|
Автор |
Съобщение |
Lyubo
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 9:25 pm
Заглавие : ?????????
|
|
|
Прекарах последните няколко дни в четене на публикациите... беше ми изключитено интересно и приятно.
Направи ми впечатление, че медитацията е една от първите стъпки /ако не първата/, които човек може да направи в стремежа си да реализира връзката с душата си. Никога на съм медитирал преди, бих искал да започна но не знам как. Бихте ли ме насочли към подходящата литература за начинаещ или пък описали как се медитира? |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 9:38 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте, Любо!
Ние не сме достигнали Четвъртото Духовно Посвещение и не сме в правото си да посвещаваме когото и да било в медитативните техники!!!
Това би могъл да направи самият Гуруджи Шибендо Лахири, когато дойде тук на 14.05. 2007 год.
В "Да поговорим" има съобщение, на което ако обърнете внимание, вътре ще намерите програмата на Гуруджи Лахири и ще можете сам да отидете за Посвещение при него!
А тук винаги можем да си побеседваме на дадена тема, която би била интересна за Вас!
Радвам се, че присъствате редом с нас! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 9:55 pm
Заглавие :
|
|
|
Искам да допълня за инфо,отстрани в линковете най-отгоре има за крияйога,сайта е със сменено име но го пише,там има повече подробности за самото посвещение по принцип. |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Съб Юни 09, 2007 10:24 pm
Заглавие :
|
|
|
Сигурен ли сте, че искате да осъществите връзка с душата си? Ми може да не Ви хареса! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 5:23 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Искам да допълня за инфо,отстрани в линковете най-отгоре има за крияйога,сайта е със сменено име но го пише,там има повече подробности за самото посвещение по принцип. |
Благодаря за подсещането. Линкът вече работи идеално.
Lyubo написа: | Никога на съм медитирал преди, бих искал да започна но не знам как. Бихте ли ме насочли към подходящата литература за начинаещ или пък описали как се медитира? |
Можете да се свържете, чрез въпросния линк и сайта на крия йога за България с координаторите на програмата, а в тамошните връзки, можете да намерите официалните сайтове за другите страни. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
Lyubo
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 5:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Сайтът Ви наистина е невероятен, а може и да е тябвало да попадна точно тук...
Благодаря на всички! |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Нед Юни 10, 2007 5:45 pm
Заглавие :
|
|
|
Удоволствието е изцяло наше |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|