НАЧАЛО / Към уебсайта
Въпроси/Отговори Въпроси/Отговори Търсене Търсене Потребители Потребители Потребителски групи Потребителски групи
Профил Профил Влезте, за да видите съобщенията си Влезте, за да видите съобщенията си Регистрирайте се Регистрирайте се Вход Вход
В момента е: Вто Апр 16, 2024 7:04 am Вижте мненията без отговор
За това как да зададете въпрос към нас
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мненияТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
Предишната тема Следващата тема
Автор Съобщение
admin




Регистриран на: 01 Яну 1970
Мнения: 50
Пуснато наПуснато на: Пон Яну 08, 2007 5:33 pm
МнениеЗаглавие : За това как да зададете въпрос към нас
Отговорете с цитат

ПОРАДИ НЕДОБРОСЪВЕСТНО ОТНОШЕНИЕ НА ПОТРЕБИТЕЛИ ВЪВ ФОРУМИТЕ И СИСТЕМНО НАРУШАВАНЕ НА ДОЛУИЗЛОЖЕНИТЕ ПРАВИЛА, ДЪЛГОГОДИШНАТА НИ ПРАКТИКА НА БЕЗПЛАТНИ ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ ОТ ЛИЧНО ЕСТЕСТВО ВЪВ ФОРУМИТЕ СЕ ПРЕУСТАНОВЯВА!!!

За да зададете въпрос към нас, на който да отговорим, е необходимо да сте наясно дали искате да узнаете отговора. Ако смятате, че наистина искате, трябва:

1. Да предоставите трите си имена по рождение плюс допълнително ново име, ако сте сменяли име по някакъв повод (брак, осиновяване и т.н.), точни дата месец и година на раждане. Ако в проблема е замесен друг човек - съответно същите данни за него. Методологията на отговаряне е такава, че при погрешно или измислени данни, получавате измислен отговор.

2. Да не задавате по един въпрос във всеки от форумите с надеждата да получите пълна безплатна ясновидска прогноза. Не позволявайте на алчността да ви победи. По някой въпрос от време на време или в критична ситуация, може. Изпратите ли ни лично съобщение, за да поискате отговор, попадате в сферата на платените ни услуги. Въпросите към нас, както и безплатните отговори, не се заличават от форумите по ваше или нечие желание. Ако искате анонимност, попадате в сферата на платените ни услуги.

3. Предупреждавам колегите ни, да не "сверяват информация" за свои клиенти в рамките на този форум под измислени никове. На лъжата краката са къси.

4. Не се сърдете, ако не отговаряме на въпроси от рода: "Как съм със здравето", "Какво ще ми е бъдещето", "На двадесет години съм, ще имам ли внуци от еди-кого си"? Това не са въпроси, а мъчителна алчност да познаем всичко, което ще преживеем. За да не ни ги задавате и да очаквате реакция от наша страна, отговарям им тук: "със здравето сте горе-долу добре", "бъдещето ви е съвсем нормално", "за да имате внуци, първо трябва да имате други неща ". Отговаряме на конкретни въпроси и то не на всички.

5. На непълнолетни и малолетни, които вече са натиснали бутончето "съгласен съм с условията и съм над 18 години" ще направим услуга - директно ще изчистваме техните въпроси и мнения. Не, че за нас те не са хора, напротив, но още не им е времето да ни задават въпроси и да решават бъдещето си сами. Така е преценил законът.

6. Не ни се сърдете, ако в отговорите ни не изобилстват фалшиви умалителни и умилителни обращения. Тук сме за да казваме истината - такава, каквато я виждаме, а не за да се гушкаме. Понякога топлата дума помага. Понякога, когато насърчава например егоизма, самосъжалението и т.н., вреди повече от всичко, което можете да си представите. Фалшивите умалителни и умилителни обръщения обичайно се използват от хора, които не могат да ви кажат нищо повече от самите обръщения, както може би и два-три комплимента за повишаване на имунната защита.

7. Ясновидство не означава клюкарство. Питайте за себе си и няма да останете излъгани. Питайте, за да надникнете някому под чаршафа и ще останете дълбоко разочаровани.
Вижте профила на потребителяИзпратете лично съобщениеИзпрати мейла Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:    
Предишната тема Предишната тема
Този форум е заключен - не можете да пускате теми, да отговаряте или да променяте мненияТази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения

Идете на:   

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети


НАЧАЛО / Към уебсайта

Powered by phpBB © 2001, 2006 phpBB Group
style : saphir :: valid : xhtml css
Translation by: Boby Dimitrov