НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Нед Яну 23, 2022 5:59 am Вижте мненията без отговор
Детоксикация на тежки метали от...Кемтрейли (следи в небето)
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пет Фев 15, 2013 10:48 am
МнениеЗаглавие : Детоксикация на тежки метали от...Кемтрейли (следи в небето)
Отговорете с цитат

Дълго мислех дали да публикувам този материал, но след като се убедих, че той ще бъде от полза за мнозина хора, реших да го сторя. Преди демокрацията в големите български градове имаше наличие на тежки метали във въздуха, които стриктно се контролираха. Те бяха предимно от изгорелите газове на автомобилите и големите промишлени предприятия от рода на МК "Кремиковци". Но...откакто настъпи "демокрацията" и политическите български сили дадоха коридор на НАТО в нашето синьо лазурно, небе настъпи ад - т.е. структурите на тайното правителство подложиха както българския народ, така и цялото човечество, на най-безмилостно и безчовечно редуциране, а иначе казано на тотален геноцид.

Не след дълго то беше набраздено с огромни по размери бели плътни следи, които нямат нищо общо с изгорелите газове от реактивните двигатели на самолетите, както твърдят онези, които искат да поддържат илюзорната заблуда в населението, че видите ли, дори и да се пръскало с нещо в небето, то не било вредно. Това се правило за да се поддържа екоравновесието по отношение на големия парников ефект. Каква безумна заблуда?! Да, но повечето хора доскоро вярваха, че онези, които лъжат, за да печелят несметни богатства, като провеждат невиждан и нечуван до сега геноцид над населението, наистина се грижат за нашето благоденствие. Какво се оказа на практика?!

Тук давам линк, на който ще видите за какво става въпрос: Аерозолни престъпления

Давам ви и втори линк, където можете да прочете още по-подробно какво причиняват Кемтрейлите на човешкото население, а не само на него, естествено: Явлението “Кемтрейлс", носещо смърт отгоре и отдолу

Преди 3 години време самата аз реших да си направя щателни изледвания в УМБАЛ „Св. Иван Рилски” Изследванията ми бяха буквално перфектни, дори имах леко занижение на мангана. До тук добре, но...познавам себе си и собствения си организъм до най-голямата тънкост, което ми позволява да усещам дори и най-малката промяна в него, най-малкото движение. "Металният" вкус в устата не изчезваше, много познато явление от бившия МК "Кремиковци", в който работех около 3 години време, преди доста години. Там бях получила много сериозно натравяне от натрупване на манган и олово в кръвта, и урината - настоящото ми състояние просто отново се повтаряше. Това ме наведе на мисълта, че не се дават реалните показания от въпросните изследвания, които си направих.

Преди няколко месеца обаче най-после намерих място, където да мога да проверя с абсолютна точност, кои тежки метали в организма ми са със завишени стойности. Намериха се и други ентусиасти да ме придружат, които имаха сходна симптоматика като моята и отидохме. Каква беше "изненадата"?!

Всички бяхме със завишени стойности на олово, арсен и кадмий в кръвта и урината, а някои имаха и натрупване на пестициди. Същия експеримент се направи с още 4-ри групи като резултатите на всички до един от участниците съвпадаха поразително с нашите. Тук искам да отворя една малка скобичка: всички хора, които се подложихме на тези изследвания се храним възможно с най-чистата храна, вегетарианци сме, не пием вода от домашните кранчета, дори не се храним със съмнителни плодове, за да имаме високи референтни стойности на...пестициди.

От къде идваше това натрупване на пестициди?! Успях да разбера следното: зърното, от което се приготвя всеки един хляб, преди да се смели се обработва изобилно с химикали за да не мухлясва, тъй като вентилационната система не е добра и достатъчна за нужното проветрение. Натрупването на пестициди беше от там.

А откъде идват оловото, арсена и кадмия?! От никъде другаде освен от...въздуха. Смогът в големите градове е обилно наслоен и богат на олово, а на всичкото отгоре самолетите, които разпръскват Кемтрейлите (следите) в небето и ни ръсят като с пудра захар ежедневно, непрекъснато бих казала, съдържат не само олово, арсен и кадмий. Те съдържат и стронций, като и още някои радиоактивни елементи.

Именно това е нещото, което ме накара да сглобя една малка статия и да я кача тук, за да може всеки един човек да я прочете, и да си помогне сам - до толкова, доколкото е възможно.* * * * * * *


Детоксикация на тежки метали

Арсен

Източници: Арсенът се използва много често в индустрията и това е причината да присъства в почти всяка биологична и екологична система. След поглъщане, той се разпространява в черния дроб, бъбреци, бели дробове, далак, аорта, кожа и нокти. В исторически план арсенът често се е използвал за убийства и самоубийства. Контактът с арсен е пряко свързан с раковите заболявания. Освен това при контакт с арсен може да се наблюдава гадене, повръщане, анорексия, коремна болка, мускулни спазми, диария, парене в областта на устата и гърлото, чеснов дъх, отпадналост и умора.

Последици: Коремни болки, анорексия, чупливи нокти, диария, гадене, хронична анемия, парене в устата/хранопровода/стомаха/ червата, обърканост, конвулсии, дерматити, сънливост, подтискане на ензимите, дъх с миризма на чесън, косопад, главоболие, хиперепигментация на ноктите и кожата, увеличен риск от рак на черен дроб /бял дроб/ кожа, лека температура, нервност, инфекция на дихателните пътища, трудно преглъщане, сладък метален вкус.


Олово

Източници: Оловото е един от най-токсичните елементи на Земята. Най-честите източници на токсично олово са водата за пиене, боите на основата на олово и оловните части на въздушно преносимите машини. Оловото от водата и въздушнопреносмимите източници се натрупва в земеделските почви, а оттам попада и в нашата храна. Цигареният дим също е източник на олово.

Последици: Има доказателства, че контактът с олово може да доведе до умора, раздразнителност, проблеми с паметта, забавени реакции, загуба на концентрация, сърдечно-съдови проблеми, бъбречни проблеми, коремни болки, спазми, запек, анорексия, загуба на тегло, проблеми с черния дроб. При продължително и концентрирано излагане на токсините от оловото може да се причинят необратими мозъчни нарушения, припадъци, кома и дори смърт, ако не се погрижим своевременно. Особено податливи са децата, при които необратимо е застрашено физическото и психическото развитие.


Кадмий

Източници: Пренасяни по въздуха промишлени замърсявания, батерии, керамика, цигарен дим, въглища, вродена интоксикация, медни сплави, дентални сплави, галванопластика, торове, храни от замърсени почви, фунгициди, изгорени автомобилни гуми / каучук / пластмаса, разтворимо кафе, железни покриви, бъбреци, черен дроб, марихуана, преработено месо, моторно масло, стриди, боя, пестициди, поцинковани тръби, сплави (включително в консервната промишленост), материали за заваряване, гума, морска храна (треска, стриди, риба тон).


Последици: Алкохолизъм, оплешивяване, анемия, артрит, костни заболявания, рак, сърдечно-съдови заболявания, кариеси, церебрален кръвоизлив, диабет, храносмилателни нарушения, емфизема, уголемяване на сърцето, увреждане на растежа, главоболие, висок холестерол, хиперкинетично поведение, хипертония, хопогликемия, импотентност, безплодие, бъбречни болести, проблеми със зъпеметяване, увреждания на черния дроб, проблеми с простатата, шизофрения, остеопороза.


Кои средства може да се използват за детоксикация на тези тежки метали?

Селен


Селенът е незаменима микросъставка с важни биологични и биохимични функции в живите организми поради уникалните си антиоксидантни качества и способността си да регулира метаболизма на щитовидната жлеза. Селенът е антагонист, който уравновесява в голяма степен токсичното влияние на много тежки метали като арсен, кадмий, живак и олово в живите организми.

Богатата на селен диета предпазва от рак на стомаха, гърдата, хранопровода, белите дробове, простатата, дебелото и правото черво. Според д-р Харолд Фостър смъртността от рак е по-малка когато нивото на селен в кръвта е високо. Едно важно изследване откри, че високото ниво на селен в кръвта е свързано с четири до пет пъти по-малкия риск от рак на простатата.

Изненадващо било откритието, че нивото на селена в кръвта обикновено намалява с възрастта. Известен факт е, че рискът от рак на простатата нараства драматично с напредването на възрастта при мъжете. Жителите на райони, естествено богати на селен, обикновено живеят по-дълго. Селенът, особено когато се използва, заедно с вит.С и вит.Е, блокира химическите реакции, създаващи свободни радикали в тялото. /които могат да увредят ДНК/. Селенът също така се свързва здраво с живака и предпазва клетките от неговото разрушително влияние.

Селенът пречи на увредените ДНК молекули да се възпроизвеждат, което означава, че не позволява на туморите да се развиват. Д-р Джеймс Хауенстайн казва: „Селенът допринася за смъртта на раковите и предраковите клетки. Те умират преди да успеят да се възпроизведат и така разпространението на рака се стопира в началната фаза.”


Цинк

Цинкът е незаменим за здравето. Той е необходим за ензимите, които регулират деленето на клетките, растежа, зарастването на раните и правилното функциониране на имунната система. Цинкът е незаменим фактор в различните клетъчни процеси, в това число при синтеза на ДНК, поведенческите реакции, възпроизводството, образуването на костите, растежа и зарастването на раните. Цинкът е нужен за правилното функциониране на Т-клетките /към групата на белите кръвни клетки отговарящи за правилното функциониране на имунната система/.

Той влияе върху остротата на обонянието и вкуса. Нужен е за правилното функциониране на генетичния апарат, имунитета, образуването на червени кръвни телца, функционирането на органите, мускулите и костите, стабилността на клетъчната мембрана, клетъчния растеж, делене, диференциация и генетика. И още нещо много важно – цинкът е от жизнена необходимост за метаболизма на вит.А.Пектин

Пектинът спада към групата на разтворимите хранителни влакнини и притежава изразена способност да свързва водата и да образува високо вискозни разтвори, както и способност да свързва жлъчните киселини в червата. Пектинът напълно ферментира под въздействие на микробите в дебелото черво за разлика от неразтворимата целулоза. Тези свойства на пектина определят и ползите от неговия прием.

Проведени проучвания в България с високо естерифициран ябълков пектин показаха, че приложението му в диетите на болни с нарушения в липидната обмяна понижава концентрацията на холестерола в кръвта с 5-18%. Това се свързва с ефекта на пектина върху екскрецията (изхвърлянето) на жлъчните киселини, вискозитетните му свойства, както и с редица други механизми. Установи се, че пектинът намалява увеличените нива на “лошия холестерол” и на триглицеридите, без да намалява нивото на полезния холестерол в липопротеините с висока плътност. Пектинът намалява също повишаването на кръвната захар след прием на въглехидрати, което се свързва с ефекта му да забавя изпразването на стомаха.

Пектинът набъбва в червата, създава чувство на ситост и ускорява чистенето. Подобрява функцията на дебелото черво. Ферментацията на пектина увеличава микробиалната клетъчна маса в несмляните фекални остатъци, което увеличава тяхното разграждане. Способността на пектина да свързва водата, води до разреждане на съдържимото в дебелото черво и в резултат до възможност за намаляване на вредното въздействие на неговите съставки.

Вискозитетните свойства на пектина са причина за забавяне процесите на храносмилане и изпразването на стомаха. Това води до увеличаване чувството за ситост и може да намали хранителния прием.

Високо естерифицираният пектин, който се предлага на пазара, за разлика от нискоестерифицирания пектин, практически не намалява всмукването на минералите, съдържащи се в храната и не води до нарушения на техния баланс в организма. Нискоестерифициран пектин се включва специално в диетите на хора, изложени на въздействието на тежки метали, тъй като той може да ги свързва в стомашно-чревния тракт и да спомага за тяхното извеждане от организма.

Едновременно с това обаче нискоестерифицираният пектин в значителна степен свързва и минералите желязо, калций, мед и цинк, като по този начин намалява всмукването им. При продължителен прием на нискоестерифициран пектин може да настъпят дефицити от тези минерали, поради което те трябва да се вземат допълнително под формата на хранителни добавки. Нито една от формите на пектина не намалява всмукването на витамините, съдържащи се в храната.


Водорасли (морска трева)

Мембраната на клетките им акумулира полезни микроелементи и кислород, а съдържанието на жизнено необходимите вещества в тях е 1000 пъти по-високо, отколкото в растенията. Освен това водораслите синтезират и ферменти, които филтрират токсини, пестициди, соли на тежки метали и други вредни вещества. Според десетки изследвания в един килограм водорасли има толкова минерални съединения, колкото се съдържат в 100 хиляди литра морска вода.

За тези морски растения се знае още, че те избирателно събират минерали и олигоелементи, което определя терапевтичната им стойност. Това е причината в козметиката и естетичната медицина водораслите да се изполват във вид на маски, апликации и капсули и други готови продукти. Не е за пренебрегване и тяхната сила, в качеството им на здравословна и полезна храна. Богатото съдържание на витамини и минерали ги прави неразделна част от превенцията и лечението на редица заболявания.


Кафяви водорасли

В козметичната и разкрасителната индустрия за детоксикация, лимфодренаж и ревитализация се използват кафявите водорасли – Ламинария и Фукус. В тях се съдържат повече от 60 минерала и витамини, което ги прави жив концентрат на енергия. Ползата от прилагането им е редуциране на мастните плаки, нормализиране на метаболизма, възстановяване на водното равновесие. Те също така подобряват влажността на кожата до 75 % и я укрепват.

Процедурите с кафяви водорасли се използват за общо възстановяване на организма и моделиране на фигурата. Кафявите водорасли имат свойството да изгарят мазнините, което ги прави незаменим продукт за третиране на целулит и наднорменото тегло. Те са богати на йод, калций, магнезий и витамин С. Заради съдържанието на тези вещества в организма се задейства процеса липолиза, следван от интензивно разрушаване на мастните клетки и изглаждане на кожата. Само след една процедура с водорасли, тялото губи половин килограм. Освен това водораслите Ламинария стимулират синтеза на колаген и еластин, което изглажда и опъва „портокаловата“ кожа.

Кафявите водорасли са богати на дефицитните в храненето органично свързани йод и селен и като цяло представляват балансиран комплекс от витамини, макро- и микроелементи, включващ освен споменатите вещества и витамини А, В1, В2, С, калий, калций, мед, цинк, манган, кобалт и др. Благодарение на високото съдържание на йод, включително във вид на дийодтирозин, а също и селен, необходим за функционирането на дейодиназата, кафявите водорасли оптимизират функцията на щитовидната жлеза, подобряват обменните процеси в организма.

За тях се знае оше, че увеличават обема на стомаха, спомагат за постепенното всмукване на въглехидрати и мазнини в кръвта и по този начин регулират апетита. Те повишават активността на ензимите, участващи в окисляването на липидите и превръщат холестерина в жлъчни киселини, възпрепятстват отлагането им в съдовите стени. Така биосинтезът на холестерина не се нарушава, което изключва негативните последствия на този процес.

Кафявите водорасли са ефективни и при възпалителните заболявания на пикочо-половата система, при дисбактериозата (потискат растежа на патогенната микрофлора). Компонентите на тези диви водни растения стимулират регенеративните процеси, като така спомагат за гранулацията на тъканите, епителизацията и заздравяването на раните и язвите.

Съчетаването на антиоксидантното действие на биологичноактивните компоненти на тези водорасли с ентеросорбционния ефект на алгиновата киселина осигурява радиозащитното и детоксикиращото действие и извеждането на тежките метали от организма, включително и оловото, живака и радионуклеидите.Зеолит

Зеолитът представлява фино сито, което задържа в себе си вещества с определена големина на молекулите, а пропуска други. При попадането на зеолитите в друга среда, най-вече течности, между техните йони и йоните на продукта, в който се намират, започва активен йонообмен. Това очиства организма от отровни вещества. Минералът, представлява фино “сито”, което задържа в себе си вещества с определена големина на молекулите, а пропуска други. По този начин човешкият организъм може да се прочисти от отровни вещества:

- високи сорбционни свойства към амония и някои органични съединения;
- абсорбция спрямо радиоактивни елементи като цезий 134, цезий 137, стронций 90;
- абсорбция спрямо тежки метали - олово, арсен, кадмий, цинк, мед, хром и др.;
- способност да разделя газовете по принципа на молекулните сита;
- способност да изсушава газовете.;
- притежава абсорбиращи свойства спрямо радиоактивните елементи като Цезий 134 и Цезий 137, стронций, както и от тежките метали олово, цинк, хром;
- свързва и елиминира амоняка от клетките, както и нитрозамините;
- елиминира млечната киселина от мускулите и подобрява мускулния тонус (подходящ за прилагане при спортисти);
- много висок катионообменен капацитет към калций, магнезий, натрий и калий;

Нежелан страничен ефект е обезводняването. Ако приемате тази добавка и в същото време не поемате достатъчно течности, има опасност да получите обезводняване, поради увеличаване на концентрацията и затруднената циркулация на кристалните структури. За да се изхвърлят от организма отровите, е необходимо да се пият достатъчно течности.

Нашето небе преди "демокрацията"......и сега, по време на нея.По материали от интернет

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov