите: не давайте мнение по въпроси, които не ви засягат. Обратното ще ви държи в напрежение и създава предпоставки за конфликти и недоразумения. Ако все пак такива се появят, въздържайте се от намеса и запазете неутралитет, като дипломатично отклоните темата. Така ще запазите енергията си за по-важни неща, които ви предстоят и няма да губите от времето си в празни приказки. По отношение на здравето си бъдете внимателни и не рискувайте в нищо.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 18.01.2013

Телец

Денят не предразполага към разкриване на съкровени мисли, освен, ако не сте пределно точни и кратки в изказа си. Във всички случаи е добре да сте внимателни в думите си и внимателно да премисляте всичко, което говорите. Енергетиката подсилва значението им и помага на реализацията им. Семейни, приятелски и други, неформални срещи ще оказват силно въздействие върху бъдещите ви намерения. Общуването с хора, с които споделяте общи интереси, освен че ще ви зарежда с добра енергия и ще ви помогне да потърсите и откриете нови възможности за себе си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 18.01.2013

Близнаци

По възможност ограничете действията си само в семейството и не хабете енергията си навън. В къщи бъдете дружелюбни с близките ви и заедно ще отхвърлите повече работа. Заради спецификата на деня е препоръчително да бъдете особено внимателни за всичко, което говорите и мислите на глас. Ако имате претенции към някого се подгответе за среща с него, информираността ви ще е от полза. Разходките и чистият въздух ще имат положително въздействие върху вас, не се лишавайте от нищо, което ви въздейства позитивно на мислите и настроението.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 18.01.2013

Рак

Отложете новите начинания и такива, които изискват повече енергия. Ще си спестите главоболия, ако се въздържате от оценки и коментари за други хора, вероятността от конфликти също присъства. Всяка необмислена и напразно казана на глас дума ще има отрицателно въздействие върху вас и околните, за това бъдете внимателни и говорете само хубави и мили думи. Най-добре ще се чувствате у дома или там, където ви отведе сърцето. Заемайте се само с такива неща, които може бързо да приключите, като отложите онези с дългосрочно изпълнение за по-добри времена.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 18.01.2013

Лъв

Ще запазите мира в къщи и навсякъде, където присъствате, ако говорите само по същество, останете честни и внимателни в отношенията си. Дайте простор на творческите си усещания, като ги трансформирате в нещо градивно и истинско. Развитията ще бъдат благоприятни за семейството, децата и работата, която предвиждате. Завършете това, което сте започнали през отминалите дни и то ще е успешно. Не започвайте нови начинания, пестете силите си и мислете позитивно за всичко, случващо се в живота ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 18.01.2013

Дева

В случай, че изпаднете в деликатна ситуация не правете оценка на никого и говорете само по същество, за да си спестите енергия и нерви. Бъдете прозорливи, честни и принципни, това във всички случаи ще ви носи предимство. Новини, свързани с бизнеса, професионалната работа или дома, но оставете за по-добро време начинанията по тях, освен онези, които касаят дома и семейството ви. Проявената скромност ще ви спечели доверието на много хора, ще имате пълната им подкрепа и това ще ви радва.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 18.01.2013

Везни

Ще се наредите сред победителите, ако си наложите контрол над мислите, настроенията си и най-вече изказаните на глас думи, които могат да се претворят в живота ви. Намерете сили да се преборите с гнева си, изяснете причините и решете проблема. Това ще ви освободи енергия за по-приятни и полезни занимания, чрез които ще внесете баланс в мислите и преоткриете нечии достойнства. Като цяло денят не е подходящ за нови начинания, а всеки прекомерен разход на енергия ще се отразява неблагоприятно на психиката и здравето ви.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 18.01.2013

Скорпион

Така разпределете времето си днес, че да ви стигне за всичко несвършено, най-вече по дома и грижите за семейството ви. Приключването им е важно и за предстоящите ви ангажименти. Отделете внимание и на партньора до себе си, съвместния ви живот си струва и повече усилия от показаното до тук. Проявете скромност, за да не настроите някого срещу себе си, изтъквайки на всяка цена заслугите си пред него. Добре премисляйте думите си и бъдете много внимателни в изказа си, за да не си създадете сами проблеми.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 18.01.2013

Стрелец

Организирайте по-добре програмата си днес и насочете действията си върху конкретните задачи, които предвиждате. Ако те са свързани с дома и семейството, ще имате напредък и ще оставате доволни от свършеното. Не пренебрегвайте и себе си, въпросите, споделени с партньора и хора, които ви обичат бързо ще намерят решението си. Една разходка може да ви предложи хубави емоции, ако имате нужда от свеж въздух и повече движение. Но, като цяло е препоръчително да пестите силите си, особено, ако се чувствате преуморени или здравословно неразположени.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 18.01.2013

Козирог

Ако се чувствате потиснати, поради невъзможността да подпомогнете бюджета си, има решение. Вземете нещата в свои ръце и разчитайте на опита и знанията си, няма да липсват възможности за професионална реализация и бизнес. Не се препоръчват нови начинания, довършете започнатото и бъдете внимателни в изразните си средства. Природата отзивчиво откликва на всяка произнесена на глас дума, която днес има свойството да се сбъдва. Пазете се от конфликти и не влизайте в спорове, не говорете излишно, а само по същество, за да не ви заболи главата.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 18.01.2013

Водолей

Преследвайки финансовите си интереси, много от вас днес ще проявят активност с ясното съзнание, че възможността, която ви се дава не е за пренебрегване. Амбицирани сте да дадете всичко от себе си, осигурявайки си по-добра печалба или известност. Като се има предвид, че денят не е подходящ за начало на нови занимания, както и за физически натоварвания, е възможно да се почувствате раздразнени, отегчени, преуморени и изнервени. Отделете време за отдих, нуждаете се от възстановяване на силите, както и от повече развлечения, но във всички случаи мислете пред кого какво говорите, защото изказаните на глас думи се материализират.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 18.01.2013

Риби

Ако се окажете изправени пред ситуация да избирате между две възможности не бързайте да се притеснявате. Обмислете предложенията и вземете решенията си, вслушвайки се в интуицията и сърцето си. Внимавайте в думите си и не коментирайте всеки, появил се пред вас. Повлияни от добри чувства, сами ще потърсите път към онези, с които сте имали разногласия. Това ще ги поласкае и улесни помиряването ви. Предстои ви обща работа, заради която трябва да загърбите емоциите си. Избягвайте физическите натоварвания и щадете здравето си.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 21, 2013 9:19 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 21.01.2013

Овен

Ще имате успех в новите начинания и всичко, което би благоприятствало авторитета и парите ви. Без да изпадате в ненужна словесност, с конкретни действия и без суета постигайте целите си. Подходящо време да заздравите отношенията в семейството и с партньора ви. Така ще постигнете разбирателство и със самите себе си, като се справите с много свои нерешени проблеми и погледнете недостатъците си отблизо. Придобивки от различен характер ще подобрят самочувствието и бита ви, живейте без излишни тревоги и се радвайте на живота си.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 21.01.2013

Телец

Подходящо време за начало на нови проекти и планове, за осмислени и съзидателни начинания. Добро време за сключване на договори, осъществяване на сделки. Възникналите проблеми ще решавате бързо и лесно. Ако предпочитанията ви са да си почивате също бъдете активни и ще останете доволни. Денят е отличен за помиряване с онези, с които до скоро сте били в конфликт, за покупки за бита, олицетворяващи успеха и благополучието. Пазете от простуда главата, ушите и гърлото. Приемайте повече течности.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 21.01.2013

Близнаци

Ще се чувствате енергични и в отлична кондиция, за това е препоръчително да насочите вниманието си към мирни и щастливи събития, които да ви носят удовлетворение. Посветете повече време на семейството и работете за укрепване на връзките с близките ви, защото в много отношения причините за конфликти с тях са ваши. Денят е подходящ за начало на важни проекти и задачи, свързани с професионалното ви израстване и осигуряване по-добър стандарт на семейството ви. Благотворителността ви ще бъде възнаградена.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 21.01.2013

Рак

Предложения и нови занимания ще направят деня ви по-динамичен, но няма да съжалявате за нищо. Напротив, благодарение на активността и усърдието си ще повишите финансите си. Личен въпрос ще излезе на дневен ред, запазете спокойствие, ако не сте съгласни с някого, бъдете деликатни и ще го решите по-бързо. Възможни са изненади, но с нищо няма да бъдете застрашени, ако сте добронамерени, смирени и мислите положително за бъдещето. Леката храна днес ще ви предпази от дискомфорт и други неразположения. Новите начинания ще са успешни, а ако такива няма, започнете да градите новите си планове.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 21.01.2013

Лъв

Бъдете конкретни и целенасочени, за да успявате във всичко, което сте искали да осъществите и започвате днес. Без да ви липсва енергия и желание ще решите въпрос, който от дълго ви създава грижи. В своя подкрепа ще имате и помощници, с които ще ви бъде по-лесно в работата и в дома. Шансовете ви се увеличават и заради предишни ваши усилия. Във възможностите ви е да се погрижите и за хората, които се нуждаят от вас. Направеното добро ще бъде възнаградено. Денят е свързан с традицията, дома и семейството.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 21.01.2013

Дева

Добрата енергетика на деня ще благоприятства всяко начало на нови и градивни занимания, чрез които да подобрите квалификацията, кариерата, бизнеса и живота си. Посветете повече време на семейството и работете за заздравяване на роднинските връзки. През този ден излизат наяве тайни източници на знанията, които приложени на практика, ще ви позволят по-лесно и бързо да решите проблеми, както и в ситуации, в които изпитвате затруднение. Повече движение няма да ви навреди, също приема на лека храна и повече течности.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 21.01.2013

Везни

Щедро изразете добронамереността си и умението ви да се справяте с работата, за да не се лишите от изобилието на днешния ден. Подходящо време за начало на всякаква работа, активна почивка и развиване на умения по пътя към самоусъвършенстването. Затвърждавайки позициите си, някои от вас ще изявят претенциите си и за нещо повече, било като възнаграждение или за по-висока позиция в йерархията. Добре ще ви се отдава всякакъв вид ръчен труд. Направете покупки за бита, като дадете предпочитание на нещо, което олицетворява благополучието.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 21.01.2013

Скорпион

Неуморни и търсещи по-добри възможности пред себе си, ще работите активно в различни посоки. Стремете се от това да не пострадат взаимоотношенията ви с околните, както и психиката ви. Денят е подходящ и за активна почивка, такава, която да събужда у вас градивни мисли. Новите начинания ще бъдат толерирани и по-лесно ще ви се отдава реализацията им. Ще си осигурите нужните средства за решаване на финансов въпрос, свързан с дома или бизнеса. Чистият въздух и спорта ще свършат добра работа, ако ги включите в приоритетите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 21.01.2013

Стрелец

Съзидателен ден, от чиито добри енергии е препоръчително да се възползвате максимално. Въздействието им върху мислите и работоспособността ви ще подсили активността и финансите ви. Въпреки динамиката около вас ще си направите изводите и вземете мерки да отстраните пропуските си, ако установите такива. Общуването с нови и интересни хора ще ви помогне да разширите кръгозора си, вие също бихте могли да сте полезни на онези, които търсят вниманието ви. Любовта ви ще е жизнеутвърждаваща и страстна.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 21.01.2013

Козирог

Типично в свой стил, с търпение и страст ще изпипвате детайлите в работата си и ще постигате повече в очакванията си, получавайки подкрепа и любов, от каквито се нуждае всеки. Няма съмнение, че постигнатите позиции и придобивки ще радват не само вас, но и онези, които споделят трудностите ви. Добро време за сключване на договори, осъществяване на сделки. Отношенията с колегите ви са добри и без усилия много от тях ще прераснат в приятелски. Хранете се без мазнини и пикантни подправки, за да избегнете стомашен дискомфорт, и приемайте повече течности.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 21.01.2013

Водолей

Без непреодолими затруднения днес ще решавате административни и финансови въпроси, а започнатите нови начинания обещават бърза реализация. Бъдете великодушни към онези, които видимо не са на нивото ви; добронамереността ви ще бъде възнаградена. Активната почивка, но и усамотението ще ви помогнат да постигнете душевен баланс, в случай, че се чувствате напрегнати и изнервени. Хранете се с бедна на мазнини и пикантни подправки храна, приемайте витамини и повече течности, мислете позитивно.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 21.01.2013

Риби

Всичко, започнато през днешния ден ще ви носи усещане за добре свършена работа, чувствайки се полезни не само на себе си, но и на повече хора. Като не пренебрегвате текущите си задачи отделете повече време и на семейството си. Градивните действия, насочени към подобряване на бита и живота ви ще дават добри резултати, което ще радва всички ви. Последното ще ви предпази от грешки във всяко отношение. Откажете се от крайностите, грижете се повече за себе си и ще живеете по-спокойно. Направете онези покупки за дома, които да олицетворяват за вас успеха и благополучието.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Яну 22, 2013 9:21 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 22.01.2013

Овен

Денят е зареден със силна и добра енергия, възползвайте се от добрите възможности и непременно довършете започнатото. Лоялните партньорски взаимоотношения ще ви мотивират да покажете активност и подчертан интерес към общ проект, без затруднения или отегчение. Доброто ви настроение ще доминира и заради авторитета, на който се радвате сред околните. Постигане на изгодни договорености ви насърчават да продължите усилията си в тази насока. Семейно гостуване или друго интересно занимание за вечерта, за някои интимна среща или творческа изява. Не се преуморявайте, за да не натоварите гръбначния стъбл, който днес е особено уязвим.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 22.01.2013

Телец

Енергетиката на деня ни дарява с хармония, любов и милосърдие, които не само, че ще усетите, но е добре и безрезервно да споделите. С обективните си оценки по дискутирани теми и предложения ще затвърдите доброто си име и влиянието си върху много хора, което в дългосрочен план ще ви носи дивиденти. Не взимайте лично отношение по въпросите, а се водете от ползата, която бихте допринесли с решенията си. Всичко започнато днес трябва обезателно да бъде завършено. Не се препоръчва пасивността, но и не стигайте до преумора.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 22.01.2013

Близнаци

Прагматично ориентирайте активността си към занимания, разработване на нови идеи и проекти, с които да подобрите финансите си. Няма да сте разочаровани от нечие отношение към вас, в повечето от случаите то ще затвърди споделяното от повече хора мнение, че може да ви се разчита. Обстоятелствата ще работят за вас, възползвайте се и направете нещо повече и за себе си. Вземете мерки за стабилизиране на здравословното си състояние, като се стараете да не се преуморявате.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 22.01.2013

Рак

Аналитичният ви и разумен подход към развитието на събитията ще ви постави в благоприятна ситуация, няма да липсва и възможност за избор. Желанията ви са реално осъществими и работейки за изпълнението им, ще се поздравите с успехи. Творческите ви планове също ще намерят реализация или поне част от тях. Добре е да сте по-щадящи към здравето си и да отделите повече време на нещата, които подобряват настроението и самочувствието ви. Във всички случаи денят ще носи успех на активните, за това не мързелувайте, а се захванете за работа, която обезателно трябва да приключите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 22.01.2013

Лъв

Това е ден с мощна енергия, за това бъдете внимателни. Изискванията са да се приключва всяка започната дейност и по никакъв начин да не се оставяте на случайността. Което впрочем е малко вероятно, предвид будната ви и любознателна природа. Няма съмнение, че ще продължите да търсите най-доброто за себе си, включвайки се в различни проекти и начинания, чиито резултати ви носят удовлетворение. Обмислените ви действия ще помогнат да постигате повече от нещата, които сте включили в програмата си за днес. Не се преуморявайте и внимавайте да не се нараните.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 22.01.2013

Дева

С присъщата си отговорност и чувство за ред ще се отнесете към предстоящите си задачи, хора и институции, от които зависят делата ви, довеждайки ги до очакваните развития. Участвайки активно в живота около вас, ще провокирате голяма част от събитията в положителна посока, и не само за вас. Изпълнени сте с много енергия и сте в кондиция за ползотворна работа, резултатите от която ще ви удовлетворяват. Натовареността ви може да предизвика умора и дори нещо повече. Вземете мерки, като намерите време и за отдих. Денят е подходящ за очистителни процедури.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 22.01.2013

Везни

Бъдете добронамерени и активни, като насочите усилията си в положителна насока и не се страхувате да правите компромиси. Ще имате своите успехи, изразявайки доброта, любов и милосърдие, към които ще ви подтикват и енергиите на деня. Творческите ви търсения също ще дадат резултат. Изпълнете се с добри мисли за хубави неща, вероятността да ви се случат е реална. Препоръчително е да не използвате режещи инструменти и да не се претоварвате с нищо. По възможност да се избягват операции на раменете, ръцете и дланите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 22.01.2013

Скорпион

Споделяйки грижи и радости с някого, не избързвайте с решенията си, макар и да са продиктувани от добри намерения, могат да ви подведат в грешна посока. Насочете енергията си към реализация на изяви, за които сте подготвени и се постарайте да завършите всичко започнато. Дайте израз на добротата и милосърдието, които носите в сърцето си и проявете щедростта си, ако не към другите, то поне към близките си. Денят ви носи различни възможности, изборът остава за вас. Не се преуморявайте, изберете си лека и вкусна храна, която ще ви достави удоволствие.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 22.01.2013

Стрелец

Внасяйки повече яснота в работата си, ще разграничите параметри и взаимоотношения, които иначе биха се превърнали в пречка пред вас и взаимоотношенията ви с околните. Очакванията ви за нещо или някого ще се сбъднат и това ще ви направи доволни, получавайки отговора, който прогнозирате. Отнесете се с повече грижи към здравето и на близък човек, той разчита на вас. Романтично настроени, днес ще имате подтик по-често да изразявате чувствата си към любимия ви човек, като го изненадате с нещо приятно, с което ще заздравите връзката си. Денят е подходящ за подмладяващи процедури.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 22.01.2013

Козирог

Благодарение на точните ви прогнози ще организирате по-добре изпълнението на програмата си, което в крайна сметка ще благоприятства и бюджета ви. Няма да липсва внимание и специални грижи за онези, които се нуждаят от такива. Имайки позиция по всички въпроси е сигурно, че няма да изпуснете ситуацията от контрол, но съвета ми е да не избързвате. Ако сте на точното място в подходящото време, не би следвало да се тревожите за последствията. Завършете всичко започнато. Възможни са проблеми с гърба, особено при дамите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 22.01.2013

Водолей

Насочете пробудената у вас огромна сила към съзидателни и полезни за повече хора действия, които трябва непременно да доведете до край. Ще имате успехи, ако изразявате ясно позициите си и насърчите онези, които не са съгласни с тях да изкажат открито мнението си. Не допускайте доверието, което сте изградили с някого да се пропука поради съмнения, на които робувате. Бъдете по-търпеливи и не прибързвайте в изводите си, но и не позволявайте друг да се похвали с успехите ви. Ще ви занимават и въпроси, свързани с недвижима собственост, като посредници или за себе си. Не се преуморявайте и мислете с добро за живота си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 22.01.2013

Риби

Енергично се заемете с изпълнение на програмата си днес и без да изпитвате раздразнение от информираността на някого, приключете навреме започнатото. Денят ще ви предложи изненади, но не неприятни. Сред тях ще бъде и среща с човек, с когото сте запазили добрите си чувства един към друг, въпреки раздялата ви. Творчески проект също ще намери реализацията си днес. Изразявайки любовта и доброто, което носите в себе си, придавате очарование на живота, правите го по-хармоничен и приятен. Не се преуморявайте, уязвим е гръбначния стълб.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Яну 23, 2013 8:46 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 23.01.2013

Овен

Много силен ден, през който се включва енергията на любовта, милосърдието и състраданието. Проявете щедростта си, без да разголвате прекалено душата си, за да не злоупотребят с добрината ви. В същото време не се оплаквайте и не бъдете неблагодарни. Оценете и малкото, което получавате, за да зарадвате дарителя си, а съдбата ще се погрижи да не ви липсва нищо в живота. Днес лекарствата имат засилено действие, за това и здравословните подобрения са напълно вероятни. Не се претоварвайте и избягвайте конфликтите, за да не прекъснете важни връзки.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 23.01.2013

Телец

С участието си в обществен, професионален или друг общ проект, ще обогатите житейския си опит, за това не е препоръчително да зачерквате връзки или перспективи. Ако обедините усилията си с подходящ човек, с когото споделяте еднакви интереси и намерения, ще постигнете целите си за по-кратък период от време. В семейството не всичко е както на вас ви се иска, но помислете за промени. Във връзката с партньора ви има какво да се подобри, за да бъде градивна и да носи и на двама ви повече добро настроение. Страдащите от ревматизъм е възможно да имат оплаквания, поради смяна на времето.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 23.01.2013

Близнаци

Прекрасен и съзидателен ден, през който всичко, насочено към мира, любовта, семейството и децата е полезно и градивно. Работете по текущите си дела и отложете новите начинания за по-добри дни. Бъдете обективни и действени, за да намерят покритие и реализация идеите ви. Ще изгладите недоразуменията ви с партньора, ако сте мили, грижовни, любящи и не изтъквате чужди достойнства, сравнявайки ги с неговите. Денят е подходящ за сключване на брак и лечение, изчистване на горните дихателни пътища, сърцето и белите дробове.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 23.01.2013

Рак

Денят е прекрасен, усмихнете се. Нещо хубаво и желано около вас ще повиши активността ви и даде допълнителен импулс за творческа и професионална изява. Среща с човек, чиито респект е впечатляващ, ще повлияе позитивно на ваше решение, но и не само това. Перспективите са добри, макар и някои да не ги съзират все още. Началото е обещаващо, продължавайте в този дух, като се погрижите и за здравето си. Подходящо време за изчистване на кръвоносните съдове и белите дробове, а също и за сключване на брак. Яжте повече мляко, сирене, плодове и зеленчуци, които ще бъдат напълно усвоени.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 23.01.2013

Лъв

Не допускайте натовареността ви днес да се превърне в причина за недоволство и гняв. С успех ще решавате въпроси от различен характер, а в своя подкрепа ще имате нужните ви хора, стига да знаете към кого да се обърнете. По отношение на другите, на работата си и на събитията покрай вас бъдете обективни и полезни, но не взимайте ничия страна. В семейството ще имате пълноценно общуване, ще споделяте и планирате общи цели. Ако предприемате пътувания задължително се съобразявайте с условията за безопасност през зимата.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 23.01.2013

Дева

Обвързването ви с много задачи днес ще бъде съпроводено с натоварване, но няма да съжалявате за нищо. Повишавайки опита и знанията си, ще създавате полезни контакти и не на последно място ще подобрявате финансите си. Имате ясна цел, която следвате и всичко останало минава на втори план. Погрижете се за семейството, децата и близките си. Избягвайте конфликтите и по никакъв повод не изразявайте недоволството си. Денят е подходящ за помиряване и възстановяване на отношения, за любов, брак и състрадание.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 23.01.2013

Везни

Издигнете се над дребнавото и с последователни действия следвайте целите си. Това е добър стимул да гледате напред, да вярвате в доброто и в бъдещето. Отложете новите начинания и се пазете от неприятности, като тактично избягвате конфликтите. За много от вас денят се свързва с нещо специално, което ще свършите безупречно. Емоциите са излишни, те по-скоро биха ви навредили, отколкото да ви помогнат. Кажете довиждане и на хората, които ви пречат, имате сили да се преборите с тях и да постигнете мечтите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 23.01.2013

Скорпион

С работата си по срочна задача или друг ангажимент ще подобрите бюджета си. Придобивките не са за подценяване, но ако погледът ви е насочен по-високо и надалече, дерзайте. Работете и за постигане на вътрешен баланс, разграничавайки се от онези, чиито намерения и действия не споделяте. От друга страна съмненията ще ви подтикнат да потърсите повече доказателства в подкрепа на една или друга своя теза и това ще оформи окончателното ви становище за някого или нещо. Във всички случаи не се оплаквайте, не критикувайте и не се ядосвайте, за да не възпрепятствате добрите намерения на Съдбата за вас.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 23.01.2013

Стрелец

Ако нещо ви притеснява и пречи, изяснете проблема, за да не възпрепятства работоспособността ви днес. Денят е подходящ за начинания, свързани както с професионалната ви реализация, така и с всичко, което е насочено към вас, дома и семейството. За сключване на брак и за творчество. Това предполага да се настроите на положителна вълна, като мислите с добро за всички. С лекота ще постигате споразумения от различен характер и възстановявате отношения, стига да не се ядосвате, не критикувате и потискате отрицателните си емоции. Пазете се от простуди и залежаване, защото може да се проточи дълго.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 23.01.2013

Козирог

Намерили сте печелившата формула, която ви помага да защитавате позициите си търпеливо и аргументирано, с което не само обезоръжавате опонентите си, но и постигате напредък в търсенията си. Като хора реалисти сте наясно, че нещата не могат да се променят отведнъж. Нужно е да сте последователни и креативни, и нито за миг да не губите доброто си отношение към хората, работата и живота. В компанията на приятели и близки ще се преборите с нездравите емоции, ако такива се появят у вас, ще се почувствате освободени и по-обнадеждени за утрешния ден.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 23.01.2013

Водолей

Натрупаният опит ви мотивира да работите за промяната на всичко, което ви пречи да живеете пълноценно и спокойно. Ще си помогнете много, ако задълбочено си отговорите на въпроса от кого и какво искате, като изчистите съзнанието си от отрицателни и натоварващи мисли. Препоръчва се днес да се правят подаръци и благотворителност. Онзи, който в този ден не бъде милостив, може сам да се лиши от милост. Денят е подходящ за сключване на брак, за помиряване и възстановяване на отношения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 23.01.2013

Риби

Бъдете търпеливи, покажете щедростта си и изразете любовта си. Не влизайте в конфликти, не се ядосвайте и избягвайте да спорите, за да не загубите от силата, с която съдбата щедро ви дарява днес. Денят е подходящ за творчество и добри дела, насочени към близките, а и не само към тях. Вътрешният глас ще ви подскаже по-пряк път към решаване на въпроси, в чието изпълнение сте срещнали затруднения. Съществува вероятност за парични печалби. Подходящ ден и за сключване на брак.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Чет Яну 24, 2013 9:26 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 24.01.2013

Овен

В изпълнение на задълженията си или в общуването ви с някого е възможно да се появят стари, неизчистени проблеми от миналото. Ако това се случи го приемете като знак, че нещо трябва да промените в мисленето и в поведението си, за да отворите път на по-добра енергия в живота си. В случай, че се съмнявате в избора си или по отношение на конкретен човек се допитайте и до вътрешното си усещане за нещата. Интуицията ви е силна и ви помага да вземете правилните решения. Благодарение на проявената ви активност ще растат и финансите ви, но не стигайте до физическо изтощение.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 24.01.2013

Телец

Бъдете търпеливи и се отнесете внимателно към случващото се, като се постараете да се освободите от товара на миналото. Денят не е подходящ за начало на нови и важни дела, но е благоприятен за работа в колектив, за учене и усвояване на нова информация. Във възможностите ви е да го разнообразите с приятни и полезни занимания, като отделите от времето си и за развлечения. Спортувайте за здраве, за тонус и за да се забавлявате. Диетите са излишни, добре се усвояват лекарства и козметични средства.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 24.01.2013

Близнаци

Вглеждайте се в събитията и хората, с които живота ви среща, ако установите повтаряемост при някои от тях, но такава, която ви създава напрежение и води до стрес, то има върху какво да се замислите. Освободете се от товара на миналото и не допускайте емоциите да определят отношението ви към работата или обкръжението ви. Запазете доброто си отношение и не бъдете прекалено строги към хората, които по свои причини не могат да са до вас. Ако те ви липсват, насърчете ги за повече активност. Новите начинания не са препоръчителни, добре се усвояват лекарствата и козметичните средства, в случай, че се нуждаете от такива.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 24.01.2013

Рак

В много отношения денят е специален и най-вече с посланията, които той носи за вас. Няма да се толерират новите начинания, но въпреки умората от работа и грижи обърнете внимание на квалификацията и информираността си. Придобитите знания ще ви помогнат в реализацията на печеливша идея или за спечелване на желана позиция. Делата ви, свързани с капиталовложения ще се развиват добре и според очакванията ви, стига да сте разумни и не рискувате излишно. Козметичните процедури имат подмладяващ ефект, а лекарствата по-силно изразено действие. Диетите не са препоръчителни, нито приема на постна храна.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 24.01.2013

Лъв

Отлично време за работа в колектив, за учене и запознаване с нова информация. Придавайте значение на случващото се днес, ако в някакво отношение установите повтаряемост на ситуациите го приемете като знак, че нещо не сте направили както трябва и е време да се поправите. Погрижете се за семейството си и от сега организирайте почивните дни. Практикуване на зимните спортове ще ви създаде хубави емоции, но и не само това. Има какво да ви радва, отворете сетивата си за доброто.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 24.01.2013

Дева

Осигурете предимство на творческите си хрумвания, с тях ще осъществите по-лесно и бързо плановете си. Инициирайте и занимания с приятели и семейството, освен, че ще ви заредят с положителни емоции, ще се запознаете и с новости, важни за бъдещето ви. Най-общо казано събитията ще се подреждат в желана последователност за вас, стига сами да не си попречите. Ако предпочетете да използвате времето си за само подготовка и запознаване с нова информация, ще напреднете в овладяването им. Отложете новите начинания.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 24.01.2013

Везни

Колективните занимания днес ще ви насърчат и помогнат по-бързо да приключите важна задача или друго начинание, от което се интересувате. Възможни са финансови приходи в резултат на обмислените ви действия. Говорете открито с партньора си за намеренията си и търсете мнението му по всички общи въпроси. Вечерта ви ще е различна, но и вълнуваща, стига да не дадете воля на натрупаната умора и нерви, които могат да ви създадат проблем. Освободете се от товара на миналото и ще обновите силите си. Пазете се от разболяване, защото може да продължи дълго.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 24.01.2013

Скорпион

Конкретизирайки плановете и детайлите по изпълнението им, ще продължите да влагате старание и хъс, очаквайки финансова възвращаемост за усилията си. Запазете достойнство и не изтъквайте на всяка цена заслугите си пред никого. Оставайки в сянка, ще имате по-добри възможности за избор и промени, което съвсем не означава да пренебрегнете екипната работа днес. Напротив, обединените ви усилия ще ускорят приключване на проект и благоприятстват очакванията.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 24.01.2013

Стрелец

За много от вас денят се свързва с изпълнение на професионални задачи, други ще търсят подходящи партньори или нова работа. Сигурно е, че няма да сте затруднени, имате опит и най-важното – желание. Интелигентни и находчиви, ще усвоявате новостите в движение, без това да се отрази на тонуса и самочувствието ви. Но не оставайте равнодушни към собствените си грешки и пропуски, за да не се превърнат в проблем за вас. За тях може да съдите и по повтарящите се ситуации в живота ви, за които днешният ден е особено показателен.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 24.01.2013

Козирог

Денят не е подходящ за начало на нова работа и други, важни дела, за това се съсредоточете върху текущите си задачи, като вникнете в конкретиката на детайлите. Изразете добрите си намерения към обкръжението ви и потиснете раздразнението си, ако такова се появи на по-късен етап, защото и това е възможно. Бъдете по-внимателни в юридическата страна на делата си, възможни са недоглеждания, водещи до съдебни дела. Пазете се от разболяване, защото може да продължи дълго.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 24.01.2013

Водолей

Екипната работа, решаване на професионални и финансови въпроси, повече конкретика и толерантно поведение – това са част от акцентите, върху които е препоръчително да се съсредоточите през днешния ден. По отношение на предстоящи намерения използвайте интуицията си, която днес ще бъде по-силно изразена. Доверете й се и няма да съжалявате, но преди това се погрижете за спокойствието си. Ще получите новина, която ще ви обнадежди. Пазете се от наранявания и травми, и не допускайте критични промени в настроението.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 24.01.2013

Риби

По-лесно ще намерите решение на семейни въпроси, ако ги обсъдите с партньора и децата, не се ангажирайте с всичко сами. Покажете им, че вярвате в тях и ги насърчете към съпричастност. Други ще споделят вълненията на близък човек, включвайки се в подготовката му за предстоящо събитие, изразявайки уважението и привързаността си към него. Диетите днес не са препоръчителни, за това пък лекарствата, козметичните продукти и процедури имат по-пълно въздействие.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Яну 25, 2013 9:18 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 25.01.2013

Овен

Възползвайте се от изобилието на днешния ден и започнете важните си дела, или изберете сред възможностите онази, която е най-перспективна и започнете да работите по нея. Бизнесът също обещава добри развития, стига да сте активни и следвате целите си. В същото време ограничете контактите си със съмнителни хора, които може да ви излъжат. Ако изпаднете в меланхолия или апатия, намерете сили бързо да преодолеете това състояние. Посетете родителите и възрастни роднини.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 25.01.2013

Телец

Всичко, което започнете днес ще ви се отдава с лекота и ще завърши успешно. Запазете доброто си настроение и не пропилявайте времето си в усилия да налагате позициите си, ако те са справедливи, няма съмнение, че ще водят до добри и мирни събития. В същото време се пазете да не оставите погрешно впечатление за отчуждение или безразличие, защото то ще рефлектира и върху вас. Избягвайте приема на много течности, горчивите и сладки храни, правете всичко с желание и ще се радвате на живота си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 25.01.2013

Близнаци

Вглеждайте се в знаците на съдбата, развитията покрай вас ще ви провокират по някакъв начин и от пъргавата ви мисъл и реакции ще зависят и последствията. Потиснете емоциите и не правете персонални оценки, ако това не влиза в задълженията ви, за да запазите авторитета си на обективни и честни хора. Успешно ще разрешите въпрос, който ви вълнува и за който се подготвяте от дълго време, може би изпит или друга изява. Във всички случаи е важно да сте инициативни и не изпускате своя шанс.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 25.01.2013

Рак

Възползвайте се от изобилието на деня, бъдете инициативни и не се отказвайте от мечтите си. Ако трудностите, кризата в отношенията и липсата на средства са ви направили по-раздразнителни, помислете, че има защо и да сте доволни. Подкрепата на семейството и роднините ви е повод да се усмихнете на живота, имате хора до себе си, на които можете да разчитате. Енергията им ви дава сили да решите успешно проблемите. Подарете си повече време за занимания, които ви дават усещането за свобода и спокойствие.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 25.01.2013

Лъв

Всичко, което започвате през днешния ден ще бъде благоприятствано от Съдбата и от полза за бъдещето ви. Обръщайте внимание на детайлите, не пренебрегвайте съвети, дори и на непознати, защото чрез тях говори Истината. Имате качества и воля, използвайте ги и за доброто на другите. Това ще ви направи доволни. Погрижете се и за себе си. Стресът ви се отразява неблагоприятно, за това се обърнете към природата. Тя ще ви помогне, зареждайки ви с енергия и вълнуващи изживявания. Ограничете приема на горчива и сладка храна.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 25.01.2013

Дева

Денят ви носи много благоприятни възможности, от които следва да се възползвате. Позволете си да го изживеете приятно и разпускащо, бъдете инициативни и дръзки. Има и върху какво да размишлявате: работата, семейството, приятелите и плановете ви. Човек, който мисли за вас ще направи първата крачка и скъси разстоянието по между ви. Отношенията ви ще се развият в желаната и от двама ви посока. Денят е удачен за промени и новости, свързани с работата ви. Ако се чувствате напрегнати и тъжни разходка сред природата ще възстанови душевното ви равновесие.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 25.01.2013

Везни

Обърнете внимание на знаците, сигналите и предзнаменованията, достигащи през този ден до вас, и се вслушвайте внимателно в съветите, които ви дават. Разумни и практични, ще се възползвате от създалите се обстоятелства и насочите събитията в желаната посока. Денят е подходящ за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата. Не се претоварвайте физически, което не означава да оставате пасивни. Ограничете приема на течности, избягвайте сладка и горчива храна.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 25.01.2013

Скорпион

Възползвайте се практично от създалите се обстоятелства и направете повече за себе си и семейството си, като проявите инициатива и находчивост. Денят е измежду най-подходящите за начало на нови и важни дела, но и за по-приятни занимания. Прекалената ви заетост се отразява неблагоприятно на отношенията помежду ви, за това бъдете по-активни и ще укрепите позициите си. Търсете близостта и на природата, спортувайте, но не се претоварвайте. Ограничете приема на много течности, на цигари и обърнете по-специално внимание на очите си.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 25.01.2013

Стрелец

Денят е хармоничен и обещаващ за делата ви, но само ако се възползвате от изобилието му. Подходящ е за бизнес, договаряния и нови начинания. Всичко, с което се захванете ще води до добри резултати. Няма да ви липсва настроение и желание за развлечения, с които да разнообразите времето си. Инициирайте срещи с приятели и правете това, което желаете, стига то да не пречи на другите. Включете в менюто си днес орехи и солени храни, като ограничите сладкото и горчивото. В здравословен план се препоръчва очистване на червата.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 25.01.2013

Козирог

Добрите възможности днес ви подканят да сте практични, инициативни и се възползвате от даденостите, за да направите нещо повече за себе си. Полезна е всякаква физическа работа, пътуванията и бизнеса, новите начинания и промени, свързани с работата. Добро предложение ще ви срещне с подходящите хора и пред вас ще се разкрият нови перспективи. Измежду предпочитанията на други от вас ще се окажат почивката и развлеченията. Денят е подходящ и за възстановяване на прекъснати отношения.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 25.01.2013

Водолей

Денят е подходящ за начало на нова дейност, която започната днес, обещава да е успешна. Бъдете активни и ще останете доволни от себе си. С добронамереното си поведение ще привличате към себе си хора с подобно излъчване и това ще направи деня ви по-светъл и приятен. Несгодите са преодолими, а вие сте силни и ще се справите, още повече, че не сте сами. Ако ви обхване тъга или меланхолия, не се поддавайте на мрачни мисли, защото има какво да ви радва, стига да позволите.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 25.01.2013

Риби

Работоспособни, усмихнати и сърдечни, ще пристъпите към изпълнение на смелите си намерения и ще останете доволни от свършеното. Енергично ще се справите с всичко, което планирате за днес, оставяйки си и време за отдих. Приятелското ви отношение и поведение ще създава усещането у всички покрай вас, че животът има повече смисъл, когато е споделен. Успехът ще ви съпътства, стига да сте упорити. Денят е измежду най-добрите за месеца, за това се възползвайте максимално от изобилието му. Всичко, започнато през този ден обещава да приключи в срок и с очакваните резултати.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 28, 2013 9:32 am
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

Хороскоп за зодия Овен - 28.01.2013

Овен

Днес е един измежду най-прекрасните дни на месеца, подходящ е за срещи и запознанства, за начало на важни и дългосрочни проекти. Заредени с положителни мисли, чувства и емоции, ще изразите съпричастността си към нечии успехи и това ще ви мотивира да работите още по-усърдно, за да постигнете целите си. Ако има причини да се чувствате неразбрани, не бързайте да се притеснявате. В своя полза ще решите въпроси, неудобствата от които вече са налице. Все пак е добре да внимавате, защото са възможни и изненади. Покана за гостуване или посещение на кино, театър или друго, интересно преживяване.

...............................................................................

Хороскоп за зодия Телец - 28.01.2013

Телец

Ако сте активни, разумни, добронамерени и съзидателни в действията ви днешният ден ще ви донесе само положителни развития, както в професионален, така и в личен аспект. Бързо ще намерите решение на въпрос, който ви вълнува и това ще ви мобилизира. Имате потенциал да се справите, стига да сте овладени и с добро отношение към хората около вас. Подходящо време за диета и прочистване на тялото и духа, както и за равносметка на постигнатото до тук. Не се притеснявайте да искате и повече, щом сте убедени в правотата на намеренията и желанията си.

.............................................................................

Хороскоп за зодия Близнаци - 28.01.2013

Близнаци

Денят е измежду най-подходящите да започнете всичко онова, което сте го обмислили и подготвили. Пътуванията ще са удачни, особено, ако са свързани с работата ви. Бъдете активни и ще приключите успешно започнатото, което днес е от съществено значение. Движете се и спортувайте, за да се освободите от ставни и други неразположения. Обърнете внимание на семейството и децата, не ограничавайте инициативите им и ще останете приятно изненадани от решенията им. Настроението ви ще се подобри от подредбата на нещата ви, а и присъствието на някой ще ми мотивира за професионално и духовно развитие.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Рак - 28.01.2013

Рак

Имате сили и няма да ви липсва енергия, която е добре да насочите към реализация на целите си. С успех ще ви се отдава всякаква работа, създаване на нови контакти, подновяване на стари връзки и постигане на споразумения. Предвидливостта ще ви изведе далече пред конкуренцията. С професионален подход и добре обмислени действия ще стартирате проект, от значение за повече хора. Пътуванията също ще бъдат с добър край, както и ако си позволите повече развлечения днес. В семейството ще се възстанови сговора и разбирателството с партньора, децата и родителите ви, в случай, че връзката е била прекъсната някъде по пътя.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Лъв - 28.01.2013

Лъв

Като хора, ползващи се с авторитет и имащи обективна визия за бъдещето, ще проявите социалната си активност и ще защитите позицията си по спорни и наболели въпроси, значими за обществото, или поне така би трябвало да бъде. В делови срещи и бизнес – реализации ще имате напредък, както и във всичко, в което влагате енергия и работите от сърце. За други денят се свързва с подновяване на стара връзка, която ще направи и двама ви щастливи. Пазете се от конфликти и интриги, а също и от настинки. Взетите днес решения ще бъдат правилни, стига да са добре обмислени, а започнатите начинания свършени в срок.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Дева - 28.01.2013

Дева

Под влияние на добрите енергии днес, на активните си проявления, здрав разум и толерантно поведение ще напредвате в работа, отношения, бизнес или където е насочен интереса ви. В домашна обстановка ще обсъждате предстоящо пътуване или друго мероприятие, свързано с вас. Среща с приятели, спорт или друго забавление ще разнообрази вечерта ви. Денят е подходящ за бракосъчетание, както и за начало на нови и важни дела. Полезни са лечебните процедури по изчистване на кръвта, на черния дроб и на кожата. Алкохолът с мярка също не вреди.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Везни - 28.01.2013

Везни

Бъдете активни и непременно свършете планираните задачи за днес. Част от тях включват и срещи от служебен характер, за които сте подготвени. Ако срещнете неразбиране и противопоставяне у някого, не го преживявайте. Лично за себе си намерете повече време за любов и развлечения. Денят е подходящ за срещи и всичко, което ви обогатява със знания, провокира творчески импулси и любов, но и смирение. Неовладяната добре енергия днес води до нежелани обрати и изненади, затова бъдете внимателни. Умерена доза алкохол днес не вреди.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Скорпион - 28.01.2013

Скорпион

Доверете се на интуицията си, бъдете разумни и активни, за да се възползвате максимално от добрите възможности, които ви предлага денят. Дайте простор на богатото си въображение и на мечтите си, като работите по-усърдно за реализацията им. По-често търсете присъствието на онези, с които споделяте общи интереси и обединете усилията си за осъществяването им. Ще имате успех при подписване на договори, получаване на хонорари, ако сте решили да сключите граждански брак и най-вече да се повеселите. Не се страхувайте от предизвикателствата, добре обмислените ви решения ще водят до желаните резултати.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Стрелец - 28.01.2013

Стрелец

Ще имате напредък в общи задачи, в новите начинания и в работа, в която може да разкриете повече от потенциала си. Публичните изяви ще са приоритетни за някои от вас, има още какво да направите, за да събудите интереса на повече хора за каузата си. Бъдете с онези, които търсят вниманието ви и не чакайте отплата. Енергетиката на деня способства за намиране на вътрешната свобода, за веселие и разкрепостяване. Всичко направено с любов и грижа за другия ще се върне при вас. В тази връзка е добре да отделите повече време на семейството и дома. Сключеният през днешния ден брак ще бъде дълъг и щастлив.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Козирог - 28.01.2013

Козирог

Измежду най-ярките аспекти на днешния ден е любовта, което съвсем не значи да приспивате вниманието и бдителността си. Посрещнете смирено предизвикателствата пред себе си и потиснете агресията си, ако нетърпението ви е изчерпало силите ви. Ще имате повече удачни моменти, в които да проявите професионализма и доброто си отношение, както на работното място, така и в личния си живот. Ако в душата ви няма любов, скоро ще я откриете, стига да отворите сетивата си за нея. Обвързване и други трайни ангажименти за търсещите работа. Бъдете разумни и смели, очакват ви хубави развития и вълнуващи преживявания.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Водолей - 28.01.2013

Водолей

С разумни и смели решения, и без да се разпилявате в много посоки, ще отхвърлите голям обем работа и най-важно, ще поставите начало на важните си проекти. В състояние сте да направите и нещо повече за себе си, без да изпускате от контрол ситуацията. Ще получите възможност за допълнителни доходи, стига да се възползвате от обстоятелствата и даденостите. Дайте повече свобода на партньора си, като не прекалявате в съветите и напътствията си. В същото време зле овладените емоции водят до крайности в поведението и нежелани развръзки.

..............................................................................

Хороскоп за зодия Риби - 28.01.2013

Риби

Денят е добър за начало на нови и важни дела. Чувствайки се енергични и уверени в себе си, ще постигнете напредък във всичко, с което се захващате днес, стига да не се главозамайвате и да губите предпазливостта си. Други ще търсят финансова подкрепа за реализация в сферата на интересите им и ще договорят изгодни условия. Ако работите това, което ви привлича и то е стимул да се развивате, не жалете силите си, защото бъдещето е обещаващо. Благоразположението на някого към вас ще улесни търсенията ви, отвърнете и вие със същото.

..............................................................................
zodiac.dir.bg

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov