Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 8:18 pm
Заглавие : ???? ? ??????? ???????????? ...
|
|
|
Здравейте на всички!
Днес е лятното слънцестоене и е най-идеалното време за правене на най-различни билкови продукти.
То ще продължи и до Еньов ден включително, така че който иска да си приготви "магьоснически билки" да използва момента - сега.
Та ... по този случай с маг Живин си понаправихме туй-онуй ... а една от билките се прави с вино ... хлъц ...
Билката е страхотна и действието й е широко спектърно.
Обаче от винцето останаха 120 грама ... хлъц ... и тоя тип - маг Живин - каза да го изпия за здраве ... хлъц ... /това хълцане е от винцето!/ ... хлъц ... той глътна само един гълток, колкото да ме прилъже да изцокам останалото винцеее ... хлъц ...
Мммьи ... да сте виждали едно пияньо емотиконьче да залита из нетаа?! ... хлъц ... мммдьааа ... и аз не мога да го намеря ... и не съм го виждала ...така, че напълно ви разбирам ... хлъц
А да сте виждали някъде из нета маг Живин?! Мммдааа ... и аз не го виждаммм ... ще се появи той ... все отнякъде си ... аз да го питам него що ме идьлъга той мене ... щот не ми е много добрье ... хлъц ... залитам и ми се гадьи нещо си ... хлъц
Мониторьа направо ми се е разчетворьил ... и той залитьа ... даже май и хълца ... ама вие не го ли чувате, беее ... хлъц!
А вие как сте, аааа ... |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 8:25 pm
Заглавие :
|
|
|
Добре сме.Свежи като моркови все още. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 8:32 pm
Заглавие :
|
|
|
Вие нещо подигравате ли ми се илллли ...таковата значи ... хлъц ...
Ами ако бях алкохолик да речем щях да изжуля една бутилка и да ми няма нищо ... хлъц ... ама аз като изобщо не пия нищо ... и така да се преметна аз ... цели 100 г вино да изсвяткам ... значи ... хлъц ...
Все още не съм пропяла ... значи ... положението все още го владея ... иначе много пея ... един-дваж пъти в годината - по Коледа и на - на лятното слънцестоене ...
Да не сте посмели да ми се смеете, че ... веднага ще почувствате приливната вълна на алкохолното опиянение ... и това го моггггаааа ... мъхъм ... кикикикикики ... |
|
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 8:37 pm
Заглавие :
|
|
|
Не се подиграваме,напротив,малко завиждаме.Може би едно кафенце ще оправи работата ако си нямате нещо по-ефикасно.Шегата на страна,ама и аз не нося много на пиене,не го правя и често,затова се задоволявам с малки дози,когато падне случай за това.Иначе...хлъц..и по-лошо. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 8:53 pm
Заглавие :
|
|
|
Вече съм кукуряк!
100 грама вино 100 секунди държат!
Хайде ... на работа ... хлъц ... |
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 8:55 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Не се подиграваме,напротив,малко завиждаме.Може би едно кафенце ще оправи работата ако си нямате нещо по-ефикасно.Шегата на страна,ама и аз не нося много на пиене,не го правя и често,затова се задоволявам с малки дози,когато падне случай за това.Иначе...хлъц..и по-лошо. |
Срещу напиване се притиска точка върху върха на носа. Трябва да се прави внимателно, защото при прекаляване води до "римска мозайка" връз пода, скута, масата или каквото там попадне. |
|
_________________ "Всекиму своето!" |
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 8:56 pm
Заглавие :
|
|
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 9:00 pm
Заглавие :
|
|
|
По време на пиене. Когато усетиш, че започва леко да те хваща, а ти предстои да продължаваш. Тогава се прави. Но както всичко в стимулацията на точки - трябва да е много добре премерено като сила и продължителност. Но ако смяташ да обърнеш една-две оки, по добре не пипай там |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 9:04 pm
Заглавие :
|
|
|
Мерси.Понеже не обръщам цели оки,сигурно ще мога да го пробвам някой път.Тъкмо ако се трупясам да има кого да обвинявам/шегувам се/ |
|
|
|
|
|
AUDAN
Местожителство: България,Земята...засега
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 9:09 pm
Заглавие :
|
|
|
Маг Живин написа: | [Срещу напиване се притиска точка върху върха на носа. Трябва да се прави внимателно, защото при прекаляване води до "римска мозайка" връз пода, скута, масата или каквото там попадне. |
Сега си обяснявам,що пияндетата се млатят по носовете.А то-искали да помогнат,ма не си знаели силата,та...нали... |
|
_________________ "Справедливост без Сила е само Добро Пожелание!", IYI |
|
|
|
Маг Живин
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 9:10 pm
Заглавие :
|
|
|
kati написа: | Мерси.Понеже не обръщам цели оки,сигурно ще мога да го пробвам някой път.Тъкмо ако се трупясам да има кого да обвинявам/шегувам се/ |
Обвинявай колкото ти сърце иска, само не бий, моля |
|
|
|
|
kati
|
Пуснато на: Чет Юни 21, 2007 9:12 pm
Заглавие :
|