|
Автор |
Съобщение |
reni_km
|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 5:06 pm
Заглавие : ???? ???????????? ????????
|
|
|
Здравейте Селена
Имам здравословни проблеми. След операция на хипофизата страдам от хипопитуитаризъм ( липса на достатъчно хормони) сега имам и проблем с жлъчката - пълна е с пъсъчинки и е възпалена. Бихте ли ми отговорили дали ще ме оперират? Казвам се Ирена Кръстева Мошолова (по баща Иванова) родена съм на 21.09.1971г. Благодаря ви много. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
Местожителство: София
|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 7:48 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте, reni_km!
Освен споменатите заболявания Вие имате и проблеми с гръбнака, както и черния дроб, а мисля, че имате проблеми и с щитовидната жлеза!
Не е зле да проверите и половите си хормони, ако вече не сте сторила това!
Не сте добре още и с храносмилателната, както и отделителна системи!
Мисля, че има вероятност да се разминете с операцията! Но ще Ви насоча към лекар, който може да Ви помогне със сигурност в това отношение!
Ще Ви изпратя координатите му на личните Ви съобщения! Прочетете си ги!
Желая Ви успех! |
|
_________________ Истинският Гуру е в теб! Намери го ...
|
|
|
|
reni_km
|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2007 8:03 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря ви много.
Желая ви много успехи. |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Чет Яну 11, 2007 12:22 pm
Заглавие :
|
|
|
Благодаря и лек ден! |
|
|
|
|
|
СЕЛЕНА Ярослава Велесова
|
Пуснато на: Пон Фев 05, 2007 10:50 pm
Заглавие :
|
|
|
Здравейте, reni_km!
reni_km, до колкото виждам имате сериозни проблеми със стомаха! Така, че рецептите, които е дала маг Вероника са противопоказни за Вашето здраве, в случай, че наистина имате проблеми със стомаха! Лично аз не Ви ги препоръчвам!
Извинявай, Вероника, благодаря ти за старанието, което полагаш, но явно просто не си съобразила какво съм писала в постинга си за здравната диагностика на потребителката!
Освен това reni_km, навярно имате предписано и медикаментозно лечение от ендокринолог за проблемите Ви със хипофизната жлеза жлеза, т.е. за хипопитуитаризма! В никакъв случай не се отказвайте от него, защото ще има тежки последици за самата Вас!!! |
|
|
|
|
|
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
НАЧАЛО / Към уебсайта
|
|