НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 2:07 pm Вижте мненията без отговор
БУКОВНИК НА ВСЕЯСВЕТНАТА ГРАМОТА
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Пон Май 20, 2013 12:34 pm
МнениеЗаглавие : БУКОВНИК НА ВСЕЯСВЕТНАТА ГРАМОТА
Отговорете с цитат

Наближава 24 май, Денят на писмеността, но коя писменост всъщност?! Не, това не го знаете, защото то е изтрито от нашата "велика българска история", съвсем тенденциозно унищожено за да може сега България да бъде половината присъединена към...Турция, а другата половина да бъде продадена на...евреите. За да можеш да унищожиш един наРОД, унищожи неговия език!


НЯКОЛКО ДУМИ ЗА БУКОВНИК НА ВСЕЯСВЕТНАТА ГРАМОТА

Буковник се започва със следните думи: “Для простоты ознакомления с Буковами предлагаем их описание в порядке следования "современному" алфавиту. При многомерном рассмотрении Буков их реальное расположение будет другим, учитывающим постепенное "усложнение" их взаимосвязей и структур.”

На български: “За по-лесно запознаване с букови, предлагаме описанието им, където буковите са подредени така както в “съвременната” азбука. При многомерното разглеждане на Букови реалното им разположение ще е друго, отчитащо постепенното “усложняване” на взаимовръзките им и структурите.”

Преди няколко години, когато разглеждах буковника, буквите в него не ми говориха нищо. Днес ми се изясни следната фраза “При многомерното разглеждане на Букови реалното им разположение ще е друго”.

Преди време се запознах с теорията на Николай Левашов за нееднородността на пространството, съгласно която всеки обект изкривява пространството. Когато потоците на първичните материи (“тъмната” материя – според науката) преминават през нееднородностите на пространството, те започват да взаимодействат една с друга и да образуват хибридни материи. Там на другите 5 нива на планетата при протичането на първичните материи през нееднородността на пространството, създавана от буквите, се образува/т този/тези образи, схематично показани в текста на картинката в прикрепения файл.



Николай Викторович на една от срещите с читателите си е споменал, че славяно-арийските руни не само предават този смисъл, който e известен на старовери-инглинги ( всяка руна е образ), но и предават обемна холограма, за която старовери-инглинги не знаят, защото с времето те са се превърнали само в хранителите на знанията, т.е. библиотекари, без да знаят съкровения смисъл на тайните на влъхвите.

Така, на другите нива на планетата славяно-арийските руни се разгръщат и текстът, написан с помощта им, се превръща в динамичен 3-D филм. За да го види, човекът трябва да има възможност да вижда на другите нива на планетата. Това разгръщане е реален процес, начинът на протичането на който става ясен, след като се прочете книгата на Н.Левашов “Нееднородната Вселена”, но я няма на български, затова може да се прочете “Същност и разум” - http://www.levashov.byethost16.com/books.html#02. Засега са изложени първите 3 глави и се очаква продължение.

Така се разкрива още една тайна на записите на старинните текстове с помощта на буковите или славяно-арийските руни: всяка букова означава образ, а написаният с помощта им текст има свойството да пресъздава образи във вид на холограми, които могат да се наблюдават на другите нива на планетата. При наличие на определени умения човек може да ги види. Текстът се разгръща пред него във вид на 3-D филм.

БУКОВНИК НА ВСЕЯСВЕТНАТА ГРАМОТА може да се свали от прикрепения по-долу файл или директно от тук http://www.mediafire.com/?y0jqdtzbcym

Източник: izvorite.com

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
AUDAN




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 2260
Местожителство: България,Земята...засега
Пуснато наПуснато на: Пон Май 20, 2013 12:54 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

КАКВО НЕ ЗНАЕМ ЗА КИРИЛИЦАТА ?

К - кирилица
Л.П. - линеарна писменост



_________________
"Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Съб Май 25, 2013 1:21 pm
МнениеЗаглавие : 
Отговорете с цитат

И не само...тази линеарна писменост е била купирана и изопачена отново от братята Кирил и Методий, които на всичкото отгоре заради това, че са унищожили Славянката писменост, са обявени за...светци. Това е меко казано ужасно и още повече престъпно.

_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov