Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 2:10 pm
Заглавие : ????? ???????????? ? ???? ???? ...
|
|
|
Здравей, Кати!
Вчера ти беше Посветена в крийя йога от Гуруджи Шибендо Лахири!
Така, че ИМАМЕ СИ НОВ КРИЯБАН ...
Приветстваме те за решението ти и смелата ти постъпка! Добре дошла сред редиците ни!
Уважаеми форумци, Кати нямаше да може да направи тази стъпка, ако не беше съзряла за нея, ако не беше стигнало до разбирането и различаването на нещата, свързани със живота не само на човека, а и на цялото мироздание.
Всеки един от вас може да постигне това разбиране и различаване, всеки един от вас може да тръгне по този Път - никога не забравяйте това!!!
Тук искам да кажа на форумците, че не участвахме така активно през тези 3 поредни дни във форума с маг Живин и Кати, защото бяхме заети с присъствието на Гуруджи!
Молим ви да ни извините!
Сега отново сме на линия ... и се радваме на присъствието ви! |
Последната промяна е направена от СЕЛЕНА Ярослава Велесова на Сря Юли 04, 2007 1:24 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 4:49 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте на всички!
Ами това е.Случи се.И аз не вярвах,не бях решила до последния момент,но като е дадено нещо да стане,то става.Бих го препоръчала на всички тук.Имаше различни хора-тийнейджъри,студенти,бизнесмени/бизнесдами/,пенсионери,работници,даже стори ми се,че и от малцинствата 1-2 човека,но всички бяха на една вълна.Повечето бяха посветени от преди и по-напред с материала,други "зайци" като мен.С други думи не са извънземни и богоизберани,т.е. те са избрали сами да бъдат там.Много позитивно преживяване.Чувствам се ОК.Засега повече не мога да кажа,то човек е най-добре сам да го види и преживее. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 6:18 pm
Заглавие :
|
|
|
Радвам се за теб, Кати!
Следвай Пътя си неотклонно и с Любов!
Миии ... това е, просто лек Път! |
|
|
|
|
|
penka
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 6:30 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати, кажи как е?Чувстваш ли се различна от преди?Мислиш ли различно? Ще живееш ли различно? /Извинявай, че те обсипах с въпроси, но нали съм си Пенчо Питанката/ |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 6:44 pm
Заглавие :
|
|
|
Не мисля, че е различна, Пенка. И преди си беше Кати и сега си е Кати, но със сигурност усещанията са различни!
А начина на живот постепенно, постепенно - наистина - се променя - поне с мен стана така!
Но ... нека и Кати да каже!
Ама явно е доста изморена и сигурно ще се включи по-късно. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 6:51 pm
Заглавие :
|
|
|
Очаквах,че ще има въпроси,но не очаквайте да "чуете" нещо сензационно.Наистина преживяването е цудесно,но не е като да съм "скочила извднъж в рая",може би защото това беше действително плод на някакъв извървян път/не без помощта на целия форум и напътствията на домакините и вашите мнения за нещата от живота/.който естествено не свършва до тук а продължава и за напред.Казах,че до последно не го бях решила,може би на съзнателно ниво,а на подсъзнателно решението е било узряло отдавна вече.Съмненията и опасенията ми ,"че няма да съм на място там" се разсеяха моментално,още от присъствието ми на лекцията предния ден.А като видях и останалите хора там - съвсем.Такива като мен,като теб и всички останали във форума и извън него може би.И съм със съзнанието,че правя нещо полезно за себе си.А посвещението просто е един етап,вярно възлов и важен,но нещата не свършват до тук,а сигурно тепърва започват,като до голяма степен ще зависят от мен самата,не от друг.Другите могат да помагат и подкрепят,но пътя си го извървяваме сами. Пожелавам го на всички. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 7:11 pm
Заглавие :
|
|
|
Абсолютно правилно е всичкото, което казваш!
Мииии ... попътен вятър, деее ...
Сигурна съм, че ще ти трябва. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 7:34 pm
Заглавие :
|
|
|
Аа,100% ще ми трябва.Въпреки,че ако се появи насрещен сигурно ще бъде някакво изпитание или изкушение за отклоняване.Но вървенето по пътя не трябва да бъде съпроводено с алчност,щото също може да ни отклони.Понеже алчността има много измерения,не е само за материално богатство,за власт,има и алчност за любов,за знания,дори за "духовност",а последната е особено опасна,защото ще ни кара да "форсираме" по пътя,който сме решили че е правилен и да закъсаме.Тогава ще трябва някой или да ни избута или да ни повлачи на буксир за да продължим,а не се знае дали ще го направи в правилната посока.А като се отклоним,или позволим някой да ни отклони,докато влезем в правия път/ако въобще успеем/ доста ще ще се поблъскаме.Затова трябва да различаваме реалното от нереалното,за да не се слуцва подобно нещо.Малко ги оплетох ,не знам дали всичи ще ме разберат,но казано по-просто: за този аспект на алчността/за духовни знания/:Някой хора в стермежа си да се "нагълтат" с "духовна храна",че да "се развият" духовно се нагълтват с някакви сурогати,или имитации и в главите има става такава каша,че не знаят кой път са хванали.Донякъде целта на лекцията и посвещението е и да не ни се случват и такива неща - те не помагат,а пречат на просветлението,щото ни задръства ума с ненужни знания,които ни пречат да стигнем до познанието.Което пък съвсем не значи,да не четем според мен,но с разбиране за нещата и да можем да различаваме истински реалното духовно. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 7:55 pm
Заглавие :
|
|
|
Видя ли как става сега?!
Който е готов да тръгне по Пътя, много бързо разбира за какво иде реч. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 8:31 pm
Заглавие :
|
|
|
Аз обърках мястото на темата,горния ми постинг беше за "реалното и нереалното" и понеже по навик всички свързват алчносттта с пари и богатства,а тя има много проявления.И като се увлякох,та после тръгнах да пиша обяснения...и ми изчезна нета.Радвам се,че сте ме разбрали. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:06 pm
Заглавие :
|
|
|
Кати, мила, искам да те предупредя, че от този миг нататък ти ежеминутно ще се сблъскваш с НЕРАЗБИРАНЕТО, и то съвсем осъзнато ще се сблъскваш с него ... също както аз се сблъсках!
Но това в никакъв случай не бива да те обезкуражава, а напротив!
То, неразбирането, ще се превърне на един малко по-късен етап в твоя най-добър приятел и ... пътеводител!
А от собствен опит ще ти кажа, че няма по-показателно от това проявление, че си на правия Път.
Така, че да не ти пука от нищо! Напред и ... с много любов към човешко неразбиране. |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:16 pm
Заглавие :
|
|
|
Значи ако ме гледат като НЛО,хич да не се притеснявам/чегувам се/,щото съм била свидетел и на живо как са гледали на човек,който се опитва да говори на едни"неадерталци"/иначе не лоши хора/ за нещо по-духовно и те зад гърба му си въртят ръката,демек "хлопа му дъската".Ако си я завъртят и за мен - значи съм на прав път./пак се шегувам.ама вие ме разбирате/ |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Има си "хас" ... естествено, че напълно те разбирам!
Всъщност ... сблъсъкът с НЕРАЗБИРАНЕТО е най-голямато изпитание по Пътя на човека! |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:28 pm
Заглавие :
|
|
|
Ама и аз съм проявявала неразбиране преди спрямо някои хора,по-точно имала съм наченки на разбиране,но ме е било срам да си призная заради масата неразбиращи около мен,щото като почнех да проявявам разбиране към масово неразбраните и усещах как и мен започваха да ме гледат странно с ням въпрос в очите "И ти ли?"И аз си млъквах или се измъквах с някакво извъртане"Абе не знам..." |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Нед Юни 17, 2007 9:42 pm
Заглавие :
|
|
|
Малко преди да срещна Гуруджи аз същ осе държах така.
Но ... после вече разбрах, че няма смисъл от увъртания и лъжи, щото аз не лъжа никого другиго в премълчаването за истината, освен себе си.
Затова вече казвам какво виждам и мисля в прав текст без да ми пука! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|