НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 10:35 pm Вижте мненията без отговор
Спекулацията, дезинформацията и контрапропагандата за Нибиру
Създайте нова темаНапишете отговор
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
СЕЛЕНА Ярослава Велесова




Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12571
Местожителство: София
Пуснато наПуснато на: Вто Сеп 17, 2013 1:58 pm
МнениеЗаглавие : Спекулацията, дезинформацията и контрапропагандата за Нибиру
Отговорете с цитат

Много дълго време, години наред слушаме и четем за зловещата Планета "Х", наречена още Нибиру как ще унищожи Земята. Мнозина от вас знят колко страховита информация се изписа и поднесе под формата на зловещи видео-клипове, чрез която повечето хора живееха в голям стрес и неистов страх от погибел. А Истината е съвсем друга и точно в тази малка, но прекалено съществена тема ще ви я представя в нейната цялост.



Нека да започна ето от тук:

"През последните години имаше много спекулативни писания за Планетата X, която е позната още като Планетата Нибиру. Повечето от тези писания са базирани най-вече на книгата на Захария Сътчин – “Дванадесетата Планета”. Сътчин, както и Великовски и Дарвин, използва своите относителни теории, за да подкрепя своите твърдения. Изниква един въпрос: Истинска ли е Нибиру? Отговора на този въпрос е едно кънтящо “ДА”.

Има такива, които вярват, че Ануннаките от Нибиру ще се завърнат на Земята съвсем скоро. Те вярват, че Планетата Х ще премине покрай Земята през май или юни 2003 г. на 3600-ната година от орбитата й около нашето Слънце. Тези вярващи са ужасени от последствията, до които това близко преминаване може да доведе. Те се страхуват, че това може да причини земетресения, приливни вълни, значителни наводнения, недостиг на храна заради климатичните условия, болести, метеоритни огнени бури, вулканични изригвания и други подобни. Те се страхуват, че това ще доведе до огромно катастрофално нещастие свързано с многобройни загуби на живот на Земята."

Давам линк за пълната и подробна информация изложена в тази статия:
http://www.xnetbg.com/new/40/94/202?showall=1



Ще продължа с не-безизвестния Сал Ракели, които уж е авторитет в областта на ченълингите, ето част от неговата книга „2012 г. Измененията на Земята и бъдещето на човечеството“:

"Влиянието на Нибиру през 2030 г.

Приблизително през 2030 г. планетоидът Нибиру ще из­върши своето 3 600-годишно преминаване през Слънчевата система. Както и в случая с кометата, свободната воля може да повлияе върху това събитие. На етерните и небесните нива Ни­биру се обитава от хуманоидни и нехуманоидни същества от пета до девета плътност. Някои хора с телепатични възмож­но-сти вероятно ще успеят да влязат в контакт с тях. В миналото представители на тяхната раса, обикновено наричани анунаки, много пъти оказвали влияние върху еволюцията на хората.

По време на последните две преминавания някои представители на тази раса идвали на Земята и учили страдащите хора как да подобрят условията си на живот.
Присъствието на анунаките от последните две преминава­ния е отбелязано от шумерите и египтяните (около 5 200 г. пр.н.е.). Тяхното присъствие в късния Египет е отразено и по време на последния преход (около 1 600 г. пр.н.е.). Много пъти анунаките идвали на Земята за кратко време, за да помогнат на човечеството при възстановяването след различни болести. Ня­ма да влизаме в подробности за тяхното влияние при други пре­минавания.

За анунаките съществуват доста негативни писания. Както и при всички други раси, съзнанието на тези същества варира и разбира се имало е анунаки, чиито решения задълбочили бол­ка­та и страданията на хората. Обаче позволете ни да ви напом­ним, че в четирите по-нисши плътности подобното привлича подобно и, за да изпитват хората негативно влияние от други раси, в тяхното съзнание на някакво ниво вече е присъствала негативност.

Ще има хора, които ще се възползват от преминаването на Нибиру и измененията на електромагнитното поле за създаване на „трета вълна“ на възнесението. А някои ще се възползват от това събитие, за да ускорят излизането си от въплъщение.
Няма да влизаме в подробности относно променливите, свързани с Нибиру, както направихме за Прецесионния цикъл и кометата Ананутак. Достатъчно е да кажем, че те си приличат.
Голямо количество информация за анунаките може да се намери в други източници, включително в книгите на Захари Ситчин."

Давам линк към тази информация:
http://ascension.bg/bg/za-vuznesenieto/vuznesenieto/102-nibiru



Има и още един материал от Сал Ракели качен в нашия сайт, в който също се говори за Нибиру, цитирам:

"Влиянието на Нибиру

Приблизително в 2030г. планетоида Нибиру ще извърши своето 3,600-годишно преминаване през Слънчевата система. Както и в случая с кометата, на това събитие може да бъде повлияно от свободната воля. Ефирните и звездните нива на Нибиру са обитавани от хуманоиди 5-9-та плътност и нехуманоидни същества. Възможно е по време на преминаването някои хора-телепати да могат да влязат в контакт с тях. В миналото, представители на тяхната раса, обикновено наричащи се Анунаки, много пъти са влияели върху еволюцията на хората. Някои от представители на тази раса са дошли на Земята, през последните две преминавания и са учили воюващите хора да подобрят обстоятелствата на живота си.

Присъствието на Анунаките при двете последни преминавания е зафиксирано в записите на шумерите и египтяните (около 5200 години пр. Хр.) Тяхното присъствие е зафиксирано в по-късния Египет и по време на последното преминаване (около 1600 години пр. Хр.). Много пъти Анунаките са идвали на Земята за кратки периоди от време, за да помогнат на човечеството да се възстанови от различни заболявания. Ние няма подробно да резглеждаме тяхното влияние в другите преминавания.

За Анунаките съществува много негативна информация. Както и при всички други раси, съзнанието на тези същества варира, и, разбира се, имало е Ануннаки, които са приемали решения да усилват болката и страданията на хората. Но нека да ви напомним: в четирите по-ниски плътности подобното привлича подобното, и за да изпитват хората негативното влияние от друга раса, в тяхното съзнание на някакво ниво вече би трябвало да присъства негативизъм.

Ще има хора, които ще се възползват от преминаването на Нибиру и изкривяванията в електромагнитното поле за създаването на "третата вълна" на възнесението. А някои ще се възползват от това събитие за да се ускори излизането от въплъщение.

Няма подробно да разглеждаме промените свързани с Нибиру, както това направихме за прецесионния цикъл и кометата Ананутак. Достатъчно е да се каже, че те си приличат.

Голяма част от информацията за Анунаките може да бъде намерена в други източници, включително книгите на Захария Ситчин. Ето защо, няма да разглеждаме обществото на Нибиру или тяхната система от съвети и върховните им жречества. Също така, няма да детайлизираме тънките и очевидните влияния, които те имат върху човечеството. Вместо това, ние ще се фокусираме върху прецесионния цикъл и галактическото преместване, на тяхното влияние върху вашата Земя."

Който иска да прочете по-подробно за "Събитията протичащи през 2017-2030 година" давам линк:
http://www.selenabg.com/index.php/2008-07-29-07-53-39/1905-2012-07-22-11-19-17.html



А сега искам да ви известя нещо, което е малко шокиращо и мнозина или ще се сащисат, или ще се присмеят или...няма да повярват. Лично на мен ми е все едно каква ще бъде реакцията на читателя, аз му казвам Истината, а той да я възприема, както иска чрез ума и сетивата си - все пак разполага със свободна воля и право на избор.

Планетата Нибиру е минала през нашата Слънчева Система още през 2003 год. като завинаги я е напуснала. Тя никога повече няма да се завърне. Затова са се погрижили нашите ПраОтци като са извели Нибиру завинаги от траекторията, по която на всеки 13 600 год. тя се завръщаше в Слънчевата Система и разбиваше по някоя планета.

Чуйте Николай Левашов какво казва по този въпрос:


Планетата Нибиру. Научна контрапропаганда.

Така например преди около 1600 год. за последно чрез мощната си гравитационната сила Нибиру е унищожила Земята-Дея, която се е намирала между Марс и Юпитер. Нейните парченца са се превърнали в астероиден пояс...



Тук ще направя едно малко отклонение: при появата на Нибиру винаги се е увеличавала Слънчевата активност. И на този етап от времето, тъй като Нибиру никога повече няма да се появи, ционистите облечени в кожата на евреите, симулират непрекъсанто активиране на Слънчевата активност, като създават силни магнитни полета, а и не само чрез ХААРП надявайки се човечеството да повярва в поредното апокалиптично пришествие. А всички такива до едно са дело на Тъмните сили от Съзвездие Дракон и Орион, на които служи еврейската "сива" раса, породена от Черната раса. "Сивата" или петата раса на планетата ни, е създадена и облагородена чрез Бялата Арийска РАСА - нашите древни небесни ПраОтци.

Освен това Нибиру е предизвиквала и събуждала тектоничните сили на Земята, както е променяла и целия нейн климат из основи поради пораженията, които е нанасяла върху нея. Всичкото това днес се инсценира от ционистките слуги на Черните Архонти на Тъмните сили със сляпата надежда, че ще успеят да въдворят най-после НСР и да завладеят окончателно един път и завинаги нашата планета.

Нооо, уви...Вече сме в Епохата на Белия Вълк, там където тяхната сила е не-действаща поради нехармоничността им с новите вибрации. Ние окончателно излязохме от Нощта на Сварог, там където беше царството на Епохата на Лисица, на Тъмните сили и влязохме в Денят на Сварог, там където вече се завръща Светлината на най-древната наука на Земята - Славяно-Арийската, и там където се възражда Новата Епоха, тази на Светлите Сили, в която водещия фактор ще бъде Русия.

Ето тук, в това видео-клипче можете да видите за какво става реч, на руски е, но се разбира:


Преходът през 2012 г. - от Епохата на Лисицата в Епохата на Белия Вълк

Давам ви и линк, където можете подробно да прочете за какво точно става въпрос, пак е на руски, но се разбира, а доста от вас знаят и руски език: http://gifakt.ru/archives/index/ot-epoxi-lisy-k-epoxe-volka-simvolizm-perexoda/

Мммддааа...с Нибиру беше до тук. Както и с Епохата на хитрата и коварна Лисица, а в най-близко време ще рухне и системата на еврейските ционисти, които са си свили мръсното гнезденце в САЩ. Тази система вече е мъртва - остава само изчистването на боклука от нея, останал върху Земята ни. Една не лека, а много-много тежка работа и задача отнасяща се до всички хора, но...да запретваме ръкави и да действаме, който както и с каквото може.


_________________
Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейлаICQ Номер Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Създайте нова темаНапишете отговор

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov