НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 9:02 pm Вижте мненията без отговор
Къде води бездната?
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Мар 05, 2013 5:56 pm
МнениеЗаглавие : Къде води бездната?
Отговорете с цитат

За нашите братя по разум, които живеят под повърхността на земята и във Вътрешната Земя

На нашата Земя едновременно съществуват няколко свята. Един на повърхността, в който живеем ние и смятаме за единствен. Другите са скрити в дълбините на Земята.


2002 г. руският изследовател Пьотр Пол доказал: на географските полюси съществуват проходи във вътрешността на Земята. На Северния и Южния полюс напълно отсъства вулканична дейност. Има две земни кори – външна и вътрешна. Между тях се намира мантия, състояща се от разтопена магма. Външната и вътрешната обвивка на земната кора се въртят една срещу друга. В района на полюсите няма мантия, там външната и вътрешната кора се допират.

Проходите във вътрешността на Земята са обозначени на древни карти – на Пири Рейс и Меркатор, оцелели по чудо след пожар в Александрийската библиотека. На една от тези карти е показана Антарктида без лед, т.е. преди да се появи шапката от лед. Антарктида се състои от 2 части, между които има пролив, и Южният полюс е море.

На картата на Меркатор е обозначен северният проход към вътрешността на Земята, а на картата на Пири Рейс - южният.

А на този манускрипт е показана най-древната схема на Кухата Земя. Този манускрипт е донесен от Тибет през 1939 г. от окултистите на Третия Райх. Те се надявали да намерят в Тибет проход към Вътрешната Земя. Но се оказало, че тези “тунели” се намират на полюсите. През 1940 г. Хитлер издава заповед на Антарктида да се преселят за постоянно местоживеене представители на немската раса. Наричан новите владения на Третия Райх Нова Швабия.

На 10.01.1940 Хитлер подписва заповед за заселването на Антарктида:

“Безгранични територии са скрити под леда на Южния полюс.
Заповядвам: в продължение на 6 месеца да се наберат доброволци за усвояване на териториите на Нова Швабия.”

За целта немците за пръв път създават транспортни подводници. Във Вътрешната Земя човек може да попадне само по подводен път. Съществуват секретни немски карти, на които са нанесени проходите в подземния свят. Те били намерени през юни 1945 от руски разузнавачи в немските архиви. Руските разузнавачи описват находката така: “На картите са отбелязани проходите към подземната Агарта под ледовете на Антарктида.”

А това е атлас на подземния свят, съставен от нацистите. На него също е отбелязан маршрутът, който трябва да следват подводниците към Нова Швабия. На атласа е показан континентът “Нова Швабия” и там е отбелязан “Новият Берлин”. Отбелязани са местата за две бази за немски подводници и Асгарта. Отбелязани са Асгарта и Градът на Боговете, град Шамбала.

Вътре в Земята се намира такъв свят, както и на повърхността, но по-комфортен за човека. Може да се нарече рай. Там няма нощ, няма урагани, няма зима, няма слънчева радиация, там не попадат астероиди. В центъра на Земята има Вътрешно Слънце.

Владивосток: разрушеният Форт № 3. Дължината на неговите подземни тунели е около 1500 километра, много от тях са без изход. Дълбочината на тунелите не е повече от 6 метра и всичките вървят успоредно на повърхността. Според слуховете тези тунели са свързани с подземни ходове, които водят към Тартария – подземна страна, разположена на края на евразийския континент. Там са отишли представителите на цивилизацията, която е обитавала тук до преди световния потоп. Няколко пъти странни същества се появявали в подземията на Трети форт. Хора са виждали някаква бяла фигура, наричат я "Белият дядо". Може би в подземията на Третия форт се намират проходите, през които обитателите на Тартария излизат на повърхността? Хората ги взимат за привидения, но всъщност това са представители на небелтъчна форма на живот.

Планетата Фаетон, от която сега е останал астероидният пояс между Марс и Юпитер. Според някои хипотези жителите на Фаетон не са загинали, а са се преселили на Земята и досега живеят в недрата на Земята. Тези същества не приличат на хора, те са по-скоро като сгъстена енергия.

През 2011 г. на индонезийския остров Флорес били намерени костите на две човекоподобни същества от мъжки и женски пол, с много малък ръст и големи ходила. Историкът Александър Серьогин предполага, че някаква част от човечеството може би е отишла под земята – хора с малък ръст. Радиовъглеродният анализ показал, че костите са на около 11000 години. Именно по това време станала една от глобалните катастрофи и цялото население на земята било унищожено. Но може би някои са се спасили и са се заселили в подземни пещери. Може би това са били малки джуджета, които са се адаптирали за живот под земята.

През октомври 1932 г. двама изследователи намерили в планината Сан Педро (в Латинска Америка) вход в пещера. Те успели да се промъкнат през тесния проход и видели джудже, което седяло в поза лотос. То не приличало на нито едно същество, живяло някога на Земята. Височината на седящата фигура била не повече от 18 сантиметра, значи пълният ръст на джуджето бил не повече от 35 см. Впоследствие мумията изчезнала.

Така изчезнала и мумията на къщимското джудже. Това същество било намерено в началото на 90-те години на миналия век в Русия. То живяло почти месец в дома на пенсионерката Тамара Просвирина. Жената го наричала “Альошенка”. Вадим Чернобров, изследовател на аномални явления, обяснява, че съществото било от плът и кръв. Тамара го намерила в гората. Местните жители твърдят, че джуджетата излизат изпод земята.



На Урал има много легенди за подземни жители с нисък ръст. Близо до мястото, където Тамара намерила джуджето, има пещера и местните твърдят, че там има подземни тунели, дълги много километри. Местните жители видели няколко джуджета и извикали милиционер, който стрелял по тях. След това Тамара намерила едно джудже, което вероятно не било здравословно добре, и тя се опитвала да го лекува, дори го водила в поликлиники, но там й казали, че не лекуват животни. Тя го водила и при местните власти, но там й казали, че не се занимават с извънземни. Альошенка на приличал на човек, имал голяма глава и огромни очи.

След около месец взели Тамара в болница, а джуджето загинало без своята стопанка. Тези кадри – снимани през август 1996 - са направени в милицията, след като намерили тялото на Альошенка. Дават показания съседите, които последни са виждали джуджето живо. Московски изследователи направили генетичен анализ. Открили неизвестни гени, които не успели да идентифицират. Тези гени нямали аналози сред хората, приматите и другите основни видове животни. Стигнали до извода, че това може би е изкуствено създадено същество. Без пол, без пъп, без отделителни органи. По невнимание откъснали едната му ръка и от мумията потекла странна зеленикава течност.

Същата зеленикава течност открили у още едно джудже, намерено неотдавна в Пермска област. Това същество изглежда точно така, както и латиноамериканското джудже и руският Альошенка.


Владимир Заморока, кандидат на техническите науки:

Има два вида растения, от които може да се направи напитка. Като я изпиеш, можеш лесно да преминаваш през стени, и нищо няма да се случи с теб, и стената ще остане цяла.

По време на Втората световна война съветски офицери били в плен при немците. Били затворени в бункер. И изведнъж, при положение, че вратите били затворени, при тях идва някакъв старец и им казва: "Който иска да дойде с мен, ще остане жив." Дал им напитка, сварена от неизвестни треви. Казал, че с помощта на тази напитка могат да се преместят в подземния свят. Няколко души пили от напитката и изчезнали заедно със стареца през стените.

Жителите на подземния свят се появяват около пещери или подземни ходове.

Александър Серьогин, историк, обяснява: Тези подземни ходове имат малка височина, максимално 1,20 м. Така, че джуджетата, които живеят там, ако някой ги е виждал и ги е описвал, това е във вид на легенди. Серьогин смята, че под земята има цели градове.

В Китай, близо до град Сиан, има кратер, който представлява обърната пирамида. Писателят Вадим Бурлак обяснява: Обикновените пирамиди, като че ли събират енергията от Земята и я изхвърлят в космоса. А обърнатите пирамиди събират енергия от космоса и я разпределят под Земята.

Може би обърнатите пирамиди са построени от жителите на подземния свят? Доказано е, че в обърнатите пирамиди времето тече по друг начин. Там времето се сгъстява, става като тесто и може да се меси. Ако човек попадне там, за него времето се ускорява многократно.

Такава обърната пирамида била намерена в Северна Африка. Десетина души влезли вътре, но вечерта се върнал само един. Той бил младеж на 16 години, но като излязъл, изглеждал като на 70 години, бил станал невменяем.

Братя по разум можем да намерим не само в Космоса, но и на собствената ни планета...


Документален филм на руската телевизия РЕН.
Видеото е публикувано на 19 октомври 2012
https://www.youtube.com/watch?v=oSp1uDcQ3DA&list=UUaQpq8fxK2FZRiuA1v02NtA&index=51


Източник: yosif.net

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov