НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 5:42 pm Вижте мненията без отговор
СМЯНАТА НА СВЕТОВЕТЕ Е СМЯНА НА ДНК КОДОВЕТЕ
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Сря Окт 02, 2013 2:15 pm
МнениеЗаглавие : СМЯНАТА НА СВЕТОВЕТЕ Е СМЯНА НА ДНК КОДОВЕТЕ
Отговорете с цитат

СМЯНАТА НА СВЕТОВЕТЕ Е СМЯНА НА ДНК КОДОВЕТЕ
Сензационни изследвания на миналото, настоящето и бъдещето на човечеството

Ние с вас живеем в най-интересната, сложна и потресаваща епоха. Старият свят си отива, разрушава се, умира и в същия момент се създава новия свят. Свят на Светлина, Любов, Радост. Този процес: умиране на старото и раждане на новото се нарича Велик Преход.




Всяка душа преживява множество прераждания и във всяко едно тя придобива нов опит, усъвършенства се, преодолява трудности, решава определени проблеми. Колкото и висок да е бил статуса на Душата във висшите светове, тя се стреми да попадне в този триизмерен свят на грубите енергии, за да придобие още по-голямо израстване и да се издигне на по-висока степен в Светлината. Триизмерният свят, в който ние с вас живеем - това е единственото място за бързо израстване на Душата. Именно заради това да се въплътиш в него, във висшите нива има опашка и дори конкуренция. И това, че сте тук, вече е голям късмет - получили сте право да се родите в тяло и да преминете по пътя на изпитанията, за да израснете още повече, да направите поредния скок в духовното съвършенство.

Представете си, например, че Душата ви се усъвършенства в умението да задържа или отбива удари - Душата ви е "боксьор" /Воин/. Вие вече сте велик боксьор, шампион на определено ниво. Но вие не се придвижвате нататък, не се издигате нагоре, седите си във вашия кабинет с висящите по стените награди от някогашни победи.

Естествено, че рано или късно ще ви омръзне да седите само на едно ниво и ще ви се прииска да вървите напред, да се изкачите по-нагоре. Какво ви е нужно тогава? - Нужно ви е да излезете отново на ринга и да се борите отново с противника. При това противникът трябва да бъде достоен, силен и колкото по-силен е той, толкова по-високо майсторство придобивате. Така е в спорта - колкото по-силен е противника, колкото по-сложно постигаш победите си, толкова по-висока степен на съвършенство придобиваш в това единоборство.

Нашият триизмерен свят - това е като ринга в бокса. Именно тук, на тази "грешна" земя се намира арената на борбите, битките на Тъмните и Светлите сили.

В зависимост от съотношението на силите на светлината и силите на тъмнината съществуват четири цикъла, епохи (Юги), които се сменят един с друг: Сатя-юга, когато Светлината присъства в 100% от жителите; Трета-юга, когато светлината присъства в 75% от жителите и съответно 25% се явяват проводници на мрака. Една втора, Двапара Юга - силите на Светлината и Мрака имат равни сили петдесет на петдесет. В Кали-юга силите на мрака вземат превес с най-голяма сила: 3/4 от жителите са проводници на Мрака и само една четвърт съхранява светлината в душата си.

"При Кали-юга преобладава в 3/4 беззаконието".
(Махабхарата, глава 187)

"Знай, о, Пандава, с всяка Юга се намалява продължителността на човешкия живот, отслабва мъжеството му, ума, силата и духовната мощ.".
(Махабхарата, глава 188)

В Кали-Юга хората живеят максимум 100 години и се характеризира с най-ужасните и отвратителни качества. Настъпва обща икономическа и духовна деградация. От някогашните благочестие и духовна култура останават само една четвърт, но и тя е в края си. Кали-юга напълно се разрушава". (Шримад Бхагвадам)...



Сега просто е времето на окончателния завършек на епохата Кали-Юга - "нощта на духовния живот на земята". "Нощта" завършва и започва развиделяване. Но именно преди разсъмване нощта е най-тъмна, мракът се сгъстява най-много. Именно в това време идват Воините на Светлината, за да влязат в битка с мрака, когато той е най-силен. Именно за това време са мечтали да се въплътят много души, за да израснат в Силата на Светлината.

В Душата има две качества - яркост и сила.

Яркост - в началото блясъкът на Душата е еднакъв, а Силата е различна. Именно за повишаване на духовните сили идваме в този свят на борби, за да се научим да отстояваме своята Светлина, борейки се за нея.

Всеки човек има своя мисия, свои задачи на земята. Преди отпътуване за въплъщението, осъществяването на въплъщението, Преди прераждането Душата прави "своята заявка", създава сценарий на съдбата, дава параметри на трудностите, които са й необходими да преодолее, за да придобие още по-голяма сила в светлината. Тя избира родители, при които да се роди, определя хората, които ще й нанасят удари, ще я обиждат, обвиняват, унижават, предават и т.н. Това е индивидуалната програма на живота, програма на кармичните задачи и се нарича Нулев Код. Точно от този Нулев Код произлизат и другите кодове - негативните програми на живота.

Сценарият на живота, съдбата, се изменят в процеса на изпълнение на задачите. Например, човекът /по своята заявка/ получава удар от съдбата - нанесена му е обида от близките му. Ако той преодолее тази обида, ако пробуди в себе си Силата на Светлината и Светлината в него победи, то човекът се придвижва напред и преминава в разрешаване на следващата задача.

Ако тази задача не е решена, ако обидата така и не е победена, то човека затъва в нея и така може да премине целия му живот. След това Душата ще чака реда си, за да се въплъти отново и отново, за да преодолее тази обида, за да придобие силата на Светлината. Именно затова понякога ни се струва, че хиляди години ние тъпчем на едно и също място, но не можем да се измъкнем от затворения кръг.

Точно така! Наистина във всяко превъплъщение проблемите са "нови", но смисълът на удара е същия.

Всяка Душа, която се превъплъщава, е направила заявка за решение не само на една задача, а цял списък. Решавайки една задача, Душата преминава към решението на следващата и на всяка от тях, Душата може да заседне, а може и да продължи. Именно така нашият сценарий на живота може да се променя. В осъзнаването на това има радост и надежда, че можем да променим съдбата си, променяйки всичките й тъмни страни в светли - това е смисълът на мисията ни на земята.

Както виждате, в действителност битката на силите на Светлината и Мрака не са навън, а вътре в човека. Именно Сърцето, Душата на човека е ринга, на който се провеждат главните битки. Вие питате за тези хора, които ни нанасят ударите. Първо, както ние с вас знаем, 75% от хората, живеещи сега в най-тъмния век на Кали-Юга, се явяват проводници на тъмнината и затова качеството им е да проявяват негативите си, в това число и към нас.

Второ, те могат да изберат Пътя на Светлината. Още повече, че не само те ни преподават уроци - нанасяйки ни болка, обиди, надявайки ни хомота на вината, но и ние им преподаваме уроци с победата ни над техните негативи, следвайки Пътя на Светлината. Т.е. ако според заявката ви някой човек ви нанесе обида и вие я преодолеете, сте открили Светлината, а човекът от примера ви получава нагледен урок как може да се промени, отказвайки се от Мрака и също да последва Пътя на Светлината.

Променяйки своята съдба, ние неизбежно участваме в осветяване съдбите на околните хора и човечеството като цяло. Древните казвали: "Извисяване в низините." В дадения случай това означава, че променяйки своята съдба, правейки своя живот по-светъл, радостен, щастлив, човек променя и съдбата на цялото човечество, приближавайки се към Епохата на Светлината - Сатя-юга, Златна Епоха.



Нулев Код

Нулевият код, както беше казано по-горе, е списък от задачи, с които Душата се въплъщава на земята. Част от задачите са остатъци от предишни въплъщения - (тези, които не сте успели да разрешите в предишни животи), но има и съвършено нови задачи, решението на които Душата си е поставила да решите в това превъплъщение.

Задачите, които си е поставила Душата са негативите, неприятностите, които трябва да преодолеете, заменяйки ги с позитивни. Когато Душата се въплъти, Нулевият Код започва да се материализира - проявяват се негативните програми - кодове, записани в основата на живота - ДНК. Нулевият код последователно и напълно се проявява в следните пет негативни кодове:

1. Код на зачатието
2. Код на вътрешноутробното развитие
3. Код на раждането
4. Код на майката
5. Код на бащата

Тази група от Кодове се нарича Стартов код (Стартова група от негативни кодове). В него е отразен напълно Нулевия Код. След това този Стартов код се разширява и създава производни негативни кодове. Всеки от производните кодове, представени по-долу, имат подкод в Стартовия код.

6. Код на сексуалните партньори (Сексуален код)
7. Код на децата
8. Код на роднините
9. Код на приятели и близки
10. Код на парите
11. Код на ЕГО-то
12. Кодът на Чуждото Щастие
13. Кодът на Личното Щастие
14. Многомерен код на Егрегора на 3-то измерение

Мисията на човека се състои в това, да се замени негативното в позитивно, прекодирайки негативните кодове на ДНК в Кодове на Светлината. Разбира се, човекът може и да не изпълни своята мисия, да "заземи" задачите, които е длъжен да разреши. При това той ще преживее живота си "нормално" и даже външно щастливо, от гледна точка на земните разбирания. Но тогава той отново ще се въплъщава и разрешава тези житейски задачи. Това първо.

А второ - това е само черупката вътре в човека с негативните програми-кодове, доминиращи пустота, сивота, безнадежност. Ето какво означава "нормално". Такъв живот, даже е трудно да се нарече живот, това е съществувание на растението, макар че външно човек може да преуспява в живота и да изглежда щастлив.

Задачите, които решава човекът, това са задачи за преодоляване на негативите, заменяйки ги с позитивите, което води до ново ниво на Светлина, Радост, Любов, Свобода. Този негатив се реализира като негативни програми - негативни Кодове на ДНК, които трябва да се прекодират в положителни - Светли Кодове.

Как работят Кодовете на ДНК?

Във Вселената действа закон на хармонията, синхронизацията или привличането, което значи, че подобното привлича подобно. Кодовете на ДНК създават нашия живот така: негативния код привлича негативни ситуации, обстоятелства, хора. Когато тъмния код се променя в светъл, той привлича всичко светло, позитивно, радостно. Всичко външно е отражение на вътрешното.

Ако в човека има програма (код), например към страха, то тази програма ще създава ситуации, ще привлича хора, които ще плашат и заплашват човека, носител на програмата. Ако в човека, например, има код обида, то и този код ще създава във външния свят обстоятелства, които ще обиждат човека. При това силата на външните негативи ще съответстват на силата на негативния код. Ако, условно, кодът за вината е с величина, да допуснем 100 условни единици, то и обвиненията към човека ще бъдат 100 условни единици.

Но негативните Кодове на ДНК не само създават негативните външни, реални събития, обстоятелства, но и вътрешните. Това са страховете, обидите, чувството за вина, които осъждат човека в неговите мисли, представи, образи, сънища. Най-добре това вътрешно отрицателно въздействие се изразява в думите, които един човек произнесе в края на своя живот: "В моя живот аз най-много пострадах от бедите, които не се случиха."

Именно затова бе казано, че можете да преживеете живота, без да променяте кодовете, постигайки в него земни успехи, но вътре в човешкото ЕГО ще бъдат утаените страхове, обиди, вина и т.н.

Затова е важно да се знае, че не винаги външните негативи се явяват признаци на вътрешните негативни кодове. Най-важното - това е самочувствието, т.е. какво ти е на сърцето, на душата. Ние често се сблъскваме с това, че уж всичко ни е наред, а на душата ни тежи, в сърцето ни има тежък камък, отвътре нещо ни яде, изяжда. Насилваме се да се успокоим, че всичко ни е наред, но Кодовете на ДНК неумолимо работят и ни смазват отвътре. Приятели и близки също се опитват да ни подкрепят, така да се каже, но ти се измъчваш - при теб уж всичко е наред, а въобще не е така. И хвърляш много сили за да се убеждаваш, че всичко е наред.

Както и да променяме външното, каквито и успехи да сме постигнали вътрешно, негативните кодове отравят живота на човека, правят го нещастен. Страдат всички, даже тези, на които им се струва, че се намират на върха на щастието си, върха на успеха. Ние всички седим на дъното на кладенеца и виждаме само късче небе. Всеки си има свой кладенец - своя дълбочина и широчина на отвора. Но всеки може да се повдигне и да излезе от кладенеца на свобода, на светлина и радост.

Безусловно е, че да работиш над себе си, за да идентифицираш своите програми - Кодове на ДНК, и да ги замениш в светли, се изисква да си искрен със самият себе си. Около нас има много хора, които демонстрират "радост и щастие", усмивката не слиза от лицето им - но въпреки това чувстваме, че в човека няма живот, че този човек е пуст и се насилва да имитира своя позитив.

Еволюция

По принцип, смисълът на тази вселена е еволюцията. Еволюцията - това е радост, възход към ново ниво на енергията. Човекът, неговите преживявания - това е енергия. Душата на човека заедно с тази Вселена извършват своя път на възход към ново ниво на Светлината, Радостта, Любовта и Свободата.

За да се издигнеш, трябва да се оттласнеш от нещо. Именно това е висшия смисъл на негатива, тъмнината, която сякаш играе отрицателна роля - в действителност се изразява в това, че е стимулатор за издигането, трамплин за подема. Само непоносимостта ни кара да тръгнем напред, само кризата ражда новите възможности. Всеки човек в живота си е стигал до краха нееднократно, до разрушаване на основите, а след това отново се е изправял, възраждал, но вече с нови качества, открил новите стъпала на радост, любов и светлина. Обаче това е ставало от самосебе си, а сега има възможност да се извърши един съзнателен възход.

Това означава, че може да не се чака да рухне нещо "от самосебе си", да се определят Кодовете на ДНК и да се заменят с положителни. Нали "от самосебе си" се слага в кавички, защото нищо не става в живота просто от „самосебе си“. Животът на човека се ръководи от негативни програми-кодове ДНК, именно те създават съдбата на човека.



Какво дава смяната на кодовете?

Да си представим, че този свят, в който се е въплътила нашата Душа е блато. Това блато е триизмерния свят и ще го наречем егрегор от 3-то измерение или просто егрегор. В този егрегор господстват човешки страсти, човешки радости, щастие, любов. Но всички те са построени на един фундамент - негативните кодове на ДНК. Именно затова всичко придобито в егрегора в края на краищата се разрушава, изчезва, отива си.

Даже любовта, става въпрос за човешката любов, към която така се стремят всички хора, носи повече страдание, отколкото радост. Внимателно се вслушайте в песните за любов и ще видите в тях много страдание - а в действителност така се проявяват негативните кодове на ДНК. "Полудявам при раздяла за един час с теб ... влизам в огъня заради теб/ изгорях по теб ... ... давам душата си на дявола за една нощ с теб".

Но най-добре го е казала за любовта Анна Ахматова: " Радвам се, че боледувам, но не за вас и добре, че не сте болни по мен".

Точно така е: човешката любов - това не е полет на Душата, а болест. Впрочем, тази болест започва с полета. Когато сменяме програмите на ДНК Кодовете с програми на Светлината, придобиваме нови качества - ново ниво на светлина, любов, радост. Образно казано, сменяйки негативните кодове на ДНК, ние намираме в този егрегор-блато сухо островче и се измъкваме върху него. Сухо островче сред блатото - това е 4-то измерение.

Ние съумяваме да се измъкнем от блатото - променяме 13-те кода и създаваме свой свят на Светлината, Любовта и Радостта. Новите позитивни състояния ние вече именуваме, добавяйки към тях думата "чист, ясен", което означава по-свободен, по-светъл, по-независим. Променяйки негативните Кодове на ДНК в светли, се променят състоянията на любовта, радостта, щастието, здравето на по-високо ниво. Човешката, болезнено обвързаната любов се променя в състояние на ЧИСТА ЛЮБОВ. Човешкото, условно щастие в ЧИСТО ЩАСТИЕ. Променяйки низшето ограничено съзнание в по-високо - ЯСНО СЪЗНАНИЕ.

Какво има по-нататък?

Четвъртото измерение или Домът на Светлината, който достигаме по пътя на замяна на негативните програми-кодове в позитивни, с Кодове на Светлината, се намират вътре в третото измерение - в блатото. Но има още едно измерение, което се разполага в пределите на това блато. Когато усвоим своя остров - Домът на Светлината/4-то измерение, ще забележим, че извън пределите на това блато има цветуща долина - това е 5-о измерение.

И когато ние се изпълним и се насладим на новото състояние Ясна Светлина, Чиста Радост, Чиста Любов, ще ни се прииска да продължим нататък, т.е. изобщо да напуснем блатото. Какво ни очаква в това пътешествие? Предстои ни най-напред да се простим със своето родно островче на светлината, а после отново да навлезем в блатото и да пропълзим до Новата Земя - 5-о измерение. Именно тези трудности са Многоизмерния код на ДНК (14-тия код на ДНК), който трябва да заменим, за да излезем на цветущата долина.

Човекът, който се намира под властта на негативните кодове ДНК, никога няма да може да бъде щастлив. Тези радост и щастие, които той намира, бързо се помрачават, разтварят се и изчезват. И след това той търси ново щастие, нова радост, осъществяване на нова мечта и така до безкрайност. Егрегорът на третото измерение държи човека в робство за сметка на негативните програми в ДНК и върти човека в кръг, като животинче на колело, тичайки след радостта и щастието, след любовта и хармонията, които имат "кратък гаранционен срок".

Начинът за постигане на по-дълго щастие, по-дълга любов, по-голяма радост е да се заменят негативните Кодове на ДНК. Това е и прехода от трето в четвърто измерение. В четвърто измерение човекът преживява ЧИСТО ЩАСТИЕ, ЧИСТА РАДОСТ, ЧИСТА ЛЮБОВ, които в сравнение със земните щастие, радост и любов, притежават по-свободни, светли и необвързващи свойства. Но и това не е краят, защото Пътят на Светлината е безкраен. В 5-то измерение човекът придобива още по-високи чувства и ние ги наричаме "Велики" - Велика Любов, Велика Светлина, Велика Свобода. Например в трето измерение човек преживява състоянието на човешка любов, която рано или късно неизбежно причинява страдание.

В четвърто измерение човекът преживява състояние на Чиста Любов/Ясна Любов или както ние казваме, Божествена любов. Тази любов е пренасочена от човека към Бога. Някой обича Христа, някой Буда, някой Кришна. И въпреки, че тази любов е по-светла, силна, свободна в сравнение с човешката, по отношение на любовта от следващото, пето измерение, тя е по-ограничена. В пето измерение човекът преживява състояние на всепроникваща любов или, както ние казваме, Велика любов. Великата Любов вече не принадлежи на Бог или друг Божествен обект. Тя обича всички и ги обхваща в себе си. Именно за такава любов е казано в Новия Завет. Любовта много търпи и обхваща всички..."

Любовта в 3-о измерение прилича на светлината от свеща, в 4-о на Слънчева Светлина, а в 5-о - на Всепроникваща Светлина.

Закон за еволюция на енергията

За да дойде новото, е нужно да се освободим от старото. За да дойде, например, новата Чиста Любов, е нужно да се освободим от старата човешка привързваща любов.

Ако не идва новото, значи старото не си е отишло.



Ако новото идва не в пълен размер, следователно освобождаването от старото е станало в същия размер - непълно.

Някои хора предполагат, че са се освободили от старото, а новото така и не пристига, а ако дойде е частично. Отговорът е еднозначен - нужно е да потънете дълбоко в себе си, за да разберете кой от негативните кодове не е заменен със светъл. Това опознаване на себе си изисква майсторство - умение да видиш своите недостатъци и да ги отстраниш.

Пътят на Воина

Душата притежава две качества - Сила и индивидуална характеристика, индивидуална окраска. Както в електричеството има величина напрежение, която се измерва с волтове и сила, изразена в ампери. У всички Души степента на яркост се равнява на величината напрежение, а силата е различна. Именно затова пристигаме в този груб свят, за да натрупаме Сила. Какво е това?

Силата на Душата - това е решимостта на избора между Светлината и Тъмнината. При много хора Душата излъчва от време навреме ярка светлина и полита до облаците, че и още по-високо, но в реалния живот не може, тази яркост няма силата да се прояви; този груб свят изтръгва светлината от Душата им. И тогава човека или се укротява, или се бори за възможността да прояви в този свят светлината си. Ако се примири, то той си остава в блатото на 3-то измерение. Ако се бори, той ще стане Воин на Светлината; отървава се от недостатъците и напуска блатото - излиза на сухото островче (4-о измерение), а после и по-нататък в долината - 5-о измерение.

Именно Сила на Душата не достига на много хора, за да следват Пътя на Светлината; да премахнат негативите от живота си, да се освободят от привързаността към това, което го разрушава, и не им позволява да израстват в светлината.

Когато ние тръгваме към това прераждане, сами избираме за себе си задачи, които ще разрешаваме. Сами сме създавали привързаностите, сами сме избирали условията, в които ще живеем и веригите, от които ще се освобождаваме. Какво ще бъде нивото на духовността - яркостта на Светлината в Душата ни не е била в по-висшите светове, но само в този по-нисък свят може да се получи еволюционен пробив, квантов скок на ново ниво на духовната Светлина. А сега, когато завършва векът на Кали Юга и преди разсъмване Мракът се сгъстява повече от всякога - възможен е най-голям опит на духовното израстване, натрупване на душевни сили.

Да станем това, което сме наистина

Както вече бе казано, Душата се преражда в този триизмерен свят, за да може чрез преодоляване на трудностите да израстне, да се извиси на по-високо ниво на Светлината. Същност на човешкия живот - да стане това, което Е в действителност. А човекът в действителност е Бог, Светлина, но е забравил за това. Образно казано за човека - това е затворен лотос, вътре в който е затворена Светлина, а зад венчелистчетата е скрито Божество. Когато сменяме Кодовете, тези венчелистчета се отварят и се проявява нашата истинска същност. Всяко листенце е негативен Код на ДНК, променяйки го в положително, ние откриваме своята Божественост.

Земните блага

Променяйки Кодовете на ДНК, освобождавайки се от негативите, привързаността, човек придобива целия свят. Този свят, всички земни, материални блага: секс, пари, богатства, стремеж към успех, които разрушават човека и го правят роб, в действителност са дарени от Създателя за Чиста Радост, т.е. за Свободна, непривързана Радост. И когато няма привързаност, когато в човека има светли кодове, в този случай всичко земно носи на човека полза.

Основният резултат от Смяната на ДНК кодовете са овладяване на нови състояния: Ясна Радост, Ясна светлина, Ясна Любов; а след тези състояния идват, "настигат" ни и земното благополучие, разцъфтяване, хармония, но това не е цел, а следствие от Пътя към Ясната, Чистата Светлина.


Какво са негативните кодове?

Всичко негативно: и хората, и събитията - демонстрират негативните Кодове на ДНК - страхове, обиди, чувството за вина, комплекси, блокажи, привързаности.

Привързаностите са позитивни и негативни. Ако се боим от нещо, значи сме привързани към него. Привързани сме към тези хора, към които изпитваме чувство за вина, от които се обиждаме, сърдим се, ненавиждаме - това са негативните кодове. Те ни отнемат енергията, жизнените сили в човека и в крайна сметка предизвикват недъзи и заболявания.

Недъзите, болестите, дискомфорта са основните признаци за привързаност (негативните Кодове на ДНК). Ако ние осъзнаем каква привързаност се явява причина за недъга или заболяването, и се освободим от нея, то ще се освободим и от болестта.

Разрушителни и положителни привързаности - когато човек е привързан към нещо, което обича, доставя му удоволствие, предизвиква в него земните чувства радост, щастие, любов. Всъщност, отвътре е страха - страх от загубата на обекта на неговата любов, това е обект на положителна привързаност.

Страхът - основа на негативните Кодове на ДНК

Когато говорим за Светлина и Мрак, какво разбираме под това? Тази Вселена съществува и се развива от взаимодействието на две противоположни енергии, два полюса - ИН/ЯН. Единият полюс е светъл, положителен - за Душата това е Любовта. Вторият полюс е отрицателен, тъмнината - за Душата това е страхът. Тъмният полюс на енергията стимулира положителния да се разраства. Превеждайки го на езика на Душата може да се каже, че всичко негативно, по-точно страхът, подбужда растеж на любовта, а по-точно силата на любовта. Именно за придобиване на сили в любовта Душата се преражда в този триизмерен свят и преминава път на растежа:

1. Човешка любов - 3-то измерени;
2. Божествена Любов - 4-то измерение;
3. Всепроникваща Любов - 5-то измерение......

И тогава е естествено, за да придобие сила любовта, да се пребориш със силата на страха. Затова Нулевият Код или програмата за кармични задачи се състои от задачи за преодоляване на страха. Страхът се състои от две половини: страх от живота и страх от смъртта. В момента на зачатието започва да се записва страха в ДНК. Отначало страхът е предвиден в първите три кода, а после в кодовете на майката и бащата.

И единия от кодовете е страх от живота, а другият е страх от смъртта. Вие можете сами да определите: във взаимоотношенията с някой от вашите родители кой от тези два страха се проявяват.

Човек се бои от всичко - бои се от родителите си, бои се да не загуби любимите, близките, богатството, здравето, работата. Няма нищо в този свят, което да не поражда страх в човека. И това е вярно, защото всичко е построено, създадено именно на основата на негативните кодове - кодовете на страха.

Страхуваме се да живеем, страхуваме се да умрем, плашим се от всичко ново, страхуваме се да не загубим старото.

Докато в нас има негативни кодове, ние винаги можем да се попитаме от какво в крайна сметка се страхуваме: от живота или от смъртта.

Човекът се бои не само от тъмнината, старостта, болестта, смъртта, но и от Светлината, бои се от Любовта, бои се от Свободата, бои се от Щастието.

Ние знаем много случаи, когато например жената живее с мъжа си, който пие, надсмива й се, бие я, но тя не иска да го напусне - защото се страхува. Страх от новия живот - по-голям е от страха към смъртта.

Човекът не помни своите задачи - Нулевият Код, такива са условията на прераждането, че човек да преживее всичко истински, от "бял лист". Но когато човек изпълнява задачите за замяна на 14-те кодове, неговата памет се пробужда и той си спомня за себе си, спомня си програмата, която е съставил за себе си преди прераждането. Ако човекът знаеше Нулевия си Код преди изпълнение на своите кармични задачи, то решението на тези задачи щеше да загуби смисъл.
Всички измерения са тук

Трето, Четвърто и Пето измерение се намират точно тук. Светът ще остане същият: морета, океани, планини и долини, но човекът ще се намира в друго измерение. Мнозина често усещат неочакван, спонтанен преход от 4-о в 5-о измерение. Това са аванси, това е предварителното – така показват пътя, по който се движи човека. Тези спонтанни преходи стават така, че изведнъж наоколо става тихо, спокойно, безлюдно. В Душата се отваря Лотоса на Светлината и от него засиява светлината на Ясната или по-голямата, Велика Любов.

Източник: http://www.selenabg.com/



_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov