|
Автор |
Съобщение |
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Регистриран на: 29 Дек 2006
Мнения: 12569
Местожителство: София
|
Пуснато на: Чет Юли 05, 2007 6:21 pm
Заглавие : ????????? ???? ????????? ?????????? ?? ??? ?? ???????
|
|
|
Младите жени, които всеки ден консумират червено месо, са два пъти по-застрашени от някои видове рак на гърдата, вероятно заради остатъчни хормони в говеждото, съобщиха Асошиейтед прес и Ройтерс.
Данните от многопластово изследване, проследяващо 90 000 американски медицински сестри, показват, че над порция и половина червеното месо дневно увеличава предразположението към хормонално реактивен рак на гърдата. Това са повече от половината от регистрираните случаи на заболяването.
Екипът от Харвардския медицински университет е следил здравословното състояние на жените от 1991 г. до 2003 г. В края на периода 1021 от тях имали рак на гърдата.
Изследването показва, че хранителните навици също могат да са свързани с вероятността за развиване на този тип рак на гърдата, изтъкват учените в "Архиви на вътрешната медицина".
|
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|