|
Автор |
Съобщение |
penka
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 7:24 pm
Заглавие : ???????? ?? ???? ??????? "????"
|
|
|
Лично гарантирам, че е направо чудодеен!Той е изцяло на билкова основа, с консистенция на крем и приятен мирис.Взехме го за раните на партньора ми -бяха повече от 20 и беше засегнат крака от коляното до глезена - просто нямаше здраво място.След като беше се лекувал повече от 8 месеца при всички стандартни доктори в София и Бургас и те бяха вдигнали ръце от него, то послушахме съвета на Маг Селена и Маг Живин и се обърнахме към Еньо Миланов.Този човек е магьосник в това, което прави!Билките, които предписа и по-специално този балсам успяха за 2-3 месеца да премахнат 19 от общо 20 - те рани.Остана последната, най-дълбоката, от която бликаше гной /извинявам се на по-чувствителните/, но и тя е напълно зараснала, само остава да се възстанови и кожата около нея.Аз го използвам за херпис, пукната устна, рани по цялото тяло, алергични екземи /до сега нищо не ми е помагало - само търпя/, че дори и срещу бръчки - имах две на челото и ги махна, а най-скъпите кремове на L'Oreal не успяваха. Препоръчвам го най-искрено и горещо на всички форумци, които имат нужда от билково лечение!!! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Юни 20, 2007 7:47 pm
Заглавие :
|
|
|
И аз го използвам балсамчето, Пенка!
Лекувам си с него какво ли не.
А знаеш ли, че то помага дори и при ракови заболявания!
Наистина е невероятен този балсам! Т.е. наистина е БАЛСАМ! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|